Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet şekerim çok renklisin maşallah...

valla çok yakışıyor tavsiye ederim..robotta çekildiği için rengarenk oluyor ve ağza sert sert gelmiyor...

sersum sana mı ait yavrum bu eser
az inceleyim ne güzel şeyler var öyleee
bebiş uyanmadan oraya da bakim akşama gelirim inşallah
kolay gelsin sanaaaaa

sersum sana mı ait yavrum bu eser
az inceleyim ne güzel şeyler var öyleee
bebiş uyanmadan oraya da bakim akşama gelirim inşallah
kolay gelsin sanaaaaa
evet canım bana ait..sağolasın...hepberaber hareketlendirelim canlandıralım orasını da istedim..

bebişi öptümm

canım acil çıktım bi daha da giremedim dünooh afiyet olsun
yılbaşında çocuk ruhumuz açığa çıkıyor galiba sanırsamben bu sene karataya uygun yapıcam her şeyi,unsuz şekersiz kurabiye,tatlı filan araştırıp yaparım
Eki Görüntüle 891672

kahvaltımı arzedeyimm

peynirli tereyağlı omlet
peynir
maydanoz
omega 3
ev sucuğu
yoğurt

bugün pro yapmaya niyetlendim hadi hayırlısı...:18::18::18:

afiyet olsun bebişim çok leziz görünüyo kahvaltınsuçuğu kendin yapıyosun dimi bi kere tarifini yazmıştın

günaydınlar efenimsabah nihayet kar'a uyandık,hala da sakin sakin yağıyor
dün akşam menüm
1 tabak pırasa,yarım tabak kuru fasulye,1 kase yoğurt,1 avuç çiğ fındık
bu sabahki kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
8 zeytin
2 günkurusu,5 ceviz
1 ufak kase yoğurt,1 bardak süt

anladım zaten..sağol canım...

aynen canım..çocukkenki yılbaşı kutlamalarımızı özlüyoruz zaar..valla ben de karataya uygun yapıciim ama accukta rakı muhabbeti olacak..ee yılda bir olsun okaaa

sağol canımcım...evet kendim yapıyorum sucuğu

hayırlısıyla spora başladım umarım gerisi gelir...

2 mil leslie ve dujjjj..

hamlamışım vallahi

olacak tabi canımmaşallah marifetli hatunsun,eline sağlık tatlım
hayırlısıyla spora başladım umarım gerisi gelir...

2 mil leslie ve dujjjj..

hamlamışım vallahi

valla sevindim bu haberegeçen gün hocayı izledim bi programda..kar,fırtına koptu,çocuk hastalandı diye başlayıp uzayan bahaneleri bırakıp mutlaka en az 20 dk spor,yürüyüş yapılacak dedi:26:zaten biliyorduk da üşeniyorduk,karatayın beslenme kadar önemli bir temel ilkesi spor..bende inşallah hergün en az 20 dk yürüyücem bakalım

canım adoşumuzun bugün ölüm yıldönümü..Nurlar içinde yatsın..Çocukluğumun en güzel hatıralarındandır uykudan önce..

:13::13::13::13:

biliyoruz ama uygulamak işte canım..işten gelince mayışıp kalıyorum yorgunluktan...bakalım bugün başladım devam diyorum inşallah

lapa lapa kar yağıyoreee..sersum işe gidiyoreee...geri gelebiliriz inşallah:18::18::18:

Eki Görüntüle 891672

kahvaltımı arzedeyimm

peynirli tereyağlı omlet
peynir
maydanoz
omega 3
ev sucuğu
yoğurt

bugün pro yapmaya niyetlendim hadi hayırlısı...:18::18::18:

Daha önce de başarıyla yaptın pro günlerini. Yine yaparsın sen. Kahvaltı süper! Afiyet olsun.

sen hele bana gel bigün de ben sana bi yoğurayım bacımmm..sen bidaa hep bana siperiş edersin o kısırı..[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Eminim çok güzel oluyordur. Kıskanılacak kadar hamaratsın maşallah. En azından ben kıskanıyorum

Eki Görüntüle 891727

canım adoşumuzun bugün ölüm yıldönümü..Nurlar içinde yatsın..Çocukluğumun en güzel hatıralarındandır uykudan önce..

Allah rahmet eylesin. Resmini görmek bile çocukluğumu hatırlattı... İçim kıpır kıpır oldu. Ekrandan "hadi kuzucuklarım yatağa " dedi mi tıpış tıpış giderdik:)

Menü bildirimi

Kahvaltı 8:30

Peynirli yumurta (2 yum ile)
5 zeytin
Muz
1 bardak süt

Biraz önce 1 fincan iğrenç zencefil çayı

1 fincan sütlü kahve.

4km/40 dak yürüyüş.

BIRDY Ben six pack (böyle miydi?) yaptım galiba. Karnımda 3erden 6 tane boğum var. Bunların kastan olması şart mı? Benimki yağdan. Kabul görür mü spor camiasında?

Yazmaya bir başladım mı, habire yazıyorum. Beni görmekten sıkılacaksınız sonunda

Eki Görüntüle 891727

nur içinde yatsınzaten tek tek göçüp gidiyolar aramızdanbirer yıldızdılar,ışıkları hala içimizi ısıtıyorkemal sunal filmlerini ve benzerlerini hala izliyoruz aynı keyfi alarakdün gece çocuklara da izlettim,bence şimdiki kuşak izlemeli böyle filmleri
:13::13::13::13:

biliyoruz ama uygulamak işte canım..işten gelince mayışıp kalıyorum yorgunluktan...bakalım bugün başladım devam diyorum inşallah

ben yine yürüdüm tatlım 1 saatakşama kalsa bende çok yorgun oluyorum,şimdilik dışarda yürümek daha keyiflikoşu bandına müracaat edicem yoksa

e profilimden çizelgeye ekledikten sonra ne olucak herhangi biyerde göremiyorum görselini

Normalde yazının altında çıkması lazım.

Sayfanın sağ üst tarafından Kullanıcı kontrol paneline gir.
Solda profil düzenle sayfasına gir
Sayfayı aşağı kaydırıp çizelge bölümüne gel.
Çizelge bölümüne http ile başlayıp, weight.png ile biten kodu gir.
Sayfanın aşağısından değişiklikleri kaydete bas.

Bir daha dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…