Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canımcım . sağ ol fikirlerin için .
bakalım bugün daha az aburcubur yedim . inşallah diyorum . kendime güveniyorum . yarışmacılara başarılar dilemiyorum . hihihih. kendime başarılar dermişim.

bu sabah kahvaltım .
sarallelei pankek . küçük .
bak bi de az aburcubur yedim dediydim . ama yemişim yine . ağzıma ağzıma vurcam artık . bende smile çıkmıyor yahu . size de öyle mi.

öğlen üstü ceviz yedim . bitter yedim .
karpuz yedim 5 dilim falan .
peynir yedim 1 kibrik kutusu

az sütten az sudan kahve.
içiyorum . bol çay içtim öncesinde.

soda içerim .
bolca sıvı alayım . 3 e kadar . sonra sıvı almayı bırakcam . parka gideceğim çocukla . o arar wc olayı olmasın amaç.

deniz sezonu iiçin mayo , deniz ayakkabısı . plaj havlusu. deniz yatakları vs ler hazı . mayolar da . eksikler alındı internetten . tam tekmil hazırız vallahi.
Alınanları görelim bacım gözümüz gönlümüz açılsın şu aralar evdeyiz tatil de zorrr

bu sabah kahvaltım .
sarallelei pankek . küçük .
bak bi de az aburcubur yedim dediydim . ama yemişim yine . ağzıma ağzıma vurcam artık . bende smile çıkmıyor yahu . size de öyle mi.
Fıstık ezmesi ve bal ile de çok güzel oluyor yada pekmezli tahinli.

Çocuklarla dışarı çıkarken düşünmek hiç aklıma gelmemişti . Ben de her çıktığımda parkta WC ihtiyacım gelir .
Bundan sonra dikkat edeceğim.

Çocuklarla dışarı çıkarken düşünmek hiç aklıma gelmemişti . Ben de her çıktığımda parkta WC ihtiyacım gelir .
Bundan sonra dikkat edeceğim.
yap canım benim .

dün 4 saat dışarıda kaldığımdan son anda yetiştim wc ye .
ne kadar 1 saat öncesinden sıvıyı kessem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…