Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Manzara çok güzel canım,gece de ayrı güzel oluyor kar,oh iyi yapmışsınız ne güzel

Yağar inşallah bu sene hiç yağış olmadı:26::26:

Bayağı zor görünüyor canım,sen evdesin tabii
gece ayrı bir güzel oluyor evet..,
artık bilemiyciimm...

:) :)
noktalama ısaretlerı
yok yok derken, bu sııtede yok galıba konun dedın ya abla ben de yok yok bu sıtede demek ıstedım

güzelmiş canım ayrıca ekmek yerine makarna ve pilav değişimi harika..

gece ayrı bir güzel oluyor evet..,
artık bilemiyciimm...

güzelmiş canım ayrıca ekmek yerine makarna ve pilav değişimi harika..

Evet ya guzeldı valla ogunler bende dondum okudum sımdı
ha bır de her hafta cumartesı gunu kıtlıktan cıkmıscasına kacamak yapmıstım, o zamanlar esımle sevgılıydık daha ve haftada bır bulusurduk asla ızın vermezdı yanında yapmama, ben de haftada bırgun serbest bırakırdım kendımı, buyuk boy pızzalar mı dersınız, ekstra large mc donalds menuler mı

ayyyy cok azımlendım ya

bak kendi kendini bile motive ediyor insan..silkelen ve kendine gel cicim..

ona rağmen verdim diyosun..neyseee bu konuyu geçelim kaçamak yok

aynı azimle vericez heyyytt gaza geldim bende..

ooo ne kaynatmıssınız kıslarrr yenı gelen arkadas aydasu hosgeldın canımm bebısını gule gule buyut

bak kendi kendini bile motive ediyor insan..silkelen ve kendine gel cicim..

ona rağmen verdim diyosun..neyseee bu konuyu geçelim kaçamak yok

aynı azimle vericez heyyytt gaza geldim bende..

tamam tamam kacamak yok zaten kacamak yapcak bı sevgılım de yok :)

ooo ne kaynatmıssınız kıslarrr yenı gelen arkadas aydasu hosgeldın canımm bebısını gule gule buyut

tesekkur ederım papadıya...
Sız de 50 kılo mu vermıstınız yanlıs hatırlamıyorum degıl mı, masallah dıyorum

sohbete doyum olmuyor ama uykum geldi valla...öpüyorum hepinizi..iyi geceler tatlı rüyalarr

aynen con waynen

aydasuyuda allah gonderdı tam yenı dıyet stılımızın uzmanı olaraktan

gobegıme baktım seslı guldum uzman olaraktan
doğumdan sonra sut olsun dıye yedıgım helvaların katkısını hıııc unutmuycam, ben elımden gelenı yaptım ona ragmen az sutum Rabbımın takdırı dıyıp basladım ben de artık dıyete

Ben de gıdıyım yatayım ellı kere uyandı kızım
Ayyy cok heyecanlıyım ya, yarınkı yıyeceklerımı bıle belırledım kafamdan o derece...
Uyuyayım da yarın olsun spor yapayım kılo vereyım

tamam tamam kacamak yok zaten kacamak yapcak bı sevgılım de yok :)

tesekkur ederım papadıya...
Sız de 50 kılo mu vermıstınız yanlıs hatırlamıyorum degıl mı, masallah dıyorum
evet canım 50 ye yakın kg vermıslıgım var karatay sayesınde fakat 3 senedır aynı beslenıyodum degısıklık sart olmustu benım ıcın bırkac kg yu gerı alınca

bır cogumuz verdık aldık muhım olan hala burda olabılmek vazgecmemek sahayı terk etmemek dımı:13::13::13:

sersum sende ne mızıkcısın yaw tamda gıdıp yatacak zamanı buldun ıkı muhabbet edıyoduk surda aydasu fıcans sen ben

bayıldım fotolarına cnm ne güzel sizin gidebilecek bi kantininiz var biz burda evden çıkamıoz çok bunaldımmmm çok kararsızım bidenem yaaaa acaba bende sizin gibi listedenmi diyet yapsam acaba malum öncedende yazmıştım ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum diye :26::26::26: nolcak benim bu kararsızlığım bi akıl verin banaa cnm:44::44::44:

cnm bebeğini Allah bağışlasın benimde 1 yaşında bebişim var doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm ama emzirirken çok kilo aldım bende yediğim tatlıların haddi hesabı yok. 4 ayda 22 kilo vermişsin maşallah umut oldu banada senin listen yaza kadar en az 15 kg vermem lazım benimde. ayrıntılarını yazabilirmisin cnm karatay ve sizin listeler arasında gitgeller yaşıyorum resmen

sersum sende ne mızıkcısın yaw tamda gıdıp yatacak zamanı buldun ıkı muhabbet edıyoduk surda aydasu fıcans sen ben

bende geldim papadiyaaa kararsızım kararsız kararsız kararsııııııııızzzzzzzzzzzz offffff ekmeksiz kahvaltı yapamıom aaba bende kızların listelerindenmi yapsam napsam kafamda deli sorularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…