- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Allah yardımcın olsun canım,servis filan yok mu,neyle gidiyosunbol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...
iyi akşamlar dicem ama kimse yok bu gece
akşam yemeğinde 2 lahmacun,1 ayran,1 avuç çiğ fındık yedimaslında mis gibi sebzelerim hazırdı lakin kıza çizme almak için dışarı çıkınca mecburen böyle oldu tartıdan önce iyi olmadı
monolog yapmamak için kaçtım kızlar,yarın görüşürüz
bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...
06.12.2013 KİLO BİLDİRİMİ
1.birdy:---1000gr:---%2.188
2.guleryuz2011:---1100gr:---%1.880
3.ramaska:---1000gr:---%1.162
4.cakmel:---1000gr:---%1.156
5.sersum:---700gr:---%0.898
6.neslihansltn:---500gr:---%0.640
7.ihya:---400gr:---%0.456(bunlarda onceden aldıgım kılolar ıcın)
8.igneoyası:---300gr:---%0.365
9.ozlemkartal:---300gr:---%0.318
10.alya88:---200gr:---%0.277
aynı kalanlar
1.kardelen:%0
kilo alan cıtırlar
1.leylak84:+600gr:+%0.821
2.kaneel:+600gr:+%0.854
3.filiztoprak:+1000gr:+%1.457
servis var canım da bu kadar kar olunca çıkamıyor genelde(1 metre..)Allah yardımcın olsun canım,servis filan yok mu,neyle gidiyosunbizde çok zor çıktık arabayla sabah,kar lastiği olmasa çıkamazdık,site içi buz kesmiş:26:
KOLAY GELSİN BAŞKANNNN
spor olur kızzzz sana ,zor yürüyüşiyi kalori yaktırır
yarın tartı günü münasebetiyle sütlü kahve ile akşam öğünü geçirilir
gnaydın kızlar ıstanbul soguk ve karlı bırrrrrtabı sersumcumun doga sartlarıyla kıyaslanamaz bıle allah herkese kolaylık versın ozellıkle evsızlere...
merhaba kızlar..inşallah herkes iyidir...
bu bildirimi gördüm de..demeden duramadım..hani falakaaa..
çok şükür sağ sağlim gittim ve geldim..ama inanın 1-1.5 m kar var..ve halaa kesilmeden yağıyor...:18::18::18:
yarını da atlattık mı tamamdır tatil...
eve gelirken lojman girişinde bir kediyi de kurtardım içim rahat..garibim ağacın önünde sıkışmış kalmış her tarafı karr miyavlayıp duruyor bana bakarak..
dedim napıyosunn sennnnaldım kucağıma temizlenmiş yola çıkardımm..koştu gitti minnak. .bizim lojmanın kirli beyaz kedisi..askercikler besliyorlar çok şanslılar çok..
tartı yarın hiç iyi bir sonuç vermiycek gibi geliyor bana:26::26::26::18::18:
yapışmaz merak etme,bizde teflon gibi vücut var alimallahah özlemcim ah tartıdan önceki hamurlar yapışıp kalıyo canım ya...
malesef banada bu gün misafir gelicek ve konya usulü sofra olcak yani etliekmek yarına bende yandım ALLAH yardımcımız olsun napalım bizde haftaya daha çok vermiş gibi oluruz
servis var canım da bu kadar kar olunca çıkamıyor genelde(1 metre..)ana yollar açılınca şehiriçi minübüsler çalıştı ..azbiraz yürüyerek mücadele ederek gittim ve geldim çok şükür..
sağol canım afiyet olsunSersum, çok şükür bugün sağsalim gidip gelmişsin. Darısı yarına...
Menümü de yazayım:
Sabah 7:30
2 yumurta
5 zeytin
1 kase yoğurt
2 ısırık mısır ekmeği
Öğlen 13:00
1 tabak ciğer
1 kase yoğurt
Sabah 4km/40 dak yürüdüm. 1,5 litre de su içtim.
görmedim canım.:44:.üzülme kıss zaten uzun süredir gelmeyenlerden listeden çıkaracaklarım varSersum, seni yakalamışken yazayım. Aslında geçen hafta da yazdım ama görmedin sanırım.
Önceki hafta hem listeyi sana bıraktım, hem de liste takibinde beni "liste yaptı" olarak göstermişsin. Beni hepten yerin dibine sokma da bana da bir liste tarihi ver nolur.
sağol canım...Hadi geçmiş olsun, sağlık ve bütünlükle haftayı hatta kışı kapatırsın inşallah
kedi için ne büyük bişey yapmışsın, sana dua etmiştir eminimçünkü merhamet etmeyene ALLAH da merhamet etmezmiş ne güzel bişey yapmışsın
Tartı konusunda hemfikirim bende biraz evvel mideye yolladığım etliekmekler anca 3 güne özgürlüğüne kavuşurgerçi 1 den az yedim tuttum kendimi salataya saldırdım ama fıstık yedim işteeee şuan itibariyle kapanış
ayrıca 43 dk yürüyebildim
yapışmaz merak etme,bizde teflon gibi vücut var alimallahişin aslı ben tartıyı pek sallamıyorum öncelikle sağlıklı beslenme alışkanlığını oturtmalı diye düşünüyorum:26:tabi ki insan hızlı kilo vermek istiyor ama sonunda geri aldıktan sonra ne anladım ben bu işten o nedenle çok sık olmamak koşuluyla lahmacun,pide gibi şeylerin yenebilmesi gerekir,sonra telafi edilir
tabi ya kar'ın memleketi oralar,Allah kolaylık versin canım
iyi akşamlar daha yemedim ama akşam menüsü şöyle
1 tabak fırında unsuz beşamel soslu karnabahar
1 tabak fırında yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
canım kayınpederin nasıl olduu.:26::26:.inşallah daha iyidir..merhaba kızlar..inşallah herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?