Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunescim afiyet olsun canim..
evet su kis gunlerinde 5 de yemek en ideal. .bende uymaya calisacam..

a arkadaşalar ben de aranıza katılabilir miyim :)​
Hosgeldin aramiza...hadi hemen basla ..neler yapiyorsun..kac kilo vermek istiyorsun..

[BCOLOR=#ccffff]slm kızlar bende hafta sonu yaptım kaçamğımı yedim içtim şimdi önüme bakıyorum:KK48:[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]kahvaltım[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]1 tane greyfurt suyu[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]1 haşlama yumurta[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]ara[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]2 incir[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]1 kupa narçiçeği çayı[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]öğle yemeğim[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]1 kase yoğurt[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]1 kase sarı leblebi üzüm karışımı[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]şimdi kahvem[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]akşama [/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]yeşil fasulye[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ccffff]yoğurt[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]herkes bu hafta işin ucunu sıkı tutsun hadi bakalııım.[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ccffff]selametle kızlaaar...[/BCOLOR]

Evet kizlar bugunki kahvaltim vede su gördüğünuz lavas kepekli ve cok hafif a101de satiliyot 10adet var icinde ve cok guzel kizlar ben artik karar aldim saat5ten sonra yemek yemeeyecem ve en son yemegimi 5te yiyecegim bunun gibi hafif yiyecekler olacak
canım çok güzel fikir bu lavaşşş..ay bende aliimmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
3-4 kaşık kısır
4 köfte
ayran

akşam ,
kepekli makarna(peynirli)

buraya kadar gayet güzel sonrası gene sapıttımm:KK11::KK11: 3 kavala kurabiyesi 1 gofret:KK47::KK47::KK23::KK23:

offff offf nolacak bu halim yawww tutamıyorum kendimi:KK61::KK61::KK61::KK61:

gunaydınlar.webp

öğlen
3-4 kaşık kısır
4 köfte
ayran

akşam ,
kepekli makarna(peynirli)

buraya kadar gayet güzel sonrası gene sapıttımm:KK11::KK11: 3 kavala kurabiyesi 1 gofret:KK47::KK47::KK23::KK23:

offff offf nolacak bu halim yawww tutamıyorum kendimi:KK61::KK61::KK61::KK61:

canım bu sapıtmanın nedeni başlarken hata yapman ve kan şekerini düşürmenden kaynaklanıo akşam yemeğine takviye yapman lağzım birde 4 kaşık kısır ne demek biliyormusun :KK22: 1 kaşık kısır 1 ekmek yemeyle eş değer ona göre düşün ye canım kısır yiyorsan 4 köfte yememen gerek
örnek senin yemen gereken öğün söyle olmalı benim fikrim
çorba
ana yemek
salata yogurt
yogurt her öğünde yemen gerek çünkü metebolizmayı hızlandırır yağ yakımına neden olur
2.5 ltre su
2bardak yeşilçay içmeyi ihmal etmeyi unutma
eğerki canım çok tatlı çektiyse bittter çikolata almanı tavsiye ederim
tabi onuda 1 karesini yiyebilirsin
bak benim dediklerimi yap kilo vereceksin emin ol

canım çok güzel fikir bu lavaşşş..ay bende aliimmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aynı şeyleri yemekten bıktık demi sersumcum :KK53::KK53::KK53:değişiklik arıyoz
bende almıştım geçenlerde tb. unundan yapılmış buldum hemde ama bu lavaşlar lastik gibi oluyo bide kokusu oluyo biraz haz etmiyorum aslında bende ne yiyeceğimi şaşırdım yawwww normal sade olanlar daha çok kokuyo bide ben alayım o marketten belkim değişiktir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

slm kızlar dün giremedim evi temizledim bide kızım çok hasta ağır bi grip oldu ona yayla çorbası yaptım çok seviyor zaten başka bişey yemiyodu ilacıydı adaçayı falan derken bütün gün onla uğraştım bugün sabah kaldırdım mecbur okula gidecek yine çok kötüydü yavrum dün ondan giremedim
dükü yediğimi yazayım
sabah= 1 kase yoğurt+4 kaşık musli
öğlen= 2 kase tarhana çorbası+2 dilim ekmek
ikindi yok
akşam= dana ciğeri+limonlu bol maydanoz+ salata
bugün sabah= 1 yumurta+lor peynir+5 ad. zeytin+limonlu tere+yeşilçay+1buçuk dilim ekmek+kivi
öğlen=artan ciğer+yeşillik, turp,havuç+1 dilim ekmek+1 elma+çay
ikindi= 1 nescafe+10 badem+az leblebi
akşam belli deyil sonra yazayım

aynı şeyleri yemekten bıktık demi sersumcum :KK53::KK53::KK53:değişiklik arıyoz
bende almıştım geçenlerde tb. unundan yapılmış buldum hemde ama bu lavaşlar lastik gibi oluyo bide kokusu oluyo biraz haz etmiyorum aslında bende ne yiyeceğimi şaşırdım yawwww normal sade olanlar daha çok kokuyo bide ben alayım o marketten belkim değişiktir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
tavsiye ederim canım ben beğendim bir koku gelmedi burnuma ben içine kahvaltıda yediğim peynir maydonoz roka koyup sarıyorum yiiyorum dene bak güzel oluyor

Back
X