- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssızaynen canım.:13::13:.cumaya..:18::18:
wc sorunum olmaz sa bakalım..
bence de en iyisi yürüyüş ficansımDoğru diyorsun canım her zaman yapılabilecek tek spor yürüyüş
Afiyet olsun canım, kaçamak da yok
biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssız
bence de en iyisi yürüyüş ficansımher derde deva sağol canım,aslında kaçamak sayılır ama masum kaçamak diyelim inşallah her kaçamağım böyle olur ve inşallah fazla kaçamak yapmam
kızlar iyi geceler,ben kaçtımyarın işim çok gelemeyebilirim cuma görüşürüz
Merhaba kizlar ..
az once bi ugadim , ciktim ... bugun tum gun isteydim bi de kisa bi kurs cikarmislar basima saat 5 e kadar isteydim .. sonra trenime bindim .. esimi aradim dedim 3 durak beriye gel yurumus oluruz .. yavas yavas gideriz eve .. bahanece isten sonra 1 saat yurudum .. ve tum gun calistim ayaktaydim .. bugunde kotu gecti yaaaa .. biraz mide bulantili , gogus agrili , adet de olmadim .. bakalim sonuc ne olacak .. galiba olurum .. insallah olmam ama olurum gibi de geliyor .. dur bakalim ne olacak ..
yediklerim :
sabah: muz , bir avuc badem , 1 dilim peynir , ilik sut saat (5.55 gibi yedim )
ogle (saat 12.45 ) 3 yumurta dan yapilmis salata (acikmistim hepsini yedim valla )
aksam (saat 6 gibi) tonbalikli salata , 2 fincan kahve , 1 fincan yesil cay , bol bol su
hayırlısı canım..umarım hamilesindir..
yürüyüş o kadar yorgunluğa rağmen bravo canım
Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh
Selam kızlar sersum, kaneel, özlem
Benim diyet yattı kızlar, dün sabah hariç hiç yapamadım, çocuklar evdeyken yapamıycam galiba , hep cısslı şeyler istiyorlar, yapınca da dayanamayıp hüplettim bi de çok yorgunum, şu an gözümden uyku akıyor resmen yatmadan önce bakayım size dedim
Sersumum elitine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kaneel önce sonra çok iyi olmuş
biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssız
bence de en iyisi yürüyüş ficansımher derde deva sağol canım,aslında kaçamak sayılır ama masum kaçamak diyelim inşallah her kaçamağım böyle olur ve inşallah fazla kaçamak yapmam
kızlar iyi geceler,ben kaçtımyarın işim çok gelemeyebilirim cuma görüşürüz
Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh
Tesekkur ederim canim ..
Tatilden sonra devam edersin canim onemli olan aksatmadan harakte devam edebilmek .. Yuru , bol su ic .. gerisi zaten gelir ..
kızlar ben de kaçtım yarın sabaha görüşürüz...iyi geceler..
inan ben nasıl yesem diye denemedik yol bırakmadım ve en son 1 kase yoğurdun içine karabuğdayı atıyorum hafif hafif çiğneyip yolluyorum be hiç bir etkisini göremedim bu karabuğdayın, bende sıfır etki yanibirde bol limonlu maydanoz ve dereotlu daha hallice oluyor yani yiyebilirsin. ayrıca yaşın küçük bize göre yani,şimdiden bilinçlenmem süpper tebriklerrr canım.
öğle yemeğim ve son öğünüm 14:30
ben karnabaharı yemek olarak yedim
yoğurda karabuğday ekdim de yedim
kurutulmuş biberi tavada az yağla biarcık çevirdim kıtır kıtır yedim
60 dk yürüyüş 7.7 hız 7.6 km ve sonuç: Serotonin
NASIL İSTİYORSAN MEVLA ÖYLE VERSİN GÖNLÜNCE OLSUN SERSUMCUM HER BİR ŞEY
KUZULARIMIZ İÇİN AMİN AMİN AMİN
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin
inşallah canım sağolasın
Kaneelcim senin kırmızı lahana salatasının rengi çok güzel oluyor , bi ön işlemden geçiriyor musun, nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?