Eki Görüntüle 888260
erkenden kalktım ..aslında öğlenciyim..ama kızım ben kalkmazsam karnını doyurmuyor..boğazı şişti ..ee tabii zibidi gibi çıkıyor dışarı..atkı yok ..göğüs açık. .offf nasıl dinleticem lafımı bilmem. .sakal mı uzatsam
saat 9 da komşuma kahvaltıya gidicem..kendimi tutmaya çalışıciiimm..
canım toplu halde yazayım dedim ne konuşmuşsunuz oku oku bitmedi
offff sersum hiç sorma çok kaçamak yaptım o neki pazar günü fenaydı uyumuş kalmışız kızın dersanesine yetişmek için simit sarayına gittik gerisini sen düşün gari benim kocişte felakat iştah konusunda nacizane balkon ötesi bi göbüşü var neyseki bugün normale döndümama yarın doğum günüm canım musadae edersen pastamdan yemek isterim yani facebook baktım canım süper tarifler var karatay kızları isimde harika gitgide genişliyoruz canım güzel olmuş
şu kızlarımıza gelince benide çıldırtıyo valla yalvar yakar içine bişeler giydirdim güzel görünelim hava atalım diye önünü iliklemez kapşon takmaz dün beni sinir etti babasıda vardı dişlerimi sıktım suratının ortasına patlatmamak için ay nolcaz böle iyice serserileştiler kulaklığı takıyo arbada kendi takılıyo bizi dinlememek için elinden geleni yapıyoama bazende canım annem mucuk mucuk bu ergenlik bisikolojik bozukluk gibi bişey üstüne gitmiyorum artık :18::18:
sormayın bacılar.sormayın...tam falakalık oldumm. ..ama inanın bu yediklerimi yemezsem aç kalacaktım..
2 poğaça
1 paçanga böreği
lor peynir
patlıcan ezmesi
peynir
bol yeşillik
yumurta omlet yoktu ben lop yiyemem
kanepeler vardı yemedim
kek vardı yemedim..
akşam yemeğini çok hafif yaparak atlatmayı ve eve gelince leslie yapmayı planlıyorum
Duygularımı yazmışsın canım ,inşallah yılbaşı yağar ve tutar
Turşu kavurmasını niye az yedin :44: kusan bebek çok zor gerçekten yeğenlerime annem baktığı için yakından da biliyorumama büyüdükce midesi alıştıkca yeni,farklı gıdalar almaya başladıkca azalacak inşallah sabır canım,bide bence zayıf çocuk daha sağlıklı hem hareketli diyosun maşallah demek ki kanlı canlı,milleti boşver sende dr u iyi diyo de kestirip at uzatırlarsa buyurun siz yedirin de
Ficans bugünü okuyamadım henüz , nasıl oldun :44: umarım iyisindir ,ben ishal olmuşumcumartesi akşam karnıbahardan şiştim sanıyodum ya hani gerçi hem şiş hem sancılıydım ve kabız olmamak için bol yeşil kıvırcık salata falan yemiş keten tohumu çiğnemiştim ne oldu nasıl oldu anlamadım akşama kadar bayağı şiddetlendi ağrım sonra barsaklar aşırı çalışmaya başladı bugün de devam etti sabahtan beri elma sirkeli su içiyorum şimdi daha iyiceyim
Nasıl yapıyosunuz bu kuymağı bi ara yazarmısınız ? bide trabzon tereyağının halis olup olmadığını nasıl anlarız siz biliyormusunuz :44:
Benim face yoğtur nolcek şimdiface twitter vs vs emekli olunca düşünüyorum o yüzden yok
Başladın mı bakemdaha tüm sayfaları okuyamadım inşallah yürüyebilmişindir
Üzülmeseydin canım tad bakıp atıştırmayla bişey olmaz sık olmamak kaydıyla tabisi
Tuzu kapıp gittim 'i anlamadım ne tuzu :44:
Turşu kavurmasını niye az yedin :44: kusan bebek çok zor gerçekten yeğenlerime annem baktığı için yakından da biliyorumama büyüdükce midesi alıştıkca yeni,farklı gıdalar almaya başladıkca azalacak inşallah sabır canım,bide bence zayıf çocuk daha sağlıklı hem hareketli diyosun maşallah demek ki kanlı canlı,milleti boşver sende dr u iyi diyo de kestirip at uzatırlarsa buyurun siz yedirin de
Ficans bugünü okuyamadım henüz , nasıl oldun :44: umarım iyisindir ,ben ishal olmuşumcumartesi akşam karnıbahardan şiştim sanıyodum ya hani gerçi hem şiş hem sancılıydım ve kabız olmamak için bol yeşil kıvırcık salata falan yemiş keten tohumu çiğnemiştim ne oldu nasıl oldu anlamadım akşama kadar bayağı şiddetlendi ağrım sonra barsaklar aşırı çalışmaya başladı bugün de devam etti sabahtan beri elma sirkeli su içiyorum şimdi daha iyiceyim
Nasıl yapıyosunuz bu kuymağı bi ara yazarmısınız ? bide trabzon tereyağının halis olup olmadığını nasıl anlarız siz biliyormusunuz :44:
Benim face yoğtur nolcek şimdiface twitter vs vs emekli olunca düşünüyorum o yüzden yok
Başladın mı bakemdaha tüm sayfaları okuyamadım inşallah yürüyebilmişindir
Üzülmeseydin canım tad bakıp atıştırmayla bişey olmaz sık olmamak kaydıyla tabisi
:119::119::119:/QUOTE]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN FİLİZTOPRAK ALLAH DİLEDİĞİN GİBİ BİR DÜNYA VE İKKİ CİHAN SAADETİ NASİP ETSİN SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE:119::119::119: [
SLMLRRRR
07:00 KAHVALTI BİTTİ
2 yumurtadan omlet
bol marul
fındık
3 gün kurusu
1 kase yoğurt
öğleye
karnabahar
yoğurt
bol yeşillikli bir salata
13-14 arası yürüyüş inşallah
herkese huzurlu zamanlarda mutlu saatler diliyoruuummmm
merhabaaa kızlarrr nasılsınız?
bende bugun işe başladım 3 gündür yatıyorum hep..
hem grip hem bulantı hem ishal cok fena hasta oldum anlayacağınız..
yediklerime içtiklerime hiç dikkat edemedim vallahi.bu haftadan hiç ümidim yok bide dün aksam regli oldum içimden diyet yapmak yemek için bişeyler hazırlamak gelmiyor önüme ne geliyorsa ne bulursam yiyorum diyebilirim...
kara kışta bastırdı :18:
afiyet olsun birdycim kestane bende severim yılbaşı akşamı televizyon karşısında süper oluyo kızımda çok sever şimdiden sayıklıyo bende almadım yılbaşında ona yapıyorum patlamış mısır durbakalım bizde tırtıklarızKızlar benim kalbim ne pismiş be yawww , tutturamadım yemeğiMenü : Ezogelin çorba , Tas kebabı , Bulgur pilavi , Börek ve Keşkül şeklindeydi , annemin ellerine sağlık , hepsi de çok lezizdi valla.BAulgur pilavını az yedim , bir küçük dilim de börek yedim , diğerlerini sildim-süpürdüm valla Bi de babam kestane yapacaktı da zor mani olduk kendisine.Lakin bi kısmını bize verdi , yarın ben yapıcam.Ha bi de son dakka bi mandalina yemiştim sahi şimdi aklıma geldi Neyse , biz tabe öğlenleri çok yemiyoruz , akşamları çok yiyoruz , annemler de tam tersi.Durum böyle olunca ben akşama çok acıkmadım.Biraz leblebi , bol salata ve yoğurt yedim sadece.Bi de eve gelince 1 saat yürüdüm.Yarın için de kapuska ve z.yağlı pırasa pişirdim demin.Günün özeti budur , arzederim
ayyy sersumcum aynı anneden bendede var kimse onun kızı olduğuma inanmaz yeme düzenine gelince anneşim talılardan hoşlanmaz sütlü tatlıları sever çok az yer çocuk yemesi kadar ama sık yer doymadığı için midesi çok ufak herhalde mutlaka tabağında yemek kalır börek haricinde kuru bastaları hiç yemez asitli içeçekler içmez en sevdiği şalgam suyudur anneme tavuk et olsunda başka bişey olmasın dondurmayı bile çok sevmez çerezleri çiğ sever yani bana çok destek oluyor kilolu insanı hiç beğenmez son zamanlar benim kilomdan çok şikayetciydi şimdi memnun olmaya başladı fakat meyve faydalı diyenlerden oda allah başımızdan eksik etmesin annelerimiziiyi geceler canım...yarın içinse kolay gelsin ve geçmiş olsun
ben anneme hayranım bu konuda..gizli şeker çıkınca acayip dikkat ederek 10 kg verdi..o zaman ben karatayı keşfetmemiştim daha..
ogün bugündür de çok dikkat eder..doktorların ediklerini birebir uygular..süper bi iradesi var maşallah..keşke bende yarısı olsa..ve kilolu da değil..hareketlidir..sanki ben başkasının kızıyım
teşekkür ederim canım telafi edersin üzülmeGeçmiş olsun canım kızınaBenim de oğlum bir tişörtle gidiyordu montunun içinde, 3-4 gündür uzun kollu giyiniyor, bi de tişörtün içine atlet bile giydiremiyordum, kar yağınca başladı giyinmeye
Doğum günün kutlu olsun canım
Dün bana da sürpriz bi yer çıktı , ben de orada kaçırdım:18:
Sağol canım daha iyiyim, sana da geçmiş olsun
SLMLRRRR
07:00 KAHVALTI BİTTİ
2 yumurtadan omlet
bol marul
fındık
3 gün kurusu
1 kase yoğurt
öğleye
karnabahar
yoğurt
bol yeşillikli bir salata
13-14 arası yürüyüş inşallah
herkese huzurlu zamanlarda mutlu saatler diliyoruuummmm
cakmelcim teşekkürederim canım ne güzellikler yapmışsın bana çok mutlu oldum canım ne enerjiksin böle bana da geçti enerjin valla
çok geçmiş olsun alyacım sıcak tut kendini sıcak hafif acılı limonlu çorba çok iyi gelir orda olsaydım yapıverirdim canım bi yapan vardır inşallahmerhabaaa kızlarrr nasılsınız?
yediklerime içtiklerime hiç dikkat edemedim vallahi.bu haftadan hiç ümidim yok bide dün aksam regli oldum içimden diyet yapmak yemek için bişeyler hazırlamak gelmiyor önüme ne geliyorsa ne bulursam yiyorum diyebilirim...
yürüyüş için tebrikler özlemim
yürüyüşün
yoğurt yiycem sadecene..zaten hala şişim bacımmm
bekar ve dene zayıfff
hade hade misafiri istemiyon..tamam canıım gelmezükkk
doğumgünü pastam artık idare edin kızlar
merhabaaa kızlarrr nasılsınız?
cakmelcim teşekkürederim canım ne güzellikler yapmışsın bana çok mutlu oldum canım ne enerjiksin böle bana da geçti enerjin valla
sağol canımGeçmiş olsun canım kızınaBenim de oğlum bir tişörtle gidiyordu montunun içinde, 3-4 gündür uzun kollu giyiniyor, bi de tişörtün içine atlet bile giydiremiyordum, kar yağınca başladı giyinmeye
Dün bana da sürpriz bi yer çıktı , ben de orada kaçırdım:18:
Sağol canım daha iyiyim, sana da geçmiş olsun
kestane ye ve kestane şekerine bayılırım..afiyet olsun birdycim kestane bende severim yılbaşı akşamı televizyon karşısında süper oluyo kızımda çok sever şimdiden sayıklıyo bende almadım yılbaşında ona yapıyorum patlamış mısır durbakalım bizde tırtıklarızherkez sen gibi zayıf deyil anacımmm ama teyzem çok güzel yemekler yapmış dötürmüş velhasıl kızıda yemiş tabisi
ayyy sersumcum aynı anneden bendede var kimse onun kızı olduğuma inanmaz yeme düzenine gelince anneşim talılardan hoşlanmaz sütlü tatlıları sever çok az yer çocuk yemesi kadar ama sık yer doymadığı için midesi çok ufak herhalde mutlaka tabağında yemek kalır börek haricinde kuru bastaları hiç yemez asitli içeçekler içmez en sevdiği şalgam suyudur anneme tavuk et olsunda başka bişey olmasın dondurmayı bile çok sevmez çerezleri çiğ sever yani bana çok destek oluyor kilolu insanı hiç beğenmez son zamanlar benim kilomdan çok şikayetciydi şimdi memnun olmaya başladı fakat meyve faydalı diyenlerden oda allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
:
"bekar ve zayıf"ne kıss anlayamadım misafir bana gelsin,ben bi süre gitmeyeydim ne iyi olurdu gel gel sarışınım geel,gel sana aşığım geeelll
yılbaşı günü çarşı pazara çıkıp telaşlı kalabalığa karışmayı,hiç yoktan alışveriş yapmayı,sinemaya gitmeyi,sokakta çaktırmadan şarkı söyleyerek yürümeyi de severim ama sadece yılbaşı günü
kıs demişin yaa ben de bakarı bekar anlamışım..biyerimden uydurmuşum yanee..hem bekarlar hemde inceler(zayıflar) anladım valla.. çok güzel uydurmuşum valla aslı bakar ve incelerler olcek..
ben de yılbaşında alışverişi severim..saçma sapan şeyler almayı da severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?