• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tam kapanma da hayat durur hicbir sektor calismaz her yer kapali olur marketler 10 ve 5 arasi acik olmaz sokaktan araba gecmez tam kapanma budur tipki kibris gibi marketler 10 ve 5 arasi acik herzaman ki gibi degisen bisey yok bircok sektor calisiyor saglik güvenlik insaat tedarik elektrik daha sayamayacagim bir cok sektör ozel sektor bile sadece kamu personeli asker polis haric evden calisicak buna yari kapanma denir bence😁😁😁
Haklısın canım. Muaf olan çok.

Tam kapanma da hayat durur hicbir sektor calismaz her yer kapali olur marketler 10 ve 5 arasi acik olmaz sokaktan araba gecmez tam kapanma budur tipki kibris gibi marketler 10 ve 5 arasi acik herzaman ki gibi degisen bisey yok bircok sektor calisiyor saglik güvenlik insaat tedarik elektrik daha sayamayacagim bir cok sektör ozel sektor bile sadece kamu personeli asker polis haric evden calisicak buna yari kapanma denir bence😁😁😁
Eline poşeti alan gezecek yine 🤣🤣

Tam kapanma değil bizimki canım, kamu kurumlarına kilit vurulmuyor yani:) sadece personel asgariye iniyor, bir nevi nöbetçi gibi kalıyor az sayıda kişi. Ben bu hafta 1 gün çalıştım mesela, 4 gün evdeyim. Büyük ihtimal haftaya da öyle olur.
Bu arada ben de 10 yıllık evliyim:) biz geçen Ramazan bayramında da evde yalnızdık bu ikinci olacak:)
Bende 9 yıllık evliyim.
Yalnız geçirdiğim bayram sayısı, sayamayacagim kadar çok :(

Tam kapanma değil bizimki canım, kamu kurumlarına kilit vurulmuyor yani:) sadece personel asgariye iniyor, bir nevi nöbetçi gibi kalıyor az sayıda kişi. Ben bu hafta 1 gün çalıştım mesela, 4 gün evdeyim. Büyük ihtimal haftaya da öyle olur.
Bu arada ben de 10 yıllık evliyim:) biz geçen Ramazan bayramında da evde yalnızdık bu ikinci olacak:)
Anladim canim vallahi zor ya bizde burdan birbirimizin bayramini kutlariz😊😊🤗🤗🤗🤗🤗

Arkadaslarim oruclusunuz biliyorum ama heyacanimi paylasmak istedim cok ozur dilerim ayip biliyorum simdiden özür dilerim ben vegan sucuğu yaptim da heyacanlandim o yuzden paylasmak istedim iftardan sonra resmini paylasirim sizinle simdi cok ayip olur kusura bakmayin 🙁🙁🙁🙁 olurmu

Arkadaslarim oruclusunuz biliyorum ama heyacanimi paylasmak istedim cok ozur dilerim ayip biliyorum simdiden özür dilerim ben vegan sucuğu yaptim da heyacanlandim o yuzden paylasmak istedim iftardan sonra resmini paylasirim sizinle simdi cok ayip olur kusura bakmayin 🙁🙁🙁🙁 olurmu
Nasıl oldu tadı canim, güzel oldu mu ?

Sahur
Ispanaklı 1,5 yumurta
Az peynir
1-2 ceviz
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Domates-salatalık

iftar
1 tabak etli türlü
1 dilim ekmek
Cacık
Az turşu
Çocuklara damla çikolatalı kurabiye yapmıştım onun da tadına baktım:) yarım kurabiye diyebilirim

Akşam leblebi topu yerim, tatlı hakkımı es geçmem🤣

Kahvaltı
Biberli omlet
2 kaşık tulum peyniri
Az yufka

2 çatal beyaz peyniri, tam buğday unuyla avucum kadar lavaş

Akşam
4 kaşık nohutlu tavuklu pilav
4 kaşık yeşil fasulye
1 kase cacık

Şimdi
Türk kahvesi
1 hurma
Biraz fıstık
Aksam menumuz ayni😁😁😁🤣 seninki daha lezzetli olmustur ellerine saglik

Gece
Canim bişey istemedi, bir de uykusuzdum ondan da olabilir

1 bardak süt
2 tane hurma

Akşam
1 kase haşlanmış etten corba
( annemden getirdim bi ben iciyorum evde)
Yarim tabaktan az fazla patates yemegi
Yarim dilim ekmek
Salata, bikac kaşık yoğurt

Back
X