Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya evde olunca tatlı cezbediyor bir şekilde.
Benim suçum yok

Kolay gelsin canim, iftardan sonra mayışma geliyor insana o nedenle agırdan almis olabilir
Canım akşam bende birşey yapamadım Bugün öğlene kadar yattım kalktım yuvarlandım öğleden sonra
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahların üstlerini boşalttım çamaşır suyuyla akladım pakladım
2 makine çamaşır katladım yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım serdim
Banyoyu sildim lavaboları yıkadım
Halıyı süpürdüm kaldırdım
Tül perde çıkardım
Kartonpiyerleri 1 kat boyadım
Avize göbeklerini boyadım
Mutfağın 2 avizesini sildim
Eşimde tavana 1 kat boya attı
Markete gidip geldim aldıklarımı yerleştirdim
İftar vakti geldi sofra hazırladım
Mutfak topladım bulaşıkları hallettim
Mutfak yerlerini sildim

Şimdi çocuklarla oynuyoruz
Çocuklar uyuyunca mutfağı badana yapacaz inşallah kocamın da gönlü olacakta beraber yapacaz sahura kadar nasip kısmet artık

Okurken yoruldum nadalcim masallah sana

Maşallah canım ne kadar iş bu.
Boya olayını Ramazan'dan sonra yapsaydiniz keşke.
Bizde oturma odasını boyiyacagiz, ilk defa duvar boyuyacagiz.
Kapı ve mutfak dolaplarını boyamistik, bunu da yapabiliriz herhalde.

Maşallah canım ne kadar iş bu.
Boya olayını Ramazan'dan sonra yapsaydiniz keşke.
Bizde oturma odasını boyiyacagiz, ilk defa duvar boyuyacagiz.
Kapı ve mutfak dolaplarını boyamistik, bunu da yapabiliriz herhalde.
Bende kapı boyamaktan korkuyorum gözümü korkutuyor birden tüm evi boyamak zor ama biz haftasonları birer birer genel düzeni bozmadan boyayalım dedik bu haftasonu işimiz sadece mutfak olacak onuda iftar sahur arası yapacaz ramazandan önce salon, koridorlar, wc, banyo bitti. Mutfakta biterse sadece yatak odaları kalacak. Belki onlar ramazandan sonraya kalabilir ama evin çok ihtiyacı vardı

Kapı boyamak zor canim. Bizim baya zamanımızı aldı. Birde kullandığımız boya, ince ince 5 kat boyandı, vernik ile 6 kat. Ve her kat arasında 24 saat kuruma süresi vardı.

Komşular tek kat boya ile boyatanlar oldu ama kalın bir tabaka çok yapmacık durdu. Bizimki ince işçilik, çok orijinal oldu.

Canım ben kahvemi saat 10 gibi içiyorum sen de o saatlerde birşeyler içip yanında bir hurma yiyebilirsin belki
3 gündür gullacli eklerli acıbadem kurabiyeli tatlili geçtiği için aksamlarim, sahura kadar birşey yemeyeyim demiştim.

Ara öğün yapmak mantıklı senin yaptığın gibi

3 gündür gullacli eklerli acıbadem kurabiyeli tatlili geçtiği için aksamlarim, sahura kadar birşey yemeyeyim demiştim.

Ara öğün yapmak mantıklı senin yaptığın gibi
Yok onların üzerine yeme zaten :) ona alternatif olarak söyledim, saati biraz daha ileri alırsan sahura kadar daha rahat geçer

Aytanesii nerelerdesin?
adilemir canım nasıl geciyor Ramazan? İşler?
İşleri halledip gelemiyorum bir türlü ya ama detox çayı ile form çayı aldım istahîm kapanmıştı am iyice kapandı suyu bile zor içiyorum midem bulanıyor sen napıyorsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…