çookk sevindim senin adınaArtık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladim
çookk sevindim senin adına
burda zorlama, şart, illa olsun . yoksa listeye alınmazsın .topikte yazamazsın gibi yaptırımlar yok.
daha önce bir kaç yerde yazdıydım . çok yıllar önce.
çok katı kuralları olmuştu. yani uygulamazsan sert şeyler yazılıyordu. aman dedim.
burası harika gerçekten. arkadaşça hep yaklaşım . daha kolay veriyorsun inan ki o zaman .kafan rahat olsun öncelikle.
çookk sevindim senin adına
burda zorlama, şart, illa olsun . yoksa listeye alınmazsın .topikte yazamazsın gibi yaptırımlar yok.
daha önce bir kaç yerde yazdıydım . çok yıllar önce.
çok katı kuralları olmuştu. yani uygulamazsan sert şeyler yazılıyordu. aman dedim.
burası harika gerçekten. arkadaşça hep yaklaşım . daha kolay veriyorsun inan ki o zaman .kafan rahat olsun öncelikle.
tebrikler haayaaall.Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g
Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim
benim makina da aynı.⁴ yıllık makine geldiği günden beri böyle ne garanti birşey yapabildi nede aldığımız yer daha pes ettim yok çamaşırları katlayıp koyacakmışım ee ôyle yapıyorum sanki dönerken karışmıyor mu birbirinene az nede çok çamaşır koyacakmışım ben anlamadım buna çamaşır koymak için gönlün varmı diye ki sorsam
Ben maalesef 12 yıldır oruç tutamıyorum yaaa çok özeniyorum tutan herkese ben sabah yedide ilaç içiyorum çünkütebrikler haayaaall.
olsun iğne olsun kuyu kaz .
kendini zorlamadan canım benim .
çok strese girince bi yerden bırakma istedi geliyor insana.
ramazan da geldi zaten bak .
ne kaldı şurada.
nefsi terbiye etme zamanı . senede 1 kere de olsa nefis terbiye oluyor . bir de vucut 1 ay detoks oluyor .
Hareketleysen yakarsın canim kilolar öyle gitmistirrumuz: adilemir
yas:44
boy :169
kilo: 54.7
koruma dönemi .
akşamları tiriliçe yiyorum 3 gündür .
bolll şekerli. ama canm istiyor çayın yanına . büyük bi dilim güpletiyorum.
buna ragmen ancak şu kilo .
belki çok hareketli olduğumdan . 8-5 masa başı olsam da . oturduğum yerde mi yakıyorum bilemedim.
Vücut her hareket ettiğinde yakar başa başında bile oturmaz sağa sola hareket etmek bile 35 40 kalori yakiyormusrumuz: adilemir
koruma dönemi .
belki çok hareketli olduğumdan . 8-5 masa başı olsam da . oturduğum yerde mi yakıyorum bilemedim.
Çok sevindim canim. Sifa olsun.Kuzum kizinin dis tedavisi icin simdiden gecmis olsun rabbim insallah sifasini verir canim❤❤❤❤ dualarim sizinle. Bide dun okuduklarimdan sonra demleme yesilcay toz tarcın karanfil koyup içtim acayip rahatladı midem gece inan rahat uyudum allah razı olsun ya buymuş gece uykuya dalma huzursuzlugum kalmadi bin kere razı olsun rabbim sana
Hayalimi yaşıyorsunrumuz: adilemir
koruma dönemi .
Canım ben de bu hafta çok iyiydim. Regl düzenimi bozdu. Motivasyonumu kaybetmeyip böyle devam edersem haftaya iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum. Ama motivasyonumun bozulmayacağı konusunda garanti verememRumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 56.8
Fark : +++400 Gr
Hiç kacamagim olmadı bu hafta, çok kontrollü gittim ve yürüyüş yaptım. Ama geçen haftadaki kilo ödem sökücü içtiğim için biraz sahteydi. Ondan sabit kalabilmesi hedefledim ama + 400 oldu.
olsun o bile başarı canısı tebriklerrRumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 60.2
Bu hafta : 59.9
Fark : - 300 g
Resmen iğneyle kuyu kazıyor gibiyim
fıstık gibisin maşaallah kızzrumuz: adilemir
koruma dönemi .
olsun hayatım kilon hala harikaaRumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 56.8
Fark : +++400 Gr
Hiç kacamagim olmadı bu hafta, çok kontrollü gittim ve yürüyüş yaptım. Ama geçen haftadaki kilo ödem sökücü içtiğim için biraz sahteydi. Ondan sabit kalabilmesi hedefledim ama + 400 oldu.
maşallah tebrikler canımmmGünaydın kızlar
Başlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
8 Nisan :79,3(-1,1)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :79, 3
Fark :-1,1 kg
Yüzde : - 1,36
Safran izinli olmayayim Pazartesi sabah tartılabilirim o zaman yazarsın
Tebrikler nadallll sonunda 79 u gordun öyle ucundan da degil haftaya 78 inşallah uzak dur 80 den artıkGünaydın kızlar
Başlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
8 Nisan :79,3(-1,1)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :79, 3
Fark :-1,1 kg
Yüzde : - 1,36
Tamam canim. Annenlerde misin ?Safran izinli olmayayim Pazartesi sabah tartılabilirim o zaman yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?