• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar beni de aranıza alın :( çk kilo aldım özellikle evlendikten sonra.. Nasıl listelerle başlamam lazım bir an önce başlamak istiyorum 90 kiloyum 25 yaşındayım.bana başlangıç için liste önerebilir misiniz ?
alırız tabii..hoşgeldin ve başarılar..:16::16:
bizde liste diye birşey yok karataya uygun menüleri menü paylaşımızda ve ilk sayfada verdiğim karatay menüleri linkinde bulabilirsin..yanii ilk sayfayı incelemek sana çok faydalı olacaktır:34::34:

teekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak a:34:

listeden çıkmak istemiyorum amaaaa:25:
şimdilik bir sıkıntım yok çok yeni olduğum için ama ilk aylar da kilo veren çok oluyormuş mide bulantısı falan...öyle şeyler yaşamasam bile 2 canlı psikolojisine girmek istemiyorum son aylar zaten çok kilo alınıyor...ilk zamanlar ne kadar koruyabilirsem o kadar iyi zaten bebiş ilk aylarda yemesen de ihtiyaçlarını anneden karşılıyormuş..... hocamızın listeleri zaten sağlıklı... sağlıklı besleneceğim arkadaşlar bana bebeğime faydası olmayan şeyleri yemeyerek sizlerle devam etmeyi planlıyorum
ilk 3 aydan sonra izelgeyi tersine çeviricem aldığım kiloları yazıcam :1::1: cuma günleri de tartıya katılıcam tabi :1::1:
oh canım güzel bi karar sevindim:52::52:..sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine :16::16:..karatay bebişi olcak topiğimizin ilk bebişi :52::52:hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah:16::16::16:
2.öğünüm:56:

1 kase köfteli nohutlu çorba
brokoli
afiyet olsun balımm:38::38::16::16:

slm kızlar bende geldim aranıza geçen aylarda karataya başlayıp 1 hafta yapabilmiştim çok kastım ve ilk kaçamakta bıraktım ama artık daha kararlıyım inşallah. :nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese iyi sabahlar..:16::16::16:
kahvaltı
:56::56::56:
omlet
peynir zeytin
közlenmiş papya biber
yarım şeftali
1 kırmızı erik
ceviz

şimdide kızımla nostaljik film zamanı 'Meet Joe Black' ve çayy çayyy :7::7::7:

geçmiş olsun sersum sanada geçmiş olsun canım

dün tüm gün ufak ergenyusla uğraştık önce doktora sonrasında alınması gerekenleride hallettim çok şükür bitti okul işi kaçamak falan yok bugünde ev temizlemece yarın kemo günümüz koş kardelen koş

herkese selamlar canlarım:21:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz
:16::16:
serppcim geçmiş olsun canım:5::16:
sagol canım:16:

:16::16::16::16:

geçmiş olsun canım..dinlen bol bol dikkat et kendine:5::5::5:[/QUO

hepınıze cok teskuurler , atlatıcam ınsallah ;)

handrake , bebısın hayırlı olsun . Rabbım kucagına saglıkla alabılmeyı nasıp etsın ınş.
e darısıda tez zamanda bıze ınşallah , dımı aleynak :34:

kızlar bu arada kanaael nerede? onunda bebısle ılgılı bır durumu vardı. valla sankı kendımde ımıs gıbı heyecanla beklıyordum. acaba hamıle mı dıye ? (mıde bulantıları vardı gectıgımız gunlerde ya )belkıde mutlu haberden dolayı topıcde yoktur :16:

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
dun aksam yemek yapamadıgım ıcın corba ve salata ıle ıdare edıldı.
bugun ınsallah oglene corba ıcmeyı planlıyrm. bogazımı yumusatır belkı umuduyla...
aksama da mantar corbası ve etlı bıber dolması ve tabı ayran, salata
:34::34:

herkese günaydın kısslar:16::16:
sabah 6 km yürüyüşümü yaptım:8:daha kahvaltımı yapamadım.temizliği biraz kolaylayayım sonra yaparım:27::27:

sagol canım:16:

:16::16::16::16:

geçmiş olsun canım..dinlen bol bol dikkat et kendine:5::5::5:[/QUO

hepınıze cok teskuurler , atlatıcam ınsallah ;)

handrake , bebısın hayırlı olsun . Rabbım kucagına saglıkla alabılmeyı nasıp etsın ınş.
e darısıda tez zamanda bıze ınşallah , dımı aleynak :34:

inşallah canım hayırlısı:16::16::16:

teekkür ederim canlarım artık darısı aleynaak a:34:

listeden çıkmak istemiyorum amaaaa:25:
şimdilik bir sıkıntım yok çok yeni olduğum için ama ilk aylar da kilo veren çok oluyormuş mide bulantısı falan...öyle şeyler yaşamasam bile 2 canlı psikolojisine girmek istemiyorum son aylar zaten çok kilo alınıyor...ilk zamanlar ne kadar koruyabilirsem o kadar iyi zaten bebiş ilk aylarda yemesen de ihtiyaçlarını anneden karşılıyormuş..... hocamızın listeleri zaten sağlıklı... sağlıklı besleneceğim arkadaşlar bana bebeğime faydası olmayan şeyleri yemeyerek sizlerle devam etmeyi planlıyorum
ilk 3 aydan sonra izelgeyi tersine çeviricem aldığım kiloları yazıcam :1::1: cuma günleri de tartıya katılıcam tabi :1::1:

sabah 8.10
sahanda 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim kızarmış ekmek

öğlen 12.10
mercimek çorba
2y. kaşığı makarna
2y kaşığı yoğurt
1 tabak taze fasülye

akşam 17.45
barbunya
yoğurt

bu arada akşamdan saat 8 gibi tekrar sağlıklı atıştırma yapabilirim birden çok yiyemiyorum rahatsız ediyo
öpüldünüz muckssss:54::54::54:

saol canım darısı bana ve serppe'de inşallah,9 aylık bir süreç canım kişiye göre değişiyor benim ilk bebeğimde 4,5 ay bulantılarım olmuştu hiç kilo almadım,aksine kilo bile verdim ,hamileliğim sürecinde 9-10 kilo arası kilo aldım,diyetine devam edebilirsin tabi canım ama menüne süt,yoğurt,peynir yönünden ağırlık ver :16::16::16::16:

yemekten önce yine eşimle sporumuzu yaptık,

dünkü yemeğim

biraz taze fasulye
1-2 kaşık bulgur pilavı
ayran
etsiz çiğ köfte
cin biberi

kızlar bu ara canım acayip acı cekiyor,tatlıyı bırakınca acı krizlerim tutmaya başladı:37::37::37:

kahvaltım:56:
1 haşlanmış yumurta
salatalık
lor peyniri
pastırma
antep fıstığı
kuru kayısı

selam kizlarrr ..

ben cok cok cok yogunum..
gunum gunduz hastanede gece is yerinde geciyor cok yogun ve zorlu bir donemdeyim .. idarar yollari iltehaplanmasi daha karmasik bir durum aldi.. onun ile ugrasiyorum.. ve bu sirada da diyetimi birakmamaya calisiyorum..
ama yarin kilo bildirimi yapamayacagim icin simdi yapayim dedim.

ben 68.900 um cok sukur .. durgun zamanlarim basladi ama insallah en kisa zamanda yine hizlanacagim./

Bugun yediklerime gelince

Sabah:
1 muz
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
sutlu turk kahvesi

aksam icin de :
bulgurlu etli beyaz kelem (lahana) dolmasi yaptim..
ve artan damarlarini patcalarini da dogan ile soteledim ustune sarimsakli yogurttt ohh is tamam olacak ..

Optum sizleri biraz sizleri okuyayim kizlarr
:16:

buralardayim tatlim fakat ugrayamiyorum topigimizeee..
bebek cikmadi idrar yollarim iltehaplandigi icinn ve bu cok ileri boyutlara ulastigi icin en son evresinde olabilecek bir durum mus .. mide bulantisi istahsizlik agri sanci hepsinin nedeni buymus hayirlisi olsun dedik artik kismet onumuzdeki aylara .. insallah en yakin zamanda gelir bebisim cok da nazlanmasin insallahh

kızlar bu arada kanaael nerede? onunda bebısle ılgılı bır durumu vardı. valla sankı kendımde ımıs gıbı heyecanla beklıyordum. acaba hamıle mı dıye ? (mıde bulantıları vardı gectıgımız gunlerde ya )belkıde mutlu haberden dolayı topıcde yoktur :16:

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
dun aksam yemek yapamadıgım ıcın corba ve salata ıle ıdare edıldı.
bugun ınsallah oglene corba ıcmeyı planlıyrm. bogazımı yumusatır belkı umuduyla...
aksama da mantar corbası ve etlı bıber dolması ve tabı ayran, salata
:34::34:

gecmis olsun tatlim .. Allah daha buyuk kazalardan belalardan korusunn.. dikkatli ol dicem ama olacak ise oluyor maalesef :5::5:canim cook cook buyuk gecmmmiis olsun .. :16:
dün bi ev kazası atlattım:ssz::ssz:..Allah korudu..gece mutfağı toparlarken borcamı elimde yıkayıvereyim dedim..demez olaydım elimden kaydı ve lavaboda parçalandı e tabii parmağımda nasibini aldı:37:..baya derin bir kesik oldu.:5:.kesiği görünce bian gözlerim karardı sonra kociş yardıma koştu..hastaneye gitsem kesin dikiş atarlardı ama neyse kapağı kapattık batikonladık kurtardık:27:..işte böyle canlar..

sabah
2 günkurusu
ceviz

öğlen
tavuk sote
ezogelin çorba
1 dilim karpuz

akşama da eşim menemen yapacak..bugün de bitti çok şükürr:52::52::52::16::16::16:

Back
X