- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Açıkiyirum canim. Ama baş ağrısı yapmıyor şükür.Safran sahuru iyice öne çektin aslinda bi bakima iyi açlık suren artıyor oruc için sıkıntı yaşamıyorsan tabi
bu kadar erken yerken acıkıyor musun ?
Yok canim su yutkunu gibi susuyor hatta espri bile yapildi cocuk ignedenmis diye hatta kocamla barismak istiyorum dedi kabul etmedi kocasi sanirsam ayse istismara ugramis cunku bebegimin babasini hatirlamiyorum diyorYa bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?
İnsta sayfasına baktım sadece soruyu yazmışlar, yanıtı bulamadim
Hatta bir ara mutfakta otururken acikti esra erol bir baktim bakiyor adam ates puskuruyor bu ne be o ona kacmis o ona ihanett kapat kapatttt diye soyleniyordu banaYa bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?
İnsta sayfasına baktım sadece soruyu yazmışlar, yanıtı bulamadim
Vucudu sasirtmak iyi geldi regl donemine girmeme ragmen 1 kilo gitmis
Yanlış anlattım sahuru 12 1 gibi yiyorsun ya o saatte acıkmış oluyor musun ? iştahın oluyor mu o saatte?Safran sahuru iyice öne çektin aslinda bi bakima iyi açlık suren artıyor oruc için sıkıntı yaşamıyorsan tabi
bu kadar erken yerken acıkıyor musun ?
Evet canim yiyebiliyorumYanlış anlattım sahuru 12 1 gibi yiyorsun ya o saatte acıkmış oluyor musun ? iştahın oluyor mu o saatte?
Teşekkürler canımKizlar yavrularinizin 23 nisan ulusal egemenlik cocuk bayrami kutlu olsun.❤❤❤❤❤ insallah seneye allah nadip kismet ederse coskuyla kutlasinlar insallah
Hafta ici artıdayım diyordun canım ne güzel fazla çıkmamışsın sabit kalmak da bi başarı hele de ideal kilona bu kadar yakınkenRumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 56.4
Bu hafta 56.4
Fark
TebriklerrrrRumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 58.2
Bu hafta : 57.6
Fark : - 600 g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?