Ben de dün abarttım ama bugün devam..1 günden bişey olmuyor geçen haftalarda ben hem cumartesi hem pazar serbest yapıyordum cumartesiye kadar toparlayamıyordum..1 gün yeterli kaçamak için...
Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari
senin bildiğin varsa yazsana bize ..
Ben de pazar günü de kaçırdım..Regl gelecek acayip açlık var..Bakalım ne olacak
Canım baktım ama bende hem kalsiyum hem magnezyum hem çinko hem de d vitamini içeren var.Kalciosal adı...Onu mu kullansam acaba dedim. Safransari
Benimki bu canım..
Senin dediğinden bendekinde magnezyum oranı bir tık fazla ama aynı gibi neticede..Bana da bunu arkadaş tavsiye etmişti diyetisyenime de soracağım bakalım o ne diyecek
...
Dün akşam zıvanadan çıktım yine..Regl 1. günün etkisi sanırım..Yarım lahmacun ve karışık ızgara yedim..Bugün akşam lahana çorbası ile dengelemeyi düşünüyorum..Çok şişim tabii doğal olarak..
Kahvaltım
Günaydın kızlar
Sersumcum iyileştim Allah razı olsun pek diyet olmadı eşim yemek saatlerimde hep evdeydi gece çalıştı pek diyete uyamadım ama güzel yanı kiloda almamışım