kendimi çok renkli gördüm ya, sabah sabah....
sersum ilk kez kırmızı lahana eklendiğini sende gördüm Türk kadınlarının milli yemeği olan kısıraama bende denicem çok değişik tarifler var ,işte ülkemin mozayikliği
evet canım bana aitsersum sana mı ait yavrum bu eser
az inceleyim ne güzel şeyler var öyleee
bebiş uyanmadan oraya da bakim akşama gelirim inşallah
kolay gelsin sanaaaaa
canım acil çıktım bi daha da giremedim dün
he valla iyi uymuşş...mesai bitti evdeyiz..eşimde nöbet çıkışı..kızım da geldi..maaile oturuyoz..
çay içiyom tatlım karşılıklı içelim afiyet olsun..
ayrıca yürümüşsün maşallah
yılbaşında çocuk ruhumuz açığa çıkıyor galiba sanırsamÖzlem aynen ben de yılbaşı havasına bayılıyorummmmm ve her sene keşeke biz de Noel kutlasak diyorum çünkü o kurabiyeler , hediyeler , heryerdeki süslemeler , ağaçlar beni benden alıyor.Benim her yıl lafımdır şu " yaşasın jingle bells oldu heryer "AKurabiye yapıcam yarın yine , bende acayip Noel ruhu var valla
Eki Görüntüle 891672
kahvaltımı arzedeyimm
peynirli tereyağlı omlet
peynir
maydanoz
omega 3
ev sucuğu
yoğurt
bugün pro yapmaya niyetlendim hadi hayırlısı...:18::18::18:
canım acil çıktım bi daha da giremedim dünooh afiyet olsun
yılbaşında çocuk ruhumuz açığa çıkıyor galiba sanırsamben bu sene karataya uygun yapıcam her şeyi,unsuz şekersiz kurabiye,tatlı filan araştırıp yaparım
afiyet olsun bebişim çok leziz görünüyo kahvaltınsuçuğu kendin yapıyosun dimi bi kere tarifini yazmıştın
olacak tabi canımanladım zaten..sağol canım...
aynen canım..çocukkenki yılbaşı kutlamalarımızı özlüyoruz zaar..valla ben de karataya uygun yapıciim ama accukta rakı muhabbeti olacak. .ee yılda bir olsun okaaa
sağol canımcım...evet kendim yapıyorum sucuğu
hayırlısıyla spora başladım umarım gerisi gelir...
2 mil leslieve dujjjj..
hamlamışım vallahi
olacak tabi canımmaşallah marifetli hatunsun,eline sağlık tatlım
valla sevindim bu haberegeçen gün hocayı izledim bi programda..kar,fırtına koptu,çocuk hastalandı diye başlayıp uzayan bahaneleri bırakıp mutlaka en az 20 dk spor,yürüyüş yapılacak dedi:26:zaten biliyorduk da üşeniyorduk,karatayın beslenme kadar önemli bir temel ilkesi spor..bende inşallah hergün en az 20 dk yürüyücem bakalım
Eki Görüntüle 891672
kahvaltımı arzedeyimm
peynirli tereyağlı omlet
peynir
maydanoz
omega 3
ev sucuğu
yoğurt
bugün pro yapmaya niyetlendim hadi hayırlısı...:18::18::18:
sen hele bana gel bigün de ben sana bi yoğurayım bacımmm..sen bidaa hep bana siperiş edersin o kısırı..[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Eki Görüntüle 891727
canım adoşumuzun bugün ölüm yıldönümü..Nurlar içinde yatsın..Çocukluğumun en güzel hatıralarındandır uykudan önce..
nur içinde yatsınEki Görüntüle 891727
canım adoşumuzun bugün ölüm yıldönümü..Nurlar içinde yatsın..Çocukluğumun en güzel hatıralarındandır uykudan önce..
:13::13::13::13:
biliyoruz ama uygulamak işte canım..işten gelince mayışıp kalıyorum yorgunluktan... bakalım bugün başladım devam diyorum inşallah
e profilimden çizelgeye ekledikten sonra ne olucak herhangi biyerde göremiyorum görselini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?