Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben yine yürüdüm tatlım 1 saatakşama kalsa bende çok yorgun oluyorum,şimdilik dışarda yürümek daha keyiflikoşu bandına müracaat edicem yoksa

Yürüyüş için en kocamanından alkış

Bence de dışarda yürümek daha güzel ama yaz-kış, ne zaman dışarda yürüsem hastalanıyorum O yüzden hep bantta yürüyorum. Napalım... Hiç yoktan iyidir:)

Kahve keyfi yapıcam. Size de tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 892193
afiyet olsun tatlımyürüyüşten gelince içtim,günde iki kez kocaman fincanımla içiyorumsigara yerine
aynen öyle tatlımherkes şartlarına göre yapmalı zaten sporubugün eldiven ve atkı aldım,şemsiyemi de aldım tam teşkilatlı cevat kelle gibi oldumhavalar iyice kötülerse akşamları koşubandında yürürüm,ama bırakmam bundan böylehem kaçamağa meyli de yokediyo spor

teşekkürler sarfoşum maşallah yolculukta yinede iyi uyabiliyosun karataya
teşekkür ederim canım afiyet olsun
Bugün ben de ne buldumsa yedim valla , sallamadım diyet-miyet , sıkıldım zaten Bol da meyva yedim anam-babam usulü
afiyet olsun birdycim iyi yapıyosun bazen tırlatıyoz dimi napalım öyle böyle gidecek kilolar

bugün dersanenin kahvaltısı vardı oraya gittim arkasından toplantı saat 12 de geldim eve
kahvaltıda patates kızartması vardı onu yemedim
1 dilim ekmek yemek zorunda kaldım tadını unutmuşum mis gibi koktu burnuma
fazla bişey yoktu
eve geldiğimde de çay fındık ceviz yedim 4-5 saat arası olmadı malesef
akşamın yemeklerini yaptım
bulgurdan etli dolma
sebze çorbası terbiyeli
salata turşu
yoğurt

iyi aksamlar kızlar kacamaklı bir gün ne yazıkkk:18:

sabah kahvaltım(09.30 bitti)
1 yumurta lop
yarım domates
yarım salatalık
1 yesıl biber
10 zeytın
4-5 ceviz

öglen spor zamanı
7 km
62 dk
560 kalori
6.5-7 hız

16.700 adım ile gün biter kızlarrrr

aksam yemgim(17:00 bitti)
1 buyuk kase yogurtlu zeytinli cevizli kereviz salatası
az mantar tavuk sote (dünden kalan)
az zeytinaglı fasulye(2 gün önceden kalan)
2 kasık bulgur pilavı
2 kasık:18::26: sutlü pirinc corbasıtadına bakarken hüpletivermişim

sıvı 2 litre su
1 cay bardagı sütlü kahve

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarbugün hava çok soğuktu ama yine de yürüyebildimyalnız kaçamak olmamasına rağmen kilo vermemiş görünüyorum,anlamadım gitti:44:
bugün yediklerim
sabah=
1 muz ve süt

öğlen=
köfte,salata

akşam=
peynir,zeytin,domates,sucuklu yumurta

Son düzenleme:
Daha önce de başarıyla yaptın pro günlerini. Yine yaparsın sen. Kahvaltı süper! Afiyet olsun.

Eminim çok güzel oluyordur. Kıskanılacak kadar hamaratsın maşallah. En azından ben kıskanıyorum
yapamadımmm

yok be gülümm ne kıskanıcan..çalışınca anca bukadar oluyor..

Allah rahmet eylesin. Resmini görmek bile çocukluğumu hatırlattı... İçim kıpır kıpır oldu. Ekrandan "hadi kuzucuklarım yatağa " dedi mi tıpış tıpış giderdik:)

biz ailecek sık sık seyrederiz zaten..insanın içine huzur doluyor onları izlerken

harikasınız

leylakım bu çay da tırt çıktı..bende de yok oynama..valla pa tesi dışında da kaçamak yok..

Son düzenleme:
valla zor geldik eve..yarın nasıl gidicez bilmem..offf çok fena yağıyor...kızım arkadaşlarıyla dışarı da kartopu oynuyor
..
öğlen yemekte protein yoktu ben de acıktım

mercimek çorbası

akşam

actifrayda karışık kızartma(kabak ve biber)
5 köfte
yoğurt
2 kaşık makarna

şimdi de çayım

leylakım bu çay da tırt çıktı..bende de yok oynama..valla pa tesi dışında da kaçamak yok..

aynen bacımben dikkat ettiğim zaman hemen tartıda - görürdüm.bu kez niye böyle oldu anlamadım sersumum

afiyet olsun datlum

Bugun haci gec gelecek.gonlumce takilirim burda demistim...bsayar bozuldu( telden yazmak da zor geliyor. Zaten bugun o kadar cok yazdim ki kotami doldurdum:))) aksam ciger ve yogurt yedim. Ne alaka bilmiyorum ama her ogun yogurt yiyorum. Cok yazamam belki ama gozum ustunuzde:)
(Bu sar kafalara gozum ustunuzde kafasi eklenmeli)

tüüühhh kaçtı güzelim akşamm..telden yazmayı ben de sevmiyom...
.afiyet olsun..
yoğurt iyidir cicim..yağ yakıcı özelliği var biliyorsun..ye gitsin

Son düzenleme:
öğle menümü yazmiştim hatunlar...
akşam 17:45
yarım porsiyon etli kuru fasulye( güveç tenceresinde yapınca dayanamadım birdaha yedim)
1 kase yoğurt
3-4 badem ile 5-6 fındık ve kapanışşşş

53 dk yürüyüş yapıldı

yarın ola hayrola topiğin çıtırları iyi gecelerrrrrr

Son düzenleme:
biz ailecek sık sık seyrederiz zaten..insanın içine huzur doluyor onları izlerken

harikasınız

aynen öyle tatlım:13::13:bende hiç kaçamak yapmayıp hergün yürüdüğüm halde aynıyım,gerçi regl olamadım onun şişkinliği var ama :26::26:
kaçamağı görebilmek için epey uğraştım2 kaşıkçık pirinçli çorbaya kaçamak mı dedin senvalla bravo,bitirmişsin bu işi kafanda,darısı bize
hoş geldin leylakımavatarın hayırlı olsunsoğukta yürümek de güzel aslında,hasta olmamak koşuluylaniye böyle olduk ki biz

iyi akşamlar dicem ama kimse yok bu gece
akşam yemeğinde 2 lahmacun,1 ayran,1 avuç çiğ fındık yedimaslında mis gibi sebzelerim hazırdı lakin kıza çizme almak için dışarı çıkınca mecburen böyle oldutartıdan önce iyi olmadı
monolog yapmamak için kaçtım kızlar,yarın görüşürüz

bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…