Ben de hep altyazili izlerim canim dizileri ama kore pek izlemiuordim ayyyy bu ara birakamiyorum bi basladim arka arkayaCanim alt yazılı diye usengeclikten izlemiyordum Kore dizileri.
Bir başladım, bırakamıyorum şimdi.
Yuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyimRumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Geçen hafta :79,8
Güncel kilom :78,9
Fark :900 g
İtiraf ediyorum iftardan yarım saat önce tartıldım o yüzden olduğundan daha az olabilir ama geçen haftada aynı saatte tartıldım
Kore dizilerinde hiç eşcinsellik vurgusu yada mahrem sahneler hiç yok.Ben de hep altyazili izlerim canim dizileri ama kore pek izlemiuordim ayyyy bu ara birakamiyorum bi basladim arka arkaya
Yuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyim
Tarifi çok beğendim.Yeni bir tarif denedim.
Mantık aynı aslında ama ayrıntılar değişiyor:)
Tadı güzel olursa tarifini de yazarım.
Saframcim sende adet düzensizliği var ayın 5 veya 7 sinde olurdun bikac ay öncesinde şimdi ay sonunu bulmaya başladı+ 2 kaşık yoğurt
Bugün regl bekliyordum ama olmadım.
Yarın da olmama ihtimaline karşı sahurumu yaptım niyetlendim.
Sanırım oruç olunca, vücutta dengeler şaştı, gecikme yaşayacağım o yüzden.
Canim çok düzensizlik yok, her ay oluyorum ama 3-5 gün sasmaya başladı.Saframcim sende adet düzensizliği var ayın 5 veya 7 sinde olurdun bikac ay öncesinde şimdi ay sonunu bulmaya başladı
Ben de duygusalliklarini cok seviyorum canim yaaKore dizilerinde hiç eşcinsellik vurgusu yada mahrem sahneler hiç yok.
Netffilikkste ilk defa bunlarsiz dizi izliyorumahlakını çok bozdu digerleri
Reçetesiz alabilirsin canim eczaneden.Hayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya
Galiba benimde yavaslamis kiz vallahi delircem ne yediysem cikamuyorum ackik otunyda deneyeyimsinamekide isa yarar deniyordu internette bende ise yaramadi malesef cok saol canim benim yarin eczaneden musili alacam carem kalmadi kuru incir kuru kayisi ve zeytinyagi icmekten midem altust oldu artikReçetesiz alabilirsin canim eczaneden.
Nöbetçi eczane bulup bugün de alabilirsin.
Açlık otu çayı da icebilirsin. O da tuvalete çıkarır.
Benim 4-5 gün normal rutinim. Metabolizmam çok yavaş
Geçmiş olsun canım acı biber falan ye hemen ishal ediyor zaten cogu seyleri denemişsin bir de acı dene belki iyi gelirHayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya
Geçmiş olsun. Reçetesiz satılıyor evet. Bu gibi durumlarda Bekunis alırım ben genelde :)Hayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya
Gecmis oksun canim.arkadaslar bilgi vermisler ben cok bilmiyordum satilip satilmadigibi ama insallah hemencik gecerHayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya
Bekunis ise yariyormu canim saol canim bu arada onuda bakaris eczaneden karnim kocaman oldu hem adet olucam hemde bu sebebten kutuk gibiyim tartida 3 kilo fazla cikarim kesinGeçmiş olsun. Reçetesiz satılıyor evet. Bu gibi durumlarda Bekunis alırım ben genelde :)
Insallah cok sinir yapiyor bu bende kuru incir agaci cikacak icimde hala gidemedim suyu yakinda damacananin icine girecem o detece su icoyorum insallh gecer ilaclarlaGecmis oksun canim.arkadaslar bilgi vermisler ben cok bilmiyordum satilip satilmadigibi ama insallah hemencik gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?