Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım..senin de Allah kabul etsinsersumum allah kabul etsın ben de orucluydum ıftarımı yapıp bır demlık cayımı alıp oturdum
hoşgeldin aramıza..başarılariyi akşamlar arkadaşlar ben bir ay kadar karatay la beslendim sonra ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım gurupta aranızda olmak istiyorum
afiyet olsun canımMerhaba kizlar
Nasilsiniz
Bugun de dopdolu gecti .. Kizcem ile ..
Ama spor yoktu .. Neyse ..
Yediklerim ,
Sabah : 1 minik kase yulaf i süt ile isladim ve yedim Yanina da bir Elma ve yesil cay
Ogle : peynirli kara bugday ( bir olcu )
Aksam : 1 kase Sulu kofte , yogurt
aminnSlm kizlar..herkesler orucluymus allah kabul etsin..iftarimizi yaptik..arkadasa gidecektik iptal oldu kucugum hasta
Iftar menum. .
tarhana corba
firinda karisik sebze ( brokoli . karnibahar. Havuc)
2 kasik pilav
boll salata
yogurt
2 dilim hashasli irmik tatlisi
cayin yaninda 2 tuzlu kurabiye .gun kurusu
off ne cok yedim yahuu...yatana kadar su artik..yarinda asuremi yapip yicem ve tam diyete baslicam bahane yok artik.....
Bizde bugun asuremizi yapacağız annem ile ama anneme karatay usulü nasıl yapılır onu göstereceğim :) simdi buğdayımız kaynıyor .. Birazdan biraz nohut , incir , hurma , uzum , Elma da icine girecekGunaydinnn...
aynen sersum yat kalk uyku bu aralar iyi degil..neyse son gunumuz..bugun asuremi yapicam ve yicem..yarin tam gaz spor arti diyet beni bekleee....
geçmiş olsun canım kuzuyaSlm kizlar..herkesler orucluymus allah kabul etsin..iftarimizi yaptik..arkadasa gidecektik iptal oldu kucugum hasta
Iftar menum. .
tarhana corba
firinda karisik sebze ( brokoli . karnibahar. Havuc)
2 kasik pilav
boll salata
yogurt
2 dilim hashasli irmik tatlisi
cayin yaninda 2 tuzlu kurabiye .gun kurusu
off ne cok yedim yahuu...yatana kadar su artik..yarinda asuremi yapip yicem ve tam diyete baslicam bahane yok artik.....
canım neden iştahsızsın acaba bi doktora görünseydin şu an senin iştahın daha açık olması gerekir emzirdiğin için bence bi görün kaneel cimMerhaba , günaydın kızlar
Nasılsiniz ??
Kahvaltımı yaptım ama yine iştah yok .. Yumurta , kiyma , sucuk , sosis , domates , salatalık görmek istemiyorum vallahi neden bilmiyorum ..![]()
Neyse bende metabolizma biraz hizlansin diye yulaf , armut , süt , 1 hurma yedim ( yulafi ilik sut ile yumsatp icene meyve , tarcin , keten tohumlu oyle yiyorum)
Simdi de yesil cayimi iciyorum :)![]()
afiyet olsun yıldızcımBizde iftarimizi yaptik hamdolsun doyduk:)
Kremali kabak corbasii
az bi kasik kadar pilav
kofte patates
ve kuru fasulye piyazi
bir tabak asure
simdide cay...
sabah basliyorum ins....
bu arada filizcim afiyet olsun sanada ve kizim icin tesekkur ederim. .daha iyi cok sukur..
HADİ HAYIRLISIGunaydinnn...
aynen sersum yat kalk uyku bu aralar iyi degil..neyse son gunumuz..bugun asuremi yapicam ve yicem..yarin tam gaz spor arti diyet beni bekleee....
afiyet olsun kujum..Merhaba , günaydın kızlar
Nasılsiniz ??
Kahvaltımı yaptım ama yine iştah yok .. Yumurta , kiyma , sucuk , sosis , domates , salatalık görmek istemiyorum vallahi neden bilmiyorum ..![]()
Neyse bende metabolizma biraz hizlansin diye yulaf , armut , süt , 1 hurma yedim ( yulafi ilik sut ile yumsatp icene meyve , tarcin , keten tohumlu oyle yiyorum)
Simdi de yesil cayimi iciyorum :)![]()
ellerinize sağlık cicimBizde bugun asuremizi yapacağız annem ile ama anneme karatay usulü nasıl yapılır onu göstereceğim :) simdi buğdayımız kaynıyor .. Birazdan biraz nohut , incir , hurma , uzum , Elma da icine girecek
aminnnnAllah tuttuğunuz oruçları kabul etsin kızlar .. Ben malum süt verdiğim için tutamıyorum :/
ben de aynı senin gibi canım çözmeye çalışıyorum ayça kaya diyetinislm kızlar
akşam yiyip yattım
1 yumurta +peynir+5 ad. zeytin+domates çeri +salatalık+1 yeşilçay+1muz+1 mandalin+suuu
iftarı henüz düşünmedim dünden artan pilavımda var nohutlu bulgur pilavı bakalım ilerleyen saatlerde canım bişe isterse yaprım
aşure malzemelerini bugün akşam ıslatıcam yarın yapar dağıtırım nasipse bu hafta tartıdan umutlu deyilim haftaya inşallah bende ayça kaya uygulamaya çalışıcam ama sayarak zayıfla sistemini tam çözmek lazım önce bakarak listeye bakarak yaparım sonra alışırım heralde biraz karışık geliyo bana ama karatayda da durdum ileri gitmiyo bide bunu yapayım diyorumher çeşit gıdadan yiyosun bunda ama sayarak tabi bakalım saymayı başarcammı
meyvede var tb. ekmeğide öbürtürlü meyveden vitamin alamıyoduk bayada vitamin varmış özellikle kışın tabi bana mantıklı geldi ama sayma işi offffffffff herdiyetin bi zorluğu var
şu aşure olayı bitsinde başlıcam bakalım şu an öğrenme aşamasındayım melekte çıkardı ayça kaya bu aralar çıkmıyo öpüyorum kızlar hepinizi![]()
afiyetler olsun cicimmmiyi akşamlar kızlar
orucumu açtım dünkü yediklerimden yedim canım başka bişe istemedi hem onlarda bitmiş oldu
nohutlu bulgur pilavı +tavuk karışık+salata+yoğurt
birazdan çay yapıcam acayip canım çekti yanınada kuru atıştırmalık
şu kitaba biraz göz atayım
oh maşallah daha da iyi olsun kuzu inşallahBizde iftarimizi yaptik hamdolsun doyduk:)
Kremali kabak corbasii
az bi kasik kadar pilav
kofte patates
ve kuru fasulye piyazi
bir tabak asure
simdide cay...
sabah basliyorum ins....
bu arada filizcim afiyet olsun sanada ve kizim icin tesekkur ederim. .daha iyi cok sukur..