Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...
Allah yardımcın olsun canım,servis filan yok mu,neyle gidiyosunbizde çok zor çıktık arabayla sabah,kar lastiği olmasa çıkamazdık,site içi buz kesmiş:26:

günaydın güzel bacılarım
kahvaltım 08.00
2 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin,1 kk peynir
5 ceviz,domates,salatalık,çay,1.5 gr omega 3

ah özlemcim ah tartıdan önceki hamurlar yapışıp kalıyo canım ya...
malesef banada bu gün misafir gelicek ve konya usulü sofra olcak yani etliekmek yarına bende yandım ALLAH yardımcımız olsun napalım bizde haftaya daha çok vermiş gibi oluruz

bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...

KOLAY GELSİN BAŞKANNNN
spor olur kızzzz sana ,zor yürüyüş iyi kalori yaktırır

bu günkü karatay güncemmm
kahvaltım 08:00
yumurtalı ot kavurma bol peynirlisinden
az da taze peynir
1 tanede cennet elması yani Trabzon hurması

öğle 13:00-14:00
et suyundan mercimek çorbası
malesef etliekmek :18::18::18:
salata ayran

yarın tartı günü münasebetiyle sütlü kahve ile akşam öğünü geçirilir

gnaydın kızlar ıstanbul soguk ve karlı bırrrrrtabı sersumcumun doga sartlarıyla kıyaslanamaz bıle allah herkese kolaylık versın ozellıkle evsızlere...

kahvaltım

ıkı yumurta
zeytn
peynır
leblebı
omega3
cay
yesılcay

merhaba kızlar..inşallah herkes iyidir...

bu bildirimi gördüm de..demeden duramadım..hani falakaaa..

Allah yardımcın olsun canım,servis filan yok mu,neyle gidiyosunbizde çok zor çıktık arabayla sabah,kar lastiği olmasa çıkamazdık,site içi buz kesmiş:26:
servis var canım da bu kadar kar olunca çıkamıyor genelde(1 metre..)ana yollar açılınca şehiriçi minübüsler çalıştı ..azbiraz yürüyerek mücadele ederek gittim ve geldim çok şükür..
KOLAY GELSİN BAŞKANNNN
spor olur kızzzz sana ,zor yürüyüş iyi kalori yaktırır

yarın tartı günü münasebetiyle sütlü kahve ile akşam öğünü geçirilir
hee kilo milo düşünmüyom valla düşüp biyerimi kırmayayım da
gnaydın kızlar ıstanbul soguk ve karlı bırrrrrtabı sersumcumun doga sartlarıyla kıyaslanamaz bıle allah herkese kolaylık versın ozellıkle evsızlere...
soğuk valla pampişim..Aminn..
merhaba kızlar..inşallah herkes iyidir...

bu bildirimi gördüm de..demeden duramadım..hani falakaaa..

falaka mıhtara ait şekerim..ben atabiliyorum ancak

çok şükür sağ sağlim gittim ve geldim..ama inanın 1-1.5 m kar var..ve halaa kesilmeden yağıyor...:18::18::18:

yarını da atlattık mı tamamdır tatil...

eve gelirken lojman girişinde bir kediyi de kurtardım içim rahat..garibim ağacın önünde sıkışmış kalmış her tarafı karr miyavlayıp duruyor bana bakarak..
dedim napıyosunn sennnn aldım kucağıma temizlenmiş yola çıkardımm..koştu gitti minnak..bizim lojmanın kirli beyaz kedisi..askercikler besliyorlar çok şanslılar çok..

sabah

sucuklu omlet
peynir zeytin
çayyy

öğlen

doğaba(buranın yöresel yemeği ekşili köftenin yanına birde et koymuşlar al sana doğaba..)
salata

akşamı düşünmedim:44::44:..ama tartı yarın hiç iyi bir sonuç vermiycek gibi geliyor bana:26::26::26::18::18:

Sersum, çok şükür bugün sağsalim gidip gelmişsin. Darısı yarına...

Menümü de yazayım:

Sabah 7:30
2 yumurta
5 zeytin
1 kase yoğurt
2 ısırık mısır ekmeği

Öğlen 13:00

1 tabak ciğer
1 kase yoğurt

Sabah 4km/40 dak yürüdüm. 1,5 litre de su içtim.

Sersum, seni yakalamışken yazayım. Aslında geçen hafta da yazdım ama görmedin sanırım.

Önceki hafta hem listeyi sana bıraktım, hem de liste takibinde beni "liste yaptı" olarak göstermişsin. Beni hepten yerin dibine sokma da bana da bir liste tarihi ver nolur.

Hadi geçmiş olsun, sağlık ve bütünlükle haftayı hatta kışı kapatırsın inşallah
kedi için ne büyük bişey yapmışsın, sana dua etmiştir eminim çünkü merhamet etmeyene ALLAH da merhamet etmezmiş ne güzel bişey yapmışsın
Tartı konusunda hemfikirim bende biraz evvel mideye yolladığım etliekmekler anca 3 güne özgürlüğüne kavuşur gerçi 1 den az yedim tuttum kendimi salataya saldırdım ama fıstık yedim işteeee şuan itibariyle kapanış
ayrıca 43 dk yürüyebildim

yapışmaz merak etme,bizde teflon gibi vücut var alimallahişin aslı ben tartıyı pek sallamıyorumöncelikle sağlıklı beslenme alışkanlığını oturtmalı diye düşünüyorum:26:tabi ki insan hızlı kilo vermek istiyor ama sonunda geri aldıktan sonra ne anladım ben bu işteno nedenle çok sık olmamak koşuluyla lahmacun,pide gibi şeylerin yenebilmesi gerekir,sonra telafi edilir

servis var canım da bu kadar kar olunca çıkamıyor genelde(1 metre..)ana yollar açılınca şehiriçi minübüsler çalıştı ..azbiraz yürüyerek mücadele ederek gittim ve geldim çok şükür..

tabi ya kar'ın memleketi oralar,Allah kolaylık versin canım

iyi akşamlar daha yemedim ama akşam menüsü şöyle
1 tabak fırında unsuz beşamel soslu karnabahar
1 tabak fırında yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

sağol canım afiyet olsun
görmedim canım.:44:.üzülme kıss zaten uzun süredir gelmeyenlerden listeden çıkaracaklarım var..onlardan birine eklerim seni..tabii pampişi de..boş yer bulurum bennsen iste yeter kii
sağol canım...ah sorma ne mutluluk..balkonuma da bir tabak bulgurumu koydum kırlangıçlarımız için..Allah hepsini korusun..
ha etli ekmek ha lahmacun üzme kendini

teflon haa..alemsin..
sağol canım

iyi akşamlar daha yemedim ama akşam menüsü şöyle
1 tabak fırında unsuz beşamel soslu karnabahar
1 tabak fırında yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

afiyet olsun...

Son düzenleme:
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-sersum-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-sersum- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013 liste yaptı
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-iğneoyası-03 Ocak 2014
17-gmzz_z-10 Ocak 2014 ????
18-kaha-17 Ocak 2014 ????
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014 ????
22-regen-14 Şubat 2014 ????
23-habercice-21 Şubat 2014 ????
24-neslihansltn-28 Şubat 2013
25-ufocan??izinli
25-serpp-??? izinli

iğneoyam sana 3 ocağı münasip gördüm sana da uygunsa arkadaşım..??? olanlar da bu hafta da gelmezlerse listeden çıkacaklar..oralardan birine de pampişimi ekleyeceğim..
mıhtarınız

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar izmir çok soguk bi ayaz var ki anlatamam sersum 1-1,5 m kar mi var dedin ayyy biraz da buralara göndersene belki ayaz gider buralardan...
Sabah kahvaltim (09:30 bitti)
peynir , kaşar peyniri
10 siyah zeytin
yarim domates
2 lop yumurta

Öğlen spor zamani bugün kiz erken uyandi 45 dk yürüyüş 5 km 470 kalori

Aksam yemegi (16:45 bitti)
koca tabaj salata ( marul, havuc, kırmızı lahana, peynir, kasar peyniri, zeytin15, limon ve zeytinyağı
1 kupa ayran ile

Yarin tarti benim hedefe yaklaştıkça az gider oldu üzülüyorum bi sure aksamlari salatalar yapcam bakalim sonuc ne olacak ya da tek cesit yemek yiyecem neyse yeni yila az kaldi kizimin dogum gunu onun için hazirliklar basladi davetiyelerden sizinde fikirleriniz olursa alabilirim
:119:12,517 adimla gün biter kızlar :119:

Son düzenleme:
Canlarım ben yarın evde olamıcam , o bakımdan liste için izin istiyorum.Kaneelim şimdiden ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…