topiğin adı değişince kayıp mı oldunuz..
kimsecikler bildirim yapmamışş..bak gelmezseniz kendimi direk 1. ilan ederim ona göree..
ay ben çok fena alıştım uyumaya..pazartesi yandım ..10 a kadar uyudum
bir haftadır yoktum antalyadan görümcem geldi bu akşam da bende kalacak 2 çocuğu ile çok işim var hemen bildirim yapayım.
rumuz:neslihansltn.
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:73.300
bu hafta:71.500
fark: 1.800
toplam fark: 12.300
listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin, ben karataya devam ediyorum bütün arkadaşlara başarılar dilerim..
hayırlı olsun canım yeni başlığımız,hepimize iyi şans getirsinkızlarr konu başlığımız değiştii...yuppiii...gelen insanlar şaşırmayacaklar artık...hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz artık konu başlığımız...:119::119::119::119::119::119::119:
teşekkürler canım,güle güleözlemcim maşallah canım tebrikler
ben çıkıyorum canım görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım,o halde spor yaptıysan valla bravoReglimin 5. Günü ve kilo geçen hafta ile ayni 51.9 kizlar ve 2. Gündür çok hastaydim spiral taktirdim beni maf etti valla agri agri çocuklar da hasta olunca kendime gelemedim
Yapilan diyetKARATAY SAĞLIKLI BESLENME
Kilo bildirimi 51.9reglimin 5. Günü:119:
Spor:haftanin 6 günü 60 dk7 km
sağol canım estafititi
He ya bende şaşırdım kimseler bildirmemiş hali durumunu baskül nazarında
sersumcum sen zaten 1. mizsin yavrum gözdemiz dinlen dinlen ohhhh hakettinama 10 gün na çabuk geçti yaaaa
BİLDİRİM
rumuz:CAKMEL
başlangıç kilo:89.1
geçen hafta:81.0
bu hafta:80.700
fark: --300gr
% fark:0.370
sersumcum kolay gelsin.... bende karatay yaptım üstelik o kötü kokulu karabuğday dan da yedim amma ve lakin sonuç pek de hoş değil
selam kızlar,hayırlı cumalarbildirim yapıp geçmişi okuyacağım umarım herkesin yüzü güler bugün sersumcan kolay gele
Bildirim:31.01.2014
Başlangıç tarihi:26.01.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98
Bu hafta:96.4
Fark:-1.600 gr
Fark yüzdesi:%-1.632
Toplam fark:-1.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç yok
yapılan diyet:2.5 öğünlü karatay
arkadaşlar bu yeni başlangıç iyi geldi gibi,inşallah devamı da gelir,yavaş olsun sağlam olsunitiraf edeyim öğlenleri günkurusu ve kuruyemişi fazla kaçırdım yoksa daha çok verirdim,bir de yürüseydim..
bir haftadır yoktum antalyadan görümcem geldi bu akşam da bende kalacak 2 çocuğu ile çok işim var hemen bildirim yapayım.
listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin, ben karataya devam ediyorum bütün arkadaşlara başarılar dilerim..
sen artık hedefine ulaştın sayılır bidenem elbet yavaş gidecek..
günaydın kızlar
işte bildirimim ;
Kaneel
başlangıç kilom : 95.00
geçen hafta ki kilom: 68.600
bu gün ki kilom : 68.600
fark : 0
toplam fark :-26,400
Diyet : bu hafta karatay ( korudum yaniii )
spor: her gün 1 saat yürüyüş
boy: 1.72
beden :38/40
:13::13::13:hayırlı olsun canım yeni başlığımız,hepimize iyi şans getirsin
Reglimin 5. Günü ve kilo geçen hafta ile ayni 51.9 kizlar ve 2. Gündür çok hastaydim spiral taktirdim beni maf etti valla agri agri çocuklar da hasta olunca kendime gelemedim
geçmiş olsun canım,o halde spor yaptıysan valla bravo
sen yazınca aklıma geldi,benimde reglin 5. günüama ben sıfırdan başlamış oldum,senin gibi bir sürü kilo vermedim ki regl etkilesin
topiğin adı değişince kayıp mı oldunuz..
kimsecikler bildirim yapmamışş..bak gelmezseniz kendimi direk 1. ilan ederim ona göree..
ay ben çok fena alıştım uyumaya..pazartesi yandım ..10 a kadar uyudum
BİLDİRİM
rumuz:CAKMEL
başlangıç kilo:89.1
geçen hafta:81.0
bu hafta:80.700
fark: --300gr
% fark:0.370
sersumcum kolay gelsin.... bende karatay yaptım üstelik o kötü kokulu karabuğday dan da yedim amma ve lakin sonuç pek de hoş değil
selam kızlar,hayırlı cumalarbildirim yapıp geçmişi okuyacağım umarım herkesin yüzü güler bugün sersumcan kolay gele
Bildirim:31.01.2014
Başlangıç tarihi:26.01.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98
Bu hafta:96.4
Fark:-1.600 gr
Fark yüzdesi:%-1.632
Toplam fark:-1.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç yok
yapılan diyet:2.5 öğünlü karatay
arkadaşlar bu yeni başlangıç iyi geldi gibi,inşallah devamı da gelir,yavaş olsun sağlam olsunitiraf edeyim öğlenleri günkurusu ve kuruyemişi fazla kaçırdım yoksa daha çok verirdim,bir de yürüseydim..
günaydın kızlar
işte bildirimim ;
Kaneel
başlangıç kilom : 95.00
geçen hafta ki kilom: 68.600
bu gün ki kilom : 68.600
fark : 0
toplam fark :-26,400
Diyet : bu hafta karatay ( korudum yaniii )
spor: her gün 1 saat yürüyüş
boy: 1.72
beden :38/40
Reglimin 5. Günü ve kilo geçen hafta ile ayni 51.9 kizlar ve 2. Gündür çok hastaydim spiral taktirdim beni maf etti valla agri agri çocuklar da hasta olunca kendime gelemedim
regl olmasan daha çok gidecekti demek ki özlemimgeçmiş olsun canım,o halde spor yaptıysan valla bravo
sen yazınca aklıma geldi,benimde reglin 5. günüama ben sıfırdan başlamış oldum,senin gibi bir sürü kilo vermedim ki regl etkilesin
sağol canım estafititi
geçti valla çakmelcim
maşallah özlemim..süpersin balım.. yeni başlangıç iyi geldi bize haklısın
buna söyleyecek birşey bulamıyorum..süper valla..maşallah sana
sen artık hedefine ulaştın sayılır bidenem elbet yavaş gidecek..
:13::13::13:
geçmiş olsun canım..bana takıldığı gün çok ağrım olmuştu ama şimdi çok şükür memnunum
valla helal sana ona rağmen spor devam
ben de geç kalkmışım bugün yorgunluktan:106::106::106:
tebrikler neslihan,harika kilo vermişsin
tebrikler çakmel
ooovvv süpersin özlemimböyle devam etsin inşallah
kaneelim senin verecek kilon az kaldı,bu hafta gitmese de haftaya gider kesinlikle
geçmiş olsun güleryüzüm,ağrıya rağmen sporunu da yapmışsın bravo valla
regl olmasan daha çok gidecekti demek ki özlemim
oyy ona da dayanılmaz be gülümm..afiyet olsun.. benim hakkımı da yedin demii..seni aç gözlüü. .bi de gel beraber yiyelim sıcacık diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?