Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydin kizlar .. Nasilsiniz ??

Uyudum .. uyandim .. hic istayim yok hala da yok .. az once iki yumurta hasladim .. yogurt ile yemeye calistim .. yiyemedim .. belki bir yumutayi ancak yiyebilmisimdir .. yaninda da yesil cay ictim .. simdir yine yesil cay iciyorum ..

Birazdan yurumek icin disari cikacagim .. kizcalar .. opuldunuz

Ohhhhh maasallah canim .. hem temizligini yapmissin hemde neredeyse sporun yarisini tamamlamissin .. bu arada menu guzel .. afiyet olsunn ...

Acili aileye Allah sabirlar versin gercekten cok korkunc bir sey .. Seni cok iyi anliyorum canim .. Allah iyilikler , sabirlar versin .. .. bol bol dua et .. Dua her derde deva canim

Hem romantik hem de tehlikeli .. Aman sersum can dikkatli ol !! Kar in sakasi olmaz ..
Hersey rant icin ! bile olsa bir yonden vatandasin faydalanmasi guzel birsey

Kizceler az once duydum .. Canan Hocamiz yarin sabah Star tv de Melek de konuk olacak mis .. Haberleriniz olsun ..

Ben izleyemeyecegim maalesef .. yarin gunduz gorevim var cunku .. izleyecek arkadaslara simdi den iyi seyirler ..

iyi günler hepinize:) bakalım bende bugün başladım ve ilk olarak 15 kilo sonra 10 kiloluk daha yolum var :) 90 kiloyum şaka gibi geçen yıl bu zamanlar incecik bir kızdım ama işte sınavlar mahvetti ama o kilolar gidecek tek avantajım 180lik boyumun olmasından dolayı kilomun cok belli olmaması ama kıyafet bakarken öyle bi belli oluyor ki ama şuan o kadar inada bağladım bu kilolar gitmeden rahatlamıyacağım.

kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once

Eklentiler

• $image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 53
Hem romantik hem de tehlikeli .. Aman sersum can dikkatli ol !! Kar in sakasi olmaz ..
Hersey rant icin ! bile olsa bir yonden vatandasin faydalanmasi guzel birsey
haklısın şeker..
hadi hayırlısıboyun gerçekten avantajj

Ohhhhh maasallah canim .. hem temizligini yapmissin hemde neredeyse sporun yarisini tamamlamissin .. bu arada menu guzel .. afiyet olsunn ...

sağol canım..yoruldum dinleniyorum..çay koydum içiyorum.bu arada elektrik bi geliyor bi gidiyor..

afıyet olsun canım .. bende iciyorum ..yesilcaymi .. midem cok fena bulaniyor .. pfffffffffff..... oyalanmak icin eski kiyafetlerimi giyip cikariyorum hehe .. bir gomlek var 3 kisilik tobe tobe .. onunu dikmisim acilmasin pat pat patlamasin diye simdi kazak gibi giydim olmus scuval vallahi dedim .. insan cabuk unutuyor eski hallerini arada bi hatirlatmak gerekiyor kendimize .. cok sukur bu gunlerimize de ..

haklısın şeker..

hadi hayırlısıboyun gerçekten avantajj

sağol canım..yoruldum dinleniyorum..çay koydum içiyorum.bu arada elektrik bi geliyor bi gidiyor..

[

of sersumcum..çok iş yaptın bugün..ayrıca kar fotograflarına baktım..harika kar yağmış..kuru kar..eğlenmişsin bayağı..

ama etraf çok sessiz.sakin sizin oralarda.o dikkatimi çekti.

canım resimlerde bayağı bir fark var..maşallah çok incelmişsin..
böyle devam..fakat miden de kötü..hamile misin diye düşünüyorum açıkcası.

hayırlı olsun..hoş geldin..inşallah kilolarını verceksin karatayla..burda kimler ne kilolar vermedi ki..boyun da uzun..maşallah.

ikinci resim bu yaz 2013
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once

canım maşallah çok güzel gitmiş kilolar darısı başımıza inşallahhhh

kızlar 10:30 gibi 15 tane badem yedim
öğleye 2 dilim ekmek, peynir, zeytin,biberli domates sos,1 çay kaşığı kadar tereyağ bal yedim papatya çayıyla birlikte
ara olarak 1 elma yedim
sonrasında 5i bir arada çayım
şimdide lesli yapmaya çalışcam yapabildiğim yere kadar

selam kıslarrr

bu sabah cocukları ıkeaya kahvaltıya goturdum
bıraz once geldık

kahvaltım

zeytın
peynır
yumurta
zeytın

ara elma
fındık

oglen

pırasa
salata
tursu
et

ara

kabak cekırdegı

sımdıde cay

ikinci resim bu yaz 2013
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once

fotolar gerçekten şaşırttı beni MAŞALLAH canım ya ,ALLAH geri döndermesin... filinta gibi olmuşsun ilk foto da foto karesine sığmıyosun nerdeyse, bende yapim böle bişey iyi olur

öğle yemeğim:
karabuğdaylı lahana havuç turp salatası
fırında bol baharatlı 1 parça tavuk pirzola
1 kase yoğurt
kuru sebzeli bulgur pilavı 4-5 yk

Kızlar bu KARABUĞDAY çok İĞRENÇ tövbe yarabbi ya aldığıma pişman o0ldum neyin içine atıp nasıl karıştırıcağımı şaştım bitsede kurtulsam siz o kokuya nasıl dayanıyosunuz ya
ALLAH kimseyi karabuğdayın eline düşürmesin

kızlarrrr nerelerdesinizzzz
akşam yemeğim: 1 tabak tavuklu patatesli karnıbahar
1 çorba kasesi kadar makarna
yoğurt
turşu
sonrasındada maden suyu

Son düzenleme:
merhabalar herkese. kızlar, sizlerden tek ricam, bu yayınlayacağım video'yu dikkatli ve sabırlı bir şekilde izlemeniz olacak... çünkü, izledikten sonra, neden Canan hoca'nın dediklerinden şaşmamamız gerektiğini anlayacağız... İyiki Canan hoca gibi, değerli ve cesaretli bilim insanları var diyerek sizlere bu linki veriyorum. sabırla izlemenizi rica ediyorum hepinizden...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VWghn2EWO9I

Maşallah sızdekı azıme de... dile bıle kolay degıl 50 kılo, tebrık ederım...
Oyle valla bu sıteyle tanısmam kılo sayesınde olmustu ilk. Verdım sonra ceyız hazırlıkları, evlılık topıklerı, sonra gebelık topıkleri, sonra hoooop tekrardan basa dondum kılo topıklerı :)))
Vazgecmek yok, sızın ne kadar kaldı verılecek kılonuz?

Naz Allah razı olsun cumlemınızınkını bagıslasın Rabbım... Evet onca stresten sonra bır umut sut olsun dıye helva yemekten doğumdan sonra 7 kılo kadar daha aldım ama daha once nasıl yaptıysak sımdı de yapar kurtuluruz bu fazlalıklardan ınsallah...

Ayrıntı olarak o zamanlar cok nızamı beslenmestım yoğurdumu bıle olcerek yerdım o kadar azımlıydım, 6 ogun beslendım ve hergun 90 dakıka yurudum tek yaptıgım buydu. Bende karataya cok gıt gel yasadım hala da yasıyorum ama daha once denedıgım ve sonuc aldıgım seyden vazgecemedım eskı duzenıme dondum eger vaktım olsaydı karatayı 1 ay deneyıp vucudumun tepkısını gormek ısterdım ama rıske atacak gunum yok su ara...

eee şekerim o göbek gitmiş bi zamanlar..gene gidecek nasılsa..
aynısını ben de yaşamıştım..sütün kiloyla ilgisi yok..olursa oluyor zaten

:[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

ınsallah canım 6 aydır kendımde bulamadıgım azmı suan belkı de burası sayesınde tekrar buldum
aynen sut konusu da oyle olanın bıse yemedende oluyor nasıp kısmet ısıymıs bu sut

hosbulduk cakmel, ınsallah o efsaneyı yenıden yazarım...

Allah aılesıne sabır kadına da sıfa versın uyandıgında yasayacagı acının tarıfı yok

vuuuvv masallah ısler yapılmıs menu harıka
su karabugday ne olakı, esprısı neymıs ben bılmıyorum onu, arastırayım bıraz...

28 ocak 2014
Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı+50 gr peynır+5 zeytın+1 haslanmıs yumurta+1 cımdık tereyağ+1 cımdık bal

Ara
2 yemek kasıgı kuru uzum+ 1 yemek kasıgı cevız (kızım ıcın rondadan cekmıstım bırlıkte yıyoruz )

Öğle
Yarım tabak köftelı kerevız yemegı+2 dılım tam bugday ekmegı+ 1 kase yoğurt

Ara
Serçe parmagım kadar ufak ekler

Akşam
1 tabak fırında besamellı tavuklu karnıbahar+ 1 kase yoğurt

Spor

Bantta 55 dakıka toplamda 4 km yuruyus

inşallah veririz şu kiloları sağlıklı bi şekilde cnm. bende 71le hamile kaldım şimdi 77.9(78 değil) inşallah 55 olmak istiyorum. yazın memlekete gidince yine çok kilolusun laflarından güya yaptıkları esprilerden kurtulmak istiyorum

bızım kılolarımız kımsenın haddıne degıl ama haddını bılmez o kadar ınsan var kı bılıyorsun ıste, ben de hem memlekete gıdınce uzulmemek ıcın hem de kızımla rahat rahat resımler cekılmek ıcın en onemlısı saglıgım ıcın tekrardan ıdeal kıloma gerı donucem ınsallah...
Bız en gec mayıs 1 gıbı gıdıcez tam 3 ayım var hedefım 15 kılo sonrasını gelınce artık... Yaparız ya senın kılonda olmak ıcın cok sey verebılırdım suan

iyi geceler kızlar:13:diyetler gayet güzel gidiyor,eferimaydasu hoş geldin canım,birazdan başarı öykünü okuyacağım
sersumgeçen gün yazdığım filmi izleyemedim,eşim beraber izleyelim dedi,hala izlicezben de o gece yerçekimi(gravity)izledim fena değildiresimlerin de çok güzeldi,buralarda kar filan yok,yağsa da mikroplar kırılsaben de yürüyüş yolumu hep çekip buraya koymak istiyorum da teknoloji özürlüyüm yapamıyorum
kaneelne güzel incecik olmuşsun
yürüyüş yapamayınca mutsuz oluyorum valla ama çocuklar iyileşsin haftaya inşallah

kahvaltım08.30
2 yumurtalı kaşarlı omlet
1 kk peynir,3 ceviz,10 kadar fındık,1 günkurusu
1 bardak süt
14.30 da acıktım ceviz ve kaymak atıştırdım
akşam18.30
melemen,salata,çok az tavuk
biraz önce de 1 bardak ayran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…