Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen canım.:13::13:.cumaya..:18::18:
wc sorunum olmaz sa bakalım..
biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssız
Doğru diyorsun canım her zaman yapılabilecek tek spor yürüyüş
Afiyet olsun canım, kaçamak da yok
bence de en iyisi yürüyüş ficansımher derde devasağol canım,aslında kaçamak sayılır ama masum kaçamak diyeliminşallah her kaçamağım böyle olur ve inşallah fazla kaçamak yapmam

kızlar iyi geceler,ben kaçtımyarın işim çok gelemeyebilirim cuma görüşürüz

doğru valla temeemen psikolojik

hadi iyi geceler kuzum..cuma liste bende..

Merhaba kizlar ..
az once bi ugadim , ciktim ... bugun tum gun isteydim bi de kisa bi kurs cikarmislar basima saat 5 e kadar isteydim .. sonra trenime bindim .. esimi aradim dedim 3 durak beriye gel yurumus oluruz .. yavas yavas gideriz eve .. bahanece isten sonra 1 saat yurudum .. ve tum gun calistim ayaktaydim .. bugunde kotu gecti yaaaa .. biraz mide bulantili , gogus agrili , adet de olmadim .. bakalim sonuc ne olacak .. galiba olurum .. insallah olmam ama olurum gibi de geliyor .. dur bakalim ne olacak ..

yediklerim :
sabah: muz , bir avuc badem , 1 dilim peynir , ilik sut saat (5.55 gibi yedim )

ogle (saat 12.45 ) 3 yumurta dan yapilmis salata (acikmistim hepsini yedim valla )

aksam (saat 6 gibi) tonbalikli salata , 2 fincan kahve , 1 fincan yesil cay , bol bol su

hayırlısı canım..umarım hamilesindir..

yürüyüş o kadar yorgunluğa rağmen bravo canım

hayırlısı canım..umarım hamilesindir..

yürüyüş o kadar yorgunluğa rağmen bravo canım

Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh

kızlar ben de kaçtım yarın sabaha görüşürüz...iyi geceler..

Tesekkur ederim canim ..

Tatilden sonra devam edersin canim onemli olan aksatmadan harakte devam edebilmek .. Yuru , bol su ic .. gerisi zaten gelir ..

Kesinlikle canım yürüyüş her şeye iyi geliyor, yeter ki başlayayım

Inşallah yapmazsın canım

Iyi geceler

Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin

Tesekkur ederim canim ..

Tatilden sonra devam edersin canim onemli olan aksatmadan harakte devam edebilmek .. Yuru , bol su ic .. gerisi zaten gelir ..

inşallah canım sağolasın

Kaneelcim senin kırmızı lahana salatasının rengi çok güzel oluyor , bi ön işlemden geçiriyor musun, nasıl yapıyorsun

sen kac yasındasın ki canım
ben 26 bitiricem rumuzdaki 21 kk ile ilk tanısmam

aslında yenılcek gibi deyil acayip bi kokusu var ama leylak rahatlıkla yiyor sanırım

Tesekkür ederim canim ..

Bir sirrim yok ( ben ince ince kesmek yerine ) rende makinam var onunla dogratiyorum .. hepsi esit ince ince oluyor ,
1 limonu tum kullaniyorum,
2 yemek kasigi elma sirkesi kullaniyorum.
goz karari zeytin yagi
1 sogan ( onu da rendeliyorum )
hepsini bir guzel yoguruyorum ( yaklasik bes dakika ) 15 dakika da dinlendiriyorum ..

sonra servise hazir tatlim .. bir ozelligi yok :) ama cok severek yapiyorum ve cok severek de yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…