Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımTamam canim. Uzun zaman diyet yapınca ve ideal kiloya yaklaşınca öyle oluyor. Ama herkes kendi bünyesini daha iyi tanıyor. Bir günü 1000 kalori bitirmek super. Maşallah sana.
Sersumcum bünye meselesi. Bende aynen oyleyim bir veriyorum iki alıyorum. Sürekli AC durmam lazim. Neyse bozmayalim. Yaza kadar vericez.
Senin durumun belli canım regl. Haftaya hepsi gidecek inşallah.
günaydın canım görmemişimGünaydın sersumcum. Filizcim.![]()
rumuz:EGuness
baş.kg:67.1kg
geçen hafta : 64,80( 24/11/2014 te başladım) kendim tartıldım
bu hafta:64,0
fark: -- 800 gram
toplam fark: 3,10
geçmiş olsun kuzum vericez tabi sağol canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bu hafta ben de çok kötü durumdayım fena artılardayım yürüyüş de yapamıyorum belim kötü oldu kas spazmı dediler neyse bildirimimi yapayım
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 72.8
Fark ++++++ 1.6 kg
+++++++++ % 2.247
Sersumcum filizcim siz de üzülmeyin haftaya hep beraber veririz inşallah topik olarak
Habercice hoşgeldin canım, obessedwithcello sen de hoşgeldin başarılar
Filizim liste için kolay gelsin
Slm hatunlar Nasılsıniz bakalım nasıl gidiyor herkesin keyfi yerindedir umarım ben duba gibi oldun tam 12 kilo aldım ve doğuma daha 11 hafta var tahmin edersiniz ki doktorum uyardı geçen kontrolde bende dikkat etmeye calismaya başladım bu haftayı kilo almadan geçirdim e tabi mesele gelip kiloya dayanınca kk ya bakmamak olur mu bi bakayım ne yapıyorsunuz dedim az kaldı zaten muhtemelen doğumdan sonra hemen diyetisyen de alacağım soluğu ama bu üç ayda ne yapabilirim kilo almamak için ya da az almak için deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum bu arada yürüyüşe de başladım ama nasıl hamlamisim ne simardim hamileyim diye yaa aylardır adım atmamistim neyse ki Leslie teyze yetişti de 1 mile ile başladık bakalım hayırlısı hamilelikte bile rahat yok bana anliycaniz
Az önce yine yeni bir tarif uydurdum varmi bilmiyorum ama yaptım oldu
Yesil mercimekli Brokoli çorbası aynı zamanda ogle yemeğim oldu kendisi ..
TADI harika !!
aa bu arada lazerim geldi ilk seansı yaptım..bacaklar çok uzun sürüyo tabii geniş bölge..kalemle işaretleyip yaptım aynı yerleri şutlamayayım diye
bakalım noolcak
hiç acıtmıyo bu arada söyleyeyim kızlar...![]()
Maşallah canimrumuz:EGuness
baş.kg:67.1kg
geçen hafta : 64,80( 24/11/2014 te başladım) kendim tartıldım
bu hafta:64,0
fark: -- 800 gram
toplam fark: 3,10
Hosbuldum canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bu hafta ben de çok kötü durumdayım fena artılardayım yürüyüş de yapamıyorum belim kötü oldu kas spazmı dediler neyse bildirimimi yapayım
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 72.8
Fark ++++++ 1.6 kg
+++++++++ % 2.2
Habercice hoşgeldin canım, sen de hoşgeldin başarılar
Afiyet olsun canım.bu arada kahvaltım=1 yumurta+sütlü müsli +yeşilçay
biraz karışık oldu tb. ekmeğim bitmiş ona göre yumurta yapmıştım sonra müsli yemek zorunda kaldım
öğlen = tb ekmeği 2 dilim+labne peynir lor peynir zeytin ve ceviz çay
akşam belli değil sonra yazayım
olsun canım sen bide emziriyosun asıl biz napalım battık bu haftaMerhaba kızlar.ben bu hafta da aynıyım yani 82.5aslında dikkat ettiğim yok bu ara,ona rağmen aynı kalmak iyi bişey
ama irade sıfır bu ara
![]()
hasta geldiydi canım çıktım hemengörüşürüz sersumcum![]()
inşallah canım..durmak pes etmek yok tabiiSersumcum bünye meselesi. Bende aynen oyleyim bir veriyorum iki alıyorum. Sürekli AC durmam lazim. Neyse bozmayalim. Yaza kadar vericez.
.
geçmiş olsun ficansım..ama dikkat et zorlama kolla artmasın..ah ben bilirim o beli bliyosun...Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 72.8
Fark ++++++ 1.6 kg
+++++++++ % 2.247
Sersumcum filizcim siz de üzülmeyin haftaya hep beraber veririz inşallah topik olarak
Habercice hoşgeldin canım, obessedwithcello sen de hoşgeldin başarılar
sen doğurana kadar bende sonuçlar belli olur olumluysa alırsın canım..sizin için kobay oldum bak geneKııızzzzzz ne lazeriiiii
Ben bi türlü karar verip gidemedim ya acaba alsam mı ben de doğumdan sonra![]()
ayy geçmiş olsun kaç çocukla başettin kimbilirKızlar bugün oğlumun arkadaslari okul çıkışı bize geldiler. Onlara yemek hazırladım. Çocuk iste biri biseyi seviyor diğeri başka şeyi. Hepsine uygun olsun derken canim çıktı.
Neyse bugün yediklerim
Sabah türk kahvesi
12.30 kahvaltı
1yumurta
4zeytin
1kk peynir
5kasik kısır(çocuklara yaptım dayanamadım)
Simdi de çok yoruldum 1turk kahvesi iciyorum
Bugün hava çok yagmurlu yürüyüş de yapamadim.
Aksama ne yiyeceğim belli değil.
Bu arada çiğdem bebegin olacakmış. Hayırlı olsun. Saglikla kucağına alırsın inşallah.![]()
enem geçen hafta 1. bu hafta sonuncu oldum..bu ne dengesizliktir yawww...6 MART 2015 LİSTEMİZ
KİLO VERENLERçakmel ----1kg ===%1.366
eguness-----800 g===%1.234
KİLO ALANLAR MALESEF
ficans+++1.600 kg===% 2.247
filiztoprak+++1.700 kg===%2.322
sersum+++2kg==%2.398
AYNI KALANLAR
kaneel
neslihansltn
leylak
kızlar hepimizi kutluyorum çakmel ve egunesi ayrıca kutlarım
hasta geldiydi canım çıktım hemen
inşallah canım..durmak pes etmek yok tabii
geçmiş olsun ficansım..ama dikkat et zorlama kolla artmasın..ah ben bilirim o beli bliyosun...
inşallah canım haftaya iyi olacak inşallah
sen doğurana kadar bende sonuçlar belli olur olumluysa alırsın canım..sizin için kobay oldum bak gene
ayy geçmiş olsun kaç çocukla başettin kimbilir
enem geçen hafta 1. bu hafta sonuncu oldum..bu ne dengesizliktir yawww...
ellerine sağlık filizimm
çakmeli ve egunesi kutlarım bravo hatunlar![]()
regl şişiriyor canım bozma moralini..gidecek bu kilolar başka yolu yokSAĞOL CANIM ELMA DİYETİNE DEVAM EDİCEM BİRDE KAÇIRDIM TATLIYI HİÇ SORMAYIN DEMEKKİ İRADEME SAHİP OLSAM 1 KG VERİRİM AMA REGL GÜNÜME DENK GELİYOR HAFTAYA HİÇ UMUDUM YOK
akşama kısır yapıyorum kızım biz akıllanmayız
pazartesiye bomba gibi başlıcam öğlenleri çorba akşam hafif kararlıyım
ben bu hafta regl olunca ağrılarım vardı hapla sıcak termosla durdum sabahta kızı okula gönderince hep yattım sabah kahvaltısı yapmadım bak kahvaltının önemi belli oluyo napim haftaya daha iyi olucak![]()
oyle bir plan icerisindeyim .. deneyip yanilma donemindeyim suan da :)Makbuşş makbuşşşBen de hamişim ve daha ilk aydan 2 kilo aldım
Artık dikkat etmeye çalışıyorum. Haftada 3 gün yürüyecem
Kitap yazsana sen kaneel
Kııızzzzzz ne lazeriiiii
Ben bi türlü karar verip gidemedim ya acaba alsam mı ben de doğumdan sonra![]()