Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eee şekerim o göbek gitmiş bi zamanlar..gene gidecek nasılsa..
aynısını ben de yaşamıştım..sütün kiloyla ilgisi yok..olursa oluyor zaten

sersum sende ne mızıkcısın yaw tamda gıdıp yatacak zamanı buldun ıkı muhabbet edıyoduk surda aydasu fıcans sen ben
daha 40 dk da uyumak içünn uğraştım..eşimle de kalktım.öğlene sızarım artık..güyaa bugün temizlik yaparım diyordum

çok şükür canım..haklısın sizinki tam mahrumiyet..
valla canım ben 2 yıldır karatay yaptığım için artık dedimya kilo veremiyordum..zaten zor veriyordum..iyice durdu..değişiklik şarttı yanii.son kararı gene sen vereceksin..
bulunduğun yerde tam buğday veya kepek ekmeği bulabilecek misin..:44:
şartlarına göre karar ver canım..gerçi kendin de yapabilirsin ekmeğini tambuğday unuyla..
ne karar verirsen ver buradayız hep beraber nasılsa.

inanır mısınız hiiç acıkmamama rağmen sırf yemem gerektiği için yaptım kahvaltımı

sabah 8:30

2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 dilim ev sucuğu
5 zeytin
çayım

kar durmaksızın yağıyor ve kar kütleleri çatılardan gümbürtüyle düşüp duruyor..buralarda çatı altında yürümek çok tehlikeli.
geçen hafta şehir merkezinde valiliğin çatısından düşen buzlar nedeniyle 1 kişi öldü..o kadar tehlikeli yani.

eşim işe gidebildi ..ee seçimler yaklaşınca belediye yolları açmış..geçen yıl hiç böyle değildi.

Günaydın canım,afiyet olsun

Aman çok tehlikeli,Allah korusun sersumum,dikkat edin:26::26:

Ben henüz kahvaltı yapamadım tam buğday ekmeği yok,belki normal yaparım ya da gidip alırım

Bu arada sabah tartıldım dünden daha çok çıktım,kendime dur demem lazım

günaydın ficansım

evet canım çok tehlikeli çokk

kaldır totonu da git al cicim.:13:.bak sen de farkındasın dur demek gerktiğinin

bugün için ne planlarım vardııı..evi temizleyecektim ..tülleri perdeleri yıkayıp mutfak dolaplarını indirip düzenliyecektim..

dim dim diyorum lakin dün geceki uykusuzluk ve sabah erken kalkmam tüm şevkimi kırdı..öğlene kadar açılmazsam yarına kaldı artık..

günaydın ficansım

evet canım çok tehlikeli çokk

kaldır totonu da git al cicim.:13:.bak sen de farkındasın dur demek gerktiğinin

Aldım canım şimdi yapıcam kahvaltımı,dur demeyince alıp başını gidiyor:18::18:

Sonra yaparsın canım,sıkma canını,yapsak da bitmiyor çünkü

ben ve güleryüz karataydayız galiba

sağlıklı bişekilde verilsinde sorun yok

aaaa beni unutmuşsunuz bende karataya devam

SERSUMCUM fotolar çok hoş manzara çok güzel zaten kışın en güzel şeyide görüntüsü dimi

AYDASU hoşgeldin efsane gibi ya 30-50 kg veüüüüv yani...

karataylı kahvaltım)

avuç kadar peynir
7 zeytin
2 yumurtadan omlet
1 fincan elmalı tarçınlı karabuğday
5-6 dal marul

1 lt su şimdiye değin tabi ki
spora gidiyorum hanımlar görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar..2 gündür çok kötü günler geçiriyorum..bulunduğum yerde sitemizin tam önünde bir kaza oldu pazar akşamı..ve ben çocuklarımla hep o yoldan yürürüz..
bir anne ve 2 çocuğuna kamyonet çarptı..kaçtı..

2 gündür öyle kötüyüm ki anlatamam..gece uyuyamadım..gündüz aklımdan çıkmadı..ben böyle olduysam aileleri ne durumdadır..Allah yardım etsin..

sabah hiç bir şey yiyemedim.
öğlen bile canım yemek istemiyor..

evde ekmeğimi kendim yapıyorum cnm arada tambuğday ekmeğide yapıyodum artık daha sık yaparım inşallah olmadı ilçeye giden birilerine falanda sipariş verebiliriz

Allah ailelerine sabır versin onlarada şifa versin inşallah. Allah korusun hepimizi ve evlatlarımızı

amin canım..çocuklar vefat etti..anneleri ise çok kötü..
çocuklar dün defnedildi..biri 8 yaşında diğeri 3 yaşında..

oğlumun okul müdür yardımcısının çocukları .
benim bir oğlum 8 yaşında diğeri 3 yaşında..kazayı duyanlar bize birşey oldu diye aradılar..biz iyiyiz diye sevindiler..ama ya o aile..ah ah ..diyecek söz yok.

http://www.aksam.com.tr/guncel/duzcede-feci-kaza/haber-279693

haber bu canım..dün teslim olmuş çarpan kişi..ama ne fayda..

çocukları parka çıkardı sürekli.bildiğimiz insanlar..tanıyınca daha kötü oluyor.

Muhtarım sokağa çıkarken baretinizi takmayı aman diyim unutmayın

Aldım canım şimdi yapıcam kahvaltımı,dur demeyince alıp başını gidiyor:18::18:

Sonra yaparsın canım,sıkma canını,yapsak da bitmiyor çünkü

eferim şekerim üşenmeyip gidip aldığın için..
yaptım yaptım yarım yamalak da olsa

aaaa beni unutmuşsunuz bende karataya devam

SERSUMCUM fotolar çok hoş manzara çok güzel zaten kışın en güzel şeyide görüntüsü dimi
aynen tek güzel şey görüntüsü
:26::26::26:Allah sabır versin..çok üzüldüm yaa..
Muhtarım sokağa çıkarken baretinizi takmayı aman diyim unutmayın

baret maret hakgetire kayınçom..öyle büyük kütleler ki direk yere gömçürtür billah

kahvaltıdan sonra elektrikler bir gidip bir gelirken evi sildim süpürdüm mutfağın camını sildim tülünü perdesini yıkadım astım..
mutfak dolaplarını indirdim sildim yerleştirdim..aspiratörü sildim (ıyğğğ en fena bişeyy)buzdolabını sadece dıştan sildim..içi sonra.duşumu aldım şimdide yemeğimi yedim geldim..

e daha ne olsun bugünlük yeter

bu işlerle uğraşırken ara öğünümü unuttum..:26:

öğlen öğünüm
saat 13:00

domates soslu hamsi buğulama
2 kaşık karabuğdaylı maydanozlu soğanlı kırmızı lahana salatası
1 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…