- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sersumcum ben yaptım bugün kurabiyemi kalıp almıştım kızımda şekil verdi kalıplarla çok hoşuna gitti kuzum yaa çok güzel oldu normal una benzedi pişmesi içine ceviz, kuru üzümde koydum esmer şeker koydum ilk kez az koydum tatlı olmadı o kadar bu tatlandırıcılarada zararlı diyolar napcamızı şaştık zaten 2 tane yiyorum sırada kek ve poaça var bakalım onlar nasıl olacaksağol kujumm..
ohh tebrikss valladışarıda da olsa aslında kaçamaksız kapatabiliriz günü ..biz kaşınıyoz çoğu kez
ayy iyi fikir kısss ben de alayım yaparım..kepek mepek hikaye valla
ben de regl yim şeker benim de bugün 2. günüm..pişti olmuşuz beyaaaa
![]()
he heee pişti olmuşuz neyse sersumcum bu hafta sıkalımda iyi kilo verelim kıs

slmmmmmmmmmm
sersumcum;kızının favorisi benimde favorimdirben kepek ekmeğini tereyağıyla tavada kızartıyorum süpper oluyo şimdiden sona tatlı toz biberde serperim bakalım nasıl olacak
görüyosunuz yeterki yeme işi olsun anında versiyon denemesi için alternatif sunulur
geçmiş olsun ayrıcaaaa
leylakçım canım yaşa şimdi doyasıya anneliği o cennet kokusunu hisset ....mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah
efendim...
kahvaltım 06:00
2 minik pişi (bolca ruşeym ekledim una-yumurta-zeytinyağı ve sütle yoğurdum hamuru kuzularım boş hamur yemesin diyeee
avuç içi keçi peyniri
domates
sütlü kahvem
öğle yemeğiiiiii 13:20
10 hurma
sütlü kahve
akşama
tavuk -salata inşallah
spora başlayamadım canım hiiiç istemiyo
su içmeye çalışcam inş.
selametle hanımlaaaar
afiyet olsun canım bu ruşeym nasıl bişe hiç kullanmadım nerelerde kullanılıyo canım
olsun canım telefi etmişsin spor yapılmış ah bu kocişler yokmu bazen garezine yapıyolar yaaaaselam kızlar full kaçamaklı bir hafta sonundan sonra bugün tekrar düzenimi kuracağım inş. aslında cumartesi yi serbest gün yapmıştım .pazar ii başladı güzel gittim ama akşam 8 de eşim yok canım onu istiyor bunu istiyor gidim dışardan yiyim filan e git ne yiceksen eve getir filan o da sağolsun abartmı ş pide yaptırmış salata ayran neyse yedik gitti.
Hiç bişe değil iradem iiyken üstüne üstlük gerçekten canım istemeyorken yemek yok mu çok sinir bozucu.bide çok güzel olmuş d,m, karıcım böyle adam da bi mutluluklar salatanın üstünde güller filan var ya
. neyse ben sana sorarım sabah dedim ve 1,5 saat yürüyüş yaptım bi de leslie ohhhhh içim biraz rahatlad
ı. işte böyle canlar benden böyle
![]()