Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safran sahuru iyice öne çektin aslinda bi bakima iyi açlık suren artıyor oruc için sıkıntı yaşamıyorsan tabi
bu kadar erken yerken acıkıyor musun ?
Açıkiyirum canim. Ama baş ağrısı yapmıyor şükür.
Birde eşim bu hafta gündüz evdeydi, bende öğlenleri 1-2 saat uyudum. Uyuyup uyanınca açlık azalıyor sanki.

Birde bugün regl olmayı bekliyordum, ondan dün her ihtimale karşı yeyip yattım ama olmadım. Yarın da bekliyorum, yine de bugün olmama ihtimaline karşı sahur yapmış oldum.

Y
Ya bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?

İnsta sayfasına baktım sadece soruyu yazmışlar, yanıtı bulamadim
Yok canim su yutkunu gibi susuyor hatta espri bile yapildi cocuk ignedenmis diye hatta kocamla barismak istiyorum dedi kabul etmedi kocasi sanirsam ayse istismara ugramis cunku bebegimin babasini hatirlamiyorum diyor

Ya bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?

İnsta sayfasına baktım sadece soruyu yazmışlar, yanıtı bulamadim
Hatta bir ara mutfakta otururken acikti esra erol bir baktim bakiyor adam ates puskuruyor bu ne be o ona kacmis o ona ihanett kapat kapatttt diye soyleniyordu bana

Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.8
Bu haftaki kilom: 60.0
Aradaki fark: --- 800 gr

Bi 59 u göremedim ya
olsun buna da şükür

Ramazan baslamadan önce 61.1 dim 11 günde 1.1 kg gitmiş yavaş ama istikrarlı bir sekilde devam

Bu arada kan ilaçlarımı icmeye devam ediyorum en az 6 ay icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…