Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızçeler biraz geç yazdım benımde sabah kahvaltım görüldüğü gibi asıl diyete sanki, dün başlamış gibi hissediyorum kendimi tatlı yok :D kendimi zorlayacağım normalde çok tatlı seven biriyim ama yemiycem dün eşim kızıyor tatlı yok tatlı yersen zayıflayamazsın bende elma doğradım üzerine tarçın al sana tatlı :D

akşam hatta yulaf ezmesi aldım elma rendeleyip tarçın koyun fırında 15 dakika pişicem kalorisiz tatlı tadı güzel oluyor ama tavsiye ederim

bu hafta hiç tatlı yemiyeceğim 20 sinde başşlamıştım kadayıflı muhallebi yedim yemedim değil döylemiştim zaten kızlar size ama yemicem En Büyük KK:KK53:

Gunaydin kizlar. .
kahvalti yapiyorum simdi..
Eki Görüntüle 1313659

ara öğün 4 kaşık yarım yağlıyoğurt 1.5 kaşık yulaf ezmesi

Uyandigim gibi iki bardak ılık su içtim kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta azcık peynir maydanoz lu limonlu çay limon taktim

Kızlar ne farkettim. Kahvaltılarda ve ara öğünlerde ne kadar başarılıyız. Biz akşam yemeklerinde ve gece sapıtıyoruz sanırım.

canım kahvaltını arttırmalısın biraz kahvaltı çok önemli

Tatlım arkadaşın kahvaltısı bence ideal. Attırırsa kilo veremez.

Bende islerimi bitirip mutfaga gectim yemekleri yaptim..tuzlu kandil simidi ve sutlacta yaptim..az sekerli..ara ogun olarak 2 kandil simidi yedim. Ogle yemegi yerinede 1 kase sutlac yedim..aksama salatayla dengelicem ins..kizimin dr kontrolu var aksama dogru oraya gidicez..krese basliyacagi icin dr dan kagit alicaz..
filizcim nerelerdesin gorunmez oldun canim..iyisindir ins. .

Yıldızım naptın yaaa. Bunları yersen vermeyi Bırak sürekli yağ depolarsın.

öğlen menüm kepekli salçalı makarna çorba ekmek yok makarna ekmek yerine biraz domates tere roka maydonoz

Öğle yemeğim yağsız makarna yeşillik bol su

Eguness ve abadiss in menülerini çok beğeniyorum. Siz ikiniz çok iyi gidiyorsunuz kızlar.

dünkü menüm biraz karıştı doktordan gelince yedik
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+2 tb. ekmeği+mandalin+çay
öğlen=yoğurt ve muz karışımı üzerine tarçın
akşam=sarma+yoğurt+salata+1 kivi
akşam çayı yanında yarım avuç leblebi
bugünkü menüm
sabah=2 wasa+1 yumurta+peynir+tereotu+yeşil çay+1 meyve
öğlen=yoğurtlu brokoli+4 ad. sarma+mandalin
çay kalan 3 ad. kurabiye
ikindi= nescafe+çok az karışık çiğ çerez
akşam=taze fasulye+salata+yoğurt+1 tb. ekmeği
çayın yanında çiğ kabak çekirdeği
geceler uzun olunca çayı erken içiyoruz o yüzden çok az yiyebiliyorum
8 den sonra yine yemiyorum herzamanda yemiyorum zaten
yarın sınav var kızlar dualarınızı bekliyorum :KK36:

Filizcim şu kurabiyeleri yemeyeydin iyiydi.

Sagol canim
Benim bugünkü menüm şöyle söyleyeyim bugün misafirlikteydim 1 kaşık pilav 1 adet but ızgara salata 1 kase çorba yedim cay ictim zorla 1 adet suda haşlanmış icli kofte yedim ayip olmasn diye kizceler :110:

Canim yatarken yarim yagli 1kase. Yogurt uzerine tarcin koyup yemeyi unutma yada elmayi dilimle uzerine tarcin serp ye

günaydın kızlar dünü telafi etmem gerek bugun sabah kahvaltım 1 tane küçük börek 1 kase yoğurt ve içine 1 kaşık yulaf yedim

Günaydın 1 tane haşlanmış yumurta lor peynir domates salatalık maydanoz ve Yeşilçay işte benim kahvaltim

Eguness, abadiss yine harikasınız.

Slm kizlar sabahtan yogundum yine..cocuklarin pesinde kosturup duruyoz iste:)
Kahvaltim melemen + zeytin + siyah ekmek+ yesil cay
ara yarim kase sutlac
oglen 2 patatesli salata+1 kase yayla corba
ara greyfurt
aksam: 3 ceviz + sut + yulaf ezmesi bol tarcinli
bugun sporda yapilacak aksattim son siralar..

Canım sütlaçı bu kadar devamlı yeme. Zaten 2 tane patates yemiisin. Ikinci kez neden karbonhidrat alıyorsun.

Öğlen tavuk suyu çorba 1kase bir mandalina az öncede kiraz saplı cay

Kızlar akşam yemeğim 2 tane biber dolması bir kase yoğurt

Kizceler aksam yemegim 2kasik tavuk doner 1 kase salata 3 biskuvit yedim
Haydi kizlar zayiflayalim kacamak yapmayalim :KK53:En Büyük KK

Yine beğendim ikinize yineeee

Kızlar ben son iki günde ne yedim ?

5. Gün:
Sabah kahvaltısı:

1 Biber, maydanoz, 2 çeri domates, bir tatlı kaşığı zeytinyağı,
4 tane zeytin, bir dilim yağsız çeçil peyniri,
1 yk yulaf kepeği
Yoğurt

Öğle yemeği:

1/2 yk yulaf kepeğiYoğurt

İkindi:
Bir bardak ayran, 1/2 yk yulaf kepeği
Yoğurt
Akşam yemeği:

6 tane ızgara tavuk but
6. Gün:
Sabah kahvaltısı:

Maydanoz, 1 biber, 2 çeri domates,
bir dilim yağsız çeçil peyniri
1 yk yulaf kepeği
Yoğurt

Kuşluk:
Bir bardak ayran.

Öğle yemeği:

1/2 yk yulaf kepeği + yoğurt ( yoğurdum ya light oluyor her zaman ya da yarım yağlı)
1 dilim yağsız çeçil peyniri + 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ( tavada kızarttım)
İkindi:
Bir dilim yağsız çeçil peynir, 1/2 yk yulaf kepeğiYoğurt

Akşam yemeği:

4 adet tavada yağsız tavuk budu
1 kutu ayran
3-4 Çatal asian slaw( bi çeşit lahana salatası)

Yatmadan önce:
2 yk Gojiberry
2 tavuk budu

Günaydın güzeller.....yarın ki liste sıramızı sunuyorum ve yarın listeyi yapacak arkadaşımızın ricası öğlene kadar bildirimler yapılsın lütfen...
liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

sersum:31 Ekim 2014 liste yaptı:KK8:

ficans:7 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

leylak84:14 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

çakmel:21 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

kaneel:28 Kasım 2014

yıldız:5 Aralık 2014

bruxelles:12 Aralık 2014 izinli

yalandunya123:19 Aralık 2014

eguness:26 Aralık 2014

Yeni gelen arkadaşlar için de kilo bildirim formatını veriyorum lütfen bu şekilde bildirim yapın düz yazı şeklinde yapmayın ki liste yapan arkadaşa kolaylık olsun..

rumuz:sersum
diyeti:karatay dukan karışımı
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:83.5kg
bu hafta:82 kg
fark:--1.5kg
yüzde:--%1.796
spor:hergün 3km yürüyüş

yüzde hesabı ilk sayfamızda var bilmeyenler oradan bakabilir..:KK66::KK66:

umarım yarınbol --li bir liste olurr:rolleyes:

Evet kizlar size alternatif

Tarcinli yarimyagli yogurt 1kase
1adetElmali tarcinli dilimler
Tarcin 1kasik yulaf 1kase yarim yagli yogurt

Bunlardan birini secin ve uyuymaya bakin sekerler

Untmayin yedigmiZyogurtlar yada ictigmiz sutler yarim yagli yada light olmasi sart bn sahsen light pahali diyr yarimyagli aliyorum
tatlı tavsiyelerin çok güzel canım teşekkürler:KK68:

Ama bir hatırlatma yapayım karatay yapanlar hep tam yağlı kullanır süt ürünlerini canım..biz de her diyeti yapan olduğu için bu light sınırlaması yapılmamalı..önemli olan yaptığı diyete uygun beslenmek..:KK54::KK54:
Ben tarçınlı light yoğurtu seçtim canım iyi geceleer

canım sen listeye girmeyi kabul ediyor musun? bana söylemediğin için seni eklemedim..eğer liste yapmayı kabul ediyorsan seni de listeye eklerim..:KK66:

Son düzenleme:
Bir Programm hazirlicam kendime ve uymak istiyorum artik..yas gidiyo kilolu yasamak istemiyorum..citir anne olmak istiyorum...

ayyy canııım yaaa inşallah güzelim inşallah.

ben dün komşudaydım kilo durumuna şöyle bir baktım 45 ile 56 arasındalar ve 2-3 çocuklu hatunlar hep. birde beslenmelerine baktım bu hanımlar farkında olmadan leptin olayına uygun besleniyorlar ve 3 yıldır hep aynı kilodalar. günden günede koşup habire yiyolar ama atıştırma yok gün gezmesi varsa sadece orada yedikleriyle kalıyorlar zaten gezmaya de aç gidiyorlar. 3 öğünü aşmıyorlar canları bişey isteyince çay içiyorlar. öğünleri arası en az 3-4 saat. işte kızlar yaaa böyle .

şimdi güzeeeel bi kahvaltı yapim akşama gelirim.

dün

misafirim vardı öğle yemeğinde12:30
pilav 3 yk
tavuk sote 3yk
1 kase yoğurt

komşu gezmesinde 15:30

2 dilim kek
1 kepçe kısır
1 kurabiye

17:00
2 avuç leblebi
rezene limonlusundan

bu sabah05:30
3 incir
sade kahve

09-10 arası kahvaltı yapıcam
yumurta
yeşillik
yeşilçay

koşubandımın yağı geldi artık yürüyüşe de başlıyorum kızlar...

herkes selametle kalısııın.

Ama bir hatırlatma yapayım karatay yapanlar hep tam yağlı kullanır süt ürünlerini canım..biz de her diyeti yapan olduğu için bu light sınırlaması yapılmamalı..önemli olan yaptığı diyete uygun beslenmek..:KK54::KK54:

canım sen listeye girmeyi kabul ediyor musun? bana söylemediğin için seni eklemedim..eğer liste yapmayı kabul ediyorsan seni de listeye eklerim..:KK66:
eet canım kabul ediyorum
bilmm ben karatayd iyeti yapmadm hiç doktorun verdiği diyeti uyguluyorum ya yarımyağlı ya lıght yıyıorum canım

Kızlar ne farkettim. Kahvaltılarda ve ara öğünlerde ne kadar başarılıyız. Biz akşam yemeklerinde ve gece sapıtıyoruz sanırım.

Tatlım arkadaşın kahvaltısı bence ideal. Attırırsa kilo veremez.
evet cnım hemen hemen bende sapıtıyroum ama frenleme yapıyorum işyerinde bulamıyorum tabı yemek sapıtmıyorum evde ne ararsan var :D

Kabul ediyorum canim

Günaydın herkese kahvaltıdan önce 3 kaşık yoğurta 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı pul biber koyup yedim metabolizmayı hizlandiriuormus.kahvaltida yarım haşlanmış yumurta lor peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek.ben bu lor peyniri tuttum EGuness sayesinde:)

Günaydın herkese kahvaltıdan önce 3 kaşık yoğurta 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı pul biber koyup yedim metabolizmayı hizlandiriuormus.kahvaltida yarım haşlanmış yumurta lor peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek.ben bu lor peyniri tuttum EGuness sayesinde:)

evet canım lezetttli oluyor diğer peynirlere göre daha güzel

Evet kizlar ara öğün

Eklentiler

• 20141127_111818.webp
    20141127_111818.webp
    285,1 KB · Görüntüleme: 61
Back
X