Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar. .guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
dun misafirler gec gitti..cokk yoruldum ama..2 ailenin birde benim 3 cocuk toplam 7 cocuktu..ay millet gittiginde ayni kamyon carpmis gibiydim..neyse guzel gecti yinede..
bugun dinlenmece yapiyorum evde..dun cok ayakta kaldigimdan olsa gerek bugun arti 1 kilo uyandim..odemdir diye dusunuyorum..tek kacamagim ufak bir dilim muhallebili kadayif. .gunescim senle pisti olmusuz:)
Bugunde kocinin dogum gunu..dunden yemek cok ama pasta yapicim birazdan...hediye de aldik kizlarla..

Gunaydin kizlar. .guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
dun misafirler gec gitti..cokk yoruldum ama..2 ailenin birde benim 3 cocuk toplam 7 cocuktu..ay millet gittiginde ayni kamyon carpmis gibiydim..neyse guzel gecti yinede..
bugun dinlenmece yapiyorum evde..dun cok ayakta kaldigimdan olsa gerek bugun arti 1 kilo uyandim..odemdir diye dusunuyorum..tek kacamagim ufak bir dilim muhallebili kadayif. .gunescim senle pisti olmusuz:)
Bugunde kocinin dogum gunu..dunden yemek cok ama pasta yapicim birazdan...hediye de aldik kizlarla..
günaydın canım..hadi geçmiş olsun..ödemdir o haklısın ayaktaydın bütün gün..eşine de sizinle beraber nice mutlu yıllar..

günayydın..bugün eşim nöbetçi ..onu yolcu ettim evi toparladım çam- bul mak ni çalıştırdım..kahvaltı da canım fazla bişey istemedi ama yavaş yavaş acıkıyorum yulaf kep den krepli börek düşünüyorum bugün yarın öğlene de olur..:KK66:
soğan suyum:KK50: yarım muz eşimin tostundan 1 ısırık:kk77:

Tabiki hepsini ben yemedim. Eşim kendine mantarli biberli Omlet yaptı. Tuzlu tart yedi. Açık pide yedi.
Ben sebzelerden , 1 dilim peynirden , yoğurtlu yulaf kepeği ve 1 adet zeytin yedim. Bi de sofrada görünen Sirkeli kırmızı biber mezesini yedim. Onun da tarifini bloğuma koydum.
Tekrar bloğ adresimi veriyorum.
dukanimvedunyam . blogspo t.com

Boşlukları atıp tarayıcımıza yazıyoruz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    196,8 KB · Görüntüleme: 85
2 krep(yulaf kepeğinden)arasında kıyma kavurma kaşar koydum rulo yaptım mikrodalgada 1.5 dk ısıttım kaşarlar eriyince al sana kıymalı kaşarlı börek:KK8::KK8:
yanında çay 2 gün kurusu:kk77::kk77::kk77:

filizim ben de bi tarif uydurdum bakalım ..seninki şekerli diye yapmadım fark olarak içine süt kattım accuk...:KK45::KK45:
tambuğday unu ve buğday ruşeyminden kurabiyeyle poğça yaptım..kurabiyem pişti poğça pişiyor..kurabiyenin kıvamı güzel ama tadı az olmuş..birdahakine arttırıcam(tatlandırıcıyla yaptım)

tarifi vereyim kızlar..
1 yumurta
1/2 çay bardağı z.yağı
1/2 çay bardağı süt
1/2 çay bardağı rondolanmış ceviz içi
1 kab.tozu
1 paket toz vanilya
1 kahve fincanı(küçük)buğday ruşeymi
3-3.5 kahve fincanı tb unu(kıvamına göre 4 e tamamlayabilirsiniz)
ben 12 adet tablet tatlandırıcı kullandım az geldi en az 16 tane olmalı bence(çay bardağının dibine kaynarsuyla eritip öyle kattım)
hepsini yoğurdum
top şeklini verip yumurta akına batırıp sonrada cevize batırdım ..güzel oldu valla..:rolleyes::rolleyes:

oyy kızlarrrrrr poğğçaaa bir harika olmuşşşşş...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:

tarif yukardakinin aynısı sadece şeker yerine tuz koydum...içine de peynir koydumm.üzerine de yum sarısı ve çörek otuserptim...çayın yanında süper ya..:KK50:...filizim valla iyi hatırlattın bize bu tb ununu..ben buğday ruşeymi de ekledim taaa aylar önce almıştım tok tutarmış bağırsakları çalıştırırmış..dura dura bayatlıyacaktı....tavsiye ederim kızlar....

Kizlar yazamadm bende bugun esimle dışarıda yedik yemegi izgara tavuk salata yedim patates kizartmasi ayran suan cay iciyorum ama tatli kaçırdım ve ayin 20.11.2014 te size katildim sizce ne zaman tartilmaliyim kizlar

2 krep(yulaf kepeğinden)arasında kıyma kavurma kaşar koydum rulo yaptım mikrodalgada 1.5 dk ısıttım kaşarlar eriyince al sana kıymalı kaşarlı börek:KK8::KK8:
yanında çay 2 gün kurusu:kk77::kk77::kk77:

Canım ya o dediğinden ben de yapmıştım. Hatta üstüne yoğurt döküp yemiştim. Ama çok geldi sanırım. Kilo vermemi duraklatmıştı. Buğday kepeği ve süt tozu da ekleyip çoğaltmıştım ben çünkü.

filizim ben de bi tarif uydurdum bakalım ..seninki şekerli diye yapmadım fark olarak içine süt kattım accuk...:KK45::KK45:
tambuğday unu ve buğday ruşeyminden kurabiyeyle poğça yaptım..kurabiyem pişti poğça pişiyor..kurabiyenin kıvamı güzel ama tadı az olmuş..birdahakine arttırıcam(tatlandırıcıyla yaptım)

tarifi vereyim kızlar..
1 yumurta
1/2 çay bardağı z.yağı
1/2 çay bardağı süt
1/2 çay bardağı rondolanmış ceviz içi
1 kab.tozu
1 paket toz vanilya
1 kahve fincanı(küçük)buğday ruşeymi
3-3.5 kahve fincanı tb unu(kıvamına göre 4 e tamamlayabilirsiniz)
ben 12 adet tablet tatlandırıcı kullandım az geldi en az 16 tane olmalı bence(çay bardağının dibine kaynarsuyla eritip öyle kattım)
hepsini yoğurdum
top şeklini verip yumurta akına batırıp sonrada cevize batırdım ..güzel oldu valla..:rolleyes::rolleyes:

Harika tarif eline sağlık. Benim eşim de 14 kilo verdi dukan güçlendirmede. Bu tarifi ona yapabilirim

akşam yimeğimmm
:kk77::kk77::kk77::kk77:
zeytinyağlı sarımsaklı brokoli kabak haşlama
yoğurt
2 köfte
:kk77::kk77::kk77:

Harika bir seçim.

Kizlar yazamadm bende bugun esimle dışarıda yedik yemegi izgara tavuk salata yedim patates kizartmasi ayran suan cay iciyorum ama tatli kaçırdım ve ayin 20.11.2014 te size katildim sizce ne zaman tartilmaliyim kizlar

EGüneş. Yediklerin biraz fazla. Hem Kızartma , hem tatlı. Bu kez olmadı ama. Haftada 1 kez tartılsan kâfi. Herkes cuma günü tartılıyor.

Kızlar bu son mesajdaki arkadaşımız bizi kekleyip spam adresi göndermis. Sakın tıklamayın. Ben tıkladım. Tamamen spam old. Gordum. Böyle bi uygulama yok bu sayfada.

canım liste yapma sırasını kabul ediyorsan eklerim seni de cuma listesine..bu cumaki kilonu veriyorsan direk başlarsın kilo bildirimine hatırlamıyorsan bu cuma sadece kilonu bildirip haftaya da liste de olursun:KK66::KK66:
Canım ya o dediğinden ben de yapmıştım. Hatta üstüne yoğurt döküp yemiştim. Ama çok geldi sanırım. Kilo vermemi duraklatmıştı. Buğday kepeği ve süt tozu da ekleyip çoğaltmıştım ben çünkü.

Harika tarif eline sağlık. Benim eşim de 14 kilo verdi dukan güçlendirmede. Bu tarifi ona yapabilirim

Harika bir seçim.

EGüneş. Yediklerin biraz fazla. Hem Kızartma , hem tatlı. Bu kez olmadı ama. Haftada 1 kez tartılsan kâfi. Herkes cuma günü tartılıyor.

çok lezzetli ama dediğin gibi abartılırsa kilo verişi yavaşlatabilir haklısın:KK25:
sağol canım:KK52:
sen listeye girecek misin:KK3: canım kilonu biliyorsan cumaya katılabilirsin tabii liste yapma sırasına da girmeyi kabul edersen..:KK66:
Kızlar bu son mesajdaki arkadaşımız bizi kekleyip spam adresi göndermis. Sakın tıklamayın. Ben tıkladım. Tamamen spam old. Gordum. Böyle bi uygulama yok bu sayfada.
silmişler heralde onu:KK62:

Kim benmi gondermisim anlamadim
yok canım başkasıydı o sanırım silmiş admin:KK66::KK66:

Son düzenleme:
canım liste yapma sırasını kabul ediyorsan eklerim seni de cuma listesine..bu cumaki kilonu veriyorsan direk başlarsın kilo bildirimine hatırlamıyorsan bu cuma sadece kilonu bildirip haftaya da liste de olursun:KK66::KK66:

çok lezzetli ama dediğin gibi abartılırsa kilo verişi yavaşlatabilir haklısın:KK25:
sağol canım:KK52:
sen listeye girecek misin:KK3: canım kilonu biliyorsan cumaya katılabilirsin tabii liste yapma sırasına da girmeyi kabul edersen..:KK66:

silmişler heralde onu:KK62:

yok canım başkasıydı o sanırım silmiş admin:KK66::KK66:
he anladım canım bende korktum birde telden giriyorum yaa o yüzden problemler çıkıyor bu arada kilomu biliyorum canım 67 kg ile başladım o zaman bende cuma günü size bildirim yaparım olurmu canım

günaydın kızçeler daha kahvaltı yaomadım ama birazdan yapacağım
sabah kalktım 1 bardak su 1 adet salatalık yedim
şimdi tarcın karanfil zencefil elma limon çayımı içiyorum
birazdan kahvaltı yapacağım
kahvaltı menüm
zeytin salatalık domates lor peynir

Gunaydin citir adayi hatunlar:KK68:
kizcelerimi yolladim birazdan kahvaltima gecicem..
hafta sonu bana hic yaramadi sebepsiz artilardayim..dun bi dilim pasta kacamagim var..artik eski duzenime donuyorum ve cumaya kadar eksilmek lazim...:KK70:

Back
X