Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aplam domatesi gözüne kaçırmayı nasıl becerdin yaw
aynı günde tüm kavanozu bitiririm diyosun

valla enteresan istesen olmaz ama kayınçom bu yapar mı yapar..o kavanozun değeri 100 kat daha arttı böylelikle..

onu açtığı ve menemenle şehriye çorbası yaptığı o gün varyaaa ..birdynin 4 Temmuzu olur daa Amerika kıskanır beyaaa

zuha ha ha...ala senn... seneye bana gelir yersin canım..ben sana veririm 2 tane yetiyo nasılsa sana

adının yanında yeşil ışık var ya o yanıyo online olunca..
Heee evet , senden aliim seneye.Bi kavanoz bana yeter çünkü annem zaten bi anlam veremedi sosa."Kış günü ne menemeniymiş bu dedi" O bakımdan ona vermesek de olur
Anaaaaam orda ışık mı varmış :44::44::44::44: Şimdi sen deyince gördüm muhtarım Aaaaa sair zaman kırmızı mı oluyo o , way beeeee , teknolojiye bakkkk , çok utandım kendimden valla :18::18::18::18:

aplam domatesi gözüne kaçırmayı nasıl becerdin yaw
aynı günde tüm kavanozu bitiririm diyosun
yazı yazarken altta görünülmüyo zannımca o sebeptendir birdyim
Aplacım , tabe ben tencerede neler oluyo diye kafayı soktum iyice içine.O esnada da domatesler göbek atıyomuş , fışşşt dedi geldi gözüme girdi.Zaten problemli gariban gözlerim , bi de domates yanığı oldu hiç yoktan
Eeeee napıcan , bitiricen mecbuuurrrr ...Açınca kolay bozulmaz mı o ???

nirvanaya ulaşmak üzreyim..ağlamak istiyorum..amma özlemişim sizlen geyik yapmayı

Puhahahaha ...Kızlar bu kış hergün stres kaynağı...Dın dın dın dın ...Acaba bugün Birdy kavanozu açacak mı? Dın dın dın dın , açsa bile tüm kavanozu bir günde bitirebilecek mi :18::18::18::18::18::18: Offffff şimdiden gerildim ben

Son düzenleme:

yok yok beyaz oluyo çok enteresan değil mi

amanın hiç bu yönden bakmamıştım tırsstım valla..

çıt çıt çıt

evet aplam açılınca kolay bozulur.ama buzdolabına koyarsan bi süre daha dayanır
nirvanaya ulaşmak üzreyim..ağlamak istiyorum..amma özlemişim sizlen geyik yapmayı

ben de ben deben güldükçe kociş meraktan çatlıyo

Valla yaaaa , yok Ramazan , yok bayram , yok tatil , bilmem ne , yok menemen sosu diye diye kimse gelmiyo ki
Özledik tabe
önümüzde bi 30 Ağustos var oda biti gitti mi gel keyfim gel..

sakın bize haber vermeden açma birdyim...taaaa burdan havai fişek gösterisi yapıcam ona göre

yok yok beyaz oluyo çok enteresan değil mi

Hayat ne tuhaf , vapurlar filan puhahahaha , beyaz mı oluyo , oyyyyyy hem de nassı enteresannnn , ürperdim

amanın hiç bu yönden bakmamıştım tırsstım valla..

çıt çıt çıt
Yaaa çıt çıt ....Bana bu kış huzur yok muhtarım

Hah , işte ogünün menüsü menemen ve de şehriye çorbası olacak.Başka fikri olan varsa paylaşmaktan çekinmesin , acemisiyim mevzunun

önümüzde bi 30 Ağustos var oda biti gitti mi gel keyfim gel..

Kurban da 9 günmüş de mi muhtarım???? O zaman da çok tatile giden olur valla
sakın bize haber vermeden açma birdyim...taaaa burdan havai fişek gösterisi yapıcam ona göre
Töbe açmam..O zaten ööle plansız-programsız açılmaz.Ben bir hafta öncesinden planlayıp haber veririm size.Yani bu herhangi bir kavanoz diil ki hemen pat diye açayım de mi yani , sonuçta herkesin önceden bilmeye hakkı var bence

:18::18::18:

yandık desene

makarna yapıp üstüne sos diye de dökebilirsin ama şehriye de makarna olmadı :44:bak neyse marta kadar çok vaktimiz var düşünüp taşınalım biraz bu önemli mevzuyu

o kavanoz halka mâl oldu bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…