Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık canım.Vee 17 Ekim tarihli listemiz
1. bruxelles ( %2,703 )
2. sersum ( %0,974 )
3. cakmel ( %0,668 )
Kilo alanlar
bahar ( 0,343 )
Tebrikler kızlaarrr
Sana ayrıca bravo bruxellesO kadar kiloyu nasıl verdin kıss
Kendi listemde tek kilo alan kişiyim bu arada
kızlar tebrık ederım
sabah sıteye gırılemıyodu bende dısarı cıkmıstım o yuzden kg bıldırımı yapamadım
bıldırımı yapayım haftaya lıstede olayım ıns
rumuzapadiya
kg:79.5
eline sağlık canım listede 1 harika olmuş, bu arada teşekkürler canım aslında hepimizin bildiği şeyleri tam uygulayınca oldu, ekmek,pilav makarna ve 6 dan sonra yemeği kes bi de yürüyüş bol su içince gidiyor kilolar :) işte o ufacık kaçamaklar yok muuu? onlar ne yapıyorsa yapıyor :)Vee 17 Ekim tarihli listemiz
1. bruxelles ( %2,703 )
2. sersum ( %0,974 )
3. cakmel ( %0,668 )
Kilo alanlar
bahar ( 0,343 )
Tebrikler kızlaarrr
baharcım eline sağlıkta beni unutmuşsunVee 17 Ekim tarihli listemiz
1. bruxelles ( %2,703 )
2. sersum ( %0,974 )
3. cakmel ( %0,668 )
Kilo alanlar
bahar ( 0,343 )
Tebrikler kızlaarrr
afiyet olsun kuzuya anne çorbası iyi gelmezmi hiç çabucak iyileşsin inşallhsen bilirsin datlummm..sen kendini nasıl iyi hissedersenben de ilk başladığımı yazmadım tatil dönüşü 78 dim bee
sağol bebeeemmm..sabaha göre daha iyice maşallah ergenyusum
..tavuksuyuna da o seviyo diye mercimek çorbası yaptım..ohh miss
sağol datlım..seni de tebrik ederim..bizim elimizden ne kurtuldu ki..
vericez beraberce daha ne olsun...
aminn
hoşgeldin baharcım birkaçgündür yoktun gelemiyecen sanmıştım..kolay gelsin listede sanaama çok kalabalık değiliz..napalım olsun
üzülme canım öyle ani kilo değişimleri genelde vücudun su tutması oluyor..ve çabucak gidiyor![]()
sabaha göre daha iyi canım.kızın nasıl sersumum ıylestımı bıraz.
bende dısarda yedım yedıgımden hıcbırsey anlamadım acıktım yaw
sağol canım aminafiyet olsun kuzuya anne çorbası iyi gelmezmi hiç çabucak iyileşsin inşallh
ben eski kilomu yazayımki toplamda ne verdiğimi bilmek daha iyi olacak hemde motive şekerimnerelerde motive arıyom yaaaaa birazda boğazımı tutsam
![]()
üzülme canım..hepimiz fena durumdayız ama düzelicez..Selam kızlar gelemedim sabahtan beri daha doğrusu tüm hafta ama sabah kilo bildirimi için girecektim olmadı
Bu haftaya iyi başlamıştım yürüyüşler falan ama son iki gün çok fena bozdum, 73.1 bile görmüştüm hafta başında ama bu sabah 74.4
geçen hafta 73.4
bu hafta 74.4
fark +++1000 gr
moralim bozuluyor iyice saldım çok fenayım kiloları veremiycem herhalde azıcık verince hemen geri geliyorlar
sersumcum kızına da çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
kaneelcim Allah sağlıklı uzun ömürler versin dört gözden ayırmasın
sağol canım aminevet iyi geldi sanırım..
üzülme canım..hepimiz fena durumdayız ama düzelicez..
sağol canım..senin de doğum günün kutlu olsun..Ailenle beraber sağlıklı ve mutlu yılların olsun canım...
![]()
baharcım eline sağlıkta beni unutmuşsun![]()
baharcım eline sağlıkta beni unutmuşsun![]()
iyi akşamlar kızlar
sersumum kızına çoook geçmiş olsun datlum
ficansım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu senelerin olsun ailenle birlikte inşallah
kızlar biliyosunuz salı günü sezeryan olacaktım.2 gündür sancılarım ve ağrım artınca dr umuz yarın yapmaya karar verdi.yani yarın kızım kucağımda olacak allahın izniyle...bugünlere kadar geldik allaha binlerce kez şükürler olsun...allah isteyen herkese nasip etsin.benim için dua edin herşey yolunda gitsin kızlar...en yakın zamanda görüşmek üzere![]()