Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün kızımın dersane sınavı vardı erkenciydik
sabah=yoğurtla müsli yedim+yeşil çay içtim
öğlen = kuru dolma vardı artan onu yedik+yoğurt+yarım ayva+1 mandalin+çay
akşam=balık günümüz menüde çupra balığı var+yanına roka salatası
bugün pazarım vardı onu hallettim şimdide mutfağa giricem biraz dağıttım toplayıp balığımı pişiricem
öpüyorum hepinizi:KK15:
karnım hala şiş tartılmaya korkuyorum bu arada düzenli şlekilde alkali su içiyorum söylemeyi unutmuştum inşallah faydası olur en azından normal su gibi şişirmiyor fazlaca içebiliyorum öpüldünüz:KK15:

merhaba kizlar ,

biz bugun biraz erkenciyiz ..
sabah 6,30 da kalktik

ben saat 8. 30 gibi kahvaltimi yaptim .

kahvaltimda :
2 yumurtadan yapilmis salat vardi , bir avuc badem ve kahve esliginde ..

sonra ciktik kizim la bir saat yuruduk ..
afiyet olsun kujumm:KK68:
sağol canım içimi rahatlattın:KK36:
:KK19::KK19:
kimsecikler yooook !! :KK34::KK34:
hafta sonu herkes gezmede kaneelim:KK53:
bugün kızımın dersane sınavı vardı erkenciydik
sabah=yoğurtla müsli yedim+yeşil çay içtim
öğlen = kuru dolma vardı artan onu yedik+yoğurt+yarım ayva+1 mandalin+çay
akşam=balık günümüz menüde çupra balığı var+yanına roka salatası
bugün pazarım vardı onu hallettim şimdide mutfağa giricem biraz dağıttım toplayıp balığımı pişiricem
öpüyorum hepinizi:KK15:
karnım hala şiş tartılmaya korkuyorum bu arada düzenli şlekilde alkali su içiyorum söylemeyi unutmuştum inşallah faydası olur en azından normal su gibi şişirmiyor fazlaca içebiliyorum öpüldünüz:KK15:

afiyet olsun bebeem:KK68:...ohh balık bilirsin bayılırımmm:KK53::KK53:

vayyy alkali suu hee..yarasınn:KK68: bizim arıtmada alkali su ama bana ters tepti galiba sanursam:KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar valla az önce totomun üzerine oturdum..:KK14:

eşim nöbetçi.kızımın arkadaşı geldi önce onu almaya kızılaya gittik..orda dolaştık bayaaa...sonra kızları eve bıraktım ben alışveriş merkezine botum gitti iyice alacaktım güya ama dolaş dolaş beğenemedim..eşime pijama kazak ve kendime de 1 kazak aldım..neyse ki elim boş dönmedim..yani 12 den beri sokaklardayım..:KK57::KK57::KK57:
sporum tam bugün:KK49::KK49::KK73::KK73:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
sucuklu omlet
peynir zeytin

öğlen dışarda tavuk pane

akşam için de buzluktan tavuk kanat çıkarmıştım eridi mecbur pişirdim ...gıdaklıycaz artık:KK70::KK70:

sonra gene geliri mm:KK15::KK15::KK15:

Selam kızlar

Dün çok yorulmuşum menümü yazamamıştım

Sabah 8.30 da 2 haşlama yumurta,zeytin ve çay

Akşam 6.30 da menemen,tulum peyniri ve yoğurt

Bu sabah menemen,peynir,zeytin,çok az patates,cevizli ezme

Kahvaltıdan sonra evleri toparlayıp anneme geldim

Öğlen ve akşam cısslı oldu bayağı,bu haftalık kaçamak hakkımı kullandım ,o kadar yani

kızlar valla az önce totomun üzerine oturdum..:KK14:

eşim nöbetçi.kızımın arkadaşı geldi önce onu almaya kızılaya gittik..orda dolaştık bayaaa...sonra kızları eve bıraktım ben alışveriş merkezine botum gitti iyice alacaktım güya ama dolaş dolaş beğenemedim..eşime pijama kazak ve kendime de 1 kazak aldım..neyse ki elim boş dönmedim..yani 12 den beri sokaklardayım..:KK57::KK57::KK57:
sporum tam bugün:KK49::KK49::KK73::KK73:

sabah
sucuklu omlet
peynir zeytin

öğlen dışarda tavuk pane

akşam için de buzluktan tavuk kanat çıkarmıştım eridi mecbur pişirdim ...gıdaklıycaz artık:KK70::KK70:

sonra gene geliri mm:KK15::KK15::KK15:

Güle güle kullan canım kazağını,spor da aradan çıkmış ne güzel,ben de inşallah pazartesi yürüyüşe başlıyorum

merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??
gercekten de pek kimse gelmemis sersum :)

cicini gule gule kullanman dilegi ile .. Kocisim de bana supriz yapmis hep mavi kot gomlegim var bi tane de siyah almis iyi bir markadan .. hic beklemiyordum supriz oldu .. postaci getirdi .. neyse guzel boyle seyler .. :)

bu arada tam 1 yil once aldigim bir yesil gomlegim var m , 38 beden .. tam 1 yil once hamile oldugumu bilmiyordum ama karabugday ile 68 e dusmustum .. o zamn olmustu dedim ben daha zayiflayacagim alayim neyse .. hic de giymedim :)) onu gozumun onune koydum .. onun icine girdigim gun benim icin .. koruma donemi baslamis demektir .. ve bir de yine o gun aldigim 38 beden etek vardi .. onu giydim ... o simdide oluyor ama biraz yanlar firtliyor :) onlari cikardim dolabin onune astim gordukce motive olayim diye :) benim alt beden yok gibi.. ama ust goguslerden dolayi baya var :).. yani kilo vermek sart :)
bugun pazar diye biraz saldim acikcasi .. canim yemek yapmak istemedi .. kocis de tr de yarin gelecek onun icin de biraz ... neyse :) kacirdim biraz ucunu ama yarindan tezi yok .. guzel guzel diyete devam :)

merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??
gercekten de pek kimse gelmemis sersum :)

cicini gule gule kullanman dilegi ile .. Kocisim de bana supriz yapmis hep mavi kot gomlegim var bi tane de siyah almis iyi bir markadan .. hic beklemiyordum supriz oldu .. postaci getirdi .. neyse guzel boyle seyler .. :)

bu arada tam 1 yil once aldigim bir yesil gomlegim var m , 38 beden .. tam 1 yil once hamile oldugumu bilmiyordum ama karabugday ile 68 e dusmustum .. o zamn olmustu dedim ben daha zayiflayacagim alayim neyse .. hic de giymedim :)) onu gozumun onune koydum .. onun icine girdigim gun benim icin .. koruma donemi baslamis demektir .. ve bir de yine o gun aldigim 38 beden etek vardi .. onu giydim ... o simdide oluyor ama biraz yanlar firtliyor :) onlari cikardim dolabin onune astim gordukce motive olayim diye :) benim alt beden yok gibi.. ama ust goguslerden dolayi baya var :).. yani kilo vermek sart :)
bugun pazar diye biraz saldim acikcasi .. canim yemek yapmak istemedi .. kocis de tr de yarin gelecek onun icin de biraz ... neyse :) kacirdim biraz ucunu ama yarindan tezi yok .. guzel guzel diyete devam :)
sen de güle güle kullan canım.:KK68:.bugün de bot aldım neyse ..ilk beğendiğimi aldım..hep böyle yaparım zaten..beğenirim sonra dolanır dolanır gene onu alırım:KK48:
ben çok fenayım yaa..fotoları gördükçe moralim sıfır ama vermek için de sebep oluyor yanii:KK51::KK51:

bugün kızımın doğum gününü kutladık..aslında 20 si ama arkadaşı da varken kutlayalım dedik..sabahtan öğlene kadar pastasıyla uğraştım ama değdi doğrusu..:KK9:resmini de koyayım bakalım siz beğenecek misiniz?
10915195_10204810551796934_409633632440959151_n.webp elinde telefonla yaptım:KK70:vaktim olaydı bi de bilgisayar yapacaktım yanına:confused:

1 dilim pasta yedim :KK22:ama sonrasında kısır yedim sadece..bugünlük kaçamağım bu..yarın gene sıkı yönetim..En Büyük KK

kızım 15 yaşına giriyor:KK57:..Allah sağlıklı ömür versin..zaman ne çabuk geçiyor yavv:cry:

538629_431771080226042_753252503_n.webp

kahvaltım
peynirli omlet
zeytin
çayy:KK50::KK50:

çok çok sıkı yönetim ilan ettim kendime...En Büyük KKEn Büyük KK

yoksa kötüye gidiyorum..:KK47:

yaparsın sersum daha önce de yaptınEn Büyük KK gaz da vereyim kendime:KK48:

Günaydın kızlar....
Kaneelim ve sersumum cicilerinizi güle güle giyin:D
Sersumum kızının doğum günü kutlu olsun canım,sağlıkla mutlulukla ve başarıyla nice seneleri olsun inşallah.pasta da muhteşem,elinde telefon he çok güldüm.şimdiki çocuklar hep böyle yavv:confused:

bugün kızımın doğum gününü kutladık..aslında 20 si ama arkadaşı da varken kutlayalım dedik..sabahtan öğlene kadar pastasıyla uğraştım ama değdi doğrusu..:KK9:resmini de koyayım bakalım siz beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1379654 elinde telefonla yaptım:KK70:vaktim olaydı bi de bilgisayar yapacaktım yanına:confused:

1 dilim pasta yedim :KK22:ama sonrasında kısır yedim sadece..bugünlük kaçamağım bu..yarın gene sıkı yönetim..En Büyük KK

kızım 15 yaşına giriyor:KK57:..Allah sağlıklı ömür versin..zaman ne çabuk geçiyor yavv:cry:
maşallah canım büyüttün. güzel , sağlıklı ömrü olsun. çok beğendim.
cicilerinizi güle güle kullanın.
sabah
2 yumurta. 1 dilim peynir. 2 galeta , 1 tatlı kaşığı pekmez yedim.
öğlen galeta peynir ve yeşil zeytinim var. başka bi şey yiyemiyorum. midemden.

Sersum : kızının dogum gunünü kutlar .. Başarı dolu bir yıl dilerim ..

Leylak 84 : hoşgeldin canım benim .. Artık birlikte insallah 70 i görebiliriz ..

Adilemir : kahvaltı super canım ve miden icin gecmis olsun yarım cay bardağı ılık sut iyi gelecektir .. Kendine dikkat et canım

Benim menu :
Yarım avacado icine bir yumurta boyle iki tane yapt yani :) 1 avacado 2 yumurta , 1 cay bardağı badem , kahve

image.webp

selam kızlar

Dünkü menümü yazayım önce

Sabah kahvaltısı menemen, peynir, zeytin, cevizli ezme, yarım dilim börek

Öğlen dışarıdaydık dürüm tavuk döner, ayran

Akşam çay 1 adet bisküvi

Bugünde dışarıda işlerim vardı, sabahtan çıktım şimdi geldim, 2 saat tempolu yürüdüm bu arada

Kahvaltımı da şimdi yapıcam menemen, peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Kaneelcim sen da güle güle kullan hediyeni canım, sersumum sen de güle güle kullan canım, ben de dönüp dolaşıp ilk şeyi alırım

Hava çok soğuk ve ayazdı dondum, yemek yiyip sonra da ev işi ve yemek yapmam gerekiyor akşama gelirim belki

Sersumcum kızının doğumgünü de kutlu olsun nice yaşlara, pasta da çok güzel ellerine sağlık

Kaneelcim avakadoyu nasıl yaptın yumurtalı fırınlayarak mı

Ben tabletten çoklu alıntı yapamıyorum kızlar böyle hepsi bi arada oldu neyse kaçtım by

1 domates
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek
1/2 kk beyaz peynir
2 bardak çay

Akşama

Mısır çorbası
Salata
köfte
ekmek no :KK20:

nobetçiyim gece boyunca 4 bardak çay :KK50:

Birazdan işe gidicem kızlar.
Sbahtan saçıma bakım yaptım. Şampuanımı değiştirdim bakalım etkisi nasıl olacak :KK57:

Seviyorum sizleri ve öpüyorum :cool:

Günaydın kızlar....
Kaneelim ve sersumum cicilerinizi güle güle giyin:D
Sersumum kızının doğum günü kutlu olsun canım,sağlıkla mutlulukla ve başarıyla nice seneleri olsun inşallah.pasta da muhteşem,elinde telefon he çok güldüm.şimdiki çocuklar hep böyle yavv:confused:
:KK19::KK68::KK68:
maşallah canım büyüttün. güzel , sağlıklı ömrü olsun. çok beğendim.
cicilerinizi güle güle kullanın.
sabah
2 yumurta. 1 dilim peynir. 2 galeta , 1 tatlı kaşığı pekmez yedim.
öğlen galeta peynir ve yeşil zeytinim var. başka bi şey yiyemiyorum. midemden.

Leylak 84 : hoşgeldin canım benim .. Artık birlikte insallah 70 i görebiliriz ..

Adilemir : kahvaltı super canım ve miden icin gecmis olsun yarım cay bardağı ılık sut iyi gelecektir .. Kendine dikkat et canım

Benim menu :
Yarım avacado icine bir yumurta boyle iki tane yapt yani :) 1 avacado 2 yumurta , 1 cay bardağı badem , kahve

Eki Görüntüle 1379961
selam kızlar

Dünkü menümü yazayım önce

Sabah kahvaltısı menemen, peynir, zeytin, cevizli ezme, yarım dilim börek

Öğlen dışarıdaydık dürüm tavuk döner, ayran

Akşam çay 1 adet bisküvi

Bugünde dışarıda işlerim vardı, sabahtan çıktım şimdi geldim, 2 saat tempolu yürüdüm bu arada

Kahvaltımı da şimdi yapıcam menemen, peynir ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Kaneelcim sen da güle güle kullan hediyeni canım, sersumum sen de güle güle kullan canım, ben de dönüp dolaşıp ilk şeyi alırım

Hava çok soğuk ve ayazdı dondum, yemek yiyip sonra da ev işi ve yemek yapmam gerekiyor akşama gelirim belki

Sersumcum kızının doğumgünü de kutlu olsun nice yaşlara, pasta da çok güzel ellerine sağlık

Kaneelcim avakadoyu nasıl yaptın yumurtalı fırınlayarak mı

Ben tabletten çoklu alıntı yapamıyorum kızlar böyle hepsi bi arada oldu neyse kaçtım by
:KK19::KK36::KK36::KK36:
1 domates
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek
1/2 kk beyaz peynir
2 bardak çay

Akşama

Mısır çorbası
Salata
köfte
ekmek no :KK20:

nobetçiyim gece boyunca 4 bardak çay :KK50:

Birazdan işe gidicem kızlar.
Sbahtan saçıma bakım yaptım. Şampuanımı değiştirdim bakalım etkisi nasıl olacak :KK57:

Seviyorum sizleri ve öpüyorum :cool:
biz de seni seviyosss:KK19::KK68:

Benim menu :

Eki Görüntüle 1379961
bunun tarifini de verseydin ya canım.
avakado çok yağlı değil mi . yani faydalı yağ olduğunu biliyorum. bi kez almıştım . salata için ağır gelmişti. sen nasıl yaptın.
midem çok bulanıyor kanelcim. sıvı şeyleri tüketmekte zorlanıyorum. sütü deneyeceğim

Back
X