nerdesiniz beyaa..ce ee diyip kaçıyonuz..hiçbirinizi yakalayamıyom..
Kızlar kavanozların altına ve üstüne dantel örtüp vitrine koymayı düşünüyorum Hahahaha , 1.5 kg az mı dicem ama muhtar iki kasadan yapıcam diyo Leylakım 20kg diyo Kızlar ne ara yiceksiniz bu kadar domatesi ? Epi topu 2-3 kişilik ailelersiniz be yawww.Hergün domates yeseniz gene bitmez
Bu arada muhtarım biberler çok şahane gözüküyo , keşke burda da kurusa ama burda ancak ıslanır valla , çok tiksinç bi hava var
Muhtarım bi baktım ismin aşağıda yok olmuş , aha da muhtar gitti dedim ben de kaçtım vesselam.Tüh keşke gitmeseydim , geyik yapar idik ne güzel...
geldim beyaaa
ilerleyen zamanda da müzeye verirsin artık kavanozları aplam
20 kilo çok değil be aplacım,kuruyunca azıcık bişey kalıyo
yaraşırr..dantelli kavanozlu menenmen sosuuu..bak anlaşalım şimdiden açılış düzenleyelim topikte sen kavanozu açarkene balonlar uçuralım..he heh..
kururlar inşallah kayınçom..20 gündür asılı olanlar tam kurumamış ama bakalım görcez...
kıss çok gidiyo domates bize..herşeye katıyom salataya da katıyom kışın hormonlu diye domates hiç almıyom nerdeyse..sadece arada kahvaltı için çeri alıyom canım çekiyo..
dimeh böyle oluyo..şimdi senin de ismin gözükmüyo ama varsın ..varsın demi ordasın de mii kendi kendime konuş muyom de mii
geldim beyaaa
ilerleyen zamanda da müzeye verirsin artık kavanozları aplam
20 kilo çok değil be aplacım,kuruyunca azıcık bişey kalıyo
Muhtarım bi baktım ismin aşağıda yok olmuş , aha da muhtar gitti dedim ben de kaçtım vesselam.Tüh keşke gitmeseydim , geyik yapar idik ne güzel...
Burdayım , burdayım muhtarım....Şimdi de Leylakım gözükmüyo :26::26::26:
Heee , haber vericem ben size kavanozu açarken , dile kolay , kavanoz açıcam , sıradan bi durum diil haliyle
Ya muhtarım , kışın biz de hiç domates-salatalık falan almıyoruz.Yemeklere de salça koyuyorum.Eeee şimdi bi de menemen sosum var ki vay vay vayyyy hehehe....Az mı kıssss 1.5 kilo jidden ?
birdy nin 1.5 luk kavanosuu azz sonraa..resmini koysaydın barii topiğe hatırası kalırdı..ama dantelini koyduktan sonra çek fotosunu cıplak cıplak olmasın..heh heh heh
Burdayım , burdayım muhtarım....Şimdi de Leylakım gözükmüyo :26::26::26:
Heee , haber vericem ben size kavanozu açarken , dile kolay , kavanoz açıcam , sıradan bi durum diil haliyle
Ya muhtarım , kışın biz de hiç domates-salatalık falan almıyoruz.Yemeklere de salça koyuyorum.Eeee şimdi bi de menemen sosum var ki vay vay vayyyy hehehe....Az mı kıssss 1.5 kilo jidden ?
ayy lazımlık gerekecek gene..benim kızz ne gülüp duruyon diyoo..
keşke 3 e bölseydin onu açınca buzdolabında saklamalısınartık 2 hafta menemen yersiniz..
:44::44::44::44:
leylakım görünmezlik iksiri mi içtin..yeşilin yanıyii ama altta yoksun
2 hafta menemen yiyince,seneye kesinlikle yapmaz bi daha
birdy nin 1.5 luk kavanosuu azz sonraa..resmini koysaydın barii topiğe hatırası kalırdı..ama dantelini koyduktan sonra çek fotosunu cıplak cıplak olmasın..heh heh heh
ben de anlamadım,hayalet casper oldum zannımca
Heh , şahane fikir.Yarın bi resmini koyiiim hakikaten...Kuzu gibi yatıyo valla içeride , pehheyyyy
2 hafta menemen yiyince,seneye kesinlikle yapmaz bi daha
leylakım görünmezlik iksiri mi içtin..yeşilin yanıyii ama altta yoksun
ben de anlamadım,hayalet casper oldum zannımca
Heh , şahane fikir.Yarın bi resmini koyiiim hakikaten...Kuzu gibi yatıyo valla içeride , pehheyyyy
breh breh bir hışımla geldi geçti heyyy heyyyy
breh breh bir hışımla geldi geçti heyyy heyyyy
Kızlar bi de var ya , Ben pek menemen sevmem aslında puhahahahaha Şimdi ben Mart'ta kavanozu açınca bi menemen yaparım , kalanıyla bi şehriye çorbası yaparım biter-gider....Seneye de hiç işim olmaz , çok sıkıldım , bi de domates kaynarken gözüme kaçtı-gözüm yandı Iyyyyyy
Leylakım şuan gene gözükmüyosun valla , ben de çok casper gördüm seni...
Muhtarım ; Yeşil yanıyo derken ????
Kızlar bi de var ya , Ben pek menemen sevmem aslında puhahahahaha Şimdi ben Mart'ta kavanozu açınca bi menemen yaparım , kalanıyla bi şehriye çorbası yaparım biter-gider....Seneye de hiç işim olmaz , çok sıkıldım , bi de domates kaynarken gözüme kaçtı-gözüm yandı Iyyyyyy
Leylakım şuan gene gözükmüyosun valla , ben de çok casper gördüm seni...
Muhtarım ; Yeşil yanıyo derken ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?