Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saol canim benim. Aynen sucuk gibi oldu hicbir katki maddesi yok en azindan tadida ayni sucuk gibi sadece o sucuk yediginde et tadi gelir ya o yok bunda.
Ellerine saglik cnm bnde vegan kofte yerim cok severim tadini da ayirt edemem kolay kolay digerinden
Safransari canim cok hecmis olsun daha iyisin insallah

Bende canim düşük tansiyonluyum.
Ama bugün farklı bir şekilde gözümü açamadım, 2 saatte uyudum gündüz. Eve tansiyon aleti yok ama tahmin ettim tansiyonum düşüktü.

Yemekten sonra düzeldim şükür.

Geçmiş olsun canım sahur yaparken maden suyu tüket azda yiyorsun ya birde öncesinde tatlı yedin kan şekerini oynamıştır mineral susuzluğu geciriyirmuş yarın bende alıp deniycem gerçi ne açlık var nede susuzluk birgün sahursuz tuttum gayette iyiydik akşama kadar kosturdum birde bugün de öyle ara ara kızı bahçeye çıkarıyorum birtane arkadaşı var annesiyle bizde arkadaşız iyi oluyor hava alıyoruz

Sahur
Zeytin
Kaşar peyniri
Çay

Akşam yemeği
Birtane küçük karnıyarık
3 adet köfte
Salata

Şuan sahur yapıyorum
Aç karnına detox çayı ve iki bardak su
Kızlar 3 lt su icmeme lazım en fazla ama içemiyorum sizce napmam lazım nirmaldede uyuyamayan ben bu çaydan sonra kızı uyuturken akşam uyuyakalıyorum sahur için kalkıyorum 12 gibi kendiliğinden yoksa normalde kalkamazdm
Yarım domates
Yarım salatalık
Birtane haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim tam buğday ekmeği
Kaymak
Çay

Ellerine saglik cnm bnde vegan kofte yerim cok severim tadini da ayirt edemem kolay kolay digerinden
Safransari canim cok hecmis olsun daha iyisin insallah
Saol canim benim❤❤❤ vallahi tutturabildim cok seviniyorum bende vegan köfteyi kuzenimde yemistim guzeldi kofte olmadigini anlamadim bile icinde et olmadigini sonradan ogrenmistim sucukda ayni

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yollar kilit eve iftara zor yetişiyorum resmen çalışmaya devam
benim yemelerimde iyi yani iftarda az yesemde çayın yanında çerez falan çok atıştırıyorum bu ramazan akşamları 40 dk yürüyüşe çıkıyorum benim ciddi spor yapmam gerek kilo verebilmek için bölgesel yağlanmalarım var göbek gibi gitmiyor :)) şu yaşıma kadar ilk defa böyle oldum ben kendimi kötü hissediyorum ara ara kilo veremedikçe halbuki ben gün içinde sürekli atıştıran ama hareketlerden kilo veren biriydim bu evlilik bana hiç yaramadı :)))))))))))

Oturur duzsnin canim meraknetme daha cok yeni evlikik insan ister istemez esiyle uyum saglamak icin kendi duzeninden fedakarlik yapiyor ortak bir duzen tutturmaya calisirsiniz veya sen kendine bir duzen tuttursan en azindan haftaici iyi olbilir

Canim evlilikten sonra hormon değişiminden mutlaka kilo alınıyor.
Ama sen bilinclisin, baştan beri kilo takibini yapıyorsun, bunu yapmadan ipin ucu daha çok kaçardı.

Akşamlarda proteyin i iyi alırsan açlık olmaz canim, çay yanına birşey atıştırma isteği de olmaz o zaman.

Canım üzme kendini, birkaç kilo versen bu karamsarlığın hemen gider emin ol.
İftarda çabuk doyuyorsan çayın yanında en azından sağlıklı şeyler ye. Çiğ kuruyemiş, kuru meyve vs gibi.
Bir de çok yorgun olmak da insana gereksiz yediriyor. İnsan bir yerden enerji sağlamak istiyor çünkü. Sen şu an çok yoğun çalışıyorsun. İftara zor yetişmek nedir, o saate kadar dışarıda olmak hiç kolay değil.

Kizlar varya yemin ederim size trafik tikandi bizim site yol uzeri karsiya gecemuyorum yarim saatttir bune ya insanlar delu gibi tatil yorelerine akiyor bu ne istir ya drift yapan 5 aile birlikte tatile cikan yol vermiyorlar aceleli var ya o marketler sanki ac kalincak ben boyle bisey gormedim bir tane ekmek alucam adam 30 ekmek almis karantinada yerim diye yok artik yagmalamislar marketleri oysa marketlerhergun acik adam diyorki karisina kulak misafiri oldum 17 gun yasadik hergun markete geliriz sabahtan aksama diyor kapinin onunde cekirdek citleriz yuhhh dedim icimden boyle zihinli insanlar oldukca bu virus bitmez cik ozur dilerim ayni manzaralar olucak sabah 10 da markete gelecek aksam beste duger marketlerden alusverisini tamamlayacak pencereden hergun ayni manzarayi giruyorum insan yigilmalari market kuyruklari yazik bizim hepimizin sagligiyla oynuyorlar arkadasim soyledi aradi rezarvasyinlarda yer kalmamis almiyor persembeden sonra diye adam rezarvasyon yap yoksa seni gelir dagitirim demis boyle gozu donmus insanlar var inanamiyorum biz ne ara boyle olduk arkadaslar

Biraz önce haberlerde izledim, kitlenmiş durumda otogarlari. Herkesin bir yere gitmek için sebebi var.

Tatil yerlerinde müstakil yazlığı olanlar da, apartmanda eve tikilmayalim diye yazlık alanlara ilgi daha çok oldu.

Biraz önce haberlerde izledim, kitlenmiş durumda otogarlari. Herkesin bir yere gitmek için sebebi var.

Tatil yerlerinde müstakil yazlığı olanlar da, apartmanda eve tikilmayalim diye yazlık alanlara ilgi daha çok oldu.
Bodrum full doldu yer yok cadir kuranlar var karavanlarla gelenler var cesme alacati fulll marmaris akyakaya yer yok halbuki akyaka normalde bos olur. Teyzemler birer birer yazliklarina gitti bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…