Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunescim afiyet olsun canim..
evet su kis gunlerinde 5 de yemek en ideal. .bende uymaya calisacam..
tabiki canım katılabılırsınmerhaba arkadaşalar ben de aranıza katılabilir miyim :)
canım çok güzel fikir bu lavaşşş..ay bende aliimmmmEvet kizlar bugunki kahvaltim vede su gördüğünuz lavas kepekli ve cok hafif a101de satiliyot 10adet var icinde ve cok guzel kizlar ben artik karar aldim saat5ten sonra yemek yemeeyecem ve en son yemegimi 5te yiyecegim bunun gibi hafif yiyecekler olacak
tabii canım hoşgeldin başarılar..a arkadaşalar ben de aranıza katılabilir miyim :)
Hosgeldin aramiza...hadi hemen basla ..neler yapiyorsun..kac kilo vermek istiyorsun..
öğlen
3-4 kaşık kısır
4 köfte
ayran
akşam ,
kepekli makarna(peynirli)
buraya kadar gayet güzel sonrası gene sapıttımm3 kavala kurabiyesi 1 gofret
offff offf nolacak bu halim yawww tutamıyorum kendimi![]()
aynı şeyleri yemekten bıktık demi sersumcumcanım çok güzel fikir bu lavaşşş..ay bende aliimmmm![]()
tavsiye ederim canım ben beğendim bir koku gelmedi burnuma ben içine kahvaltıda yediğim peynir maydonoz roka koyup sarıyorum yiiyorum dene bak güzel oluyoraynı şeyleri yemekten bıktık demi sersumcumdeğişiklik arıyoz
bende almıştım geçenlerde tb. unundan yapılmış buldum hemde ama bu lavaşlar lastik gibi oluyo bide kokusu oluyo biraz haz etmiyorum aslında bende ne yiyeceğimi şaşırdım yawwww normal sade olanlar daha çok kokuyo bide ben alayım o marketten belkim değişiktir![]()