Almaman da iyi birşey canım....Tekrar geçmiş olsun iyi olmana sevindim...Günaydın kızlar
Sersumcum iyileştim Allah razı olsun pek diyet olmadı eşim yemek saatlerimde hep evdeydi gece çalıştı pek diyete uyamadım ama güzel yanı kiloda almamışım
Diyetisyeni dediğin gibi değiştir, sana daha iyi gelecek. .Selam kızlar...
Bildirim..
sersum
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:85.5 kg
Regl son gün şişlik de var tabii ..Ama moralim bozuk diyetisyenimi değiştireceğim yeni bir kan lazım bana...Yeni motive edici bir diyete girmeliyim..Arkadaşımın bir yakını diyetisyen sanırım ona geçeceğim..Benimki biraz saldı gibi geliyor...Daha disiplinli olmalıyım..Hayırlısı..
Bu gün ara tatil başladığı için annem ve yeğenlerim bana gelliyorlar..Hepimiza değişiklik olsun dedik..Bu hafta çok dikkat edemem..Haftaya tam disiplin başlarım...
Selam kızlar...
Bildirim..
sersum
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:85.5 kg
Regl son gün şişlik de var tabii ..Ama moralim bozuk diyetisyenimi değiştireceğim yeni bir kan lazım bana...Yeni motive edici bir diyete girmeliyim..Arkadaşımın bir yakını diyetisyen sanırım ona geçeceğim..Benimki biraz saldı gibi geliyor...Daha disiplinli olmalıyım..Hayırlısı..
Bu gün ara tatil başladığı için annem ve yeğenlerim bana gelliyorlar..Hepimiza değişiklik olsun dedik..Bu hafta çok dikkat edemem..Haftaya tam disiplin başlarım...
İyi tatiller kızlar bende bu hafta çok gelememDiyetisyeni dediğin gibi değiştir, sana daha iyi gelecek. .
Benim de yarın ablam ve annem babam geliyor. Ara tatil sonrası yazarız yine
Tabiki unutmadık canim.Kızlar selam nasılsınızzz uzun bir ara oldu gelemedim lğtfen beni unutmamış olun çünkü sizi çok özledim hatta rüyama girdiniz bir türlü yazamadım kimler burda
Buradayız canim. Sersum ve ben çakılı personeliyiz buranın :)Ama siz hepiniz buralardasınız özledim siziuzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
Adaaa hoşgeldin canım çok özledim seni nasılsın neler yapıyorsun kedin nasıl ara sıra etiketliyordum ama hiç gelmeyince umudu kesmiştim hoş geldin canımmmmKızlar selam nasılsınızzz uzun bir ara oldu gelemedim lğtfen beni unutmamış olun çünkü sizi çok özledim hatta rüyama girdiniz bir türlü yazamadım kimler burda
Nadal hoşgeldin canım benim özledim senide, nasılsın çocuklar nasıl, en son temizlik düzeninde hatırlıyorum seniAma siz hepiniz buralardasınız özledim siziuzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
Yaa hep kaçırdım o anmaları desenize çok mutluyum şuamda burda olduğum ve sizi de burada bulduğum için canımTabiki unutmadık canim.
Bir kaç hafta önce yine andık seni.
Sersum ben ve pamuk buralardayiz eskilerden
Nadallllll nasılsınn sen de mi yeni geldinAma siz hepiniz buralardasınız özledim siziuzun zamandır bildirim gelmiyordu kimse yok diye girmiyordum bende
O kacakta arada uğradi ama 4-5 aydır yine yoktu.Yaa hep kaçırdım o anmaları desenize çok mutluyum şuamda burda olduğum ve sizi de burada bulduğum için canım
Nadallllll nasılsınn sen de mi yeni geldin
Evet canım uzun zamandır yoktum işin komiği kimse yok sanıyordum ne hikmetse dün senin bildirimin geldi sen vesile oldun vallaYaa hep kaçırdım o anmaları desenize çok mutluyum şuamda burda olduğum ve sizi de burada bulduğum için canım
Nadallllll nasılsınn sen de mi yeni geldin
Ne desen haklısın kuzum hayat yordu beniO kacakta arada uğradi ama 4-5 aydır yine yoktu.
Çocuklar nasıl canım ?Evet canım uzun zamandır yoktum işin komiği kimse yok sanıyordum ne hikmetse dün senin bildirimin geldi sen vesile oldun valla
Ne desen haklısın kuzum hayat yordu beni
Çok şükür hepsi iyi canım Melike de okula başladı seneler sonra gün içinde 3 saatim yalnız geçiyor ama hayat hep koşturmacalı yoğun devam ediyorÇocuklar nasıl canım ?
Senin kızın nasıl okulundan öğretmeninden memnun musunuzÇocuklar nasıl canım ?
İyi çok şükür canim.Senin kızın nasıl okulundan öğretmeninden memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?