Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol kujumm..:KK19:

ohh tebrikss valla :KK9:dışarıda da olsa aslında kaçamaksız kapatabiliriz günü ..biz kaşınıyoz çoğu kez:KK62:
ayy iyi fikir kısss ben de alayım yaparım.:rolleyes:.kepek mepek hikaye valla:63:

ben de regl yim şeker benim de bugün 2. günüm..:confused::confused:pişti olmuşuz beyaaaa:KK70::KK70::KK70:
sersumcum ben yaptım bugün kurabiyemi kalıp almıştım kızımda şekil verdi kalıplarla çok hoşuna gitti kuzum yaa çok güzel oldu normal una benzedi pişmesi içine ceviz, kuru üzümde koydum esmer şeker koydum ilk kez az koydum tatlı olmadı o kadar bu tatlandırıcılarada zararlı diyolar napcamızı şaştık zaten 2 tane yiyorum sırada kek ve poaça var bakalım onlar nasıl olacak
he heee pişti olmuşuz neyse sersumcum bu hafta sıkalımda iyi kilo verelim kıs:KK66:

slmmmmmmmmmm

sersumcum;kızının favorisi benimde favorimdir:KK48::KK48::KK48: ben kepek ekmeğini tereyağıyla tavada kızartıyorum süpper oluyo şimdiden sona tatlı toz biberde serperim bakalım nasıl olacak:kk77::kk77::kk77:

görüyosunuz yeterki yeme işi olsun anında versiyon denemesi için alternatif sunulur:rolleyes::KK72::rolleyes:

geçmiş olsun ayrıcaaaa:KK36::KK36::KK36:

leylakçım canım yaşa şimdi doyasıya anneliği o cennet kokusunu hisset ....:KK36::KK36::KK36::KK36: mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah

efendim...

kahvaltım 06:00

2 minik pişi (bolca ruşeym ekledim una-yumurta-zeytinyağı ve sütle yoğurdum hamuru kuzularım boş hamur yemesin diyeee:KK8::KK8::KK8::KK8:

avuç içi keçi peyniri

domates

sütlü kahvem

öğle yemeğiiiiii 13:20

10 hurma
sütlü kahve

akşama
tavuk -salata inşallah

spora başlayamadım canım hiiiç istemiyo:KK43::KK43::KK43:

su içmeye çalışcam inş.

selametle hanımlaaaar

afiyet olsun canım bu ruşeym nasıl bişe hiç kullanmadım nerelerde kullanılıyo canım:KK36:

selam kızlar full kaçamaklı bir hafta sonundan sonra bugün tekrar düzenimi kuracağım inş. aslında cumartesi yi serbest gün yapmıştım .pazar ii başladı güzel gittim ama akşam 8 de eşim yok canım onu istiyor bunu istiyor gidim dışardan yiyim filan e git ne yiceksen eve getir filan o da sağolsun abartmı ş pide yaptırmış salata ayran neyse yedik gitti:KK62:.

Hiç bişe değil iradem iiyken üstüne üstlük gerçekten canım istemeyorken yemek yok mu çok sinir bozucu:KK62:.bide çok güzel olmuş d,m, karıcım böyle adam da bi mutluluklar salatanın üstünde güller filan var ya:KK70:. neyse ben sana sorarım sabah dedim ve 1,5 saat yürüyüş yaptım bi de leslie ohhhhh içim biraz rahatlad:rolleyes::rolleyes:ı. işte böyle canlar benden böyle:KK51:
olsun canım telefi etmişsin spor yapılmış ah bu kocişler yokmu bazen garezine yapıyolar yaaaa:KK75:

bugün ev temizliği yaptım çamaşır yıkandı katlandı kızımla kurabiye yaptık
biraz öncede yürüyüşümü yaptım 32 dk sodamı içtim kızımla kociş kırtasiyeye gittiler bende çay koydum onları bekliyom
bugünkü yediklerime gelince
öğlen= kahvaltıkarataya uygun lakin 2 ince dilim tb.ekmeği
ikindi=1 nescafe+2 tane diyet kurabiye
akşam= az bulgur pilavı+kavurma+turp salatası
kahvaltı yapmadım biraz geç kalktım onun için canım istemedi
bitki çayları içildi:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

selam kızlar full kaçamaklı bir hafta sonundan sonra bugün tekrar düzenimi kuracağım inş. aslında cumartesi yi serbest gün yapmıştım .pazar ii başladı güzel gittim ama akşam 8 de eşim yok canım onu istiyor bunu istiyor gidim dışardan yiyim filan e git ne yiceksen eve getir filan o da sağolsun abartmı ş pide yaptırmış salata ayran neyse yedik gitti:KK62:.

Hiç bişe değil iradem iiyken üstüne üstlük gerçekten canım istemeyorken yemek yok mu çok sinir bozucu:KK62:.bide çok güzel olmuş d,m, karıcım böyle adam da bi mutluluklar salatanın üstünde güller filan var ya:KK70:. neyse ben sana sorarım sabah dedim ve 1,5 saat yürüyüş yaptım bi de leslie ohhhhh içim biraz rahatlad:rolleyes::rolleyes:ı. işte böyle canlar benden böyle:KK51:
:KK48::KK48::KK48:ne güzel kıss işte romantik yapmış adammm:KK8::KK8:

ayrıca erimiştir okaaa spora o pideler kıss aferinn:KK9::KK9::KK9::KK9:

sersumcum ben yaptım bugün kurabiyemi kalıp almıştım kızımda şekil verdi kalıplarla çok hoşuna gitti kuzum yaa çok güzel oldu normal una benzedi pişmesi içine ceviz, kuru üzümde koydum esmer şeker koydum ilk kez az koydum tatlı olmadı o kadar bu tatlandırıcılarada zararlı diyolar napcamızı şaştık zaten 2 tane yiyorum sırada kek ve poaça var bakalım onlar nasıl olacak
he heee pişti olmuşuz neyse sersumcum bu hafta sıkalımda iyi kilo verelim kıs:KK66:
ellerine sağlık bebeeemm.:KK68:..en kısa sürede ben de deniyeceğim..off evet haklısın tatlandırıcı zararlı şeker zaralı nappçaz şaşrdık en iyisi senin yaptığın gibi esmer şekerden accuk koyalım barii:KK51::KK51:

sıkalım kısss ama ben kendimi çok şiş hissediyom valla:KK47::KK47:

bugün ev temizliği yaptım çamaşır yıkandı katlandı kızımla kurabiye yaptık
biraz öncede yürüyüşümü yaptım 32 dk sodamı içtim kızımla kociş kırtasiyeye gittiler bende çay koydum onları bekliyom
bugünkü yediklerime gelince
öğlen= kahvaltıkarataya uygun lakin 2 ince dilim tb.ekmeği
ikindi=1 nescafe+2 tane diyet kurabiye
akşam= az bulgur pilavı+kavurma+turp salatası
kahvaltı yapmadım biraz geç kalktım onun için canım istemedir
bitki çayları içildi:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

oh maşallah hamarat hatun :nazar::nazar:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:( :KK56:benim ki gelmiş geri..)
et sote
kabak yemeği
2-3 kaşık aşure
:kk77::kk77::kk77:

akşam
fırında tavuk
3 çiğ köfte
yoğurt
1 kaşık pilav

3 km işe gidiş geliş:KK49::KK49::KK49:

gunaydin.jpg

günaydınnn güzel insanlar:KK36:..soğukkkk bir Ankara sabahından....bırrrrrrrrrr....
sabah buz gibi öğelenden sonra sıcakk ne kış ne sonbahar anlıycaanızzz:cool:

kahvaltım
2 dilim tereyağ sürülmüş kepek ekmeği
peynir zeytin
domates
çay çayyy:KK50:

salı gelmişse cuma yaklaşmış dimektir...:KK53::KK53::KK53:

öpüldünüzz:KK60:

olsun canım telefi etmişsin spor yapılmış ah bu kocişler yokmu bazen garezine yapıyolar yaaaa:KK75:
inş telafi olmuştur da 1 hafta daha gidiyor böyle neyse olan oldu, sorma sorma ciddi şüphelerim var zayıflamamı istemiyor sanırım :(

günaydınnn güzel insanlar:KK36:..soğukkkk bir Ankara sabahından....bırrrrrrrrrr....
sabah buz gibi öğelenden sonra sıcakk ne kış ne sonbahar anlıycaanızzz:cool:

kahvaltım
2 dilim tereyağ sürülmüş kepek ekmeği
peynir zeytin
domates
çay çayyy:KK50:

salı gelmişse cuma yaklaşmış dimektir...:KK53::KK53::KK53:

öpüldünüzz:KK60:
burası da aynı buz buzz rüzgar yağmur Allah dışarda olana yardım etsin, he aynen cumaya az kalmış kız yatcaz kalkacaa yatcaz kalkcaaz hop cumaaaaa!

slm güzeller:KK73::KK73::KK73:
gelelim bugünkü yediklerime:kk77:
kahvaltı= 1 yumurta peynir,zeytin,maydanoz limonlu,yarım domates yarım biber,yeşilçay 1 buçuk ceviz
hep böyle yemekten sıkılıyorum ama çokta üşeniyorum omlete falan
öğlen=1 kase yoğurt+7 ad. hurma+2 tane yaptığım kurabiye+çay
akşam=sebze kızartması yoğurtlu sağlıklı şekilde yapıcam tabi kızartmadan az yağla tavada
şu anda bitki çayımı içiyorum
sabahtan beri markete şuraya buraya koşturuyom baya yürüdüm ama birazdanda evde yürücem 30 dk kadar
bu sabah tartıldım hala şişlik var regl in etkisi sanırım düşüş yok
perşembe günü hastaneye gidecektim kontrole ama vazgeçtim şu eboe virüsü varya arkasından bide mers virüsü çıktı nolcak bu milletin hali bilmiyom yani sersumcum dikkat et kuzum ya doğrumu acaba tv gördüm haberde burda da araştırma hastanesinde mers virüslü bi teyzeyi geti,rmişler hacıdan gelmiş oralardan bulaşıyomuş zaten mers virüsü bulaşıcıymış bende korktum vazgeçtim şimdilik gitmekten

burası da aynı buz buzz rüzgar yağmur Allah dışarda olana yardım etsin, he aynen cumaya az kalmış kız yatcaz kalkacaa yatcaz kalkcaaz hop cumaaaaa!
aminn:cry:

hee yatçazz kalkçazzz:KK70::KK70:

slm güzeller:KK73::KK73::KK73:
gelelim bugünkü yediklerime:kk77:
kahvaltı= 1 yumurta peynir,zeytin,maydanoz limonlu,yarım domates yarım biber,yeşilçay 1 buçuk ceviz
hep böyle yemekten sıkılıyorum ama çokta üşeniyorum omlete falan
öğlen=1 kase yoğurt+7 ad. hurma+2 tane yaptığım kurabiye+çay
akşam=sebze kızartması yoğurtlu sağlıklı şekilde yapıcam tabi kızartmadan az yağla tavada
şu anda bitki çayımı içiyorum
sabahtan beri markete şuraya buraya koşturuyom baya yürüdüm ama birazdanda evde yürücem 30 dk kadar
bu sabah tartıldım hala şişlik var regl in etkisi sanırım düşüş yok
perşembe günü hastaneye gidecektim kontrole ama vazgeçtim şu eboe virüsü varya arkasından bide mers virüsü çıktı nolcak bu milletin hali bilmiyom yani sersumcum dikkat et kuzum ya doğrumu acaba tv gördüm haberde burda da araştırma hastanesinde mers virüslü bi teyzeyi geti,rmişler hacıdan gelmiş oralardan bulaşıyomuş zaten mers virüsü bulaşıcıymış bende korktum vazgeçtim şimdilik gitmekten
valla canım bu sıralar kapalı yerlere kalabalık yerlere gitmemekte fayda var ..tam hastalık ortamı yanii..:cry:biz mecburuz tabii elimizden geldiğince korunmaya çalışıyoruz:KK14:

selam kıslar...:KK69::KK69:
öğlen
2 kadınbudu köfte
sebze çorbası
fasulye piyazı

akşam
adana köfte
1 lahmacun
1/2 lahmacun boyunda da lavaş

işe gidiş dönüş toplam 3 km yürüyüş:KK49::KK49:

sabah sabah zar zor uyanaraktan buradayım.:KK59:.heryerim ağrıyo yawww...regl zamanında çok rahatsız uyuyorum saçma sapan rüyalar görüyorum:confused:
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
zeytin peynir
yarım domates
çayy:KK50:

slm kızlar
kahvaltım=2 yumurta+peynir+zeytin+2 tane ince tb. ekmeği+yarım domates+yeşilçay
öğlen= tb. ekmeğinden 1 tane tost+çayyy
akşam= ıspanak yemeği+salata
bitki çayı
bugün kuaföre gittim dip boyamı yaptırdım takıcıya uğradım biraz toka falan aldım kızıma kendime :KK73:

afiyet olsun kuzum çaktırmadan spor yapıyon kıs:KK53::KK53::KK53::KK53:
he kıss yapıyom ama hastayken hiç çekilmiyo valla:KK12:
slm kızlar
kahvaltım=2 yumurta+peynir+zeytin+2 tane ince tb. ekmeği+yarım domates+yeşilçay
öğlen= tb. ekmeğinden 1 tane tost+çayyy
akşam= ıspanak yemeği+salata
bitki çayı
bugün kuaföre gittim dip boyamı yaptırdım takıcıya uğradım biraz toka falan aldım kızıma kendime :KK73:
güle güle uzat saçını cicim:KK36: benimde gitmem lazım üşeniyom...:KK14:

filizle benden başka kimse gelmiyo gene topiğe..nerdesiniz kısslarrr huuuuuEn Büyük KK

offyaaa bugün cuma olayydııı yarın tatil olayydııı..:KK47::KK47::KK47:

kahvaltımı yazayım bareee
:KK72::KK72::KK72:

kızımdan kalan 1 dilim ekmek
salçalı omlet
peynir zeytin
ıhlamur
:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
kısssssssssssslarrrrrr...yarın tartı benim regl bitmedii
şişim gene..:KK14:liste sıramızı da yaziim bari

liste sıramız...