Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dimeh böyle oluyo..şimdi senin de ismin gözükmüyo ama varsın..varsın demi ordasın de miikendi kendime konuş muyom de mii

nerdesiniz beyaa..ce ee diyip kaçıyonuz..hiçbirinizi yakalayamıyom..

geldim beyaaa

ilerleyen zamanda da müzeye verirsin artık kavanozları aplam
20 kilo çok değil be aplacım,kuruyunca azıcık bişey kalıyo

birdy nin 1.5 luk kavanosuu azz sonraa..resmini koysaydın barii topiğe hatırası kalırdı..ama dantelini koyduktan sonra çek fotosunu cıplak cıplak olmasın..heh heh heh

dimeh böyle oluyo..şimdi senin de ismin gözükmüyo ama varsın..varsın demi ordasın de miikendi kendime konuş muyom de mii

geldim beyaaa

ilerleyen zamanda da müzeye verirsin artık kavanozları aplam
20 kilo çok değil be aplacım,kuruyunca azıcık bişey kalıyo

Burdayım , burdayım muhtarım....Şimdi de Leylakım gözükmüyo :26::26::26:
Heee , haber vericem ben size kavanozu açarken , dile kolay , kavanoz açıcam , sıradan bi durum diil haliyle
Ya muhtarım , kışın biz de hiç domates-salatalık falan almıyoruz.Yemeklere de salça koyuyorum.Eeee şimdi bi de menemen sosum var ki vay vay vayyyy hehehe....Az mı kıssss 1.5 kilo jidden ?

ayy lazımlık gerekecek gene..benim kızz ne gülüp duruyon diyoo..

keşke 3 e bölseydin onu açınca buzdolabında saklamalısın artık 2 hafta menemen yersiniz..

birdy nin 1.5 luk kavanosuu azz sonraa..resmini koysaydın barii topiğe hatırası kalırdı..ama dantelini koyduktan sonra çek fotosunu cıplak cıplak olmasın..heh heh heh

:44::44::44::44:

Heh , şahane fikir.Yarın bi resmini koyiiim hakikaten...Kuzu gibi yatıyo valla içeride , pehheyyyy

2 hafta menemen yiyince,seneye kesinlikle yapmaz bi daha

leylakım görünmezlik iksiri mi içtin..yeşilin yanıyii ama altta yoksun

ben de anlamadım,hayalet casper oldum zannımca

Kızlar bi de var ya , Ben pek menemen sevmem aslında puhahahahaha Şimdi ben Mart'ta kavanozu açınca bi menemen yaparım , kalanıyla bi şehriye çorbası yaparım biter-gider....Seneye de hiç işim olmaz , çok sıkıldım , bi de domates kaynarken gözüme kaçtı-gözüm yandı Iyyyyyy
Leylakım şuan gene gözükmüyosun valla , ben de çok casper gördüm seni...
Muhtarım ; Yeşil yanıyo derken ????

zuha ha ha...ala senn... seneye bana gelir yersin canım..ben sana veririm 2 tane yetiyo nasılsa sana

adının yanında yeşil ışık var ya o yanıyo online olunca..

aplam domatesi gözüne kaçırmayı nasıl becerdin yaw
aynı günde tüm kavanozu bitiririm diyosun
yazı yazarken altta görünülmüyo zannımca o sebeptendir birdyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…