Ben yeni başladım ama kafam çok karıstı kaç ta kalkıcam , yatıcam , kahvaltı edip akşam yemeği yiyicem anlamadım help meHayal bu aralıklı oruçta en az 16 saat aç kalınıyor. Bende en az olanın yapıyorum 16 saat
Akşam 6 da sonra yemek yok, sadece çay kahve su. Buna alışana kadar çok zorlandım. Buraya her akşam "çok açim, yarın olsa da kahvaltı yapsak" yazıyordum. Ama çok şükür alıştım. İnşallah Ramazan'da da zorlanmam.
İlk oruç Çarşamba zannediyirdum, şimdi gördüm, salı günüymüş.
Özgül öğrenme güçlüğüm var bazı cümleler /kelimeler bozuk olabilirBen yeni başladım ama kafam çok karıstı kaç ta kalkıcam , yatıcam , kahvaltı edip akşam yemeği yiyicem anlamadım help me
Ne kadar da büyümüş bu konu insanlara bak üzülme bu kadar Mune ye sikayet et sana hakaret edenleri o icabina bakarKizlar ben acayip sinirliyim dun geceden beri mesaj kutumdan gordum eski hesaptaki supurge yazima hakaret yagiyor bakmadim hicbirine istedigim yorumu yaparim hakaret edenleri ilgilendirmezde muhatap olupta bakmiyorum bile az kaldi bunuda kapatcam rahat vermiyorlar hakaretlerden bakmiyorum bakmadikca yazmadikca insanlar sallamaya basliyor yazmiyorum bakmiyorum kendi kendilerine hakaret edip dursunlarben ugrasamam bunlarla sıkıldım ya bir bakiyorum bildirim kismina birsuru gece yarisi isleri gucleri yok herhalde umrumda deil. zaten sorunlarim var psikolojik olarak birde bunlarigorunce sinir krizi gecirdim degdimi degmedi bunlar umrumda deil ben regl donemine girdim sinirlerim iyi deil 2 gundur
Canim mune ye mesaj at, anlat konuyu, o yapanlara ceza verirKizlar ben acayip sinirliyim dun geceden beri mesaj kutumdan gordum eski hesaptaki supurge yazima hakaret yagiyor bakmadim hicbirine istedigim yorumu yaparim hakaret edenleri ilgilendirmezde muhatap olupta bakmiyorum bile az kaldi bunuda kapatcam rahat vermiyorlar hakaretlerden bakmiyorum bakmadikca yazmadikca insanlar sallamaya basliyor yazmiyorum bakmiyorum kendi kendilerine hakaret edip dursunlarben ugrasamam bunlarla sıkıldım ya bir bakiyorum bildirim kismina birsuru gece yarisi isleri gucleri yok herhalde umrumda deil. zaten sorunlarim var psikolojik olarak birde bunlarigorunce sinir krizi gecirdim degdimi degmedi bunlar umrumda deil ben regl donemine girdim sinirlerim iyi deil 2 gundur
Canım kazene bildirsene ya neden çekiyorsunKizlar ben acayip sinirliyim dun geceden beri mesaj kutumdan gordum eski hesaptaki supurge yazima hakaret yagiyor bakmadim hicbirine istedigim yorumu yaparim hakaret edenleri ilgilendirmezde muhatap olupta bakmiyorum bile az kaldi bunuda kapatcam rahat vermiyorlar hakaretlerden bakmiyorum bakmadikca yazmadikca insanlar sallamaya basliyor yazmiyorum bakmiyorum kendi kendilerine hakaret edip dursunlarben ugrasamam bunlarla sıkıldım ya bir bakiyorum bildirim kismina birsuru gece yarisi isleri gucleri yok herhalde umrumda deil. zaten sorunlarim var psikolojik olarak birde bunlarigorunce sinir krizi gecirdim degdimi degmedi bunlar umrumda deil ben regl donemine girdim sinirlerim iyi deil 2 gundur
Birde duvarını mesaja kapat yazamasınlarKizlar ben acayip sinirliyim dun geceden beri mesaj kutumdan gordum eski hesaptaki supurge yazima hakaret yagiyor bakmadim hicbirine istedigim yorumu yaparim hakaret edenleri ilgilendirmezde muhatap olupta bakmiyorum bile az kaldi bunuda kapatcam rahat vermiyorlar hakaretlerden bakmiyorum bakmadikca yazmadikca insanlar sallamaya basliyor yazmiyorum bakmiyorum kendi kendilerine hakaret edip dursunlarben ugrasamam bunlarla sıkıldım ya bir bakiyorum bildirim kismina birsuru gece yarisi isleri gucleri yok herhalde umrumda deil. zaten sorunlarim var psikolojik olarak birde bunlarigorunce sinir krizi gecirdim degdimi degmedi bunlar umrumda deil ben regl donemine girdim sinirlerim iyi deil 2 gundur
Canim tartı yi ne yaptın ? Bu çaydan sonra merak ediyorum kilonu.Kahvaltı
Bir buçuk tam buğday ekmeği ile yumurtalı kaşarlı tost
İki adet çeri
Bir bardak çay
Aç karnına rutin çay ve iki bardak su
Alamadm hala ya kartıma para atmaya gidicem eşime kalsa alamıycam hiçCanim tartı yi ne yaptın ? Bu çaydan sonra merak ediyorum kilonu.
27 sinde tartilıcam 17 sinde vasladm daha yeniCanim tartı yi ne yaptın ? Bu çaydan sonra merak ediyorum kilonu.
Korkma korkma ben yine ArtıdayımRumuz :nnnadal
Başlangıç :85,3
Geçen hafta :79,3
Güncel kilom :79,8
Fark: +500 g
Bu hafta böyle olacağını tahmin etmiştim amaaaa sadece 2 hafta baskülde 79 görmüş oldum haftaya 78 im şimdiden rezerve ediyorum
Tüm mesajları okuyamadımsersum kaç kız akşama hepinizi okurum yemek telaşım var öptüm sizi
Onu nasil yapicam gizliluk hesabindan bir cok seyi kapattim bana hakaret eden hesaplari sikaywt ettim ve engelledim baya bir yaziyorlar haladaha mesaj kutuma vallahi delircemBirde duvarını mesaja kapat yazamasınlar
Bende artidayim 40 gram yaa sanirsam bu bu diyet benim sinirlerimide yiprattiKorkma korkma ben yine Artıdayım
Halletttim hepsini benimle basa cikamazlar artikCanım kazene bildirsene ya neden çekiyorsun
Bak şuan bile mesaj atılabiliyor sanaistedigini kapatabilirsin bakayım yazayım yapamadıysan halaOnu nasil yapicam gizliluk hesabindan bir cok seyi kapattim bana hakaret eden hesaplari sikaywt ettim ve engelledim baya bir yaziyorlar haladaha mesaj kutuma vallahi delircem
Gizllilkten yaptim gibi ama bir deneyelimBak şuan bile mesaj atılabiliyor sanaistedigini kapatabilirsin bakayım yazayım yapamadıysan hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?