ben yine yürüdüm tatlım 1 saatakşama kalsa bende çok yorgun oluyorum,şimdilik dışarda yürümek daha keyifli koşu bandına müracaat edicem yoksa
afiyet olsun tatlım
Yürüyüş için en kocamanından alkış
Bence de dışarda yürümek daha güzel ama yaz-kış, ne zaman dışarda yürüsem hastalanıyorumO yüzden hep bantta yürüyorum. Napalım... Hiç yoktan iyidir:)
teşekkürler sarfoşum maşallah yolculukta yinede iyi uyabiliyosun karatayaİyi akşamlar arkadaşlar bugünlük geçmişi okuyamadan yazıp çıkmalıyımsize bol eğlenceli muhabbetler
Günlük raporumu arz ederim;
Bugün çok kaçamağım oldu malesefsabah iyiydi, öğlen dışarısı soğuk diye yemeğe çıkamadım yanımdaki 1 mandalinayla küçük paket çizi yedim akşam iş çıkışı hem soğuktan hem uğramam gereken bir iki yer nedeniyle yürüdüğüm için üşüdüm ve acıktım :18: mis gibi taşfırın simidi kokusuna dayanamadım güya 2 ısırıktan sonrasını vapurda martılara atcaktım nasıl olduysa lüpletip bitirmişim neyse pazara daha 4 gün var inşallah devam etmez.öptüm sizi by
teşekkür ederim canım afiyet olsunFilizcim gecte olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canim...
Sabah kahvaltı (09:15bitti)
melemen
yarim salatalik
domates
15 zeytin
2 kupa çay
Öğlen spor zamani60 dk tempolu 6km 700m 535 kalori nabız ort.90
Aksam yemegi (16:45bitti)
Firinda krema yerine süt döktüm mantar tavuk sote
brokoli haslama
20 zeytin
Sivi 2litre su 500 gr cay kahve
15.500 adimla gün biter
afiyet olsun birdycim iyi yapıyosun bazen tırlatıyoz dimi napalım öyle böyle gidecek kilolarBugün ben de ne buldumsa yedim valla , sallamadım diyet-miyet , sıkıldım zatenBol da meyva yedim anam-babam usulü
yapamadımmmDaha önce de başarıyla yaptın pro günlerini. Yine yaparsın sen. Kahvaltı süper! Afiyet olsun.
Eminim çok güzel oluyordur. Kıskanılacak kadar hamaratsın maşallah.En azından ben kıskanıyorum
Allah rahmet eylesin. Resmini görmek bile çocukluğumu hatırlattı... İçim kıpır kıpır oldu. Ekrandan "hadi kuzucuklarım yatağa " dedi mi tıpış tıpış giderdik:)
biz ailecek sık sık seyrederiz zaten..insanın içine huzur doluyor onları izlerkennur içinde yatsınzaten tek tek göçüp gidiyolar aramızdan birer yıldızdılar,ışıkları hala içimizi ısıtıyor kemal sunal filmlerini ve benzerlerini hala izliyoruz aynı keyfi alarak dün gece çocuklara da izlettim,bence şimdiki kuşak izlemeli böyle filmleri
ben yine yürüdüm tatlım 1 saatakşama kalsa bende çok yorgun oluyorum,şimdilik dışarda yürümek daha keyifli koşu bandına müracaat edicem yoksa
iyi akşamlar kızlarbugün hava çok soğuktu ama yine de yürüyebildim yalnız kaçamak olmamasına rağmen kilo vermemiş görünüyorum,anlamadım gitti:44:
bugün yediklerim
sabah=
1 muz ve süt
öğlen=
köfte,salata
akşam=
peynir,zeytin,domates,sucuklu yumurta
leylakım bu çay da tırt çıktı..bende de yok oynama ..valla pa tesi dışında da kaçamak yok..
valla zor geldik eve..yarın nasıl gidicez bilmem..offf çok fena yağıyor...kızım arkadaşlarıyla dışarı da kartopu oynuyor
..
öğlen yemekte protein yoktu ben de acıktım
mercimek çorbası
akşam
actifrayda karışık kızartma(kabak ve biber)
5 köfte
yoğurt
2 kaşık makarna
şimdi de çayım
aynen bacımben dikkat ettiğim zaman hemen tartıda - görürdüm.bu kez niye böyle oldu anlamadım sersumum
afiyet olsun datlum
offf moralim bozulduuu
sağol canımm
avatarını güle güle kullan..çılgın kız olmuşun..
Bugun haci gec gelecek.gonlumce takilirim burda demistim...bsayar bozuldu( telden yazmak da zor geliyor. Zaten bugun o kadar cok yazdim ki kotami doldurdum:))) aksam ciger ve yogurt yedim. Ne alaka bilmiyorum ama her ogun yogurt yiyorum. Cok yazamam belki ama gozum ustunuzde:)
(Bu sar kafalara gozum ustunuzde kafasi eklenmeli)
aynen öyle tatlım:13::13:bende hiç kaçamak yapmayıp hergün yürüdüğüm halde aynıyım,gerçi regl olamadım onun şişkinliği var ama :26::26:biz ailecek sık sık seyrederiz zaten..insanın içine huzur doluyor onları izlerken
harikasınız
leylakım bu çay da tırt çıktı..bende de yok oynama ..valla pa tesi dışında da kaçamak yok..
kaçamağı görebilmek için epey uğraştımiyi aksamlar kızlar kacamaklı bir gün ne yazıkkk:18:
sabah kahvaltım(09.30 bitti)
1 yumurta lop
yarım domates
yarım salatalık
1 yesıl biber
10 zeytın
4-5 ceviz
öglen spor zamanı
7 km
62 dk
560 kalori
6.5-7 hız
16.700 adım ile gün biter kızlarrrr
aksam yemgim(17:00 bitti)
1 buyuk kase yogurtlu zeytinli cevizli kereviz salatası
az mantar tavuk sote (dünden kalan)
az zeytinaglı fasulye(2 gün önceden kalan)
2 kasık bulgur pilavı
2 kasık:18: :26: sutlü pirinc corbası tadına bakarken hüpletivermişim
sıvı 2 litre su
1 cay bardagı sütlü kahve
hoş geldin leylakımiyi akşamlar kızlarbugün hava çok soğuktu ama yine de yürüyebildim yalnız kaçamak olmamasına rağmen kilo vermemiş görünüyorum,anlamadım gitti:44:
bugün yediklerim
sabah=
1 muz ve süt
öğlen=
köfte,salata
akşam=
peynir,zeytin,domates,sucuklu yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?