Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

şu an akşam çayımı içmekteyim:KK50::KK50::KK50:
buyurun kızlar hep beraber içelim
yarın çok yoğunum pazarım var kızımın dersanesi var ve tekrar aşure yapılacak bizim evde kociş malzemeleri almış
yarın yapıcam allahtan hafta sonuna deggeldi ben tazeyken yiyom zaten eşim ısıtıp ıstıp yiyo allahtan öle sevmiyom sonra halim ne olurdu yürüyüşle telafi etmeyi düşünüyorum vermişken almamam lazım:110:bide regl gelseydi iyi olacaktı atlatırdım bu hafta enazından

Leylağım kaneel rica ettiydi kilosunu bildirdiydi eklerim demiştim onu ekleyiverdim izninle..76.1 kg den 75.9 kg a düşmüş..

14 kasım listemiz:KK73::KK73::KK73:

Kilo verenler:KK71::KK71:

Filiztoprak:0,691
Leylak84:0,611
Kaneel:0,262

Aynı kalanlaro_Oo_O
Bahar_34

Kilo alanlar:KK43::KK43::KK43:
Çakmel:0,935
Yıldız:+1,201
Sersum:+1,458

Gunaydinnn
ekmege dayanamadigimi anliyorum ve sadece sabahlari yicem ve yedim:)..
Peynirli domatesli tost yaptim yedim..
yaninda zeytin bol sogus dom salatalik maydonoz esliginde..
dun aksamda 35 dk bisiklet surdum..
simdide binicem..yavastan basliyorum..reglimde gelmek bilmedi poff sislikte devam dolayisiyla..

14 kasım listemiz:KK73::KK73::KK73:

Kilo verenler:KK71::KK71:

Filiztoprak:0,691
Leylak84:0,611

Aynı kalanlaro_Oo_O
Bahar_34

Kilo alanlar:KK43::KK43::KK43:
Çakmel:0,935
Yıldız:+1,201
Sersum:+1,458
ellerine sağlık bebeemmmm:KK19::KK19::KK19:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kusura bakmayın kızlar bebişle ve misafirle bu kadar oldu:rolleyes::rolleyes:hatamı düzelttim efenim:KK52::KK52:
ne kusuru kısss bebişle yaptın ya sağolasın canımmm:KK68::KK68::KK68:
şu an akşam çayımı içmekteyim:KK50::KK50::KK50:
buyurun kızlar hep beraber içelim
yarın çok yoğunum pazarım var kızımın dersanesi var ve tekrar aşure yapılacak bizim evde kociş malzemeleri almış
yarın yapıcam allahtan hafta sonuna deggeldi ben tazeyken yiyom zaten eşim ısıtıp ıstıp yiyo allahtan öle sevmiyom sonra halim ne olurdu yürüyüşle telafi etmeyi düşünüyorum vermişken almamam lazım:110:bide regl gelseydi iyi olacaktı atlatırdım bu hafta enazından
amanın aşureeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK45::KK45::KK45::KK45:
Gunaydinnn
ekmege dayanamadigimi anliyorum ve sadece sabahlari yicem ve yedim:)..
Peynirli domatesli tost yaptim yedim..
yaninda zeytin bol sogus dom salatalik maydonoz esliginde..
dun aksamda 35 dk bisiklet surdum..
simdide binicem..yavastan basliyorum..reglimde gelmek bilmedi poff sislikte devam dolayisiyla..

ben de sabah simit yedim gene ama annemler var napiim yavvv:oops::oops::oops:

selam kıslar...:KK68::KK68:

dün mutfak gider boruları değişti..iyi ki annemler varmış valla onlar olmasa izin de alamıyacağız iş yerine yüzüm yok diyor eşim bu kaçıncı yanii..inşallah oldu bu sefer..iş çıkışı geldim sağolsun annem azcık toparlamış ama bana hijyen tarafı kaldı tabii yine mutfak çamaşır sularıyla kırklandı..yerleştii:KK47::KK47::KK47:
hepimize yetti valla umarım bu sondur..:KK51:

tabii akşamın yorgunluğu kahvaltı yaptık yemekle uğraşamadık..annem şimdi de çiğbörek açıyor bende kızartıcam..eee eskişehirli olunca böle oluyo:eek::eek::eek:kızım bayılır ananesi yapıcam dedi mecbuurrr..:KK17::KK17::KK17:
işte bölee canlar..öpüyorum hepinizi..:KK15::KK15::KK15:

sersumcuuuum kolay gelsiiin vede geçmiş olsun canım bidaha sorun çıkmaz inşallah.

ayyy sersum annen gelmiş gözün aydın daaaaa; ALLAH iradene kuvvet versin çiğ börek miiiiii:KK57::KK17::KK17::KK17:

dün bayram vede seyran yaptım +++ lara doymuyorum ne yapayım kızlar misafir vardııı bide insdan kilo alınca iyce gıcık oluyo ya.

sabah
marul
yumurta
kaşar

şimdi
balık salata

akşama elmaylan geçiştircem inş. selametleeee

selam canlar...:KK37:

çakmelcim sağol misafir olunca kilo da kaçınılmaz..:KK17:

bugün annemle accuk dışarı çıktık..kahvaltılık renkli servis tabakları aldım bölmeli..ayy çok güzzell..istiyordum zaten indirime girmiş iyi oldu..az önce de yimek yidikk..

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 tane kepek ekmekten tost
çayy

akşam
2 dolma biber
4 yaprak sarma
mercimek çorbası
brokoli salatası
yoğurt

şimdi de çay içicez yanında da komşumun getirdiği aşureden yiycem accukk:KK53:

yine herkesler gezmede..çakmelle benden başka uğrayan olmamış:KK8::KK8:

slllmmmm
afiyet olmuş olsuuuun kızlaarrr:KK48::KK48::KK48:

kahvaltım
kahve ve hurmaydı

akşam yemeğim
kuru fasulye
lahana çorbası
kuru fasulye
3 yk kadar pilav

1 kupa ayran

ve ben kaçar kızlar

sadece akşkım tebrikler canım kızınız hayır ve huzurla gelsin inşallah...
Sağol canım. Hayırlısı bakalım Detaylı ultrasonda kesinleşir sanırım.

Mide bulantıları hala arada olmasa iyi gidiyor hamilelik ama işte . Bugün hamile pilatesi Yaptım. Rahattım. Tabi hala küçüğüz çok bi karın yok gaz yapıp şişme olmadığı sürece :)

Selam kızlar

Cuma gelemedim haft sonu bol kaçamaklı geçti bu sabah tartıldım fena durumdayım

76.6 :(

Sersumum annen gelmiş gözünaydın canım

selam kıslar...:KK68::KK68:

dün mutfak gider boruları değişti..iyi ki annemler varmış valla onlar olmasa izin de alamıyacağız iş yerine yüzüm yok diyor eşim bu kaçıncı yanii..inşallah oldu bu sefer..iş çıkışı geldim sağolsun annem azcık toparlamış ama bana hijyen tarafı kaldı tabii yine mutfak çamaşır sularıyla kırklandı..yerleştii:KK47::KK47::KK47:
hepimize yetti valla umarım bu sondur..:KK51:

tabii akşamın yorgunluğu kahvaltı yaptık yemekle uğraşamadık..annem şimdi de çiğbörek açıyor bende kızartıcam..eee eskişehirli olunca böle oluyo:eek::eek::eek:kızım bayılır ananesi yapıcam dedi mecbuurrr..:KK17::KK17::KK17:
işte bölee canlar..öpüyorum hepinizi..:KK15::KK15::KK15:
gözünaydın sersum tekrardan :KK66:
inşallah tekrar sorun yaşamassın mutfağında canım borular değişmiş sanırım düzelir
çiğ börekkkkk:kk77::kk77:bayılırım malum benim eşimde eskişehirli orada bi dükkan var harika yapıyolar onlarda afiyet olsun kuzuyada

selam canlar...:KK37:

çakmelcim sağol misafir olunca kilo da kaçınılmaz..:KK17:

bugün annemle accuk dışarı çıktık..kahvaltılık renkli servis tabakları aldım bölmeli..ayy çok güzzell..istiyordum zaten indirime girmiş iyi oldu..az önce de yimek yidikk..

kahvaltım
2 tane kepek ekmekten tost
çayy

akşam
2 dolma biber
4 yaprak sarma
mercimek çorbası
brokoli salatası
yoğurt

şimdi de çay içicez yanında da komşumun getirdiği aşureden yiycem accukk:KK53:

yine herkesler gezmede..çakmelle benden başka uğrayan olmamış:KK8::KK8:
ayyy bende bi ara merak sardım bulamamıştım bi tane buldum aldım benim kız özensin diye ona aldım sadece bişey yemiyoda resmini koysana sersumcum çok merak ettim musayit olduğunda tabak çanaklara bayılırım kıssssss
ayyy aklıma gelmişken bende bakır yoğurt bakracı aldım yoğurdum artık daha doğal olcak :KK6::KK6:ya tencereler çok yer kaplıyo dolapta bu kibar bişey 2 buçuk 3 litre alır sanırım

bugünkü menüm
sabah=2 tb. ekmeği+tereyağı+1 yumurta+yeşillik+teşilçay+1 portakal
öğlen= haşlama et+yeşillik+çay+mandalin
ikindi=2 kayısı+10 badem
akşam= menemen+2 tb. ekmeği+ayran+kivi

Kızlar ben de aranıza Katılmak istiyorum. Ilk olarak ne yapmam lazım ? Bi de siz örnek bir liste var mı
katılabilirsin tabii..ama biz belirli bir diyete takılı kalmıyoruz herkes bir yol deniyor ve paylaşıyor..başarılar..:KK68:
Mide bulantıları hala arada olmasa iyi gidiyor hamilelik ama işte . Bugün hamile pilatesi Yaptım. Rahattım. Tabi hala küçüğüz çok bi karın yok gaz yapıp şişme olmadığı sürece :)
geçer geçer az kaldı:KK54:
oh maşallah yavlummm:KK19::KK19:
Selam kızlar

Cuma gelemedim haft sonu bol kaçamaklı geçti bu sabah tartıldım fena durumdayım

76.6 :KK43:

Sersumum annen gelmiş gözünaydın canım
sağol canım:KK37:gittiler bile:KK51:...ben de fenayım ficansımm:KK51::KK51:
gözünaydın sersum tekrardan :KK66:
inşallah tekrar sorun yaşamassın mutfağında canım borular değişmiş sanırım düzelir
çiğ börekkkkk:kk77::kk77:bayılırım malum benim eşimde eskişehirli orada bi dükkan var harika yapıyolar onlarda afiyet olsun kuzuyada

ayyy bende bi ara merak sardım bulamamıştım bi tane buldum aldım benim kız özensin diye ona aldım sadece bişey yemiyoda resmini koysana sersumcum çok merak ettim musayit olduğunda tabak çanaklara bayılırım kıssssss
ayyy aklıma gelmişken bende bakır yoğurt bakracı aldım yoğurdum artık daha doğal olcak :KK6::KK6:ya tencereler çok yer kaplıyo dolapta bu kibar bişey 2 buçuk 3 litre alır sanırım
sağol canım..az kaldılar döndüler bugün..:KK51:çiğbörek sevilmezmiii:KK53::KK53::KK53:
denk geldi canım.çekerim tabii foto hafta sonu kahvaltımızda çekerim kıss..boş boş çekmiyeyim..:KK45::KK45::KK45:
bugün itibarıyla regl oldum en sonunda ne şişlikti kaç gündür:KK57:
kimseciklerde yok
benim regl bitti ama şişim hala ve hala canım tatlı istiyor..:KK47::KK47::KK47:

evet yaa kimseler gelmiyo..En Büyük KKEn Büyük KKhadi ben işteyim ev hatunlarıı niye topik boş bakemmmm:KK8::KK8::KK8:

ya ben akıllanmıyorum yaa...:KK62::KK62:2 tane şekerpare 2 dilim kek yedim gene..:KK67::KK67:
regl de bitti offf offff:KK47:nasıl bitecek bu kaçamak işi bilmem..:KK51:

sabah güzel başladı..

yumurta peynir zeytin

öğlen
:kk77::kk77:
2-3 parça tavuk ızgara
çorba
2 şekerpare:eek::eek::eek:

tüp bitti bu akşam adana söyleyelim dedik..yemekle uğraşmayayım dedim..ama tatlıları yedim ki ne yedim öff sersum öfff:KK67:

Son düzenleme:
hepimizde var bu tatlı isteği sersumcum napalım idare edicez regl oluncada fena oluyo ben naparım bilmem evde bitter çikolata var belki o keser tadı keskinya ama elim varmıyo tabi yersem kazara yazarım:KK53::KK53::KK53::KK53:
allah tekrar kavuştursun canım anneciğinle:KK36:

hepimizde var bu tatlı isteği sersumcum napalım idare edicez regl oluncada fena oluyo ben naparım bilmem evde bitter çikolata var belki o keser tadı keskinya ama elim varmıyo tabi yersem kazara yazarım:KK53::KK53::KK53::KK53:
allah tekrar kavuştursun canım anneciğinle:KK36:
aynen canım ..ben de bugün tutcam kendimi inşallah..yine gün kurusu ve hurmaya başlamalıEn Büyük KK

sağol tatlım yakın olmak ulaşılabilir olmak çok güzel çok şükür:KK68:

sabah
kepek ekmekten tost
çayy

salı da başladı bitti demektir..cumaya adım adım..:KK53:aralık sonu 2 hafta izin kulanıcam yaa sabır diyorum..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X