Eline sağlık canim. Sucuk gibi görünüyor gerçekten.Bu vegan sucuk
Eki Görüntüle 2836653
Saol canim benim. Aynen sucuk gibi oldu hicbir katki maddesi yok en azindan tadida ayni sucuk gibi sadece o sucuk yediginde et tadi gelir ya o yok bunda.Eline sağlık canim. Sucuk gibi görünüyor gerçekten.
Ellerine saglik cnm bnde vegan kofte yerim cok severim tadini da ayirt edemem kolay kolay digerindenSaol canim benim. Aynen sucuk gibi oldu hicbir katki maddesi yok en azindan tadida ayni sucuk gibi sadece o sucuk yediginde et tadi gelir ya o yok bunda.
İyiyim canim şükür. Yemekten sonra düzeldim.Ellerine saglik cnm bnde vegan kofte yerim cok severim tadini da ayirt edemem kolay kolay digerinden
Safransari canim cok hecmis olsun daha iyisin insallah
Bende canim düşük tansiyonluyum.Safransari iyi olmana sevindim maden sulu ayran falan yap ic ara ara biraz tuzlu olsun mineraller iyi gelir
Benim tansiyonum hep düşüktür 9a 5 , 10 a 6 gibi ama alışmış bünyem artık cok sıkıntı olmuyor
Geçmiş olsun canım sahur yaparken maden suyu tüket azda yiyorsun ya birde öncesinde tatlı yedin kan şekerini oynamıştır mineral susuzluğu geciriyirmuş yarın bende alıp deniycem gerçi ne açlık var nede susuzlukBende canim düşük tansiyonluyum.
Ama bugün farklı bir şekilde gözümü açamadım, 2 saatte uyudum gündüz. Eve tansiyon aleti yok ama tahmin ettim tansiyonum düşüktü.
Yemekten sonra düzeldim şükür.
Saol canim benim❤❤❤ vallahi tutturabildim cok seviniyorum bende vegan köfteyi kuzenimde yemistim guzeldi kofte olmadigini anlamadim bile icinde et olmadigini sonradan ogrenmistim sucukda ayniEllerine saglik cnm bnde vegan kofte yerim cok severim tadini da ayirt edemem kolay kolay digerinden
Safransari canim cok hecmis olsun daha iyisin insallah
Oturur duzsnin canim meraknetme daha cok yeni evlikik insan ister istemez esiyle uyum saglamak icin kendi duzeninden fedakarlik yapiyor ortak bir duzen tutturmaya calisirsiniz veya sen kendine bir duzen tuttursan en azindan haftaici iyi olbilirhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yollar kilit eve iftara zor yetişiyorum resmençalışmaya devam
benim yemelerimde iyi yani iftarda az yesemde çayın yanında çerez falan çok atıştırıyorum bu ramazan akşamları 40 dk yürüyüşe çıkıyorum benim ciddi spor yapmam gerek kilo verebilmek için bölgesel yağlanmalarım var göbek gibi gitmiyor :)) şu yaşıma kadar ilk defa böyle oldum benkendimi kötü hissediyorum ara ara kilo veremedikçe halbuki ben gün içinde sürekli atıştıran ama hareketlerden kilo veren biriydim bu evlilik bana hiç yaramadı :)))))))))))
Canim evlilikten sonra hormon değişiminden mutlaka kilo alınıyor.hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yollar kilit eve iftara zor yetişiyorum resmençalışmaya devam
benim yemelerimde iyi yani iftarda az yesemde çayın yanında çerez falan çok atıştırıyorum bu ramazan akşamları 40 dk yürüyüşe çıkıyorum benim ciddi spor yapmam gerek kilo verebilmek için bölgesel yağlanmalarım var göbek gibi gitmiyor :)) şu yaşıma kadar ilk defa böyle oldum benkendimi kötü hissediyorum ara ara kilo veremedikçe halbuki ben gün içinde sürekli atıştıran ama hareketlerden kilo veren biriydim bu evlilik bana hiç yaramadı :)))))))))))
Canım üzme kendini, birkaç kilo versen bu karamsarlığın hemen gider emin ol.hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yollar kilit eve iftara zor yetişiyorum resmençalışmaya devam
Biraz önce haberlerde izledim, kitlenmiş durumda otogarlari. Herkesin bir yere gitmek için sebebi var.Kizlar varya yemin ederim size trafik tikandi bizim site yol uzeri karsiya gecemuyorum yarim saatttir bune ya insanlar delu gibi tatil yorelerine akiyor bu ne istir ya drift yapan 5 aile birlikte tatile cikan yol vermiyorlar aceleli var ya o marketler sanki ac kalincak ben boyle bisey gormedim bir tane ekmek alucam adam 30 ekmek almis karantinada yerim diye yok artik yagmalamislar marketleri oysa marketlerhergun acik adam diyorki karisina kulak misafiri oldum 17 gun yasadik hergun markete geliriz sabahtan aksama diyor kapinin onunde cekirdek citleriz yuhhh dedim icimden boyle zihinli insanlar oldukca bu virus bitmez cik ozur dilerim ayni manzaralar olucak sabah 10 da markete gelecek aksam beste duger marketlerden alusverisini tamamlayacak pencereden hergun ayni manzarayi giruyorum insan yigilmalari market kuyruklari yazik bizim hepimizin sagligiyla oynuyorlar arkadasim soyledi aradi rezarvasyinlarda yer kalmamis almiyor persembeden sonra diye adam rezarvasyon yap yoksa seni gelir dagitirim demis boyle gozu donmus insanlar var inanamiyorum biz ne ara boyle olduk arkadaslar
Bodrum full doldu yer yok cadir kuranlar var karavanlarla gelenler var cesme alacati fulll marmaris akyakaya yer yok halbuki akyaka normalde bos olur. Teyzemler birer birer yazliklarina gitti bugünBiraz önce haberlerde izledim, kitlenmiş durumda otogarlari. Herkesin bir yere gitmek için sebebi var.
Tatil yerlerinde müstakil yazlığı olanlar da, apartmanda eve tikilmayalim diye yazlık alanlara ilgi daha çok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?