Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızçeler biraz geç yazdım benımde sabah kahvaltım görüldüğü gibi asıl diyete sanki, dün başlamış gibi hissediyorum kendimi tatlı yokkendimi zorlayacağım normalde çok tatlı seven biriyim ama yemiycem dün eşim kızıyor tatlı yok tatlı yersen zayıflayamazsın bende elma doğradım üzerine tarçın al sana tatlı
akşam hatta yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip tarçın koyun fırında 15 dakika pişicem kalorisiz tatlı tadı güzel oluyor ama tavsiye ederim
bu hafta hiç tatlı yemiyeceğim 20 sinde başşlamıştım kadayıflı muhallebi yedim yemedim değil döylemiştim zaten kızlar size ama yemicem![]()
ara öğün 4 kaşık yarım yağlıyoğurt 1.5 kaşık yulaf ezmesi
Uyandigim gibi iki bardak ılık su içtim kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta azcık peynir maydanoz lu limonlu çay limon taktim
canım kahvaltını arttırmalısın biraz kahvaltı çok önemli
Bende islerimi bitirip mutfaga gectim yemekleri yaptim..tuzlu kandil simidi ve sutlacta yaptim..az sekerli..ara ogun olarak 2 kandil simidi yedim. Ogle yemegi yerinede 1 kase sutlac yedim..aksama salatayla dengelicem ins..kizimin dr kontrolu var aksama dogru oraya gidicez..krese basliyacagi icin dr dan kagit alicaz..
filizcim nerelerdesin gorunmez oldun canim..iyisindir ins. .
öğlen menüm kepekli salçalı makarna çorba ekmek yok makarna ekmek yerine biraz domates tere roka maydonoz
Öğle yemeğim yağsız makarna yeşillik bol su
dünkü menüm biraz karıştı doktordan gelince yedik
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+2 tb. ekmeği+mandalin+çay
öğlen=yoğurt ve muz karışımı üzerine tarçın
akşam=sarma+yoğurt+salata+1 kivi
akşam çayı yanında yarım avuç leblebi
bugünkü menüm
sabah=2 wasa+1 yumurta+peynir+tereotu+yeşil çay+1 meyve
öğlen=yoğurtlu brokoli+4 ad. sarma+mandalin
çay kalan 3 ad. kurabiye
ikindi= nescafe+çok az karışık çiğ çerez
akşam=taze fasulye+salata+yoğurt+1 tb. ekmeği
çayın yanında çiğ kabak çekirdeği
geceler uzun olunca çayı erken içiyoruz o yüzden çok az yiyebiliyorum
8 den sonra yine yemiyorum herzamanda yemiyorum zaten
yarın sınav var kızlar dualarınızı bekliyorum![]()
Sagol canim
Benim bugünkü menüm şöyle söyleyeyim bugün misafirlikteydim 1 kaşık pilav 1 adet but ızgara salata 1 kase çorba yedim cay ictim zorla 1 adet suda haşlanmış icli kofte yedim ayip olmasn diye kizceler![]()
Canim yatarken yarim yagli 1kase. Yogurt uzerine tarcin koyup yemeyi unutma yada elmayi dilimle uzerine tarcin serp ye
günaydın kızlar dünü telafi etmem gerek bugun sabah kahvaltım 1 tane küçük börek 1 kase yoğurt ve içine 1 kaşık yulaf yedim
Günaydın 1 tane haşlanmış yumurta lor peynir domates salatalık maydanoz ve Yeşilçay işte benim kahvaltim
Slm kizlar sabahtan yogundum yine..cocuklarin pesinde kosturup duruyoz iste:)
Kahvaltim melemen + zeytin + siyah ekmek+ yesil cay
ara yarim kase sutlac
oglen 2 patatesli salata+1 kase yayla corba
ara greyfurt
aksam: 3 ceviz + sut + yulaf ezmesi bol tarcinli
bugun sporda yapilacak aksattim son siralar..
Öğlen tavuk suyu çorba 1kase bir mandalina az öncede kiraz saplı cay
Kızlar akşam yemeğim 2 tane biber dolması bir kase yoğurt
Kizceler aksam yemegim 2kasik tavuk doner 1 kase salata 3 biskuvit yedim
Haydi kizlar zayiflayalim kacamak yapmayalim![]()
tatlı tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürlerEvet kizlar size alternatif
Tarcinli yarimyagli yogurt 1kase
1adetElmali tarcinli dilimler
Tarcin 1kasik yulaf 1kase yarim yagli yogurt
Bunlardan birini secin ve uyuymaya bakin sekerler
Untmayin yedigmiZyogurtlar yada ictigmiz sutler yarim yagli yada light olmasi sart bn sahsen light pahali diyr yarimyagli aliyorum
Ben tarçınlı light yoğurtu seçtim canım iyi geceleer
Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...
eet canım kabul ediyorumtatlı tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürler
Ama bir hatırlatma yapayım karatay yapanlar hep tam yağlı kullanır süt ürünlerini canım..biz de her diyeti yapan olduğu için bu light sınırlaması yapılmamalı..önemli olan yaptığı diyete uygun beslenmek..
canım sen listeye girmeyi kabul ediyor musun? bana söylemediğin için seni eklemedim..eğer liste yapmayı kabul ediyorsan seni de listeye eklerim..![]()
evet cnım hemen hemen bende sapıtıyroum ama frenleme yapıyorum işyerinde bulamıyorum tabı yemek sapıtmıyorum evde ne ararsan varKızlar ne farkettim. Kahvaltılarda ve ara öğünlerde ne kadar başarılıyız. Biz akşam yemeklerinde ve gece sapıtıyoruz sanırım.
Tatlım arkadaşın kahvaltısı bence ideal. Attırırsa kilo veremez.
Kabul ediyorum canimtatlı tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürler
Ama bir hatırlatma yapayım karatay yapanlar hep tam yağlı kullanır süt ürünlerini canım..biz de her diyeti yapan olduğu için bu light sınırlaması yapılmamalı..önemli olan yaptığı diyete uygun beslenmek..
canım sen listeye girmeyi kabul ediyor musun? bana söylemediğin için seni eklemedim..eğer liste yapmayı kabul ediyorsan seni de listeye eklerim..![]()
Günaydın herkese kahvaltıdan önce 3 kaşık yoğurta 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı pul biber koyup yedim metabolizmayı hizlandiriuormus.kahvaltida yarım haşlanmış yumurta lor peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek.ben bu lor peyniri tuttum EGuness sayesinde:)
Öğle yemeğim 1kase Şehriye çorbası 1 kase közlenmis biberli yoğurt