• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım acı biber falan ye hemen ishal ediyor zaten cogu seyleri denemişsin bir de acı dene belki iyi gelir
Saol canim oda fayda etmedi sirf marketten dun isot digrr aci biberden aldim kasik kasik yemege koydum hatta abarttarak yogurdada koydum icim yandi yandim allah diye bagirdim ama yine yok ilac deniycem onerilenleri oda fayda etmezse doktora gitmem gerekicek😣😣😣

Akşam
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yogurt
Az salata

Sahur
2,5 dilim ekmek
10 yeşil zeytin
1 kk peynir
3-4 kaşık kıyma
Domates
Çilek

iftar
1 kase domates çorbası
2 tavuk but (haşlanmış)
1 kaşık pirinç pilavı
1 bardak erik suyu (ev yapımı)

Sahurda doymak bilmedim bugün 🤦🏼‍♀️

Yuru ben nadal kim tutar senj hedef 70 ben sana diyim😊
Canım inşallah ama ramazan başından beri 1 ileri 2 geri gidiyorum ramazan kilo verirken bana pek yaramadı bugün 1 kilo fazla geldim canım sıkıldı akşam yemeğinde cozuttum ya
Sahur
Ispanaklı 2 yumurta
1 dilim ekmek
2-3 çilek

iftar
1 lahmacun
1 bardak ayran

ara
Kahve ve hurma topu
Ne güzel ya bizdede bu akşam lahmacun vardı 3 tane birden gömdüm🥺 hatta üstüne de bir tane crunch yedim off
Hayirli ramazanlar hayirli pazarlar kizlar nasilsiniz hepiniz umarim iyisinizdir hanimlar karnim kütük gibi oldu fena ben 4 gündür cok afedersiniz lavaboya cikamadim fazla bisey yemiyorum esim evde olunca duzensiz yiyorum gec kalkiyorum 10 da bazen 11 de esimi yarin goreve cagirdilar iznini 5 gun anca kullandi icmedigim zeytinyagi yemedigim kuru kayisi icmedigim ot yulaf yogurt normalde hergun cikardim cok afedersiniz bu dort gun ne oldu anlamadim vallahi aglayacam sinirimden sinirden stres oluncada gidemiyorum musili recetesiz veriyorlarmi bilginiz varmi kizlar musil alicam yarin yoksa karnimin agrisindan olucem ya deli gibi spor yapiyorum 3 litreye yakin su iciyorum butun herseyi denedim en son carem ilac kaldi onuda yarin alayim diyorum vallahi cok caresizim ya😣😣😣😣😣😣😪😪😪😪😫😫😫😫😫😫
Canım bizim evden duphalac hiç eksik olmaz ben böyle durumlarda çocuklarda bile kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim

Canım inşallah ama ramazan başından beri 1 ileri 2 geri gidiyorum ramazan kilo verirken bana pek yaramadı bugün 1 kilo fazla geldim canım sıkıldı akşam yemeğinde cozuttum ya

Ne güzel ya bizdede bu akşam lahmacun vardı 3 tane birden gömdüm🥺 hatta üstüne de bir tane crunch yedim off

Canım bizim evden duphalac hiç eksik olmaz ben böyle durumlarda çocuklarda bile kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim
Sen can sıkıntısından yemişsin canım. Moralim bozuksa ben de yerim üçe beşe bakmam:)

Onuda not aldim canim gunaydinlar buarada herkese. birazdan eczaneye gidicem .

Günaydın
Güne baş ağrısıyla başladım.
Malum regl dönemindeki baş ağrılarım 😔
Kahvaltı yapıp ilaç aldım.

Kahvaltim
1.5 yumurtalı omlet
Yarım poğaça
Yarım börek

Kızımdan kalan yarimlari yedim.
Cok gecmis olsun canim regl basagrilari benimde ilacim bitti geldi gelecek basagrisi fena bendexe

Back
X