- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Haklısın canım. Muaf olan çok.Tam kapanma da hayat durur hicbir sektor calismaz her yer kapali olur marketler 10 ve 5 arasi acik olmaz sokaktan araba gecmez tam kapanma budur tipki kibris gibi marketler 10 ve 5 arasi acik herzaman ki gibi degisen bisey yok bircok sektor calisiyor saglik güvenlik insaat tedarik elektrik daha sayamayacagim bir cok sektör ozel sektor bile sadece kamu personeli asker polis haric evden calisicak buna yari kapanma denir bence
Eline poşeti alan gezecek yineTam kapanma da hayat durur hicbir sektor calismaz her yer kapali olur marketler 10 ve 5 arasi acik olmaz sokaktan araba gecmez tam kapanma budur tipki kibris gibi marketler 10 ve 5 arasi acik herzaman ki gibi degisen bisey yok bircok sektor calisiyor saglik güvenlik insaat tedarik elektrik daha sayamayacagim bir cok sektör ozel sektor bile sadece kamu personeli asker polis haric evden calisicak buna yari kapanma denir bence
Bende 9 yıllık evliyim.Tam kapanma değil bizimki canım, kamu kurumlarına kilit vurulmuyor yani:) sadece personel asgariye iniyor, bir nevi nöbetçi gibi kalıyor az sayıda kişi. Ben bu hafta 1 gün çalıştım mesela, 4 gün evdeyim. Büyük ihtimal haftaya da öyle olur.
Bu arada ben de 10 yıllık evliyim:) biz geçen Ramazan bayramında da evde yalnızdık bu ikinci olacak:)
Ayneen öyle olacak busefer arabayla markete gelemeyecekler ailecek bile zincir marketlerin kapisinda polis olacakEline poşeti alan gezecek yine
Kiyamam canim ya gurbet olunca boyle oluyor maalesef bayramlarda cok gidilemiyorBende 9 yıllık evliyim.
Yalnız geçirdiğim bayram sayısı, sayamayacagim kadar çok
Aynen oyle canim rakamlar dussunde biraz yaz ayinda artik rahat nefes alalim denize rahat gidelim bu is kistan olsaydi simdi baharin tadini cikariyor olucaktirturizm sezonu aciliyorHaklısın canım. Muaf olan çok.
Anladim canim vallahi zor ya bizde burdan birbirimizin bayramini kutlarizTam kapanma değil bizimki canım, kamu kurumlarına kilit vurulmuyor yani:) sadece personel asgariye iniyor, bir nevi nöbetçi gibi kalıyor az sayıda kişi. Ben bu hafta 1 gün çalıştım mesela, 4 gün evdeyim. Büyük ihtimal haftaya da öyle olur.
Bu arada ben de 10 yıllık evliyim:) biz geçen Ramazan bayramında da evde yalnızdık bu ikinci olacak:)
Nasıl oldu tadı canim, güzel oldu mu ?Arkadaslarim oruclusunuz biliyorum ama heyacanimi paylasmak istedim cok ozur dilerim ayip biliyorum simdiden özür dilerim ben vegan sucuğu yaptim da heyacanlandim o yuzden paylasmak istedim iftardan sonra resmini paylasirim sizinle simdi cok ayip olur kusura bakmayinolurmu
Valla canim 1 saat yogurmakla gecti sonra buharda hasladim birini digerlerini buzluga attim pisirmeden tadina henuz bakmadim ama insallah olmustur baya misir unu gitti bunaNasıl oldu tadı canim, güzel oldu mu ?
Regl yaklaşınca karbonhidrat ihtiyacı duyuyor insan. Allah'tan şu sürede metabolizma hızlanıyorÇok acıktım. Yemek yemenin hayalini kuruyorum şu an. 2-3 güne regl olacağım ve iştahım tavan
Evet canım haklısın.Regl yaklaşınca karbonhidrat ihtiyacı duyuyor insan. Allah'tan şu sürede metabolizma hızlanıyor
Benim de tansiyonum çok düşük bugün. Gözlerimi acamiyorum.
Bilmem canim. Akşama tuzlu cacık yedi., Kendime geldim şükür..Evet canım haklısın.
Geçmiş olsun neden böyle oldun?
Aksam menumuz ayniKahvaltı
Biberli omlet
2 kaşık tulum peyniri
Az yufka
2 çatal beyaz peyniri, tam buğday unuyla avucum kadar lavaş
Akşam
4 kaşık nohutlu tavuklu pilav
4 kaşık yeşil fasulye
1 kase cacık
Şimdi
Türk kahvesi
1 hurma
Biraz fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?