Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim benim .. yutkunabiliyorum simdi fakat kulaklarim cok agriyor .. bi birakmadi beni bu hstalik ..Selam kisslarr
Yoldayiz 1.5 saate kismetse ulasiriz..
Leylagim ellerine saglik
Hepimizi oncelikle birincimizi kutlarim devam
Filizim iyi tatiller sen rahat ol ben evdeyim yaparim listeyi
Kanelimm Gecmis olsun kuzum kiyamam
Adilcigim ben gidiyom sen geliyon ankaraya ankara sana emanet.
Unuttugum varsa kusura kalmasin telde anca oluyo.
Opuyorum hepinizi![]()
sagol canim . tesekkur ederim.Slm kızlar,bildirimi sabah 6.30 da yapmıştım ama telde kalmış msj net kesilince gelmemiş.
Aynı kilodayım kızlar karne derken şimdide düğün hazırlığı o ksfsr yoruluyorumki anlatamam.düğün bitsin artık daha sık gelicem inşallah.
Gafururahman: cok çok affeden, bağışlayan demek,güneşin üzerimize doğduğu en hayırlı gün her günümüz olsun inşallah.
Kane el geçmiş olsun canım
Sersum hayırlı yolculuklar..
1.mızı kutluyorum tebrikler
Engunes hoş geldin canım.
kilo veren herkesi kutluyorum...
çok geçmiş olsun canımsagol canim benim .. yutkunabiliyorum simdi fakat kulaklarim cok agriyor .. bi birakmadi beni bu hstalik ..![]()
canım bu tarifte un kepek bişey yok doğrumu görüyorum yoğurun demişsinde eksiklik varmı canım çok güzel görünüyo yapmak isterimmerhaba kizlar ..
bende hastalik tam gaz .. cok fena cok ..
neyse ki yutkunabiliyorum fakat kulak agrim basladi hic de boyle birsey basima gelmemisti ..
neyse insallah geldigi gibi gidecek ..
ben hafta sonu calistim .. gorev yapacak hemsire olmadigi icin ecburen gittim..
hafta sonum cok kacamakli olmadi ama saglikli seyleri biraz fazla kacirmis olabilirim .. :) bu kacamak olabilir mi bilemiyorum .. ) ama ben sut veiyorum :) normal diye dusunuyorum ..
bugun bebis ile randevumuz var saat 4 gibi .. oraya gidecegiz bakalim kac kilo olmusuz asimizi olup gelecegiz :)
yediklerime gelince :
sabah: yarim cb badem
peynirli omlet
kahve
vitaminler
ogle : biraz seftalili yogurt ictim ( yogurt iceciginden )
aksam: henuz bilmiyorum
bugun yine kraker yaptim.
karataya uygun olanindan :)
Keten Tohumlu - kabak çekirdekli omega 3 deposu low carb kraker :
Malzemeler :
Yaklaşık olarak yazıyorum , yapacağınız miktara göre azaltıp çoğaltılabilir
80 gram keten tohumu ( havanda dövülmüş )
2 yumurta
1 çorba kaşığı kabak çekirdeği
1 çorba kaşığı çörek otu tohumu
50 gram rendelenmiş peynir ( evde ne varsa olabilir ben kahvaltıdan artan keçi / kaşar / eski peynirleri kullandım )
Yapılışı :
Hepsini bir Kabin içine Güzelce aktarın ve belli bir kıvama gelinceye dek yoğurdun ..
Sonra fırın tepsinize yayın ve 180 derecede 20 dk pişirip , fırının icinde yarım saat kurumaya bırakın ve krakerimiz hazır
Afiyet olsuuun ..Eki Görüntüle 1389233
kıyamam canım yaa..seni o kadar iyi anlıyorum ki ..çeken bilir.sagol canim benim .. yutkunabiliyorum simdi fakat kulaklarim cok agriyor .. bi birakmadi beni bu hstalik ..![]()
hoşgeldin canım..Sabah yumurta kaşar ve zeytin
Öğlen görümcemler ve kayınvalidem geldi ben sadece kırmızı biberli patlıcan közlü salata ve peynir yedim akşam yemeği yok.. İki gündür spor yapıyordum bugün yapamadım. Yarında kahvaltıya misafirim var. Bakalım hayırlısı..
kızlar ben bugün valizlerimi hazırladım birazdan arabaya koyucaz sabah 6 da yola çıkıcaz
bugün karışık yedim biraz telaştan bide evdeki yarım kalanlar bitsin diye inşallah fazla kilo almadan dönerim kızlar bana kalsa evden çıkmıcam düzen bozuluyo ama naparsın dikkat etmeye çalışıcam
öpüyorum kızlar kendinize iyi bakınsizleri özlücem
sağol canımGünaydın kızlar cuma gelemedim karne telaşı sabah erken çıktık evden akşama anca döndük tartılamadım
Dün tartıldım bende artık
Kilo bildirimim
geçen hafta 75.3
Bu hafta 74.9
Fark - 400 gram
Bu hafta herkes kilo vermiş görünüyor hepinizi tebrik ederim, haftaya daha çok veririz inşallah
Sersumum sana da iyi tatiller canım dinlen güzelce
filizcim sana da iyi tatiller canım
Ben de anneme gidebilirim bu hafta telden de olsa ara ara girmeye çalışırım
yazdım efendimSlm kızlar sersum canım , kardeşimin düğünü nedeniyle 1 hafta izin kullanmak istiyorum gereğini arz ederim efeeemmm
sağlıkla kalın kızlar![]()
aynen canımEvet sersum en kısa toparlanmak lazım.. Hepberaber başarırız yine.. Dun kahvaltıya misafirim gelecekti ama geç geldi bende spor yaptım kahvaltımı da o gelmeden yaptım çok açıkmıştım bekleyemedim. Klasik ekmeksiz kahvaltı bir daha akşama kuru fasulye ve bulgur pilavı yedim.. Yatmadan öncede 40 dk spor yaptım.. Bakalım inşallah böyle devam edebilirim.. Bu form beni kendime getiriyor..
Günayyydın ...
güneşli bir Ankara sabahından merhaba..gece çok yağmur yağmış ama şimdi açtı.
tatildeyim ama 6 da kalktım.olsun gün ziyan olmuyor böylelikle
sabah kalktım bulaşık makinesinde temizler vardı onları yerleştirdim,yoldan geldik biliyonuz fırsatım olamamıştı valizi boşalttım kirlileri makineye attım ..kahvaltı hazırladım yedim geldim
kahvaltım
1.5 kepekli lavaşla dürüm
içinde peynir,zeytin,biber,maydanoz
1 yumurta salatası
çayy
işte böyle canlar..bugün başka hiiiç bi iş yapmıycam..hehehe deeermişim..yok yok gene siparişim var onları yapıcam ama daha zamanım var..öptüm sizi bayyyy![]()