Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım kızına Benim de oğlum bir tişörtle gidiyordu montunun içinde, 3-4 gündür uzun kollu giyiniyor, bi de tişörtün içine atlet bile giydiremiyordum, kar yağınca başladı giyinmeye

Doğum günün kutlu olsun canım

Dün bana da sürpriz bi yer çıktı , ben de orada kaçırdım:18:

Sağol canım daha iyiyim, sana da geçmiş olsun

Günaydın kızlar

Bugün topiği ben açıyorum

Dün canım kahvaltı yapmak istemedi, zeytinyağlı kereviz vardı, ondan yedim

Öğleden sonra kızlar toplanmışlar beni de çağırdılar, orada 1 kıymalı sigara böreği :18:ve çeyrek simit yedim:18:, yanında da bol kereviz salatası ve havuç kırmızı lahana salatası vardı

Akşam hiç Bişey yemedim

Bügünde kahvaltıya gidicez bi arkadaşımıza, yarın da başka bir yere,zaten her cuma da toplanıyoruz, bu hafta böyle üst üste geldi , artık evde akşamları yemeyerek telafi edebilirim inşallah:18:

sağol canım aldırmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor işte.. bi de bizim aile genç yaşta şeker hst. bende dahil kızımında doğduğu zaman şekeri düştü ve bir hafta yoğum bakımda kaldı aslında geleceği için zayıf olması en iyisi..

tereyağ erirken köpürüyorsa gerçektir canım.. rengi altın sarısı olması makbüldür.
kuymak, tereyağını eritiyoruz, 2 kaşık mısır ununu biraz tereyağ ile harmanlanana kadar çeviriyoruz üstüne 1 bardak soğuk su eğer katı kıvamlı isterseniz daha az su olabilir kaynadıktan sonra peynir ama telli olursa daha iyi olur.. peynirini koyduktan sonra altını kısıyoruz yağın üste peynirinse erimesini bekliyoruz sonra bir kaşık hamlesi o kadar. afiyet olsun.. ne kadar yağ, ne kadar peynir o kadar bol lezzet ama yanında ekmek tavsiye ederim bandırmak lazım..
bulabiliyorsanız kebir tereyağ ve bim de kebirin tekerlek peyniride onu tavsiye ederim.

Son düzenleme:
merhabaaa kızlarrr nasılsınız?
bende bugun işe başladım 3 gündür yatıyorum hep..
hem grip hem bulantı hem ishal cok fena hasta oldum anlayacağınız..
yediklerime içtiklerime hiç dikkat edemedim vallahi.bu haftadan hiç ümidim yok bide dün aksam regli oldum içimden diyet yapmak yemek için bişeyler hazırlamak gelmiyor önüme ne geliyorsa ne bulursam yiyorum diyebilirim...
kara kışta bastırdı :18:

geçmiş olsun alyacım telafi edersin inş. önümüzdeki günlerde..

saat 10 oldu kimsecikler yok..
sayın muhtar nerelerdesiniz. ?????
ben dün akşam eşime kızdım ve 21.30 yattım o yüzden gayet uykumu almış bulunmaktayım..

afiyet olsun birdycim kestane bende severim yılbaşı akşamı televizyon karşısında süper oluyo kızımda çok sever şimdiden sayıklıyo bende almadım yılbaşında ona yapıyorum patlamış mısır durbakalım bizde tırtıklarız herkez sen gibi zayıf deyil anacımmm ama teyzem çok güzel yemekler yapmış dötürmüş velhasıl kızıda yemiş tabisi
ayyy sersumcum aynı anneden bendede var kimse onun kızı olduğuma inanmaz yeme düzenine gelince anneşim talılardan hoşlanmaz sütlü tatlıları sever çok az yer çocuk yemesi kadar ama sık yer doymadığı için midesi çok ufak herhalde mutlaka tabağında yemek kalır börek haricinde kuru bastaları hiç yemez asitli içeçekler içmez en sevdiği şalgam suyudur anneme tavuk et olsunda başka bişey olmasın dondurmayı bile çok sevmez çerezleri çiğ sever yani bana çok destek oluyor kilolu insanı hiç beğenmez son zamanlar benim kilomdan çok şikayetciydi şimdi memnun olmaya başladı fakat meyve faydalı diyenlerden oda allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
teşekkür ederim canım telafi edersin üzülme

yürüyüş için tebrikler özlemim

yürüyüşün
yoğurt yiycem sadecene..zaten hala şişim bacımmm
bekar ve dene zayıfff

hade hade misafiri istemiyon..tamam canıım gelmezükkk
"bekar ve zayıf"ne kıss anlayamadımmisafir bana gelsin,ben bi süre gitmeyeydim ne iyi olurdugel gel sarışınım geel,gel sana aşığım geeelll
Duygularımı yazmışsın canım ,inşallah yılbaşı yağar ve tutar

yılbaşı günü çarşı pazara çıkıp telaşlı kalabalığa karışmayı,hiç yoktan alışveriş yapmayı,sinemaya gitmeyi,sokakta çaktırmadan şarkı söyleyerek yürümeyi de severimama sadece yılbaşı günü

günaydın kızlarbugün yağmurlu ve serin bir güne uyandık ve de kısmen ıslandıkhepiniz iyisinizdir inşallah
dün akşam 18.00;1 tabak karnabahar,1 tabak kurufasulye,1 kase yoğurt
bu sabah 08.15;
2 yumurtadan peynirli omlet
10 zeytin
1 kk peynir
1 ufak kase yoğurt içine 2 günkurusu
4 ceviz,1 gr omega3
işler bitince şemsiye alıp yürüyüşe çıkıcam

kızlar bugün kızımı okula götürdüm eve gelince 1 muz yedim hemen yattım
reglden dolayı halsizdim ağrımda vardı ayrıca karnım acayip davul gibi bi tartıldım gözlerime inanamadım
neyse şişlikten gider onlar bu arada( reglimin 2. günü)
öğlen
dünden kalan kısır
çok arttı kızlar yazık kıyamadım kızla yiyelim bari
çay falan içeriz
akşamada
taze fasulye
pirinç pilavı (ben yemicem tabi)
salata yoğurt
akşama çay
doğumgünü pastam artık idare edin kızlar

doğumgünü pastam artık idare edin kızlar

Filiz doğumgünün kutlu olsun canm. Biraz geç oldu kusura bakma. Dün hiç giremedim topiğe.

Üzülmeseydin canım tad bakıp atıştırmayla bişey olmaz sık olmamak kaydıyla tabisi

Tuzu kapıp gittim 'i anlamadım ne tuzu :44:

Türkçemizde çok nezih bir özdeyiş var: "......... diyene tuzu kapıp koşmak" diye ama başını söyleyemiycem Bilenler bilmeyenlere söylesin. Birdy, sen bilir misin kız bu lafı?

Dün topiğe girememiştim. Ordan başlayayım menülere:

Dün oruç tuttum. İftarda:

1 dopdolu tabak yoğurt çorbası. 4 köfte. Salata.

Bugün 8:30

2 yumurta ile yapılmış kıymalı yumurta
Biraz peynir
1 muz
1 kase yoğurt.

Sütçüm tekrar süt getirmeye başladı çok şükür. Ben de dün hemen yoğurt yaptım. Özlemişim gerçek yoğurdu.

4km/40 dak yürüyüş

Şimdi de zencefil içiyorum. Ben ki siyah çay dışında hiçbişey içemeyen biriyim. Ne iğrenç bişey arkadaş bu! Resmen zehir gibi! Ama çok şişliğim var bu ara. İdrar söktürüyormuş dediler. Deniycem bakalım. Ümit dünyası:)

Tekrar geçmiş olsun gözümüz ardı seni bil istedim yavru ceylannnn,ayrıca o kadar hastalık çektin bence gitmiştir klolar için raht olsunnnn

cakmelcim teşekkürederim canım ne güzellikler yapmışsın bana çok mutlu oldum canım ne enerjiksin böle bana da geçti enerjin valla

ne demek canımmmm hafta sonu okumuştum, salı doğum günün olduğunu bende kutlayım dedim kaderdaşımın doğum gününü

bir sonraki doğum gününde istediğin kg de olman dileğiyle .....

sağol canım..ah nasıl adam olcek bunlar..demin geldim gene boynu açık bir de boğazım diyor.şeytan sık diyor ümüğünüü

senin de iyi olmana sevindim canım..

kestane ye ve kestane şekerine bayılırım..
anacıklarımız kadar olamadık bacııımmm

doğumgünün kutlu olsun filizim..seneye istediğin kiloda olursun inşallah sen de biz de

kıs demişin yaa ben de bakarı bekar anlamışım.. biyerimden uydurmuşum yanee..hem bekarlar hemde inceler(zayıflar) anladım valla.. çok güzel uydurmuşum vallaaslı bakar ve incelerler olcek..

ben de yılbaşında alışverişi severim..saçma sapan şeyler almayı da severim

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin,valla iyi uydurmuşsunbiz kadınlar para harcayalım yeter ki ota ..rahatlıyoruz
naptın yavru kuşum,mesain bitti heralde evdesinben de kaave içiyom sana da yapiimm mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…