Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam hatunlar...sabah eşimle kahvaltıya gitiik kızılaya..e tabii kaçamak yaptım ama bu günlük..çok da fena değil di:KK54:
kahvaltı
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir zeytin
bol yeşillik
çeri salatalık
yarım simit
1 lokma açma
2 lokma bal kaymak
çayyy
:kk77::kk77::kk77::kk77:
ee biraz da yürüdük erimiştir gariii:KK49::KK49:

2. öğünüm
actifrayda karışık kızartma
2-3 patates kızartması
4 köfte
yoğurt
semizotu salatası

bu arada filizim karnabahar brokoli almıştım hazır kızartma yapmışken onlarıda haşlamadan kızartayım dedim fiyasko yandılar resmen:eek::eek::eek::eek:ziyan oldu..benim usulüm en güzeli bence:KK66::KK66:
bende denicektim ayyy denemeyeyim o zaman:eek:
kizlar birsey buldum .. saclarini uzatmak isteyenler varmi ??
benim saclarim uzun sayilir fakat hep cok cok uzun olmasini hep isterim .. neyseeeeee .. kara turp kurunden sonra ( bu da ise yariyor ) bir kur daha buldum .. Pirinç Suyu Maskesi

Saç için Pirinç Suyu Maskesi Tarifi

• Pirinç ( 1 Kâse)
  • Su ( 2 Su Bardağı)

Daha derin bir kap içine pirinç ve ılık suyu boşaltarak kaşık yardımı ile 5dk kadar karıştırılarak su bulanıncaya kadar karıştırılabilir. İşlemden sonra 35-40dk kadar dinlenmeye bırakılıp beklenir işlemden sonra pirincin içinde bulunan suyu temiz bir bardak veya şişe içine süzülerek ayrıştırılır.

Saç için Pirinç Suyu Maskesi Nasıl Yapılır

Şişeye boşaltılan su 1-2dk çalkalanıp ardından kafanızdan aşağıya saç köklerinden başlanılarak saç uçlarına kadar masaj yapılarak temas etmesi sağlanır. Deniz bonesi veya ona benzer bir bone ile saçlar toplanıp 30dk dinlendirilmeye alınıp işlem sonunda ılık su ile durulanır.

Not: İşlem sonunda saç kurutma makinası kullanacakların makinanın saçlardan 30-40cm mesafeden kurutulması önerilir.

simdi evde kalan son bir fincan eskii belki 3 yillik pirinc vardi onu isladim yaklasik bir saattir bekletiyorum .. bugun yapacagim bakalim sonuc ne olacak :)
canım saçları çok sertleştiriyor pirinç suyu bunun farkına vardım turpu bilmiyorum ama:KK66:

ben de ilk limonlu pul biberli yoğurdumu yedim:kk77: hiç fena değil ekşimiş yoğurt tadında ben severim o tadı..başladık bakalım hayırlısı.:KK76::KK76:.2 hafta dayanabilicem mi bakalım:KK53::KK53:
sersumcum sen dediğinden beri yiyorum yoğurt kürünü bide ben çok sevdim tadını bakalım nolucak
topikte herkez 1. oluyomuş hiç şaşırmam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızlar bugün çok yoğunum eşimin sayımı var gelmesi 7 buçuğu bulacak bizde kızımla çarşıya çıkmaya karar verdiko_O
bu perşembe eşimin doğum günü ona birşey almam lazım aklımda var bişe galatasaray eşofmanı çok istiyordu bakıcam bakalım kendimede kot pantolon bakıcam biraz ihtiyaçlar var kızım okuldan gelince gideriz öğlen evde yicem orada belki bi nescafe içerim yorgunluk kahvesi olur benim için kahvaltımıda yazayım
1 tb. ekmeği+yeşilçay+3 tane zeytin+peynir çeşidi+1 yumurta+1 ceviz+3 ad. çilek
öğlen kararsızım akşam ikisini birden yazayım
şimdide evi süpürüp silicem baya bi işim var:KK28:

Günaydın kızlar.herkese iyi haftalar bol kilo vermeler diliyorum:21::21:
Cuma günü gelemedim ablamlar vardı yoğunluktan unutmuşum:-)neyse bu hafta bildirimde 2 ye bölerim artık yüzdemi.dün tartıldım en son 82,5 tum 83,5 olmuşum.bakalım cumaya ne kadar gidecek.bu kez çok kararlıyım:KK66:
Gelelim yediklerime:KK72:
Sabah=2 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,yarım armut,bir avuç kavrulmamış fıstık

Öğlen de tavuk suyuna çorba içerim Herhalde:KK39:

Günaydın kizlar :KK68:
Bugün hava güzel 12gibi kizimla evden cikariz.bir arkadaşımla buluşup kahve iceriz. Saat 2de oğlum okuldan çıkacak onu okuldan alıp geliriz. Bugün bol bol yürüyüş yaparım artik.
Simdi kahvaltı edicem.
1yumurta
5zeytin
1kk peynir
Marul
Burada sersum midemdeki o yanma sonra geçti.

merhaba kizlar
nasilsiniz ??

kacamaksiz , bol kilo kayipli bir hafta diliyorum herkese ..

sabah yine erkenden kalktik ve kahvaltimizi yaptik ..

kahvaltimizda : 1 dilim karhonhidrati azaltilmis ekmek ( sirf tohum dan yapilmis , unsuz )
yumurta , zeytin , peynir , kahve
vitaminler (omega3 3 adet , 1 adet multi , 1 adet d )

simdi de yesil cay

birazdan kizcemi emdirip uzunnnn bir yuryuse cikacagiz ve sonra baba saat 4 gibi gelecek onunla da yemekten once veya sonra uzun bir yuruyus yapacagiz ..

bu haftada ki hedef : 69 u gormek insallah :cool:

bu da benim tatli kizim
(ما شاء الله) masallah kizima , dun uykudan kalktigindaa cekmistim :KK28:
11072604_10153203205823291_1320717712_n.webp

maşallah subhanallah barekallah ALLAH nazarlardan saklasın çok tatlı kızınız gözlerr boncuk boncuk

eşinizinmi sizinmi gözleri renkli
tesekkur ederım canım :KK22:
benım gozlerım yesıl esımın gozlerı kahverengı.. ama benim ailem de hemen hemen herkesin gozleri ya mavi yada yesil .. kizimiz da mavi oldu gibi gibi

tesekkur ederım canım :KK22:
benım gozlerım yesıl esımın gozlerı kahverengı.. ama benim ailem de hemen hemen herkesin gozleri ya mavi yada yesil .. kizimiz da mavi oldu gibi gibi

ay ne güzel bende çocugum olursa renkli istiyorum gözlerini inşallah olur rabbim sağlıklı verirsinde

benimde gözlerim yeşil tam yeşil değil değişiyor ela gibi bişiy ama yeşil bişey giydiğimde yeşil oldugu ortaya cıkıyor eşim kahve rengi

kaynanamın yemyeşil
annemin bal sarısı
babamın yeşil
kayınbederiminde kahve

acaba bnm cocugumunda gözleri renkli olurmuki :KK70::KK46::KK54:

3 görümcem var 3 ününde cocouklarının gözleri renksiz ama :KK64:

benim ailemdede herkesin gözleri renkli dayılarımın ya yeşil ya mavi
kaynanamında öyle eşimin dayılarıda yeşil mavi

ay ne güzel bende çocugum olursa renkli istiyorum gözlerini inşallah olur rabbim sağlıklı verirsinde

benimde gözlerim yeşil tam yeşil değil değişiyor ela gibi bişiy ama yeşil bişey giydiğimde yeşil oldugu ortaya cıkıyor eşim kahve rengi

kaynanamın yemyeşil
annemin bal sarısı
babamın yeşil
kayınbederiminde kahve

bebek-g%C3%B6z-rengi-tahmini.jpg

bilinmezi yuce Allah bilir ..
ailenizde bir suru insan renkli gozlu bebisinizinde sansi var vee insallahh istediginiz gibi olur .. biz mavi olacagina hic ihtimal vermiyorduk fakat oldu .. ailede , genlerde var ise oluyor canim :cool:

Merhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum daha :( bi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :)
Tesekkurler...

bende denicektim ayyy denemeyeyim o zaman:eek:

:KK66:
deneme canım..:KK43:
sersumcum sen dediğinden beri yiyorum yoğurt kürünü bide ben çok sevdim tadını bakalım nolucak
topikte herkez 1. oluyomuş hiç şaşırmam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ay hadi canım inşallah işe yarar..ikimize de:KK73::KK73:
ayy kıss amiinnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kizlar :KK68:
Bugün hava güzel 12gibi kizimla evden cikariz.bir arkadaşımla buluşup kahve iceriz. Saat 2de oğlum okuldan çıkacak onu okuldan alıp geliriz. Bugün bol bol yürüyüş yaparım artik.
Simdi kahvaltı edicem.
1yumurta
5zeytin
1kk peynir
Marul
Burada sersum midemdeki o yanma sonra geçti.
aman canım sevindim geçtiğine belki başka bişey dokunmuştur:KK66:
temizliğim bitti lavaboları yarın temizlicem öğlen yemeğimi yapıp yicem kızım gelince gidicez onada dışarıda yediririm artık öpüyorum kızlar:KK15:
ohh mis ellerine sağlık:KK9::KK9:
merhaba kizlar
nasilsiniz ??

kacamaksiz , bol kilo kayipli bir hafta diliyorum herkese ..

sabah yine erkenden kalktik ve kahvaltimizi yaptik ..

kahvaltimizda : 1 dilim karhonhidrati azaltilmis ekmek ( sirf tohum dan yapilmis , unsuz )
yumurta , zeytin , peynir , kahve
vitaminler (omega3 3 adet , 1 adet multi , 1 adet d )

simdi de yesil cay

birazdan kizcemi emdirip uzunnnn bir yuryuse cikacagiz ve sonra baba saat 4 gibi gelecek onunla da yemekten once veya sonra uzun bir yuruyus yapacagiz ..

bu haftada ki hedef : 69 u gormek insallah :cool:
inşallah canım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu da benim tatli kizim
(ما شاء الله) masallah kizima , dun uykudan kalktigindaa cekmistim :KK28:
Eki Görüntüle 1456570
41 kere maşallah kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
30 gun boyunca hergun 3 litre su icenlerin before after resimleri :

frederick-chiropractor-dr-cassie-dougherty-water-drinking-challenge.png

water-drinking-woman-e1424022507950.jpg

30-day-water-challenge-before-and-after-2-e1423942641760.jpg

drinking-water-for-cellulite-7341.jpg

IMG_2870.JPG

day1-and-30.jpg
ayy çok etkilendim hemen suyu arttırıyorumm...:KK50::KK50::KK50:
selam kızçeler
kahvaltıyı geç yaptım işyerinden arkadaşın hanımı börek yapmış 5 dilim börek yedim peynirli

öğle 1 acı biber 1 domates salata yaptım 4 zeytin
1 elma yedim
5 dilimmm:KK57::KK57::KK57:sana diyorum da ben de 4 sigara böreği yedimm:KK61::KK61::KK61:

kaynanamın yemyeşil
annemin bal sarısı
babamın yeşil
kayınbederiminde kahve

canım benim yeşil eşimin kahve
annemin yeşil
eşimin babası mavi
ama kızımın kahve olmayınca olmuyor..sağlık olsun tabii:KK36: ama benim kızım çok kıskanıyor sormaa:KK43::KK43::KK43:
Kızlar bende aksam yemeğimi yedim
1tavuk göğüs
Marul salata
Ayran
Oğlum çikolata almış bir parçacık yedim.
Kızım uyudu simdi yürüyüşe çıkıyorum.
:KK9::KK9::KK9:
Merhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum daha :KK43: bi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :)
Tesekkurler...
hoşgeldin başarılar.:KK36:

selam canlarım bugün çok fena çok..:KK22::KK22::KK22:
öğlen
etli türlü
fırında makarna

akşam
patates salatası(eşim 2 haftadır istiyordu
4 tane sigara böreği
çayyy

4 km işe gidiş geliş ve alışverişe yürüme

regl den midir gene dayanamadım güyaa 1 tane yiyecektim:KK61::KK61:akıllanmam ben:KK11:

Back
X