kahvaltıdan sonra elektrikler bir gidip bir gelirken evi sildim süpürdüm mutfağın camını sildim tülünü perdesini yıkadım astım..
mutfak dolaplarını indirdim sildim yerleştirdim..aspiratörü sildim (ıyğğğ en fena bişeyy)buzdolabını sadece dıştan sildim..içi sonra. duşumu aldım şimdide yemeğimi yedim geldim..
e daha ne olsun bugünlük yeter
bu işlerle uğraşırken ara öğünümü unuttum..:26:
öğlen öğünüm
saat 13:00
domates soslu hamsi buğulama
2 kaşık karabuğdaylı maydanozlu soğanlı kırmızı lahana salatası
1 dilim kepek ekmeği
merhaba arkadaşlar..2 gündür çok kötü günler geçiriyorum..bulunduğum yerde sitemizin tam önünde bir kaza oldu pazar akşamı..ve ben çocuklarımla hep o yoldan yürürüz..
bir anne ve 2 çocuğuna kamyonet çarptı..kaçtı..
2 gündür öyle kötüyüm ki anlatamam..gece uyuyamadım..gündüz aklımdan çıkmadı..ben böyle olduysam aileleri ne durumdadır..Allah yardım etsin..
sabah hiç bir şey yiyemedim.
öğlen bile canım yemek istemiyor..
inanır mısınız hiiç acıkmamama rağmen sırf yemem gerektiği için yaptım kahvaltımı
sabah 8:30
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 dilim ev sucuğu
5 zeytin
çayım
kar durmaksızın yağıyor ve kar kütleleri çatılardan gümbürtüyle düşüp duruyor..buralarda çatı altında yürümek çok tehlikeli.
geçen hafta şehir merkezinde valiliğin çatısından düşen buzlar nedeniyle 1 kişi öldü..o kadar tehlikeli yani.
eşim işe gidebildi ..ee seçimler yaklaşınca belediye yolları açmış..geçen yıl hiç böyle değildi.
Hem romantik hem de tehlikeli .. Aman sersum can dikkatli ol !! Kar in sakasi olmaz ..
Hersey rant icin ! bile olsa bir yonden vatandasin faydalanmasi guzel birsey
hadi hayırlısıiyi günler hepinize:) bakalım bende bugün başladım ve ilk olarak 15 kilo sonra 10 kiloluk daha yolum var :) 90 kiloyum şaka gibi geçen yıl bu zamanlar incecik bir kızdım ama işte sınavlar mahvettiama o kilolar gidecek tek avantajım 180lik boyumun olmasından dolayı kilomun cok belli olmaması ama kıyafet bakarken öyle bi belli oluyor ki ama şuan o kadar inada bağladım bu kilolar gitmeden rahatlamıyacağım.
Ohhhhh maasallah canim .. hem temizligini yapmissin hemde neredeyse sporun yarisini tamamlamissin .. bu arada menu guzel .. afiyet olsunn ...
haklısın şeker..
hadi hayırlısıboyun gerçekten avantajj
sağol canım.. yoruldum dinleniyorum..çay koydum içiyorum .bu arada elektrik bi geliyor bi gidiyor..
kahvaltıdan sonra elektrikler bir gidip bir gelirken evi sildim süpürdüm mutfağın camını sildim tülünü perdesini yıkadım astım..
mutfak dolaplarını indirdim sildim yerleştirdim..aspiratörü sildim (ıyğğğ en fena bişeyy)buzdolabını sadece dıştan sildim..içi sonra. duşumu aldım şimdide yemeğimi yedim geldim..
öğlen öğünüm
1 dilim kepek ekmeği
canım resimlerde bayağı bir fark var..maşallah çok incelmişsin..Günaydin kizlar .. Nasilsiniz ??
Uyudum .. uyandim .. hic istayim yok hala da yok .. az once iki yumurta hasladim .. yogurt ile yemeye calistim .. yiyemedim .. belki bir yumutayi ancak yiyebilmisimdir .. yaninda da yesil cay ictim .. simdir yine yesil cay iciyorum ..
Birazdan yurumek icin disari cikacagim .. kizcalar .. opuldunuz
iyi günler hepinize:) bakalım bende bugün başladım ve ilk olarak 15 kilo sonra 10 kiloluk daha yolum var :) 90 kiloyum şaka gibi geçen yıl bu zamanlar incecik bir kızdım ama işte sınavlar mahvettiama o kilolar gidecek tek avantajım 180lik boyumun olmasından dolayı kilomun cok belli olmaması ama kıyafet bakarken öyle bi belli oluyor ki ama şuan o kadar inada bağladım bu kilolar gitmeden rahatlamıyacağım.
kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once
kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once
evet canım 50 ye yakın kg vermıslıgım var karatay sayesınde fakat 3 senedır aynı beslenıyodum degısıklık sart olmustu benım ıcın bırkac kg yu gerı alınca
bır cogumuz verdık aldık muhım olan hala burda olabılmek vazgecmemek sahayı terk etmemek dımı:13::13::13:
bayıldım fotolarına cnm ne güzel sizin gidebilecek bi kantininiz var biz burda evden çıkamıoz çok bunaldımmmmçok kararsızım bidenem yaaaa acaba bende sizin gibi listedenmi diyet yapsam acaba malum öncedende yazmıştım ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum diye :26::26::26: nolcak benim bu kararsızlığım bi akıl verin banaa cnm:44::44::44:
cnm bebeğini Allah bağışlasın benimde 1 yaşında bebişim var doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm ama emzirirken çok kilo aldım bende yediğim tatlıların haddi hesabı yok. 4 ayda 22 kilo vermişsin maşallah umut oldu banada senin listen yaza kadar en az 15 kg vermem lazım benimde. ayrıntılarını yazabilirmisin cnm karatay ve sizin listeler arasında gitgeller yaşıyorum resmen
eee şekerim o göbek gitmiş bi zamanlar..gene gidecek nasılsa..
aynısını ben de yaşamıştım..sütün kiloyla ilgisi yok..olursa oluyor zaten
:[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
aaaa beni unutmuşsunuz bende karataya devam
SERSUMCUM fotolar çok hoş manzara çok güzel zaten kışın en güzel şeyide görüntüsü dimi
AYDASU hoşgeldin efsane gibi ya 30-50 kg veüüüüv yani...
karataylı kahvaltım)
avuç kadar peynir
7 zeytin
2 yumurtadan omlet
1 fincan elmalı tarçınlı karabuğday
5-6 dal marul
1 lt su şimdiye değin tabi ki
spora gidiyorum hanımlar görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar..2 gündür çok kötü günler geçiriyorum..bulunduğum yerde sitemizin tam önünde bir kaza oldu pazar akşamı..ve ben çocuklarımla hep o yoldan yürürüz..
bir anne ve 2 çocuğuna kamyonet çarptı..kaçtı..
2 gündür öyle kötüyüm ki anlatamam..gece uyuyamadım..gündüz aklımdan çıkmadı..ben böyle olduysam aileleri ne durumdadır..Allah yardım etsin..
sabah hiç bir şey yiyemedim.
öğlen bile canım yemek istemiyor..
öğlen öğünüm
1 dilim kepek ekmeği
inşallah veririz şu kiloları sağlıklı bi şekilde cnm. bende 71le hamile kaldım şimdi 77.9(78 değil
Naz Allah razı olsun cumlemınızınkını bagıslasın Rabbım... Evet onca stresten sonra bır umut sut olsun dıye helva yemekten doğumdan sonra 7 kılo kadar daha aldımama daha once nasıl yaptıysak sımdı de yapar kurtuluruz bu fazlalıklardan ınsallah...
Ayrıntı olarak o zamanlar cok nızamı beslenmestım yoğurdumu bıle olcerek yerdım o kadar azımlıydım, 6 ogun beslendım ve hergun 90 dakıka yurudum tek yaptıgım buydu. Bende karataya cok gıt gel yasadım hala da yasıyorum ama daha once denedıgım ve sonuc aldıgım seyden vazgecemedım eskı duzenıme dondum eger vaktım olsaydı karatayı 1 ay deneyıp vucudumun tepkısını gormek ısterdım ama rıske atacak gunum yok su ara...
inşallah veririz şu kiloları sağlıklı bi şekilde cnm. bende 71le hamile kaldım şimdi 77.9(78 değil) inşallah 55 olmak istiyorum. yazın memlekete gidince yine çok kilolusun laflarından güya yaptıkları esprilerden kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?