Selam çıtırlar az önce eve geldim hastane günümüzdü yarında gideceğizkaçamak falan yok fulltime devam karataya şimdi bi kahve içip sonrasında yemek yapmaca herkese ayrı bi menü
bugün dönüşte kendime azıcık ciciler aldım tam 40 beden olmuşum 38 az kaldı
kaneelcimMerhaba kizlar ..
az once bi ugadim , ciktim ... bugun tum gun isteydim bi de kisa bi kurs cikarmislar basima saat 5 e kadar isteydim .. sonra trenime bindim .. esimi aradim dedim 3 durak beriye gel yurumus oluruz .. yavas yavas gideriz eve .. bahanece isten sonra 1 saat yurudum .. ve tum gun calistim ayaktaydim .. bugunde kotu gecti yaaaa .. biraz mide bulantili , gogus agrili , adet de olmadim .. bakalim sonuc ne olacak .. galiba olurum .. insallah olmam ama olurum gibi de geliyor .. dur bakalim ne olacak ..
yediklerim :
sabah: muz , bir avuc badem , 1 dilim peynir , ilik sut saat (5.55 gibi yedim )
ogle (saat 12.45 ) 3 yumurta dan yapilmis salata (acikmistim hepsini yedim valla )
aksam (saat 6 gibi) tonbalikli salata , 2 fincan kahve , 1 fincan yesil cay , bol bol su
sen kac yasındasın ki canım
ben 26 bitiricem rumuzdaki 21 kk ile ilk tanısmam
aslında yenılcek gibi deyil acayip bi kokusu var ama leylak rahatlıkla yiyor sanırım
ramaskacım önce senin sağlığın, biz sağlıklı olalım ki kuzularımız da yuvamızda neşeli ve sağlıklı olsun canım. çoook geçmiş olsun çok,ben zerdeçal ve zencefili yemeklerime ekleyerek 2-3 günde kurtuldum canım,mevlam şifanı tezinden daimisinden versingunaydin kizlar
hastayim usutmusum bas agrisi burun akintisi bogaz agrisi halsizlik var.kizimda disten dolayi gece atesi cikiyor uyumuyor uykusuzum....
yediklerime dikkat edemiyorum...
Ben neler yaptim?
Buraya bildirimimi yaptikdan sonra .. biten bulasiklarimi kurulayip yerlerine kaldirdim. Buz dolabimi bir guzel sirkeli karbonatli su ile sildim .. yerlestirdim .. yemeklerimi yaptim .. wc , banyo bir guzel camasir sulari ile temizlendi , ev silindi supuruldu , tozlar alindi .. camasirlar yikandi , kurudu .. ikinci posta yikaniyor ..
benim ev izim bitti gittim 1 saat yurudum geldim hemde bu soguktaaaaaaa .. sonra esim aradi birazdan evde olacakmis .. dedi bir saatte benimle yurursun .. Simdi onu bekliyorum .. onunla da yuruyecegiz .. o gelene kadar bende yesil cayimi koydum onu iciyorum .. nette geziniyorum:126:
tarifler çok güzel eline sağlık dün akşam okumuştum karabugday ile verilen diyetleri senin tariflere uygun
canım maşallah sana ya..bu ne hamaratlık..maşallah diyeyim yine sana.
ben sabah 1 omlet yemeye çalıştım..vaktim yetmedi..çocuklara çorba yapıp bırakmam gerekiyordu onunla uğraşırken yiyemedim..sadece küçük bir dilim kek yedim..
omleti yanıma aldım..öğlende yedim..bol peynirliydi omlet..
ve ardından arkadaşım 1 nescafee ikram ettim..3 ü 1i arada olanlardan..şekeri yerindeydi yani
başka bir şey yemedim
bendeee dedim sersum kaldır totonu kaç gündür dışarı çıkmıyorsun..çarşıya çıktım tam buğday ekmeği ve kepek ekmeği aldım 2 saate yakın çarşıda yürüdüm(ee spor olmuştur heralde.. ) kızımın siparişlerini kendi ihtiyaçlarımı alım geldim.. gelirkende tavuk döner aldım
kızımla yedik
tavuk döner
1 dilim kepek ekmeği
1 avuç içi lavaş
yoğurt
salata
çok geçmiş olsun cnm bolbol c vitamini al dinlen iyileşince devam edersin diyetine
maşallah sana cnm benimde buzdolabımı silmem lazım sirkeli karbonatlı suyla sildikten sonra duruladınmı cnm bide ölçüleri ne kadar kullandın? bu yürüyüşlerlede heefine inşallah çabucak ulaşırsın
afiyet olsun cnm bende şimdi tambuğday ekmeğimi yaptım pişiyor akşama sıcak sıcak yemeye beklerim
tarifler çok güzel eline sağlık dün akşam okumuştum karabugday ile verilen diyetleri senin tariflere uygun
kaneelcimmaşallah hem azmine hem beslenme şekline hemde hamaratlığına bu topikte hayran olduğum ve izlediğim ikinci hatunsun
ben senin hamile olduğunu düşündüm çünkü geçen günde midem bulanıyo yazmıştın inşallah ALLAHIM hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde nasip etsin sana da yavru ceylanlar minik kaneeller diyim
bende sıcak suyla ıslatıp yiyorum ama karataya ek yiyorum kaneelin tarifleriyle yenilebilir gibi geldi bana. ama ilk görüşte kaneel yazık etmiş canım sebzelere demekten de alamadım kendimi31 bitiyo canım
ramaskacım önce senin sağlığın, biz sağlıklı olalım ki kuzularımız da yuvamızda neşeli ve sağlıklı olsun canım. çoook geçmiş olsun çok,ben zerdeçal ve zencefili yemeklerime ekleyerek 2-3 günde kurtuldum canım,mevlam şifanı tezinden daimisinden versin
bu da yürüyüşün içinnnbu cuma 1. liği vermem diyosun dimiiii seniii seniiii
bencede bende alıyım şu tarifleri de deniyim
kahvaltım
ev sucuklu 1 yumurtadan omlet
1 kase yoğurtlu karabuğday
1 kase kurutulmuş kıtır kıtır biber kavurma
1 fincan kahve
4-5 tane ceviz
avuç içi fıstık
40 dk yürüyüş
16:30 son öğün
1 kase karabuğdaylı yoğurt
lahana salatası
3-4 yk karnabahar
2-3 parça tavuk pirzola
2 hurma
30 dk yürüyüş
işte hanımlar böyleee; aylardır ilk kez büyük oğlumu sitenin bahçesine indirdim ,parklarınında oyun oynadık birlikte,basket attık,tenis kortunda maç yaptık... öyleee işte mutluyum. Sanırım vicdanım rahatladı küçüğü babasına bırakıp sadece merkezi büyük oğluma almak beni mutlu etti paylaşmak istedim
saat 17:30
haşlanmış brokoli
yoğurt
saat19:30
çay
1/2 paket eti form tahıllı
yanii yürüyüş gibisi yok bence deohhh iyi yapmissin canim .. az once telegraf da okudum buranin unlu bir gazetesi yurumek ve kosmak alzeimer i gerilettigi gibi insanin genc kalmasini sagliyormus .. vucut durunca kan dolasimi da yavasladigi gibi oksijenin ve vitaminlerin beyine gitmesi de yavasliyormus herhangi kosu veya yuruyus durumunda oksijen ve vitaminler yukselerek beyine giderek aktif kalmasini sagliyormus . ... neyse anlatmak zor oldu ama kisacasi yurumek her derde defa ..
tavuk doner icin afiyet olsun canim .. yerine ve nasil yapildigina bagli olarak cok sevdigim bir ogundur ..
tavuk donerden sonraaa brokoli hmmmmmmm valla gitmez bendeama form biskuvi hmmm herzaman yeri vardir midemin sol koseciginde bir de tarcinlisi olunca aman amannnnn ohh ohh ayy ayy :26::26:
Evettt kizlar ..
Dedigim gibi 1 saatlik yuruyusun ustune kocis ile de 1 saat yuruduk .. oldumu sana tempolu 2 saat ... yedigim ictigim gitmistir insallah ..
Bugun nasil gecti anlamadim dogrusu .. zaman su gibi akip gidiyor ..
yediklerim:
bol limonlu balik
salata
biraz kuruyemis
yesil cay
bol bol su
yanii yürüyüş gibisi yok bence detabii temiz hava olması şartıyla..burada hava çok piss sorma
valla gözümü kapatıp alıyorum burada..en güveniliri gözüküyor çarşıda..yapacak birşey yok
umarım yarın tartı öncesi wc ye çıkarım ..onun için bugün 9 lu çay ve form çay içtim..e birde üstüne brokoli o da ödem atıyor bilirsin..,umarım biraz da olsa gitmiştir kilom..
senin menü enfes..off haftaya alayım da balık yapayım özledim ben de hamsi hamsi(hamsiyi balıktan saymıyorum bu arada.. )
afiyet olsun canım
aynen canim yurumek gibisi yok ama sende haklisin .. temiz hava olacak .. rahat rahat yuruyeceksin ama o gunlerde gelecek canim cok yakin .. cok az kaldi .. ya sabir
ne yapacaksin canim .. insallahhhh temiz ve guvenli guvenli yapiyorlardir ama baska care yok onun icinde ya sabir .. kalbini ferah tut ferah olsun ..
iyi yapmissin canim bende bol bol yesil cay iciyorum .. insa;;ah ise yarar benimde bu gunki tek amacin wc den sonra tatrtilmak oldugu icin bol bol yurudum ve bol bol yesil cay ictim ..
insallah tarti seni de beni de guldurur .. vallahi + lari gormeye pek tahammulum yok
evet canım hayırlısıyla az kaldı
ben de yürüdüm 2 saate yakın yürüdüm alışveriş yaparken..işe yarar umarım
inşallah canım hepimiz gülelim inşallah
kızlarr konu başlığımız değiştii...yuppiii...gelen insanlar şaşırmayacaklar artık...hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz artık konu başlığımız...:119::119::119::119::119::119::119:
hayirlisi olsunnn canimm .... insallahhhhhhhhhhhhhh saglikli saglikli guzel guzel kalan kilolarimizi verebiliriz SON 3 AY
iyi geceler kızlar topiğimizin yeni başlığı hayırlı olsun
bu akşam sıcacık tam buğday ekmeğime dayanamadım bide annemin bahçesinde kuruttuğu biberleri biraz haşlayıp az yağla kavurup salçalı sos üstünede sarımsaklı yoğurt dökünce dayanamadım fazla kaçtı. umarım yarınki tartıya yansımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?