Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben yeni başladım ama kafam çok karıstı kaç ta kalkıcam , yatıcam , kahvaltı edip akşam yemeği yiyicem anlamadım help me

Ne kadar da büyümüş bu konu insanlara bak üzülme bu kadar Mune ye sikayet et sana hakaret edenleri o icabina bakar

Canim mune ye mesaj at, anlat konuyu, o yapanlara ceza verir

Canım kazene bildirsene ya neden çekiyorsun

Birde duvarını mesaja kapat yazamasınlar

Korkma korkma ben yine Artıdayım

Kızlar selam
Gelemedim çünkü görevlendirme çıktı emekliligime 5 hafta kala düşünün. Sinirliyim stresliyim tabii yansıdı direkt tartıya birde regl oldum.
Kızdığım olay gittiğim yer yoğun değil zaten haftada 2 gün geçici adam varmış.Beni niye veriyorsunuz bir de
Salladım artık hayırlısı..
Diyetisyenim de stres etkiler şişmişsinizdir dedi.81.6 kg yim artı 700 gr ..Bu hafta gider inşallah. Hepinizi okuyamadım buradaki bilgisayardan girilmiyor. Telefondan da çok sevmiyorum.Haber vereyim dedim öpüldünüz

Onu nasil yapicam gizliluk hesabindan bir cok seyi kapattim bana hakaret eden hesaplari sikaywt ettim ve engelledim baya bir yaziyorlar haladaha mesaj kutuma vallahi delircem
Bak şuan bile mesaj atılabiliyor sanaistedigini kapatabilirsin bakayım yazayım yapamadıysan hala

Sizin oralarda yağmur varmi kizlar ya burda hava iki gundur cok sıkkın bunalticiyagmur olmasada kara kara bulutlar var karadenizin havasi gibi is geregi karadenize gitmistim bir ay ruhum kararmisti deprosyana girmistim ben döndüm ordan iki gundur ruhum sıkıldı yagmurda yagmuyor sıkıcı boğucu bir sicakdalga var 2 gundur sarsilip duruyoruz depremle aksama kadar sarsiliyor en son izmir depreminde o korkuyu yasamistim vallahi rabbim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…