Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bir haftadır yoktum antalyadan görümcem geldi bu akşam da bende kalacak 2 çocuğu ile çok işim var hemen bildirim yapayım.

rumuz:neslihansltn.
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:73.300
bu hafta:71.500
fark: 1.800
toplam fark: 12.300

listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsin, ben karataya devam ediyorum bütün arkadaşlara başarılar dilerim..

topiğin adı değişince kayıp mı oldunuz..

kimsecikler bildirim yapmamışş..bak gelmezseniz kendimi direk 1. ilan ederim ona göree..

ay ben çok fena alıştım uyumaya..pazartesi yandım..10 a kadar uyudum

He ya bende şaşırdım kimseler bildirmemiş hali durumunu baskül nazarında
sersumcum sen zaten 1. mizsin yavrum gözdemiz dinlen dinlen ohhhh hakettin ama 10 gün na çabuk geçti yaaaa

neslihan maşallah nasıl verdim o kadar ne yedin ne içtin kaç öğün bi yazıver gülüm yaaaa
3 ay 4 ay yazısı beni telaşlandırdı 20 kilo nasıl vercem ya 15 hazirana kadar mümkün müdür bayanlar????

kahvaltım:
1 kupa süt
1 bardak ceviz badem
1 yumurtadan kaşarlı omlet
3 zeytin

BİLDİRİM
rumuz:CAKMEL

başlangıç kilo:89.1

geçen hafta:81.0

bu hafta:80.700

fark: --300gr

% fark:0.370

sersumcum kolay gelsin.... bende karatay yaptım üstelik o kötü kokulu karabuğday dan da yedim amma ve lakin sonuç pek de hoş değil

selam kızlar,hayırlı cumalarbildirim yapıp geçmişi okuyacağımumarım herkesin yüzü güler bugünsersumcan kolay gele

Bildirim:31.01.2014
Başlangıç tarihi:26.01.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:98
Bu hafta:96.4
Fark:-1.600 gr
Fark yüzdesi:%-1.632
Toplam fark:-1.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç yok
yapılan diyet:2.5 öğünlü karatay

arkadaşlar bu yeni başlangıç iyi geldi gibi,inşallah devamı da gelir,yavaş olsun sağlam olsunitiraf edeyim öğlenleri günkurusu ve kuruyemişi fazla kaçırdım yoksa daha çok verirdim,bir de yürüseydim..

Son düzenleme:
özlemcim maşallah canım tebrikler

ben çıkıyorum canım görüşmek üzere...

günaydın kızlar

işte bildirimim ;

Kaneel
başlangıç kilom : 95.00
geçen hafta ki kilom: 68.600
bu gün ki kilom : 68.600
fark : 0
toplam fark :-26,400
Diyet : bu hafta karatay ( korudum yaniii )
spor: her gün 1 saat yürüyüş
boy: 1.72
beden :38/40

Son düzenleme:
kızlarr konu başlığımız değiştii...yuppiii...gelen insanlar şaşırmayacaklar artık...hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz artık konu başlığımız...:119::119::119::119::119::119::119:
hayırlı olsun canım yeni başlığımız,hepimize iyi şans getirsin
özlemcim maşallah canım tebrikler
ben çıkıyorum canım görüşmek üzere...
teşekkürler canım,güle güle

Reglimin 5. Günü ve kilo geçen hafta ile ayni 51.9 kizlar ve 2. Gündür çok hastaydim spiral taktirdim beni maf etti valla agri agri çocuklar da hasta olunca kendime gelemedim

Yapilan diyet KARATAY SAĞLIKLI BESLENME
Kilo bildirimi 51.9 reglimin 5. Günü:119:
Spor:haftanin 6 günü 60 dk 7 km

geçmiş olsun canım,o halde spor yaptıysan valla bravo
sen yazınca aklıma geldi,benimde reglin 5. günüama ben sıfırdan başlamış oldum,senin gibi bir sürü kilo vermedim ki regl etkilesin

He ya bende şaşırdım kimseler bildirmemiş hali durumunu baskül nazarında
sersumcum sen zaten 1. mizsin yavrum gözdemiz dinlen dinlen ohhhh hakettin ama 10 gün na çabuk geçti yaaaa

sağol canım estafititi
geçti valla çakmelcim

maşallah özlemim..süpersin balım..yeni başlangıç iyi geldi bize haklısın
buna söyleyecek birşey bulamıyorum..süper valla..maşallah sana
sen artık hedefine ulaştın sayılır bidenem elbet yavaş gidecek..
hayırlı olsun canım yeni başlığımız,hepimize iyi şans getirsin
:13::13::13:

geçmiş olsun canım..bana takıldığı gün çok ağrım olmuştu ama şimdi çok şükür memnunum
valla helal sana ona rağmen spor devam

sen yazınca aklıma geldi,benimde reglin 5. günüama ben sıfırdan başlamış oldum,senin gibi bir sürü kilo vermedim ki regl etkilesin

özooo kıss bi de regl şişkinliğin var..amanın o zaman kesin 2 kilonun üstünde verdin aslında

kızlar ben az kızımla ilgileneyim nazlanıyo azcık..sonra gelirim..hadi gelsinn bildirimler..

topiğin adı değişince kayıp mı oldunuz..

kimsecikler bildirim yapmamışş..bak gelmezseniz kendimi direk 1. ilan ederim ona göree..

ay ben çok fena alıştım uyumaya..pazartesi yandım..10 a kadar uyudum

ben de geç kalkmışım bugün yorgunluktan:106::106::106:

tebrikler neslihan,harika kilo vermişsin

tebrikler çakmel

ooovvv süpersin özlemimböyle devam etsin inşallah

kaneelim senin verecek kilon az kaldı,bu hafta gitmese de haftaya gider kesinlikle

geçmiş olsun güleryüzüm,ağrıya rağmen sporunu da yapmışsın bravo valla

regl olmasan daha çok gidecekti demek ki özlemim

baş.kilo:71
geçen hafta kilo:71
bu hafta kilo:70,5
fark:- 500 gr
yüzde:%0,704
toplam fark:500 gr

aslında bu hafta daha çok verebilirdim ama anneannem hastaydı sürekli oraya gidip geldim.bu yüzden de diyetime uygun yiyecek bulamayınca mecburi kaçamak yaptım bir kaç sefer.e regl de yeni bitti...yürüyüşümü aksatmadım bu hafta allahtan.haftaya daha çok gider inşallah

sersumum kolay gelsin bacım

evet kızlar bende oyle düşünüyorum inşallah kalanlar önümüzdeki haftaya giderler 😊👊❤️

oyy ona da dayanılmaz be gülümm..afiyet olsun..benim hakkımı da yedin demii..seni aç gözlüü..bi de gel beraber yiyelim sıcacık diyosun

hiç sorma gülom azcık aç gözlülük yaptım bugün tartıya yansıdı tabi

geçmiş olsun canım sen hedefine ulaştın zaten. geçenlerde face den sana baktım acayip değişmişsin tebrikler....

o spiral i bende araştırmıştım ama dinen uygun değil görüşleri de var, aynen kefirde olduğu gibi sende güvendiğin bi kaynaktan bak istersen ben sadece bilgimi paylaşım dedim lütfen yanlış anlama canım.

kaneelcim sende hedefine ulaştın sayılır ,lakin nazarımız olduysa haftaya fazlasıyla basküle yansısın inşallah, mevla nazardan korusun

leylakcım maşallah sende çok güzel veriyosun son 1 aydır inşallah devamı gelir sonrada korursun,sende de o azim var yaniii

rumuz:naz8
başlangıç tarihi 26.01.2014
başlangıç kilo:77.9
bu haftaki kilo:77.6
fark:-300 gr
yüzde: -0.385
spor yok
karataya mola.günde 4 öğün besleniyorum.:)

sersumcum kolay gelsin cnm. kilo veren herkesi tebrik ederim duraklama yaşayan yada veremeyen arkadaşların haftaya eksileri fazlasıyla göreceğine yürekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…