- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Bugün açlık durumun nasildinl canimSahur
Tereyağlı 2 yumurta
1 sb süt
2 tam ceviz
iftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase etli yaprak sarması
1 bardak ayran
akşam bir leblebi topu yerim şimdiden yazayım:)
Ya evde olunca tatlı cezbediyor bir şekilde.Akşam
1 kase tavuk suyuna terbiyeli tel şehriye çorbası
Saç kavurma ( ortadan yedim ama cok yemedim)
El kadar pide
Cayın yanında yarim porsiyon profiterol ( nasıl olduysa kendimi tuttum)
Safran senden göre göre canım tatli çekti sebebim oldunn
Evet canım 2 saat filan daha tehir etti açlığımıBugün açlık durumun nasildinl canim
Canım akşam bende birşey yapamadım Bugün öğlene kadar yattım kalktım yuvarlandım öğleden sonraKolay gelsin canim, iftardan sonra mayışma geliyor insana o nedenle agırdan almis olabilir
Okurken yoruldum nadalcim masallah sanaCanım akşam bende birşey yapamadım Bugün öğlene kadar yattım kalktım yuvarlandım öğleden sonra
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahların üstlerini boşalttım çamaşır suyuyla akladım pakladım
2 makine çamaşır katladım yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım serdim
Banyoyu sildim lavaboları yıkadım
Halıyı süpürdüm kaldırdım
Tül perde çıkardım
Kartonpiyerleri 1 kat boyadım
Avize göbeklerini boyadım
Mutfağın 2 avizesini sildim
Eşimde tavana 1 kat boya attı
Markete gidip geldim aldıklarımı yerleştirdim
İftar vakti geldi sofra hazırladım
Mutfak topladım bulaşıkları hallettim
Mutfak yerlerini sildim
Şimdi çocuklarla oynuyoruz
Çocuklar uyuyunca mutfağı badana yapacaz inşallah kocamın da gönlü olacakta beraber yapacaz sahura kadar nasip kısmet artık
Canim bu benim en sakin günlerimden biriydi öğlene kadar yuvarlandı diyom yemek yapmadım diyomOkurken yoruldum nadalcim masallah sana
Maşallah canım ne kadar iş bu.Canım akşam bende birşey yapamadım Bugün öğlene kadar yattım kalktım yuvarlandım öğleden sonra
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahların üstlerini boşalttım çamaşır suyuyla akladım pakladım
2 makine çamaşır katladım yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım serdim
Banyoyu sildim lavaboları yıkadım
Halıyı süpürdüm kaldırdım
Tül perde çıkardım
Kartonpiyerleri 1 kat boyadım
Avize göbeklerini boyadım
Mutfağın 2 avizesini sildim
Eşimde tavana 1 kat boya attı
Markete gidip geldim aldıklarımı yerleştirdim
İftar vakti geldi sofra hazırladım
Mutfak topladım bulaşıkları hallettim
Mutfak yerlerini sildim
Şimdi çocuklarla oynuyoruz
Çocuklar uyuyunca mutfağı badana yapacaz inşallah kocamın da gönlü olacakta beraber yapacaz sahura kadar nasip kısmet artık
Bende kapı boyamaktan korkuyorum gözümü korkutuyor birden tüm evi boyamak zor ama biz haftasonları birer birer genel düzeni bozmadan boyayalım dedik bu haftasonu işimiz sadece mutfak olacak onuda iftar sahur arası yapacaz ramazandan önce salon, koridorlar, wc, banyo bitti. Mutfakta biterse sadece yatak odaları kalacak. Belki onlar ramazandan sonraya kalabilir ama evin çok ihtiyacı vardıMaşallah canım ne kadar iş bu.
Boya olayını Ramazan'dan sonra yapsaydiniz keşke.
Bizde oturma odasını boyiyacagiz, ilk defa duvar boyuyacagiz.
Kapı ve mutfak dolaplarını boyamistik, bunu da yapabiliriz herhalde.
Kapı boyamak zor canim. Bizim baya zamanımızı aldı. Birde kullandığımız boya, ince ince 5 kat boyandı, vernik ile 6 kat. Ve her kat arasında 24 saat kuruma süresi vardı.Bende kapı boyamaktan korkuyorum gözümü korkutuyor birden tüm evi boyamak zor ama biz haftasonları birer birer genel düzeni bozmadan boyayalım dedik bu haftasonu işimiz sadece mutfak olacak onuda iftar sahur arası yapacaz ramazandan önce salon, koridorlar, wc, banyo bitti. Mutfakta biterse sadece yatak odaları kalacak. Belki onlar ramazandan sonraya kalabilir ama evin çok ihtiyacı vardı
Canım ben kahvemi saat 10 gibi içiyorum sen de o saatlerde birşeyler içip yanında bir hurma yiyebilirsin belkiÇok acıktım. İftarda sadece karbonhidrat yedik nerdeyse hiç proteyin yoktu, ondan sanırım.
3 gündür gullacli eklerli acıbadem kurabiyeli tatlili geçtiği için aksamlarim, sahura kadar birşey yemeyeyim demiştim.Canım ben kahvemi saat 10 gibi içiyorum sen de o saatlerde birşeyler içip yanında bir hurma yiyebilirsin belki
Yok onların üzerine yeme zaten :) ona alternatif olarak söyledim, saati biraz daha ileri alırsan sahura kadar daha rahat geçer3 gündür gullacli eklerli acıbadem kurabiyeli tatlili geçtiği için aksamlarim, sahura kadar birşey yemeyeyim demiştim.
Ara öğün yapmak mantıklı senin yaptığın gibi
İşleri halledip gelemiyorum bir türlü ya ama detox çayı ile form çayı aldım istahîm kapanmıştı am iyice kapandı suyu bile zor içiyorum midem bulanıyor sen napıyorsun nasılsın
Ne güzel çaymis öyleİşleri halledip gelemiyorum bir türlü ya ama detox çayı ile form çayı aldım istahîm kapanmıştı am iyice kapandı suyu bile zor içiyorum midem bulanıyor sen napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?