- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Canim sen bizi yarış gibi düşünme.Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum
Kolay gelsin canım.Akşam en son 12 buçukta 2 kuru kayısı ve 1 bardak süt içmiştim gece uyuyakaldım sahura kalkamadım
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 çatal spagetti
4 tane yaprak sarması
3-4 çatal salata
Ara
1 sade nescafe
1 tane havuç topu
Şimdilik bu kadar birazdan yeşil çay ve 10 tane fındık planlıyorum bide bu gece kocamın gönlü olursa sahura kadar mutfağı badana boya yapmayı planlamıştık ama henüz bir hareketlilik görünmüyor ben şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum uyuyunca gidip bir ön hazırlık yaparım halıyı kaldırıp tezgah üstlerini boşaltırım tülü perdeyi çıkartırım canı isterse gece olmazsa yarın gündüz yaparız gibi görünüyor işleri ağırdan alıyoruz ramazandan ötürü
Canım maksat gırgır olsun diye yarış yapıyoruz bize bakma. Seni strese sokuyorsa çıkabilirsin de. Esasında herkesin yarışı kendisiyle:)Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum
Şeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldiBuzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.
Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Onun kasesine 1 küp şeker atıp karıştırayim o zaman sahurdaŞeker atmazsan adam nasıl yesin senin icin iyi de esinin diyetle arası pek yok sanırım o daha cok ağzının tadıyla ilgileniyor gibime geldi
Canim eşim ben yumurta yemem dedi, kendime yaptım sadece, sonra güzel koktu deyip, yumurtamin yarısını yedi.Sahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz
Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa
Kolay gelsin canim, iftardan sonra mayışma geliyor insana o nedenle agırdan almis olabilirAkşam en son 12 buçukta 2 kuru kayısı ve 1 bardak süt içmiştim gece uyuyakaldım sahura kalkamadım
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 çatal spagetti
4 tane yaprak sarması
3-4 çatal salata
Ara
1 sade nescafe
1 tane havuç topu
Şimdilik bu kadar birazdan yeşil çay ve 10 tane fındık planlıyorum bide bu gece kocamın gönlü olursa sahura kadar mutfağı badana boya yapmayı planlamıştık ama henüz bir hareketlilik görünmüyor ben şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum uyuyunca gidip bir ön hazırlık yaparım halıyı kaldırıp tezgah üstlerini boşaltırım tülü perdeyi çıkartırım canı isterse gece olmazsa yarın gündüz yaparız gibi görünüyor işleri ağırdan alıyoruz ramazandan ötürü
Visneyi cok severim ama visneli browni olarakBuzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.
Bunu kuru kayısı, kuru üzüm, dut kurusu ile yaptım. Şeker atmadım.
Benim de kac yil surdu o korumaya gecme asamasi
Hayalcim beni cok gulduruyorsunSahur
2 yumurta (tereyağlı)
1 sb süt
2 tam ceviz
Safransari bana tereyağlı yumurtaları yedirdin kendin yarımcık yemişsin bu da mı bir politika yoksa
regl olucam ya bu sefer yemeğe başladım şişliğimde var hayırlıısıı gittikçe yükseliyor gibiyimCanım iyi gidiyorsun beslenme olarak, sakın pes etme ve moralini bozma.
canım 1 kere gidebildim halim olmuyor eve geçiyorum direk önümüzdeki haftalar giderim hep ama :)))Canim akşamları kayinvalidende misin
Şaka diyorum canım :)) yumurta kilo aldırmaz zatenCanim eşim ben yumurta yemem dedi, kendime yaptım sadece, sonra güzel koktu deyip, yumurtamin yarısını yedi.
Bu taktik değildi yani. Taktiklere daha başlamadım
Senin için de kolaylık olur canim ev yakınsa.regl olucam ya bu sefer yemeğe başladım şişliğimde var hayırlıısıı gittikçe yükseliyor gibiyim
canım 1 kere gidebildim halim olmuyor eve geçiyorum direk önümüzdeki haftalar giderim hep ama :)))
Eşin bizim takımı tutuyor galibaSahur
Yarım yumurtalı omlet
1 kase hoşaf
İftar
1 kase sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
Bol yeşillik
2 ısırık ekmek
Şimdi Eki Görüntüle 2828008
Eşim seviyorum diye acıbadem kurabiyesi almış3 te 1 ini yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?