Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oturur duzsnin canim meraknetme daha cok yeni evlikik insan ister istemez esiyle uyum saglamak icin kendi duzeninden fedakarlik yapiyor ortak bir duzen tutturmaya calisirsiniz veya sen kendine bir duzen tuttursan en azindan haftaici iyi olbilir
ah o düzeni bir kurabilsemmm ah
inşaallah düzene girer bir an önce et de yememenin zararlaarı
evet ya biraz versem ne kadar güzel oalcak ah canım sen biliyosun çalışma stilimii ne zorluklarla hayırlısı diyorumm

Canim haftada bir mutlaka kuru fasulye ye.
Et yemeyen arkadaşıma diyetisyeni haftada bir gün yazıyordu.
Bir de vegan köfte felan al marketlerden, senin için akşam yemeği altarnatifi olur.

Sahur
3 minik dilim ekmekten pizza
(Ekmeklerim tahıllı onu yazmıyorum her defasında)

İftar
1 büyük tabak ıspanak yemeği
Üzerine 2-3 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 kaşık türlü (bitsin diye yedim)
Bir de çorbanın tuzuna bakmak için bir kaşık aldım, limonata yapmıştım onun da şekerine bakmak için bir yudum içtim :)

Az sonra kahve ve leblebi topu:)

Kızlar selam

Gelemiyorum yine modum düşük..Diyet eh işte..Biz hergün işe git gel boşu boşuna..Nasıl olacaksa..Aciller çalışsaydı yalnız keşke..Sanırım iyice soğudum..Son günler ama çekilmiyor işte..Ben biraz uzak kalıcam sanırım...Hepinizi öptüm sağlıcakla kalın..

Az kaldı canim sabret
Ablam da hiçbir izni kullanamadı, bebek bir kaç aylık olmasına rağmen. Bu süreçte de çalışıyor izin yada uzaktan çalışma yok.

Polis asker sağlıkçılar full çalışıyor malesef.

Bodrum full doldu yer yok cadir kuranlar var karavanlarla gelenler var cesme alacati fulll marmaris akyakaya yer yok halbuki akyaka normalde bos olur. Teyzemler birer birer yazliklarina gitti bugün
Evet canim heryer dol.uş istanbul bize kaldi diyor ben de
Canim az kaldi ama son anlar insana uzak geliyor hep sanirim, os disinda baska moralini bozacak birsey oadi insallah sereumcum
Ahabahhaah

N nnnadal Nerelerdesin? yarın bekliyoruz seni
Gelicem inşallah canım uykusuzluk, canlı dersler, okul git gel, ramazan, oruç, iftar, ufaklıklar... Off gelmemek için bahanem çok oluyor
Evet dün de benim aklımdaydı ama yazmamıştım.
Seviyorum sizi
Geçen Cuma da yoktu demi yanlış hatırlamıyorum
Vardım kız iftardan yarım saat önce tartıldım itiraf ettim ya
Bende bildirdi diye hatırlıyorum. 78 kusurdu sanırım.
Bak sen kilomu bile unutmamış çok ta 78 sayılmaz ama ucunu görmüştüm 78,9 du. Metabolizma durdu bu hafta da aynı olsam yetecek

Takipteyiz bak seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…