Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi akşamlar arkadaşlar ben bir ay kadar karatay la beslendim sonra ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım gurupta aranızda olmak istiyorum

Merhaba kizlar
Nasilsiniz

Bugun de dopdolu gecti .. Kizcem ile ..
Ama spor yoktu .. Neyse ..
Yediklerim ,
Sabah : 1 minik kase yulaf i süt ile isladim ve yedim Yanina da bir Elma ve yesil cay

Ogle : peynirli kara bugday ( bir olcu )

Aksam : 1 kase Sulu kofte , yogurt

Slm kizlar..herkesler orucluymus allah kabul etsin..iftarimizi yaptik..arkadasa gidecektik iptal oldu kucugum hasta:(
Iftar menum. .
tarhana corba
firinda karisik sebze ( brokoli . karnibahar. Havuc)
2 kasik pilav
boll salata
yogurt
2 dilim hashasli irmik tatlisi
cayin yaninda 2 tuzlu kurabiye .gun kurusu
off ne cok yedim yahuu...yatana kadar su artik..yarinda asuremi yapip yicem ve tam diyete baslicam bahane yok artik.....

sersumum allah kabul etsın ben de orucluydum ıftarımı yapıp bır demlık cayımı alıp oturdum
sağol canım..senin de Allah kabul etsin:KK68::KK68:
iyi akşamlar arkadaşlar ben bir ay kadar karatay la beslendim sonra ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım gurupta aranızda olmak istiyorum
hoşgeldin aramıza..başarılar:KK36:
Merhaba kizlar
Nasilsiniz

Bugun de dopdolu gecti .. Kizcem ile ..
Ama spor yoktu .. Neyse ..
Yediklerim ,
Sabah : 1 minik kase yulaf i süt ile isladim ve yedim Yanina da bir Elma ve yesil cay

Ogle : peynirli kara bugday ( bir olcu )

Aksam : 1 kase Sulu kofte , yogurt
afiyet olsun canım:KK68:
Slm kizlar..herkesler orucluymus allah kabul etsin..iftarimizi yaptik..arkadasa gidecektik iptal oldu kucugum hasta:KK43:
Iftar menum. .
tarhana corba
2 kasik pilav
boll salata
yogurt
off ne cok yedim yahuu...yatana kadar su artik..yarinda asuremi yapip yicem ve tam diyete baslicam bahane yok artik.....
aminn:KK68::KK68:
geçmiş olsun kuzuna canım..acil şifalar dilerimm...:cry:
ben de çok yedim beyaaa:eek:

Son düzenleme:
günaydın kıslar:KK68:...sersum az sonra kaçar:KK55:...sahur olduğundan uykumu alamayyrum..eşim de yiyip yatalım isteğimi kabul etmedi ..neyse yarın uyurum..:KK48:

sahurda da çok yedim kıslar..cumaya + olmam inşallah:KK17:

sahur
:kk77::kk77::kk77:
ıspanaklı börek(miktarı vahim:KK47:)
yoğurt
peynir zeytin
söğüş salata domates
:kk77::kk77::kk77:

Merhaba , günaydın kızlar
Nasılsiniz ??
Kahvaltımı yaptım ama yine iştah yok .. Yumurta , kiyma , sucuk , sosis , domates , salatalık görmek istemiyorum vallahi neden bilmiyorum .. :p
Neyse bende metabolizma biraz hizlansin diye yulaf , armut , süt , 1 hurma yedim ( yulafi ilik sut ile yumsatp icene meyve , tarcin , keten tohumlu oyle yiyorum)
Simdi de yesil cayimi iciyorum :) ;)

Gunaydinnn...
aynen sersum yat kalk uyku bu aralar iyi degil..neyse son gunumuz..bugun asuremi yapicam ve yicem..yarin tam gaz spor arti diyet beni bekleee....
Bizde bugun asuremizi yapacağız annem ile ama anneme karatay usulü nasıl yapılır onu göstereceğim :) simdi buğdayımız kaynıyor .. Birazdan biraz nohut , incir , hurma , uzum , Elma da icine girecek

Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin kızlar .. Ben malum süt verdiğim için tutamıyorum :/

Benim diyet aşûrem
Malzemeler:

•2 Türk kahvesi fincanı buğday

•1 Türk kahvesi fincanı nohut

• 1 kahve fincanı kuru erik
  • 1 kahve fincanı fındık

•1 Türk kahvesi fincanı kuru fasulye ( ben katmadım )

•4-5 adet kuru kayısı

•4-5 adet kuru incir , 1 elma ( kabukları soyulmuş ) , 1 portakal in rendesi

•2 yemek kaşığı kuru üzüm

•1 adet kabuk tarçın

•4-5 adet karanfil

• Nar ( isteğe bağlı )
Yapılışı:
Aşurelik buğdayımızı (bir gece önceden ılık suda ıslatırsak daha güzel olur)yaklaşık 5 litre suda haşlıyoruz, suyunu dökmüyoruz , buğdaylar iyice yumuşayınca nohut ve fasulyeyi ekleyin yaklaşık yarım saat pişsin(özleşmeye başlayınca üzümleri ve erikleri katın, onlar şişene kadar kısık ateste pişirin, doğranmış kuru kayısı, incir ve fıdığı servis ederken üzerine ekleyin, önce eklerseniz aşureniz kararır, limon rendesi veya karanfil kullanmak isterseniz ocaktan almadan 5 dk önce katın. Nar veya tarçınla da süsleyebilirsiniz . Afiyet olsun..

Slm kizlar..herkesler orucluymus allah kabul etsin..iftarimizi yaptik..arkadasa gidecektik iptal oldu kucugum hasta:KK43:
Iftar menum. .
tarhana corba
2 kasik pilav
boll salata
yogurt
geçmiş olsun canım kuzuya:KK36:

Nasılsiniz ??
Kahvaltımı yaptım ama yine iştah yok .. Yumurta , kiyma , sucuk , sosis , domates , salatalık görmek istemiyorum vallahi neden bilmiyorum .. :p
Neyse bende metabolizma biraz hizlansin diye yulaf , armut , süt , 1 hurma yedim ( yulafi ilik sut ile yumsatp icene meyve , tarcin , keten tohumlu oyle yiyorum)
Simdi de yesil cayimi iciyorum :) :KK66:
canım neden iştahsızsın acaba bi doktora görünseydin şu an senin iştahın daha açık olması gerekir emzirdiğin için bence bi görün kaneel cim:KK36:

slm kızlar :KK36:
akşam yiyip yattım
1 yumurta +peynir+5 ad. zeytin+domates çeri +salatalık+1 yeşilçay+1muz+1 mandalin+suuu
iftarı henüz düşünmedim dünden artan pilavımda var nohutlu bulgur pilavı bakalım ilerleyen saatlerde canım bişe isterse yaprım
aşure malzemelerini bugün akşam ıslatıcam yarın yapar dağıtırım nasipse bu hafta tartıdan umutlu deyilim haftaya inşallah bende ayça kaya uygulamaya çalışıcam ama sayarak zayıfla sistemini tam çözmek lazım önce bakarak listeye bakarak yaparım sonra alışırım heralde biraz karışık geliyo bana ama karatayda da durdum ileri gitmiyo bide bunu yapayım diyorum:KK35:her çeşit gıdadan yiyosun bunda ama sayarak tabi bakalım saymayı başarcammı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:meyvede var tb. ekmeğide öbürtürlü meyveden vitamin alamıyoduk bayada vitamin varmış özellikle kışın tabi bana mantıklı geldi ama sayma işi offffffffff herdiyetin bi zorluğu var
şu aşure olayı bitsinde başlıcam bakalım şu an öğrenme aşamasındayım melekte çıkardı ayça kaya bu aralar çıkmıyo öpüyorum kızlar hepinizi:KK68:

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

iyi akşamlar kızlar:KK36:
orucumu açtım dünkü yediklerimden yedim canım başka bişe istemedi hem onlarda bitmiş oldu
nohutlu bulgur pilavı +tavuk karışık+salata+yoğurt
birazdan çay yapıcam acayip canım çekti yanınada kuru atıştırmalık
şu kitaba biraz göz atayım

Bizde iftarimizi yaptik hamdolsun doyduk:)
Kremali kabak corbasii
az bi kasik kadar pilav
kofte patates
ve kuru fasulye piyazi
bir tabak asure
simdide cay...
sabah basliyorum ins....
bu arada filizcim afiyet olsun sanada ve kizim icin tesekkur ederim. .daha iyi cok sukur..

Kremali kabak corbasii
az bi kasik kadar pilav
kofte patates
ve kuru fasulye piyazi
bir tabak asure
simdide cay...
sabah basliyorum ins....
bu arada filizcim afiyet olsun sanada ve kizim icin tesekkur ederim. .daha iyi cok sukur..
afiyet olsun yıldızcım:KK36:allah kabul etsin seninle birlikte bizimkinide inşallah
kızın için sevindim dahada iyi olur inşallah

Gunaydinnn...
aynen sersum yat kalk uyku bu aralar iyi degil..neyse son gunumuz..bugun asuremi yapicam ve yicem..yarin tam gaz spor arti diyet beni bekleee....
HADİ HAYIRLISI:rolleyes:
Nasılsiniz ??
Simdi de yesil cayimi iciyorum :) :KK66:
afiyet olsun kujum..:KK36:bazen oluyor öyle üzülme düzelir..ben de doğum sonu epeyce siyah zeytinden tiksinmiştim:KK43:
Bizde bugun asuremizi yapacağız annem ile ama anneme karatay usulü nasıl yapılır onu göstereceğim :) simdi buğdayımız kaynıyor .. Birazdan biraz nohut , incir , hurma , uzum , Elma da icine girecek
ellerinize sağlık cicim:KK68:..ben de yaptım yedimm:KK53::KK53:
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin kızlar .. Ben malum süt verdiğim için tutamıyorum :/
aminnnn:KK68:
slm kızlar :KK36:
akşam yiyip yattım
1 yumurta +peynir+5 ad. zeytin+domates çeri +salatalık+1 yeşilçay+1muz+1 mandalin+suuu
iftarı henüz düşünmedim dünden artan pilavımda var nohutlu bulgur pilavı bakalım ilerleyen saatlerde canım bişe isterse yaprım
aşure malzemelerini bugün akşam ıslatıcam yarın yapar dağıtırım nasipse bu hafta tartıdan umutlu deyilim haftaya inşallah bende ayça kaya uygulamaya çalışıcam ama sayarak zayıfla sistemini tam çözmek lazım önce bakarak listeye bakarak yaparım sonra alışırım heralde biraz karışık geliyo bana ama karatayda da durdum ileri gitmiyo bide bunu yapayım diyorum:KK35:her çeşit gıdadan yiyosun bunda ama sayarak tabi bakalım saymayı başarcammı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:meyvede var tb. ekmeğide öbürtürlü meyveden vitamin alamıyoduk bayada vitamin varmış özellikle kışın tabi bana mantıklı geldi ama sayma işi offffffffff herdiyetin bi zorluğu var
şu aşure olayı bitsinde başlıcam bakalım şu an öğrenme aşamasındayım melekte çıkardı ayça kaya bu aralar çıkmıyo öpüyorum kızlar hepinizi:KK68:
ben de aynı senin gibi canım çözmeye çalışıyorum ayça kaya diyetini:confused: bilg.ıma liste yaptım kitaba bakarak ama hala bazı şeyler kafama takıldı..:KK45:haberleşiriz seninle:KK19:
iyi akşamlar kızlar:KK36:
orucumu açtım dünkü yediklerimden yedim canım başka bişe istemedi hem onlarda bitmiş oldu
nohutlu bulgur pilavı +tavuk karışık+salata+yoğurt
birazdan çay yapıcam acayip canım çekti yanınada kuru atıştırmalık
şu kitaba biraz göz atayım
afiyetler olsun cicimmm:KK68:
Kremali kabak corbasii
az bi kasik kadar pilav
kofte patates
ve kuru fasulye piyazi
bir tabak asure
simdide cay...
sabah basliyorum ins....
oh maşallah daha da iyi olsun kuzu inşallah:KK68:

selam canlarımmm:KK36:

2 günlük orucumuz bitti Allah kabul etsin ama ben feci uykusuz kalmıştım..sahur sonrası uyuyamıyorum.:KK43:.saat 8 gibi bi sızmışım az önce kalktım azcık açıldım buraya geldim..birazdan gene yatarımm:KK45::KK45::KK45:

iftarda maalesef üşendim hazır mantı yaptım ve yedim..sonrası yaptığım aşureden..bol meyveli yaptım sadece kendimize biz karı koca baklagil sevmiyoruz aşurede katmadım..şeker de koymadım ama accuk dukandan kalan tatlandırıcıdan kattım..:KK53:
yarın da iş arkadaşları öğle yemeği kötü herkesler bişey yapsın dediler yani yarın da kaçamak olacak...:KK47::KK47:

cumaya feci olacak yaniii:KK51::KK51:

Back
X