Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım
yürüyüşler yapılmış canım harika..listede kolay gelsin canumm
canım çok çeşit var:44:..aklıma gelenleri söyleyeyim,kadınbudu köfte,arnavut ciğeri,mücver,menemen,karışık kızartma,sigara böreği..köfte ve börek orta aparatını çıkarıpta pişiriliyor yoksa dağılır..ayrıca aşağıdaki linki incelersen daha çok fikir sahibi olursun canım
Tefal Tv Video'lu Yemek Tarifleri
rumuz:leylak84
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:71
fark:-2
yüzde:%2,73
toplam fark:20,5
Canlarım hepinize günaydın ,
Temizliğe girişmeden kilo bildirimi yapiim :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:----
baş.kilo:43
geçen hafta kilo:45
bu hafta kilo:44.8
fark:- 0.2
yüzde: - % 0.444
toplam fark: +1.8
beden:34
spor: Homini gırtlak , pufidi kandil , tumba yatak...
Kızlar malumunuz bütün hafta hamur yedim , mal gibi yattım ve de sonuç olarak 200 gram vermişim.Önceki haftalarda yediklerime dikkat edip spor yaparak kilo almıştım.Kendimi anlamak konusundaki tüm inancımı kaybettim.Ayrıca da eskiden 43.5 kg olan stabil ağırlığımın sigarayı bırakmak , doğum kontrol hapını bırakmak , yaş faktörü , sporu azaltmak vs vs gibi nedenlerle 44.5 kiloya ileremiş olduğunu anladım.Belki minimum 44'e inebilirim ama artık onun altına inemem.Dolayısıyle elveda 43 lü kilolar ve merheba 44lü kilolar diyorum.Kocadım ben artık kocadım![]()
AmanııııınnnnnnnnnLeylakım sana dünyanın bütün tebriklerini yolluyorum ve de şimdiden seni haftanın birincisi ilan ediyorum
![]()
leylakım harikasın bebişim
kayınçom sen karbonhidrat kürüne devam et bence..
pampişim okaa misafire iyisin maşallah
nurudilara canım sen de üzülme haftaya iyi olur inşallah..
makbuşum sen mezuniyet arifesindesin toparlarsın eminim
filiztoprak 100 gr nedir ki canım..![]()