Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim..senin menude guzel..sanirim dukan yapiyorsun..kolay gelsin..azmin bol olsun..Yıldız senin listeni beğendim. Spor da yapıyorsun.
Ben her gün Allah'ın izni ile 1 saat tempolu yürüyorum. Sabah aksam da yer egzersizleri ve ağırlık ile kol calisiyorum.
Ben bugün ne yedim?
SABAH: 1/2 yemek kaşığı Gojiberry
ÖĞLEN: 1 tabak terbiyeli kereviz, yoğurtlu ve bol yeşil Soğanlı salata
IKINDI: 1,5 ymek kaşığı Gojiberry
AKŞAM: Hindiyi az pişirmişim. Yediğim herseyi kustum.
GECE: 1 kase limonlu yoğurt + 1 yem. Kaş. Yulaf kepeği.
Regl bitsin kilomu da paylaşacağım kızlar.
Afiyet olsun bebisim...yarin cuma tikkat tikkat:)günaydın güzeller
bugün karay kahvaltısı yaptım
salçalı tereyağlı omlet
peynir zeytin
3 gün kurusu
3 ceviz
çayy
öğlen Allah kerimakşama balık var eşim nöbetçi..
iş dönüşü görüşürüz hanımlar..sersum kaçar![]()
Hosgeldin iyiniyetlim..daha sik gelirsin ins bundan sonra..oyy oyy 62 kiloda olsam neler yimezdim:) mas. Fazzla almamissin..Günaydınlarr
Yeniden aranızdayım..
Sersumum 62 kg filan oldum. Buraya gelmeyince kg veremiyorum. Sizler nasılsınız?
Kahvaltım
yer fıstığı
2 gün kurusu
domates k biber biber salatalık
patatesli yumurta salatası
çay
peynir
yıldızcım bencede daha masumBence diyetlerde bitter ciko yada bar lar varya ici yulafli felan disi ciko kapli cok guzel oluyo diyetlerde..sonucta baskalarindan daha masum..ins sonuc alicaz...hadi hep destek olalim birbirimize...
topiğimize hoşgeldin canımYıldız senin listeni beğendim. Spor da yapıyorsun.
Ben her gün Allah'ın izni ile 1 saat tempolu yürüyorum. Sabah aksam da yer egzersizleri ve ağırlık ile kol calisiyorum.
Ben bugün ne yedim?
SABAH: 1/2 yemek kaşığı Gojiberry
ÖĞLEN: 1 tabak terbiyeli kereviz, yoğurtlu ve bol yeşil Soğanlı salata
IKINDI: 1,5 ymek kaşığı Gojiberry
AKŞAM: Hindiyi az pişirmişim. Yediğim herseyi kustum.
GECE: 1 kase limonlu yoğurt + 1 yem. Kaş. Yulaf kepeği.
Regl bitsin kilomu da paylaşacağım kızlar.
oooo canım hoşgeldin iyiniyetlim gitme artık kısGünaydınlarr
Yeniden aranızdayım..
Sersumum 62 kg filan oldum. Buraya gelmeyince kg veremiyorum. Sizler nasılsınız?
Kahvaltım
yer fıstığı
2 gün kurusu
çay
peynir
SelinayUyan arkadasim hosgeldin aramiza..kilo boy yas ne yapiyorsun bahset kendinden tanisalim..
ben almanyada yasiyorum 31 yasimda 3 melek annesiyim..kilom cokkk 84,5 du sabah umarim veririz hepberaber..
hoşgeldin bebeemm..gel artık sen de eski tempomuzu bulalım motive olalım biz deGünaydınlarr
Yeniden aranızdayım..
Kahvaltım
yer fıstığı
2 gün kurusu
çay
peynir
Afiyet olsun bebisim...yarin cuma tikkat tikkat:)
1 gunluk mukafat bile tartiya yansimisti musmutlu uyandim ben:)
yıldızcım bencede daha masumdoktor ender saraç kendi parmağınızla 2 parmak bitter çikolatanın kalbede yararı var diyordu kakao oranı %70 lerde olacakmış
tabii katılabilirsin..hoşgeldin..bizde herkes istediği diyeti yapıyor ve yediklerini paylaşıyorbende zayıflamak istiyorum size katılabilirmiyim nasıl diyet uygulayacagız 1,62 boyum 24 yaşındayım 65-67 arası kilom
afiyet olsun kuzumselam kısslar...
öğlen
arnavut ciğeri
ayran
tavuk suyu çorbası
akşam
5 adet çinekop
3 biber turşusu
3-4 kaşık ıspanak
![]()
al canım al balık candırafiyet olsun kuzumbende yarın balık alıcam ne alıcağıma karar veremedim ama büyük balık alyım ızgara yapayım diyorum bide süt alıcam bakalım
Filiztoprak ben de regl iken sapıttım. Daha hala banyo yapmadım ama kilo almışım gibi geliyor. Valla ben dramatik bi şekilde ironi yapıcam ve yazıcam. Çekirdek, kola, Tahıl bar, cheesecake , yaş pasta, Dido, tereyağlı sütlü börek, kaymak. Herşeyi yedim. Eşim diyo ki bi beni yemedin :)
Sen de benim gibi normale dönmüşsün. Listen de benimkine benziyor. Çok beğendim.
Sersum akşam Yemeğin çok güzel ama öğlen naptın sen?? Hem kızarmış Ciğer yiyosun. Üstüne bi de tavuk çorbası çok fazla
Sersum Allahtan ara öğün yapmamışsın. Kahvaltıda ne yemiştin canım sen