tarifi verdiğin iyi oldu cicim,deniycem bigün
hee ben bile kocişimi ikna edip face hesabı aldımsersuma feda olsun
canım bi ara geçmişi okuyamadım,ben görmemişimdir senin yazdığını kusura bakma:26:
babam biraz daha iyi,en azından çift görmüyo artık...boğazdı da iyiye gidiyo,biraz biraz katı şeyler yemeye başladı
dene canım şok güsel oluyor...
maşallah amcama iyice geçecek inşallah
geçmiş olsun afiyet olsun bir kaşık kahveye limon sık yut bak bakalım nasıl kesiliyo yada yogurda bir kaşık çay koy ye anında keser
iyi geceler canım
okaaa kabızlıktan sonra ...dağıttım diyosun...
amanin sersum yazacaktım karıştırmışım kusura bakma canımdüzelteyim hemen:26:
Evet yaa ama ben keten tohumundan ve 1 öğün yediğim yeşil salatadan başka he bide karnı bahar yemiştim ondan sonra başladı aksi gibi pazar akşam üstü kıymalı müjver yapmıştım onu da yiyip yola çıkıncamola yarinde wc ye zor attım kendimi ve uzun süre çıkamadımama bi yandan detoks oluyo diye seviniyorum bu arada hiç kaçamak yapmadığım gibi az yediğimi de belirteyim
canım bi ara geçmişi okuyamadım,ben görmemişimdir senin yazdığını kusura bakma:26:
babam biraz daha iyi,en azından çift görmüyo artık...boğazdı da iyiye gidiyo,biraz biraz katı şeyler yemeye başladı
[/B][/FONT][/SIZE]
benimkide aynı yiyip kilo alıyor birde hareketsiz dışarı çıkınca eli ayagı titremeye başlıyor 2 gündür yavaş yavaş bantta yürütüyorum en azından hareket olsun birde banada ye demezmi yeter diyo yüzün ufacık kaldı
bende kaçtım kızlar yarın dişçide randevum var dolgum değişecek anlaşılan agrı yapıyor leylakım eklersen
aman iyi ki yolda tutmamışş
oooo bravosss yarışmaya hazırım devam diyorsunnn
bende kaçtım kızlar yarın dişçide randevum var dolgum değişecek anlaşılan agrı yapıyor leylakım eklersen
Çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım
Allahtan annem hareketli ama günderahat 1 ekmek tüketiyor sabah kızarmış ekmeği çaya batırıp yiyo yada lavaş gibi köy ekmekleri var ya onlardan alıp peynirle dürüm yapıp yiyo küçücük çay bardağına 3 kesme şeker atıyo marmelatlar ballar şifadır diye lup lup,öğlen normal yeme akşam yine ekmekli yemek ardından yatana kadar meyva çerez inan hergün 3 öğün ve dolu dolu
Benimkilerde öyle diyo hatta annemin uzun süre görmeyen komşuları yüzün çökmüş yeter zayıflama dediler bende ishalim uykusuzum makyajsızım e yerçekimine kim karşı koymuşki benim bünyede koysun dedim
iyi geceler canım..bende kaçtım kızlar yarın dişçide randevum var dolgum değişecek anlaşılan agrı yapıyor leylakım eklersen
Allahtan annem hareketli ama günderahat 1 ekmek tüketiyor sabah kızarmış ekmeği çaya batırıp yiyo yada lavaş gibi köy ekmekleri var ya onlardan alıp peynirle dürüm yapıp yiyo küçücük çay bardağına 3 kesme şeker atıyo marmelatlar ballar şifadır diye lup lup,öğlen normal yeme akşam yine ekmekli yemek ardından yatana kadar meyva çerez inan hergün 3 öğün ve dolu dolu
Benimkilerde öyle diyo hatta annemin uzun süre görmeyen komşuları yüzün çökmüş yeter zayıflama dediler bende ishalim uykusuzum makyajsızım e yerçekimine kim karşı koymuşki benim bünyede koysun dedim
He valla ucuz atlattım yolculuğu pantolonumun düğmesini açmıştım baskı yapmasın diye
Yarışaya geçen salı mı ne başladık zatenaynen devam hiç vazgeçmedim ki zaten yılbaşına ne kaldı şurda
sağol canım benim
annelerimiz böyle ya,bende diyorum ekmek yeme karatay yap diye ama ben ekmeksiz doymam diyo.bana destek verir ama kendisinin yapamayacağını düşünüyo
sağol canım benim
annelerimiz böyle ya,bende diyorum ekmek yeme karatay yap diye ama ben ekmeksiz doymam diyo.bana destek verir ama kendisinin yapamayacağını düşünüyo
iyi geceler canım...yarın içinse kolay gelsin ve geçmiş olsun
ben anneme hayranım bu konuda..gizli şeker çıkınca acayip dikkat ederek 10 kg verdi..o zaman ben karatayı keşfetmemiştim daha..
ogün bugündür de çok dikkat eder..doktorların ediklerini birebir uygular..süper bi iradesi var maşallah..keşke bende yarısı olsa..ve kilolu da değil..hareketlidir..sanki ben başkasının kızıyım
iyi geceler canım...yarın içinse kolay gelsin ve geçmiş olsun
ben anneme hayranım bu konuda..gizli şeker çıkınca acayip dikkat ederek 10 kg verdi..o zaman ben karatayı keşfetmemiştim daha..
ogün bugündür de çok dikkat eder..doktorların ediklerini birebir uygular..süper bi iradesi var maşallah..keşke bende yarısı olsa..ve kilolu da değil..hareketlidir..sanki ben başkasının kızıyım
çıt çıt çıt:18::18::18:
işte ben de o konuda aynıyım leylağım..benim ki de ekmeksiz yapamıyor ..ama mesela güne gider hepsinin ucundan tadına bakar.. irade müthişş
işte ben de o konuda aynıyım leylağım..benim ki de ekmeksiz yapamıyor ..ama mesela güne gider hepsinin ucundan tadına bakar.. irade müthişş
Benimkide öyle diyo ama bana meyva yemediğim için kızyor çok yanlış diyo bende kayısı hurma yiyorum ya diyorum bazen sabah mandalian yarım elma yiyorumya diyorum ı ıh olmazmış bol yemeliymişim vitamin için bende bıkmadan Karatayın deiklerini söylüyorum bu böyle sürecek bu yaştan sonra alışkanlıkları değişmez canım allah sağlık versin başımızdan eksik etmesinler
kızlar..ben de çıkıyorum maalesef..yarın sabahçıyım..kzımı da alıp yatiim ..bugün babamıss nöbetçi beraber yatıciizz..
hepinizi öptümm...iyi geceler bol leptinler
kızlar..ben de çıkıyorum maalesef..yarın sabahçıyım..kzımı da alıp yatiim ..bugün babamıss nöbetçi beraber yatıciizz..
hepinizi öptümm...iyi geceler bol leptinler
İyi geceler canımsanada bol leptinler, öpüldün bende çıkıyorum Leylakcım sanada iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?