Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kinoa Salatası

1 su bardağı Kinoa
1,5 su bardağı sıcak Su
1 adet taze soğan
1 adet renkli dolmalık biber
1 demet taze fesleğen
1 demet dereotu
3 adet domates rende
1 çorba kaşığı biber salçası
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
1 çorba kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon

Kinoayı çukur bir kapta, sıcak su ile birlikte 15 dakika bekletin ve süzün. Daha sonra bir tencerede soğan ,domates ,çarliston biber ,biber salçası ve zeytinyağı hafifçe pembeleştirin. İçine Kinoayı da ekleyin…15-20 dakika orta ateşte pişirin. Nar ekşisi, kimyon ve tuzunu ilave ederek iyice karıştırın. Tekrar tencereyi ateşten alın. Fesleğen ve dereotlarını da doğradıktan sonra 10 dakika pilav gibi demlenmeye bırakın…

yasaklasam mı acep ..oylama mı yapsak tatile çıkmayın diye..ben gidemiyosam kimse gidemez de mi..
bugüne bugün koskoca mıhtarım olmaz dediysem olmaz..merkel haltetmiş yanımda

aman deyyimm..çok özel bi gün olcek sakınn sakınnn

Şansölye Merkel'e de haber veriim diyorum.O da çok meraklıdır menemen sosuna

he kıss çağır ..oo zate çok meraklı zırt pırt heryere gidiyo kesin gelir..senin kavanoza da o yaraşır..

Limonlu Tavuk

4 dilim tavuk (snitzel) şeklinde dövülmüş
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı çiğ krema
1 limon rendesi
1 minik patates rendesi
Tuz
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay kaşığı bal (Kizceler koymayabilirsiniz)

Bir tavada zeytinyağı ile tavukları ters düz ederek kızartın.(mühürleyin) Sonra tavadan alarak aynı tavada rendelediğiniz patatesleri kavurun. Bal, hardal tuz, krema limon rendesini ekleyip hafif kızarttığınız tavukları tekrar karışımla tavaya alın ve 15 dakika daha pişirip servis edin.

:18::18::18:

yandık desene

makarna yapıp üstüne sos diye de dökebilirsin ama şehriye de makarna olmadı :44:bak neyse marta kadar çok vaktimiz var düşünüp taşınalım biraz bu önemli mevzuyu
:18::18::18::18:Aceleye getirmeyelim bence de
o kavanoz halka mâl oldu bi kere
Haklısın , bi nev'i kamu malı sayılır artık

kısslar ben çıkıyorum çok yorgunum uykum geldi...sizlere iyi geceler bol leptinler canlarım:79::79:

Közde Patlıcan

3 adet tombul patlıcan
150 gr keçi peyniri
1 limon suyu
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz

Patlıcanları folyaya sararak ızgarada yaklaşık 15-20 dakika pişirin patlıcanların kabuklarını çıkarın limonlayın ,ve ortadan ikiye bölün. Daha sıcakken üzerine zeytinyağı, tuz ve keçi peyniri ekleyerek servis yapın.

Kaneelim TR'de kinoa çok pahalı.Migros'ta yarım kilosu 17.5 TL'di geçen baktığımda...Ucuzlasa da bol bol kullanabilsek biz de...
Bu kavanoz hayatımı alt-üst etti muhtarım...Acaba birine hediye edip kurtulsam mı ki

Eki Görüntüle 788543

ekmek kadar fıratımm...çok şirin..
Yaaa çok tatlı gerçekten...Subhaneke dinimiz amin hehehe....
kısslar ben çıkıyorum çok yorgunum uykum geldi...sizlere iyi geceler bol leptinler canlarım:79::79:
İyi geceler canikom.İyice dinlen , yarın 4 kasa domatesten menemen sosu yapıcan , enerji lazım.Yedek kuvvet gerekirse bana haber et

Ben de gidiiim yavaş yavaş...Aynen uykum geldşi benim de ...Cümleten iyi geceler güzeller...

iyi geceler bebeemmm...

format gitmiş ama olsun bağışlıyorum seni çekirge gözüne kaçan domatestendir kesin

yasaklamalıyım zannımca..bugece düşünüp son kararımı yarın siz değerli azalarımıza bildiricem

rüyana girmesin bu gecee

Kaneelim TR'de kinoa çok pahalı.Migros'ta yarım kilosu 17.5 TL'di geçen baktığımda...Ucuzlasa da bol bol kullanabilsek biz de...

aaaaaaaaaa ne diyorsunn canim sen cok cok pahaliymis ben burasi gibi dusundum ben yarim kiloluk paketlerde aliyorum 3 , 4 euro gibi birsey .... Cok pahaliymis .. en iyisi bizim kara bulgura devam bence hem daha lezzetli .. kocam seviyor diye yapiyorum bende kinoa yi :26:

he he dinimiz amin

1.5 kilosu sana ait

bugece kaç gecenin özlemi oldu iyi oldu beyaaa..öpüldünüz iyi geceler..

Heee hakket format gene sizlere ömür Evet yaaa , kaynamış domates bi de muhtarım
Yasakla , gitmesinlerrrrrrr Yarın benim kavanoz resminin altına kararını bildirirsin muhtarım
Muhtarım uykum geldi , yatıcam ben.Hadi iyi geceler , tatlı rüyalar.Yarın görüşürüz benim sevgili muhtarım

kaneelcim sana da iyi geceler tatlımm..ben de çıkıyom..tarifler için teşekkürler..en çok şu karnıbahar püresini merak ediyom..en kısa sürede yapıcam

merhaba canlarım 3 gündür menü bildirmiyorum zaten bilmeyin de yediklerimi hem de saatlerini
gece gece mantılar dondurmalar brekler makarna salatalarıııııııı:18::18::18:
son tartıldığımda 71.1 dim bu sabah 72.1 çıkmamı aneyyyy dedim
üstelik dün deli gibi spor yapmıştımmmmm
nolcek benim halııııııım eyvahlar olsuuuuuun:84::104:
amanıııııııııın:125:
yarın yine spor var ruh halimi ve vicdan azabımı anlatabildim mı gızllaaaaaarrr hemi de cuma günü tartı günü
aneeeeeeeeyyyy babeeeeeeeeyyyyy84::104:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben de almak istiyorum da pahalı diye almıyorum.Çoğalırsa ucuzlar ama daha henüz çok keşfedilemedi Türkiye'de....
he he dinimiz amin

1.5 kilosu sana ait

bugece kaç gecenin özlemi oldu iyi oldu beyaaa..öpüldünüz iyi geceler..
Ohhhh valla ya , keyfim yerine geldi.Ben de çok öptüm muhtarım. Kaneelim seni de çok öptüm canikom

ah kıyamam yaa..şaka maka önemli bişey yok de mii..:26::26:
iyi fikir yakışır kavanozun altına

iyi geceler canımcım..

Kizceler sizin ile ufak bir problemimi paylasmak istiyorum :

Son 3 haftadir uyuyamiyorum , hic istahim yok en sevdigim hamburgere bile hayir dedim .. canim birsey istemiyor ve midem cok bulaniyorrrr ..
belki kilo vermemin nedeni bu fakat emin degilim sizler ile paylasmak istedim.........

canım sana özelden mesaj atmıştım okumadın heralde ..liste sırasına alayım mı demiştim..

olan olmuş unut hepsini yeni bir başlangıç yarın

Canan hoca Kinoayi anlatmali .. Bilindikce cogalir anlatildikca ucuzlar
iyi geceler canim .. öpüldün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…