gobegıme baktım seslı guldum uzman olaraktan
doğumdan sonra sut olsun dıye yedıgım helvaların katkısını hıııc unutmuycam, ben elımden gelenı yaptım ona ragmen az sutum Rabbımın takdırı dıyıp basladım ben de artık dıyete
sersum sende ne mızıkcısın yaw tamda gıdıp yatacak zamanı buldun ıkı muhabbet edıyoduk surda aydasu fıcans sen ben
bayıldım fotolarına cnm ne güzel sizin gidebilecek bi kantininiz var biz burda evden çıkamıoz çok bunaldımmmmçok kararsızım bidenem yaaaa acaba bende sizin gibi listedenmi diyet yapsam acaba malum öncedende yazmıştım ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum diye :26::26::26: nolcak benim bu kararsızlığım bi akıl verin banaa cnm:44::44::44:
[/B][/COLOR]
Topiğimizin Muhtarı bu saatte dahi nöbette misin?
görev aşkıyla yanıp tutuşuyorum..
günaydın balböcüğümm
Günaydın canım muhtarımKahvaltı edicem şimdi , sonra konuşuruz.Öptüm seni çok çok çoook
inanır mısınız hiiç acıkmamama rağmen sırf yemem gerektiği için yaptım kahvaltımı
sabah 8:30
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 dilim ev sucuğu
5 zeytin
çayım
kar durmaksızın yağıyor ve kar kütleleri çatılardan gümbürtüyle düşüp duruyor..buralarda çatı altında yürümek çok tehlikeli.
geçen hafta şehir merkezinde valiliğin çatısından düşen buzlar nedeniyle 1 kişi öldü..o kadar tehlikeli yani.
eşim işe gidebildi ..ee seçimler yaklaşınca belediye yolları açmış..geçen yıl hiç böyle değildi.
Günaydın canım,afiyet olsun
Aman çok tehlikeli,Allah korusun sersumum,dikkat edin:26::26:
Ben henüz kahvaltı yapamadım tam buğday ekmeği yok,belki normal yaparım ya da gidip alırım
Bu arada sabah tartıldım dünden daha çok çıktım,kendime dur demem lazım
günaydın ficansım
evet canım çok tehlikeli çokk
kaldır totonu da git al cicim.:13:.bak sen de farkındasın dur demek gerktiğinin
bugün için ne planlarım vardııı..evi temizleyecektim ..tülleri perdeleri yıkayıp mutfak dolaplarını indirip düzenliyecektim..
dim dim diyorum lakin dün geceki uykusuzluk ve sabah erken kalkmam tüm şevkimi kırdı..öğlene kadar açılmazsam yarına kaldı artık..
ben ve güleryüz karataydayız galiba
sağlıklı bişekilde verilsinde sorun yok
evde ekmeğimi kendim yapıyorum cnm arada tambuğday ekmeğide yapıyodum artık daha sık yaparım inşallah olmadı ilçeye giden birilerine falanda sipariş verebilirizçok şükür canım..haklısın sizinki tam mahrumiyet..
valla canım ben 2 yıldır karatay yaptığım için artık dedimya kilo veremiyordum..zaten zor veriyordum..iyice durdu..değişiklik şarttı yanii.son kararı gene sen vereceksin..
bulunduğun yerde tam buğday veya kepek ekmeği bulabilecek misin..:44:
şartlarına göre karar ver canım..gerçi kendin de yapabilirsin ekmeğini tambuğday unuyla..
ne karar verirsen ver buradayız hep beraber nasılsa.
merhaba arkadaşlar..2 gündür çok kötü günler geçiriyorum..bulunduğum yerde sitemizin tam önünde bir kaza oldu pazar akşamı..ve ben çocuklarımla hep o yoldan yürürüz..
bir anne ve 2 çocuğuna kamyonet çarptı..kaçtı..
2 gündür öyle kötüyüm ki anlatamam..gece uyuyamadım..gündüz aklımdan çıkmadı..ben böyle olduysam aileleri ne durumdadır..Allah yardım etsin..
sabah hiç bir şey yiyemedim.
öğlen bile canım yemek istemiyor..
evde ekmeğimi kendim yapıyorum cnm arada tambuğday ekmeğide yapıyodum artık daha sık yaparım inşallah olmadı ilçeye giden birilerine falanda sipariş verebiliriz
Allah ailelerine sabır versin onlarada şifa versin inşallah. Allah korusun hepimizi ve evlatlarımızı
amin canım..çocuklar vefat etti..anneleri ise çok kötü..
çocuklar dün defnedildi..biri 8 yaşında diğeri 3 yaşında..
oğlumun okul müdür yardımcısının çocukları .
benim bir oğlum 8 yaşında diğeri 3 yaşında..kazayı duyanlar bize birşey oldu diye aradılar..biz iyiyiz diye sevindiler..ama ya o aile..ah ah ..diyecek söz yok.
http://www.aksam.com.tr/guncel/duzcede-feci-kaza/haber-279693
haber bu canım..dün teslim olmuş çarpan kişi..ama ne fayda..
çocukları parka çıkardı sürekli.bildiğimiz insanlar..tanıyınca daha kötü oluyor.
inanır mısınız hiiç acıkmamama rağmen sırf yemem gerektiği için yaptım kahvaltımı
sabah 8:30
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 dilim ev sucuğu
5 zeytin
çayım
kar durmaksızın yağıyor ve kar kütleleri çatılardan gümbürtüyle düşüp duruyor..buralarda çatı altında yürümek çok tehlikeli.
geçen hafta şehir merkezinde valiliğin çatısından düşen buzlar nedeniyle 1 kişi öldü..o kadar tehlikeli yani.
eşim işe gidebildi ..ee seçimler yaklaşınca belediye yolları açmış..geçen yıl hiç böyle değildi.
Aldım canım şimdi yapıcam kahvaltımı,dur demeyince alıp başını gidiyor:18::18:
Sonra yaparsın canım,sıkma canını,yapsak da bitmiyor çünkü
aynen tek güzel şey görüntüsü
aaaa beni unutmuşsunuz bende karataya devam
SERSUMCUM fotolar çok hoş manzara çok güzel zaten kışın en güzel şeyide görüntüsü dimi
:26::26::26:Allah sabır versin..çok üzüldüm yaa..merhaba arkadaşlar..2 gündür çok kötü günler geçiriyorum..bulunduğum yerde sitemizin tam önünde bir kaza oldu pazar akşamı..ve ben çocuklarımla hep o yoldan yürürüz..
bir anne ve 2 çocuğuna kamyonet çarptı..kaçtı..
2 gündür öyle kötüyüm ki anlatamam..gece uyuyamadım..gündüz aklımdan çıkmadı..ben böyle olduysam aileleri ne durumdadır..Allah yardım etsin..
sabah hiç bir şey yiyemedim.
öğlen bile canım yemek istemiyor..
Muhtarım sokağa çıkarken baretinizi takmayı aman diyim unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?