afiyet olsun kızınada geçmiş olsun geçmişi pek okuyamadım zaman kalmıyor pc oturmaya
selam canımcım...afiyet olsun. .kıss senin var mı face sen gel bariii
2 çorba kaşığı mısır unu,2-3 kaşık tereyağında kavrulur (4-5 dk kadar)
2 bardak rende kaşar ya da telli peynir hazır da bekletilir..
1-2 çay bardağı suyla seyreltilir en son peynir konur ve eriyene kadar karıştırılarak pişirilir..
asıl ben göz kararı yapıyorum ..suyu senin kıvamını nasıl sevdiğine bağlı canım..
oooo kızım kayınçoma ,leylağıma bile açtırdım ben face..emekli olana kadar seni mi bekliycez beyaaa..sanki neyseee..
kal burda meraktan çatla o zaman
yürümedimmm
kızımla sütlü kahve..
Kızlar benim kalbim ne pismiş be yawww , tutturamadım yemeğiMenü : Ezogelin çorba , Tas kebabı , Bulgur pilavi , Börek ve Keşkül şeklindeydi , annemin ellerine sağlık , hepsi de çok lezizdi valla.BAulgur pilavını az yedim , bir küçük dilim de börek yedim , diğerlerini sildim-süpürdüm valla Bi de babam kestane yapacaktı da zor mani olduk kendisine.Lakin bi kısmını bize verdi , yarın ben yapıcam.Ha bi de son dakka bi mandalina yemiştim sahi şimdi aklıma geldi Neyse , biz tabe öğlenleri çok yemiyoruz , akşamları çok yiyoruz , annemler de tam tersi.Durum böyle olunca ben akşama çok acıkmadım.Biraz leblebi , bol salata ve yoğurt yedim sadece.Bi de eve gelince 1 saat yürüdüm.Yarın için de kapuska ve z.yağlı pırasa pişirdim demin.Günün özeti budur , arzederim
Bu kuymak muhallebi gibi yada krep yada pizza üstü malzemesi kıvamında bişey oluyo o zaman
Devletle işimiz bitsin göbek bağımız kesilsin sivil hayata geçelim ondan sonra diyodum :44:
Merak etme bi şekilde sızacağım aranıza
Dimek yürümediiinyürüyemedim diye sallamadığın içün
Afiyet olsun vede kızına geçmiş olsun canımÖzlem ve senin kızlarla ilgili yorumlarınızı okuduğumda ne kadar benzer şeyler
yaşıyoruz, demek bu devrin bu yaştaki kızları çoğunluk böyle bi arızalısı benimki değilmiş dedim kendime
yımırta yoktu ve ben aç kaldımmmleslie tırtttt bugün yine çok yoğundu yoruldum işte çok
Kızlar benim kalbim ne pismiş be yawww , tutturamadım yemeğiMenü : Ezogelin çorba , Tas kebabı , Bulgur pilavi , Börek ve Keşkül şeklindeydi , annemin ellerine sağlık , hepsi de çok lezizdi valla.BAulgur pilavını az yedim , bir küçük dilim de börek yedim , diğerlerini sildim-süpürdüm valla Bi de babam kestane yapacaktı da zor mani olduk kendisine.Lakin bi kısmını bize verdi , yarın ben yapıcam.Ha bi de son dakka bi mandalina yemiştim sahi şimdi aklıma geldi Neyse , biz tabe öğlenleri çok yemiyoruz , akşamları çok yiyoruz , annemler de tam tersi.Durum böyle olunca ben akşama çok acıkmadım.Biraz leblebi , bol salata ve yoğurt yedim sadece.Bi de eve gelince 1 saat yürüdüm.Yarın için de kapuska ve z.yağlı pırasa pişirdim demin.Günün özeti budur , arzederim
evrene yanlış mesaj gitmiştir üzülme kayınçommm....
oh miisss teyzemin ellerine sağlık sana da afiyet olsun..yürüyüşte tamam
boza kıvamında oluyoreee
amannn be boşverr..sahte mahte bi isimle gel işte..dayanamadın değil miii
direk yürümedim cicim
sağol canımm..
kızlar kızlar ölemmiiiaynen jhon vaynen..
Sağol muhtarım.Bakıyorum sen de karbonhidrat denizinde yüzmüşsün bugünevrene yanlış mesaj gitmiştir üzülme kayınçommm....
oh miisss teyzemin ellerine sağlık sana da afiyet olsun..yürüyüşte tamam
boza kıvamında oluyoreee
amannn be boşverr..sahte mahte bi isimle gel işte..dayanamadın değil miii
direk yürümedim cicim
sağol canımm..
kızlar kızlar ölemmiiiaynen jhon vaynen..
Hadi işte çok yorulmuşsun zaten dışarısıda soğuktur orda sağlık olsun diyelim inşallah daha kaçamak yapmadan cumayı atlatırsın
Öff çok iştah açıcı bi menü ve bence annenlerin ki daha sağlıklı kilo da aldırmaz hemhep derler karallar gibi kahvaltı orta direk gib öğle ,fukara gibi akşam yemeği diye afiyet olsun canikom
Alt takımlar içün dr a karar verdinmi ?
sıcak bişeyler içmek isteyen varmı hatunlar
Hadi işte çok yorulmuşsun zaten dışarısıda soğuktur orda sağlık olsun diyelim inşallah daha kaçamak yapmadan cumayı atlatırsın
?
Hee dayanamadım vede meraktan çat çat çatladım
sıcak bişeyler içmek isteyen varmı hatunlar
Sağol muhtarım.Bakıyorum sen de karbonhidrat denizinde yüzmüşsün bugün
geçmiş olsun afiyet olsun bir kaşık kahveye limon sık yut bak bakalım nasıl kesiliyo yada yogurda bir kaşık çay koy ye anında keserAfiyet olsun canımama ben elma sirkeli su içiyorum şu an ayıptır sölemesi ishal oldum da
Kızlar ben kaçıyorum , biraz bacaklarımı uzatıp Tv keyfi yapıcam.Öptüm cümleten
Afiyet olsun canımama ben elma sirkeli su içiyorum şu an ayıptır sölemesi ishal oldum da
yuhh beee okaa kalınır mııı...
hu huuu.....sesim gelüürmüüüüü
selam canımcım...afiyet olsun. .kıss senin var mı face sen gel bariii
2 çorba kaşığı mısır unu,2-3 kaşık tereyağında kavrulur (4-5 dk kadar)
2 bardak rende kaşar ya da telli peynir hazır da bekletilir..
1-2 çay bardağı suyla seyreltilir en son peynir konur ve eriyene kadar karıştırılarak pişirilir..
asıl ben göz kararı yapıyorum ..suyu senin kıvamını nasıl sevdiğine bağlı canım..
oooo kızım kayınçoma ,leylağıma bile açtırdım ben face..emekli olana kadar seni mi bekliycez beyaaa..sanki neyseee..
kal burda meraktan çatla o zaman
yürümedimmm
NBaban nasıl oldu Leylakım daha önce sormuştum ama cevabı atlamış da olabilirim :44:
Kızlar ben kaçıyorum , biraz bacaklarımı uzatıp Tv keyfi yapıcam.Öptüm cümleten
Sağol muhtarım.Bakıyorum sen de karbonhidrat denizinde yüzmüşsün bugün
Evet canikom , annemler hiç kilo almaz hakkaten .Hatta diyebilirim ki annemin kilosu ben bildim bileli aynıdır.Lakin akşam yemeği benim için önemli ve özeldirHe , menü çok güzeldi , biraz karbonhidratı çok kaçmış ama bizimkiler eski insan , severler yani kışın o tip yemekleri
Bakın işte size güzel bir örnek daha milletbenim kayınvalidemde çoğunlukla böyle besleniyor ama akşamları bazen hiç yemek yemeyip çekirdek meyva falanla geçiriyor ama şişman değil Hadi biz yani çalışanlar mecburen akşam geç ve kuvvetli yiyoruz ama karı koca emekliler daha erken ve 2 öğün yerse kilo milo almazlar dimi ama :44: bizimkiler de eski insan ve acayip seviyolar özellikle annem acayip te yiyo her geçen sene kilosuda artıyo tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?