Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canım haklısın bebişle zor bende öyle bi yaşamıştım inanılmaz zor iyi bak kendinemerhaba kizlar ..
nasilsiniz ??
ben cok hastayim .. o neden ile giremedim .. bir gece aniden basladi .. adet ile birlikte oldum .. bas agrsi , vucut agrisi ... mahvoldum .. bogazimdan birsey gecmiyor .. o kadar cok agriyor ki anlamam .. sadece vitaminler ile ayakta durabiliyorum .. grip midir ? soguk alginligi mi cozemedim .. atesim de var .. bi doktoru arayayoim dedim ee burasi tr gibi degil .. dinlen iyilesirsin .. dedi ..
nasil dinleneceksin .. bebek var , emmek ister , oynamk ister... neyse bebegimi bilee tasimiyor kollarim .. diyorum cok agir sen al babasi .. yani durumlar boyle bende ..![]()
evet yaaa 1. yim diye söylemiyorum ama herkez vermiş süperiz23 ocak listemiz
1.filiztoprak=1.637
2.leylak84=1.338
3.sersum=1.179
4.kaneel=0.531
Öneclikle birincimizi kutluyorum.az kişi bildirim yaptı ama yapanların hepsi de kilo vermiş.harikayız![]()
bizde seni öpüyoruz canım keyfine bakSelam kisslarr
Yoldayiz 1.5 saate kismetse ulasiriz..
Leylagim ellerine saglik
Hepimizi oncelikle birincimizi kutlarim devam
Filizim iyi tatiller sen rahat ol ben evdeyim yaparim listeyi
Kanelimm Gecmis olsun kuzum kiyamam
Adilcigim ben gidiyom sen geliyon ankaraya ankara sana emanet.
Unuttugum varsa kusura kalmasin telde anca oluyo.
Opuyorum hepinizi![]()
Slm kızlar,bildirimi sabah 6.30 da yapmıştım ama telde kalmış msj net kesilince gelmemiş.
Aynı kilodayım kızlar karne derken şimdide düğün hazırlığı o ksfsr yoruluyorumki anlatamam.düğün bitsin artık daha sık gelicem inşallah.
Gafururahman: cok çok affeden, bağışlayan demek,güneşin üzerimize doğduğu en hayırlı gün her günümüz olsun inşallah.
Kane el geçmiş olsun canım
Sersum hayırlı yolculuklar..
1.mızı kutluyorum tebrikler
Engunes hoş geldin canım.
kilo veren herkesi kutluyorum...
tamam kujum yazdım seni izinli iyi tatiller..keyfini çıkart..slm kızlar
haftasonu geldiği belli oldu kimsecikler yok
bugün pazarım vardı ama gitmedim yola çıkıcağımız için gerek duymadık
sersumcum okursan eğer ben iki hafta gelemicem yani 2 cuma geçecek canım bilgine
kahvaltım= 2 tb. ekmeği+üstüne labne peyniri+1 yumurta+1 fincan yeşilçay+maydanoz limonlu
öğlen=mantarlı omlet+1 tb. ekmeği+yoğurt+çay 5-6 leblebi
kestaneli tatlı 4 kestane (diyet yasemin bredleyin tarifi )
akşam= fırında patatesli tavuk+yoğurt
patatesi az olacak zaten
canım kardeşine mutluluklar sende sağlıcakla kalSlm kızlar sersum canım , kardeşimin düğünü nedeniyle 1 hafta izin kullanmak istiyorum gereğini arz ederim efeeemmm
sağlıkla kalın kızlar![]()