Keske bi yazlığımız olsaydı ne iyi gelirdi şimdiBodrum full doldu yer yok cadir kuranlar var karavanlarla gelenler var cesme alacati fulll marmaris akyakaya yer yok halbuki akyaka normalde bos olur. Teyzemler birer birer yazliklarina gitti bugün
Vallahi doğruKeske bi yazlığımız olsaydı ne iyi gelirdi şimdi
ah o düzeni bir kurabilsemmm ahOturur duzsnin canim meraknetme daha cok yeni evlikik insan ister istemez esiyle uyum saglamak icin kendi duzeninden fedakarlik yapiyor ortak bir duzen tutturmaya calisirsiniz veya sen kendine bir duzen tuttursan en azindan haftaici iyi olbilir
inşaallah düzene girer bir an önce et de yememenin zararlaarıCanim evlilikten sonra hormon değişiminden mutlaka kilo alınıyor.
Ama sen bilinclisin, baştan beri kilo takibini yapıyorsun, bunu yapmadan ipin ucu daha çok kaçardı.
Akşamlarda proteyin i iyi alırsan açlık olmaz canim, çay yanına birşey atıştırma isteği de olmaz o zaman.
evet ya biraz versem ne kadar güzel oalcak ah canım sen biliyosun çalışma stilimii ne zorluklarla hayırlısı diyorummCanım üzme kendini, birkaç kilo versen bu karamsarlığın hemen gider emin ol.
İftarda çabuk doyuyorsan çayın yanında en azından sağlıklı şeyler ye. Çiğ kuruyemiş, kuru meyve vs gibi.
Bir de çok yorgun olmak da insana gereksiz yediriyor. İnsan bir yerden enerji sağlamak istiyor çünkü. Sen şu an çok yoğun çalışıyorsun. İftara zor yetişmek nedir, o saate kadar dışarıda olmak hiç kolay değil.
Canim haftada bir mutlaka kuru fasulye ye.ah o düzeni bir kurabilsemmm ah
inşaallah düzene girer bir an önce et de yememenin zararlaarı
evet ya biraz versem ne kadar güzel oalcak ah canım sen biliyosun çalışma stilimii ne zorluklarla hayırlısı diyorumm
Az kaldı canim sabretKızlar selam
Gelemiyorum yine modum düşük..Diyet eh işte..Biz hergün işe git gel boşu boşuna..Nasıl olacaksa..Aciller çalışsaydı yalnız keşke..Sanırım iyice soğudum..Son günler ama çekilmiyor işte..Ben biraz uzak kalıcam sanırım...Hepinizi öptüm sağlıcakla kalın..
Evet canim heryer dol.uş istanbul bize kaldi diyor ben deBodrum full doldu yer yok cadir kuranlar var karavanlarla gelenler var cesme alacati fulll marmaris akyakaya yer yok halbuki akyaka normalde bos olur. Teyzemler birer birer yazliklarina gitti bugün
Canim az kaldi ama son anlar insana uzak geliyor hep sanirim, os disinda baska moralini bozacak birsey oadi insallah sereumcumKızlar selam
Gelemiyorum yine modum düşük..Diyet eh işte..Biz hergün işe git gel boşu boşuna..Nasıl olacaksa..Aciller çalışsaydı yalnız keşke..Sanırım iyice soğudum..Son günler ama çekilmiyor işte..Ben biraz uzak kalıcam sanırım...Hepinizi öptüm sağlıcakla kalın..
Ahabahhaah
Evet dün de benim aklımdaydı ama yazmamıştım.
Geçen Cuma da yoktu demi yanlış hatırlamıyorumEvet dün de benim aklımdaydı ama yazmamıştım.
Akşama doğru kilo bildirdi diye hatırlıyorumGeçen Cuma da yoktu demi yanlış hatırlamıyorum
Bende bildirdi diye hatırlıyorum. 78 kusurdu sanırım.Akşama doğru kilo bildirdi diye hatırlıyorum
Kardeşinin nişan durumu ne zaman canim ?
Gelicem inşallah canım uykusuzluk, canlı dersler, okul git gel, ramazan, oruç, iftar, ufaklıklar... Off gelmemek için bahanem çok oluyor
Seviyorum siziEvet dün de benim aklımdaydı ama yazmamıştım.
Vardım kız iftardan yarım saat önce tartıldım itiraf ettim yaGeçen Cuma da yoktu demi yanlış hatırlamıyorum
Bak sen kilomu bile unutmamış çok ta 78 sayılmaz ama ucunu görmüştüm 78,9 du. Metabolizma durdu bu hafta da aynı olsam yetecekBende bildirdi diye hatırlıyorum. 78 kusurdu sanırım.
Takipteyiz bak seniGelicem inşallah canım uykusuzluk, canlı dersler, okul git gel, ramazan, oruç, iftar, ufaklıklar... Off gelmemek için bahanem çok oluyor
Seviyorum sizi
Vardım kız iftardan yarım saat önce tartıldım itiraf ettim ya
Bak sen kilomu bile unutmamış çok ta 78 sayılmaz ama ucunu görmüştüm 78,9 du. Metabolizma durdu bu hafta da aynı olsam yetecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?