Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Almışken bir de makina al

Almışken bir de makina al
⁴ yıllık makine geldiği günden beri böyle ne garanti birşey yapabildi nede aldığımız yer daha pes ettim yok çamaşırları katlayıp koyacakmışım ee ôyle yapıyorum sanki dönerken karışmıyor mu birbirine ne az nede çok çamaşır koyacakmışım ben anlamadım buna çamaşır koymak için gönlün varmı diye ki sorsam

Beğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorum bayadir

Beğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorum
Beyaz eşya şans işi biraz

Sabah 1 dilim ekmek uzerine tahin ile fistik ezmesi
Oglen 4 kasik haslanmis pirinc, 4 kasik meksoka fasulyesi
Ara 3 lokma kek ile badem sutlu latte
Aksam bi avuc cerez, 2 kasik pirinc, 2 kasik fasulye, 1 hurma, bi isirik kurabik

Dişin apse yaptiysa dr bişey yapamaz tanidik dr varsa bi antibiyotik ismi al onu kullan iltihabın gitmesi lazım öncelikle
Canim günaydın evet haklısın bu geçen ay gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra git dişleri köküyle yarmam lazım dedi diş im kökleri batıyor o batığı almam lazım dedi hastanede antibiyotik bitti tam randevu alicam benimki ameliyat şeklinde olucak demisti bu gun oldu hala doktor randevulari dolu bu sefer ozele gidicem gecen hafta randevu alayim dedim özelden pandemi dolayisiyla ve vakarin yoğunluğunu bahane ederek kabul etmedi hasta bakmiyorum dedi aydaaa kaldim ortada kuzenim dişci benim onu aradim abla hemen merkeze dis hastanesine git randevu vermezlerse ozel hastaneye git dedi kiz dogruladi bana abla biz bile vaka yogunlugundan hasta kabul etmiyoruz dedi 3 gun once esimle ozel hastaneye kontrole gittiğimizde danismadaki kiza sordum doktor dis icin hasta kabul ediyormu diye günde 2 hasta bakıyormuş kabul eder dedi pazartesi günü bakıcam ama ramazana kadar dışarı çıkmayın diye anons ediliyor burda kafam cokkarisik zerdecalli şu ile macun haline getirip sürdüm agrimi aldi geçici olarak şimdilik bu şekilde idare ediyorum biraz tuzlu su gargarası biraz sarmisak tozu birazda karanfil yagiyla iadare etmeye calisiyorum dayanmaya calisiyorum pztesi kadar cok dayanamazsam zaten kurallara uyarak gitmem gerek kafam fena karisij

Beğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorum bayadir
Kuzum kizinin dis tedavisi icin simdiden gecmis olsun rabbim insallah sifasini verir canim❤❤❤❤ dualarim sizinle. Bide dun okuduklarimdan sonra demleme yesilcay toz tarcın karanfil koyup içtim acayip rahatladı midem gece inan rahat uyudum allah razı olsun ya buymuş gece uykuya dalma huzursuzlugum kalmadi bin kere razı olsun rabbim sana

ah canım ya. çok geçmiş olsun .
ağrı artarsa zaten bekmele canım . inşallah antibiyotikler işe yarayacak . rahatlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…