Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tarifler çok güzel eline sağlık dün akşam okumuştum karabugday ile verilen diyetleri senin tariflere uygun

güle güle kullan cicilerini canım..

hatunn yarın liste bende yine başkalarına yollama bildirimi...

kaneelcim maşallah hem azmine hem beslenme şekline hemde hamaratlığına bu topikte hayran olduğum ve izlediğim ikinci hatunsun
ben senin hamile olduğunu düşündüm çünkü geçen günde midem bulanıyo yazmıştın inşallah ALLAHIM hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip etsin sana da yavru ceylanlar minik kaneeller diyim

sen kac yasındasın ki canım
ben 26 bitiricem rumuzdaki 21 kk ile ilk tanısmam

aslında yenılcek gibi deyil acayip bi kokusu var ama leylak rahatlıkla yiyor sanırım

bende sıcak suyla ıslatıp yiyorum ama karataya ek yiyorum kaneelin tarifleriyle yenilebilir gibi geldi bana. ama ilk görüşte kaneel yazık etmiş canım sebzelere demekten de alamadım kendimi 31 bitiyo canım

gunaydin kizlar
hastayim usutmusum bas agrisi burun akintisi bogaz agrisi halsizlik var.kizimda disten dolayi gece atesi cikiyor uyumuyor uykusuzum....

yediklerime dikkat edemiyorum...
ramaskacım önce senin sağlığın, biz sağlıklı olalım ki kuzularımız da yuvamızda neşeli ve sağlıklı olsun canım. çoook geçmiş olsun çok,ben zerdeçal ve zencefili yemeklerime ekleyerek 2-3 günde kurtuldum canım,mevlam şifanı tezinden daimisinden versin

bu da yürüyüşün içinnn bu cuma 1. liği vermem diyosun dimiiii seniii seniiii

tarifler çok güzel eline sağlık dün akşam okumuştum karabugday ile verilen diyetleri senin tariflere uygun

bencede bende alıyım şu tarifleri de deniyim

kahvaltım
ev sucuklu 1 yumurtadan omlet
1 kase yoğurtlu karabuğday
1 kase kurutulmuş kıtır kıtır biber kavurma
1 fincan kahve
4-5 tane ceviz
avuç içi fıstık

40 dk yürüyüş

16:30 son öğün
1 kase karabuğdaylı yoğurt
lahana salatası
3-4 yk karnabahar
2-3 parça tavuk pirzola
2 hurma

30 dk yürüyüş

işte hanımlar böyleee; aylardır ilk kez büyük oğlumu sitenin bahçesine indirdim ,parklarınında oyun oynadık birlikte,basket attık,tenis kortunda maç yaptık... öyleee işte mutluyum. Sanırım vicdanım rahatladı küçüğü babasına bırakıp sadece merkezi büyük oğluma almak beni mutlu etti paylaşmak istedim

Tesekkur ederim canim elimden geldigince birseyler yapmya calisiyorum .. oldugu kadar olmadigi kader canim .. Bu arada ne yapacaksin olacak ara sira kacamaklar ama o 3u bir arada hic sevmiyorum yahu cok sekerli ... onun yerine olacakki bol sutlu bir turk kahvesi ohh miss miss ..

ohhh iyi yapmissin canim .. az once telegraf da okudum buranin unlu bir gazetesi yurumek ve kosmak alzeimer i gerilettigi gibi insanin genc kalmasini sagliyormus .. vucut durunca kan dolasimi da yavasladigi gibi oksijenin ve vitaminlerin beyine gitmesi de yavasliyormus herhangi kosu veya yuruyus durumunda oksijen ve vitaminler yukselerek beyine giderek aktif kalmasini sagliyormus . ... neyse anlatmak zor oldu ama kisacasi yurumek her derde defa ..

tavuk doner icin afiyet olsun canim .. yerine ve nasil yapildigina bagli olarak cok sevdigim bir ogundur ..

tesekkur ederim canim ..
benim olculerim soyle : 1 su bardagi sirkeye , 2 yemek kasigi karbonat ve 1 litre sicak su .. oyle guzelce siliyorum sonra kurulama bezim ile kuruluyorum.. durulamiyorum cunku sirke ve karbonat dolabda olan veya olabilecek kokulari onluyor .. ve oyle de kokmuyor .. heryeri herseyi sirke ile temiz temiz silebiliriz .. hersey icin kullanabiliriz canim .. gonul rahatligi ile ..

Birincilik icin umudum yok canim cunku tam manasi ile karabugday yapamadim .. bu hafta yogun gecti biraz karisik birsey oldu bu hafta ama hayirlisi olsun ..

iltifatlarin icin tesekkur ederim canim .. sagolasin ..
insallah hamileyimdir canim hayirlisi ile bizde istiyoruz .. hayirlisi ise insallah zamani gelmistir .. insallah ya .. kismetimizde varsa olsun

saat 17:30

haşlanmış brokoli
yoğurt

saat19:30

çay
1/2 paket eti form tahıllı

tavuk donerden sonraaa brokoli hmmmmmmm valla gitmez bende ama form biskuvi hmmm herzaman yeri vardir midemin sol koseciginde bir de tarcinlisi olunca aman amannnnn ohh ohh ayy ayy :26::26:

Evettt kizlar ..
Dedigim gibi 1 saatlik yuruyusun ustune kocis ile de 1 saat yuruduk .. oldumu sana tempolu 2 saat ... yedigim ictigim gitmistir insallah ..
Bugun nasil gecti anlamadim dogrusu .. zaman su gibi akip gidiyor ..

yediklerim:
bol limonlu balik
salata
biraz kuruyemis
yesil cay
bol bol su

yanii yürüyüş gibisi yok bence detabii temiz hava olması şartıyla..burada hava çok piss sorma

valla gözümü kapatıp alıyorum burada..en güveniliri gözüküyor çarşıda..yapacak birşey yok

umarım yarın tartı öncesi wc ye çıkarım ..onun için bugün 9 lu çay ve form çay içtim..e birde üstüne brokoli o da ödem atıyor bilirsin..,umarım biraz da olsa gitmiştir kilom..

senin menü enfes..off haftaya alayım da balık yapayım özledim ben de hamsi hamsi(hamsiyi balıktan saymıyorum bu arada..)
afiyet olsun canım

Son düzenleme:

aynen canim yurumek gibisi yok ama sende haklisin .. temiz hava olacak .. rahat rahat yuruyeceksin ama o gunlerde gelecek canim cok yakin .. cok az kaldi .. ya sabir

ne yapacaksin canim .. insallahhhh temiz ve guvenli guvenli yapiyorlardir ama baska care yok onun icinde ya sabir .. kalbini ferah tut ferah olsun ..

iyi yapmissin canim bende bol bol yesil cay iciyorum .. insa;;ah ise yarar benimde bu gunki tek amacin wc den sonra tatrtilmak oldugu icin bol bol yurudum ve bol bol yesil cay ictim ..

insallah tarti seni de beni de guldurur .. vallahi + lari gormeye pek tahammulum yok

evet canım hayırlısıyla az kaldı

ben de yürüdüm 2 saate yakın yürüdüm alışveriş yaparken..işe yarar umarım

inşallah canım hepimiz gülelim inşallah

kızlarr konu başlığımız değiştii...yuppiii...gelen insanlar şaşırmayacaklar artık...hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz artık konu başlığımız...:119::119::119::119::119::119::119:

Hemen menumu yazayım sonra gelcem yıne unutuyorum sonra :)
30 ocak 2014

Sabah
1 haslanmıs yumurta +5 zeytın +50 gr peynır +2 dılım tam bugday ekmegı +yesılcay

Ara
dıyet kreker adını unuttum :)

Öğle
Tavuk but 2 dılım tam bugday ekmegı 1 kase yoğurt

Ara

1 yesıl elma

Aksam
1 tabak kıymalı yesıl mercımek yemegı+ brokolı salatası+ 1 yemek kasıgı bulgur pilavı

Spor:
Bantta 1 saat yürüyüş

kızlarr konu başlığımız değiştii...yuppiii...gelen insanlar şaşırmayacaklar artık...hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz artık konu başlığımız...:119::119::119::119::119::119::119:

hayirlisi olsunnn canimm .... insallahhhhhhhhhhhhhh saglikli saglikli guzel guzel kalan kilolarimizi verebiliriz SON 3 AY

ben kaçar ...tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....öpüldünüz..

iyi geceler kızlar topiğimizin yeni başlığı hayırlı olsun
bu akşam sıcacık tam buğday ekmeğime dayanamadım bide annemin bahçesinde kuruttuğu biberleri biraz haşlayıp az yağla kavurup salçalı sos üstünede sarımsaklı yoğurt dökünce dayanamadım fazla kaçtı. umarım yarınki tartıya yansımaz

oyy ona da dayanılmaz be gülümm..afiyet olsun..benim hakkımı da yedin demii..seni aç gözlüü..bi de gel beraber yiyelim sıcacık diyosun

topiğin adı değişince kayıp mı oldunuz..

kimsecikler bildirim yapmamışş..bak gelmezseniz kendimi direk 1. ilan ederim ona göree..

ay ben çok fena alıştım uyumaya..pazartesi yandım..10 a kadar uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…