Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim alt yazılı diye usengeclikten izlemiyordum Kore dizileri.
Bir başladım, bırakamıyorum şimdi.
Ben de hep altyazili izlerim canim dizileri ama kore pek izlemiuordim ayyyy bu ara birakamiyorum bi basladim arka arkaya
Yuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyim

Ben de hep altyazili izlerim canim dizileri ama kore pek izlemiuordim ayyyy bu ara birakamiyorum bi basladim arka arkaya

Yuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyim
Kore dizilerinde hiç eşcinsellik vurgusu yada mahrem sahneler hiç yok.
Netffilikkste ilk defa bunlarsiz dizi izliyorum ahlakını çok bozdu digerleri

+ 2 kaşık yoğurt

Bugün regl bekliyordum ama olmadım.
Yarın da olmama ihtimaline karşı sahurumu yaptım niyetlendim.
Sanırım oruç olunca, vücutta dengeler şaştı, gecikme yaşayacağım o yüzden.

+ 2 kaşık yoğurt

Bugün regl bekliyordum ama olmadım.
Yarın da olmama ihtimaline karşı sahurumu yaptım niyetlendim.
Sanırım oruç olunca, vücutta dengeler şaştı, gecikme yaşayacağım o yüzden.
Saframcim sende adet düzensizliği var ayın 5 veya 7 sinde olurdun bikac ay öncesinde şimdi ay sonunu bulmaya başladı

Saframcim sende adet düzensizliği var ayın 5 veya 7 sinde olurdun bikac ay öncesinde şimdi ay sonunu bulmaya başladı
Canim çok düzensizlik yok, her ay oluyorum ama 3-5 gün sasmaya başladı.
Birde ben 24-28 gün arasında olduğum için hep aynı tarihe denk gelmiyor.
Telde tuttuğun takvimi ekledim şimdi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-24-10-39-25-735_com.popularapp.periodcalendar.webp
    20 KB · Görüntüleme: 22
Sahur
Tereyağlı 1,5 yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık lor peyniri
Yeşillik

iftar
2 kepçe etli nohut yemeği (susuz almaya çalıştım)
1,5 bardak ayran
2-3 biber turşusu

Yarım saat yürüyüş yaptım geldim. Şimdi sade kahve ve hurma topu tüketme sırası:)

Hayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya

Reçetesiz alabilirsin canim eczaneden.
Nöbetçi eczane bulup bugün de alabilirsin.
Açlık otu çayı da icebilirsin. O da tuvalete çıkarır.

Benim 4-5 gün normal rutinim. Metabolizmam çok yavaş

Reçetesiz alabilirsin canim eczaneden.
Nöbetçi eczane bulup bugün de alabilirsin.
Açlık otu çayı da icebilirsin. O da tuvalete çıkarır.

Benim 4-5 gün normal rutinim. Metabolizmam çok yavaş
Galiba benimde yavaslamis kiz vallahi delircem ne yediysem cikamuyorum ackik otunyda deneyeyimsinamekide isa yarar deniyordu internette bende ise yaramadi malesef cok saol canim benim yarin eczaneden musili alacam carem kalmadi kuru incir kuru kayisi ve zeytinyagi icmekten midem altust oldu artik

Geçmiş olsun canım acı biber falan ye hemen ishal ediyor zaten cogu seyleri denemişsin bir de acı dene belki iyi gelir

Geçmiş olsun. Reçetesiz satılıyor evet. Bu gibi durumlarda Bekunis alırım ben genelde :)

Gecmis oksun canim.arkadaslar bilgi vermisler ben cok bilmiyordum satilip satilmadigibi ama insallah hemencik gecer

Gecmis oksun canim.arkadaslar bilgi vermisler ben cok bilmiyordum satilip satilmadigibi ama insallah hemencik gecer
Insallah cok sinir yapiyor bu bende kuru incir agaci cikacak icimde hala gidemedim suyu yakinda damacananin icine girecem o detece su icoyorum insallh gecer ilaclarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…