Saol canim oda fayda etmedi sirf marketten dun isot digrr aci biberden aldim kasik kasik yemege koydum hatta abarttarak yogurdada koydum icim yandi yandim allah diye bagirdim ama yine yok ilac deniycem onerilenleri oda fayda etmezse doktora gitmem gerekicekGeçmiş olsun canım acı biber falan ye hemen ishal ediyor zaten cogu seyleri denemişsin bir de acı dene belki iyi gelir
Müshil etkisi yapan bir ilaç. Ama yine de alırken eczacıya danış belki tavsiye edeceği başka bir ilaç olur.Bekunis ise yariyormu canim saol canim bu arada onuda bakaris eczaneden karnim kocaman oldu hem adet olucam hemde bu sebebten kutuk gibiyim tartida 3 kilo fazla cikarim kesin
Tamam canim sorarimMüshil etkisi yapan bir ilaç. Ama yine de alırken eczacıya danış belki tavsiye edeceği başka bir ilaç olur.
Hayalcim görüyor musun ? Birileri yemegini yemiş üzerine kahve icip, kek , kadayıf bile yemisssÖğlen
1 bardak muzlu ballı süt
Yarım ıspanaklı gözleme
Yarım kase hoşaf
Akşam
2 tavuk but
Sebze
Salata
Şimdi
Türk kahvesi
Yarım dilim kek
2 çatal fıstıklı kadayıf
Kiloyu takma kafana yeter ki iyileş bir an önceBekunis ise yariyormu canim saol canim bu arada onuda bakaris eczaneden karnim kocaman oldu hem adet olucam hemde bu sebebten kutuk gibiyim tartida 3 kilo fazla cikarim kesin
Mutfak aldı başını gidiyor amaHayalcim görüyor musun ? Birileri yemegini yemiş üzerine kahve icip, kek , kadayıf bile yemisss
Cayimi anca alip oturdum vallaMutfak aldı başını gidiyor ama
Sen yine iyi almışsın :) ben şimdi aldım çayımıCayimi anca alip oturdum valla
Canım inşallah ama ramazan başından beri 1 ileri 2 geri gidiyorum ramazan kilo verirken bana pek yaramadı bugün 1 kilo fazla geldim canım sıkıldı akşam yemeğinde cozuttum yaYuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyim
Ne güzel ya bizdede bu akşam lahmacun vardı 3 tane birden gömdümSahur
Ispanaklı 2 yumurta
1 dilim ekmek
2-3 çilek
iftar
1 lahmacun
1 bardak ayran
ara
Kahve ve hurma topu
Canım bizim evden duphalac hiç eksik olmaz ben böyle durumlarda çocuklarda bile kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederimHayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya
HoşgeldinArtık ben de buradayım
Sen can sıkıntısından yemişsin canım. Moralim bozuksa ben de yerim üçe beşe bakmam:)Canım inşallah ama ramazan başından beri 1 ileri 2 geri gidiyorum ramazan kilo verirken bana pek yaramadı bugün 1 kilo fazla geldim canım sıkıldı akşam yemeğinde cozuttum ya
Ne güzel ya bizdede bu akşam lahmacun vardı 3 tane birden gömdümhatta üstüne de bir tane crunch yedim off
Canım bizim evden duphalac hiç eksik olmaz ben böyle durumlarda çocuklarda bile kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim
Onuda not aldim canim gunaydinlar buarada herkese. birazdan eczaneye gidicem .Canım inşallah ama ramazan başından beri 1 ileri 2 geri gidiyorum ramazan kilo verirken bana pek yaramadı bugün 1 kilo fazla geldim canım sıkıldı akşam yemeğinde cozuttum ya
Ne güzel ya bizdede bu akşam lahmacun vardı 3 tane birden gömdümhatta üstüne de bir tane crunch yedim off
Canım bizim evden duphalac hiç eksik olmaz ben böyle durumlarda çocuklarda bile kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim
Nasıl oldun canım iyi misin ?Onuda not aldim canim gunaydinlar buarada herkese. birazdan eczaneye gidicem .
Cok gecmis olsun canim regl basagrilari benimde ilacim bitti geldi gelecek basagrisi fena bendexeGünaydın
Güne baş ağrısıyla başladım.
Malum regl dönemindeki baş ağrılarım
Kahvaltı yapıp ilaç aldım.
Kahvaltim
1.5 yumurtalı omlet
Yarım poğaça
Yarım börek
Kızımdan kalan yarimlari yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?