Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İşleri halledip gelemiyorum bir türlü ya ama detox çayı ile form çayı aldım istahîm kapanmıştı am iyice kapandı suyu bile zor içiyorum midem bulanıyor sen napıyorsun
Ramazan , cocuklar, ev uğraşıyoruz
Caylarin adını merak ettim nerden duydun? kilo verdirdi mi ?ismini ozelden atabilirsin alenen yazman sıkıntı olursa

Bugün kızımdan dolayı erken kalktım, gün zor geçiyor. Öğleye kadar gözümü zor açtım, tansiyonum da düşüktü sanırım.

Bu gece 2 ye kadar felan oturup, sahur yapıp öyle yatacağım. Kalk yat olunca uykuya dalmak zor oluyor sabahta zor kalkiyorum.

Ramazan , cocuklar, ev uğraşıyoruz
Caylarin adını merak ettim nerden duydun? kilo verdirdi mi ?ismini ozelden atabilirsin alenen yazman sıkıntı olursa
Instagram sayfasında gördüm deneyim dedim içeriği doğal aç kullanılıyor üzerine iki bardak su ve yarım saat sonra yemek

Geçmiş olsun canım sahurunu mutlaka yap koşuşturmaca arasında Allah korusun birşey olur dikkat et

Ramazanda beni de uykusuzluk vuruyor yat kalk mafediyor biz böyle deyince çalışanlar ne yapsın hos ben calisinca da oglene kadar kendime zor gelirdim

Canım keşke öğleden sonra uyusaydın. Bizim çocuklar da hep erken kalkar, tatil günü özellikle kalkıyorlar hatta, gün boşa gitmesinmiş:)) o yüzden ben öğleden sonra mutlaka uyurum yarım saat, bir saat nasıl denk gelirse. Bugün de uyudum mesela, küçük kızımı da aldım zorla uyuttum onu da

Çok iyi yapmışsın canim.
Bende uyudum, uykuyla karışık bireydi. Kız uyanık olunca cama balkona çıkar mı, birşey olur ben duymazsam diye kaygılı gözlerimi kapattım. Eşim evde olsa rahatça yatardim.

Sahur
1.5 yumurtalı omlet
1 kase hoşaf

İftar
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
1 kase sebzeli tavuklu bulgur pilavı
Turşu, yeşillik
Biraz yufka ekmek

Şimdi Türk kahvesi 1 hurma ile

Eklentiler

• IMG_20210418_193854.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 15
Sahur
Sahanda 2 yumurta
2 dilim salam
Yarım kk peynir
Yarım dilim ekmek
Domates-salatalık

İftar
1 tabak kuru fasülye yemeği
1 kaşık ciğer şiş
Cacık

Akşam son leblebi topumu yiyeceğim kahveyle. Bir de yeşilçay içmedim uzun zamandır onu içeceğim inşallah.

Sana bir sırrımı vereyim, ramazan jesti olsun, yeşil çayı her gün içiyorum

Cnim sahura yat ve kalk acayip zor oluyor cok haklisin ogle vakti uyuyablirsen daha iyi olur

Kizlar ben acayip sinirliyim dun geceden beri mesaj kutumdan gordum eski hesaptaki supurge yazima hakaret yagiyor bakmadim hicbirine istedigim yorumu yaparim hakaret edenleri ilgilendirmezde muhatap olupta bakmiyorum bile az kaldi bunuda kapatcam rahat vermiyorlar hakaretlerden bakmiyorum bakmadikca yazmadikca insanlar sallamaya basliyor yazmiyorum bakmiyorum kendi kendilerine hakaret edip dursunlar ben ugrasamam bunlarla sıkıldım ya bir bakiyorum bildirim kismina birsuru gece yarisi isleri gucleri yok herhalde umrumda deil. zaten sorunlarim var psikolojik olarak birde bunlarigorunce sinir krizi gecirdim degdimi degmedi bunlar umrumda deil ben regl donemine girdim sinirlerim iyi deil 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…