Ramazan , cocuklar, ev uğraşıyoruzİşleri halledip gelemiyorum bir türlü ya ama detox çayı ile form çayı aldım istahîm kapanmıştı am iyice kapandı suyu bile zor içiyorum midem bulanıyor sen napıyorsun
Yok özelNe güzel çaymis öyle
Hangi çaylar canim marketlerde satılan mi ?
Safranda pusuda bekliyormuş anacim detoks, zayiflama deyince bi baktım benden once yazmışNe güzel çaymis öyle
Hangi çaylar canim marketlerde satılan mi ?
Instagram sayfasında gördüm deneyim dedim içeriği doğal aç kullanılıyor üzerine iki bardak su ve yarım saat sonra yemekRamazan , cocuklar, ev uğraşıyoruz
Caylarin adını merak ettim nerden duydun? kilo verdirdi mi ?ismini ozelden atabilirsin alenen yazman sıkıntı olursa
Ya ben bu çayların etkilerine inanmıyorum da, belki dedim yine de ise yariyordurSafranda pusuda bekliyormuş anacim detoks, zayiflama deyince bi baktım benden once yazmış
Geçmiş olsun canım sahurunu mutlaka yap koşuşturmaca arasında Allah korusun birşey olur dikkat etBugün kızımdan dolayı erken kalktım, gün zor geçiyor. Öğleye kadar gözümü zor açtım, tansiyonum da düşüktü sanırım.
Bu gece 2 ye kadar felan oturup, sahur yapıp öyle yatacağım. Kalk yat olunca uykuya dalmak zor oluyor sabahta zor kalkiyorum.
Başına sonuna farklı harfler koyarak, çay ismini yazsana.Instagram sayfasında gördüm deneyim dedim içeriği doğal aç kullanılıyor üzerine iki bardak su ve yarım saat sonra yemek
Resim atayım direk resimde sorun olmuyor galibaBaşına sonuna farklı harfler koyarak, çay ismini yazsana.
Ramazanda beni de uykusuzluk vuruyor yat kalk mafediyor biz böyle deyince çalışanlar ne yapsın hos ben calisinca da oglene kadar kendime zor gelirdimBugün kızımdan dolayı erken kalktım, gün zor geçiyor. Öğleye kadar gözümü zor açtım, tansiyonum da düşüktü sanırım.
Bu gece 2 ye kadar felan oturup, sahur yapıp öyle yatacağım. Kalk yat olunca uykuya dalmak zor oluyor sabahta zor kalkiyorum.
Evet canim calisanlarin Allah yardımcısı olsun.Ramazanda beni de uykusuzluk vuruyor yat kalk mafediyor biz böyle deyince çalışanlar ne yapsın hos ben calisinca da oglene kadar kendime zor gelirdim
Canım keşke öğleden sonra uyusaydın. Bizim çocuklar da hep erken kalkar, tatil günü özellikle kalkıyorlar hatta, gün boşa gitmesinmiş:)) o yüzden ben öğleden sonra mutlaka uyurum yarım saat, bir saat nasıl denk gelirse. Bugün de uyudum mesela, küçük kızımı da aldım zorla uyuttum onu daBugün kızımdan dolayı erken kalktım, gün zor geçiyor. Öğleye kadar gözümü zor açtım, tansiyonum da düşüktü sanırım.
Çok iyi yapmışsın canim.Canım keşke öğleden sonra uyusaydın. Bizim çocuklar da hep erken kalkar, tatil günü özellikle kalkıyorlar hatta, gün boşa gitmesinmiş:)) o yüzden ben öğleden sonra mutlaka uyurum yarım saat, bir saat nasıl denk gelirse. Bugün de uyudum mesela, küçük kızımı da aldım zorla uyuttum onu da
Sana bir sırrımı vereyim, ramazan jesti olsun, yeşil çayı her gün içiyorumSahur
Sahanda 2 yumurta
2 dilim salam
Yarım kk peynir
Yarım dilim ekmek
Domates-salatalık
İftar
1 tabak kuru fasülye yemeği
1 kaşık ciğer şiş
Cacık
Akşam son leblebi topumu yiyeceğim kahveyle. Bir de yeşilçay içmedim uzun zamandır onu içeceğim inşallah.
Cnim sahura yat ve kalk acayip zor oluyor cok haklisin ogle vakti uyuyablirsen daha iyi olurBugün kızımdan dolayı erken kalktım, gün zor geçiyor. Öğleye kadar gözümü zor açtım, tansiyonum da düşüktü sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?