Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum
Canim sen bizi yarış gibi düşünme.
İnan biz kaç senedir burada 2 ileri bir geri. Aramızda koruya geçen adilemir ve A aaadddaaa var sadece. Çok şükür sende dahil kilon çok değil. Ama fit olmak istiyoruz.

Sen önce sağlığına odaklan. Değerlerin düzelince inan çok çabuk gidecek kilolar.

Kolay gelsin canım.

Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum
Canım maksat gırgır olsun diye yarış yapıyoruz bize bakma. Seni strese sokuyorsa çıkabilirsin de. Esasında herkesin yarışı kendisiyle:)

Buzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.

Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Şeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldi

Şeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldi
Onun kasesine 1 küp şeker atıp karıştırayim o zaman sahurda

Aslında piştikten sonra 1 kavanoz kendim için ayirayim, onunkine şeker katip biraz daha pişireyim demiştim. Ama evde toz şeker kalmamış. Küp şeker atacaktım biraz tadına baktım ki orta sekerli. Meyvelerij şekeri suya geçmiş baya. Ondan gerekli görmedim ama adam zaten pek sevmiyor, dediğin gibi ona şeker atayım biraz.

Sahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz

Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa
Canim eşim ben yumurta yemem dedi, kendime yaptım sadece, sonra güzel koktu deyip, yumurtamin yarısını yedi.

Bu taktik değildi yani. Taktiklere daha başlamadım

Kolay gelsin canim, iftardan sonra mayışma geliyor insana o nedenle agırdan almis olabilir
Buzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.

Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Visneyi cok severim ama visneli browni olarak
Benim de kac yil surdu o korumaya gecme asamasi
Sahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz

Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa
Hayalcim beni cok gulduruyorsun

regl olucam ya bu sefer yemeğe başladım şişliğimde var hayırlıısıı gittikçe yükseliyor gibiyim

canım 1 kere gidebildim halim olmuyor eve geçiyorum direk önümüzdeki haftalar giderim hep ama :)))
Senin için de kolaylık olur canim ev yakınsa.
İşten çıkıp yemek yapma kaygın olmaz hem.

Akşam
1 kase tavuk suyuna terbiyeli tel şehriye çorbası
Saç kavurma ( ortadan yedim ama cok yemedim)
El kadar pide

Cayın yanında yarim porsiyon profiterol ( nasıl olduysa kendimi tuttum)

Safran senden göre göre canım tatli çekti sebebim oldunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…